Αποστολέας Θέμα: Διαφορα Διεθνη Νεα.  (Αναγνώστηκε 91035 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.15 Firefox 3.6.15
Απ: Ηφαιστεια - τυφωνες και φυσικες ( και οχι μονο )κατα
« Απάντηση #180 στις: Μαρτίου 16, 2011, 12:14:33 μμ »
Οι Ιάπωνες ναυλώνουν ιδιωτικά αεροσκάφη για να απομακρυνθούν από τη χώρα
Χιλιάδες άνθρωποι, που απεγνωσμένα αναζητούν τρόπους να εγκαταλείψουν την Ιαπωνία λόγω της πυρηνικής κρίσης, απευθύνονται σε εταιρίες ναύλωσης ιδιωτικών αεροσκαφών με αίτημα την απομάκρυνσή τους, γεγονός που έχει προκαλέσει την ραγδαία αύξηση των τιμών των ναύλων.

Ορισμένες πολυεθνικές εταιρίες απομακρύνουν τους ξένους υπαλλήλους τους από το Τόκιο και τις γειτονικές περιοχές από χθες που εντοπίστηκαν χαμηλά επίπεδα ραδιενέργειας στην πρωτεύουσα. Οι άνθρωποι αυτοί κατευθύνονται προς το Χονγκ Κονγκ, την Ταϊβάν, τη Νότια Κορέα ακόμα και την Αυστραλία και τις ΗΠΑ.

«Μου ζητήθηκε χθες να μεταφέρω 14 ανθρώπους από το Τόκιο στο Χονγκ Κονγκ, μία απόσταση πέντε ωρών και πέντε λεπτών. Δεν τους ενδιέφερε η τιμή. Η χρέωση, προσαυξημένη κατά 26%, ξεπερνούσε τα 160.000 δολάρια», δήλωσε ο Τζάκι Γου, επικεφαλής της Hong Kong Jet, μίας νεοϊδρυθείσας εταιρίας ιδιωτικών αεροσκαφών, θυγατρικής του ομίλου China HNA.

«Χθες ένα ναυλωμένο αεροπλάνο από το Τόκιο με προορισμό την Αυστραλία, χρέωσε 265.000 δολάρια, 20% πάνω», προσθέτει ο ίδιος.

Την κατάσταση δυσχεραίνουν οι ελλείψεις σε καύσιμα και το κλείσιμο κάποιων αεροδρομίων.

Ο Μάικ Γουόλς, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας ναύλωσης ιδιωτικών αεροσκαφών Asia Jet, είπε ότι μέχρι νωρίς σήμερα η εταιρία πραγματοποίησε τρεις πτήσεις από το Τόκιο για το Χονγκ Κονγκ, ενώ παραμένουν σε αναμονή άλλα 5 αεροσκάφη τύπου A330, που το καθένα μπορεί να μεταφέρει 300 επιβάτες.

Η Metrojet, μία αεροπορική εταιρία, η οποία εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε ότι έχει διαθέσιμα προς ναύλωση 28 αεροσκάφη, μεταξύ των οποίων και δύο Gulfstream G200, που μπορούν να μεταφέρουν δέκα επιβάτες έκαστο. Το ταξίδι με το G200 κοστίζει 5.900 δολάρια την ώρα συν τους φόρους αεροδρομίου και άλλες χρεώσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 16, 2011, 12:23:48 μμ από giannis »

Αποσυνδεδεμένος justyannis

• **
  • Dream on,until your dreams come true
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 10.0.648.133 Chrome 10.0.648.133
Απ: Διαφορα Διεθνη Νεα.
« Απάντηση #181 στις: Μαρτίου 18, 2011, 00:39:49 πμ »
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ο σεισμός στην Ιαπωνία είναι ΦΥΣΙΚΗ καταστροφή.Ιδιαίτερα μετά από επικοινωνία με σημαντικό άτομο που είναι γνώστης του αντικειμένου,οι υποψίες μου εντείνονται.Διαβάστε τι είναι το HAARP και τι δυνατότητες έχει,για να μπείτε στο νόημα.Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ανάλογα βίντεο.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #182 στις: Μαρτίου 18, 2011, 02:08:52 πμ »
Japan Radiation Maximum by Prefecture

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 10.0.648.151 Chrome 10.0.648.151
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #183 στις: Μαρτίου 18, 2011, 10:37:17 πμ »
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ο σεισμός στην Ιαπωνία είναι ΦΥΣΙΚΗ καταστροφή.Ιδιαίτερα μετά από επικοινωνία με σημαντικό άτομο που είναι γνώστης του αντικειμένου,οι υποψίες μου εντείνονται.Διαβάστε τι είναι το HAARP και τι δυνατότητες έχει,για να μπείτε στο νόημα.Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ανάλογα βίντεο.
Αναρωτιέμαι εάν όντως ισχύει αυτό η απλώς είναι προϊόν συνομοσιολογίας.

https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος justyannis

• **
  • Dream on,until your dreams come true
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 10.0.648.134 Chrome 10.0.648.134
« Απάντηση #184 στις: Μαρτίου 18, 2011, 12:38:06 μμ »
Αναρωτιέμαι εάν όντως ισχύει αυτό η απλώς είναι προϊόν συνομοσιολογίας.

Φίλε δεν μπορώ να είμαι στηρίξω τον ισχυρισμό ότι ενδεχομένως ο σεισμός στην Ιαπωνία προκλήθηκε μέσω της χρήσης του HAARP γιατί πολύ απλά δεν έχω αποδείξεις γι'αυτό.Για το ότι υπάρχει το HAARP όμως είμαι απόλυτα βέβαιος.
Με ενημέρωσαν σήμερα ότι η Λιάνα Κανέλη μίλησε για οικονομικό πόλεμο των ΗΠΑ προς την Ιαπωνία...Το τηλέφωνο που έκανα χθες για να ρωτήσω περί αυτού ήταν σε στρατηγό εν αποστρατεία(οικογενειακός φίλος),ο οποίος μου είπε κατά λέξη ότι ο σεισμός ήταν 100% τεχνητός,όπως κι ο προηγούμενος το 1994.
Δεν έχω κανένα λόγο να διαδίδω ψεύδη ούτε με ενδιαφέρει να δημιουργώ εντυπώσεις με κίνδυνο να με χαρακτηρίσουν γραφικό,συνομοσιολόγο ή φαντασμένο.Επίσης δεν ανήκω σε κανένα κόμμα,ούτε οργάνωση.
Παραθέτω γεγονότα,σκέψεις,προβληματισμούς και πληροφορίες χωρίς ποτέ να είμαι σίγουρος.
Η φήμη λέει ότι η Ιαπωνία δεν υπάκουσε σ'αυτούς που βρίσκονται πίσω απ'όλα,οικονομικά δυνάμωνε συνεχώς,και είχε ξεκινήσει επαφές με Κίνα.Αυτό δεν άρεσε στη σκιώδη κυβέρνηση κι αυτές είναι οι συνέπειες.
Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορώ να είμαι σίγουρος,αλλά όλα αυτά σχηματίζουν ένα παζλ,που κομμάτι του είναι και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.Η παγκόσμια ελίτ είναι αδίστακτη,το βλέπουμε και στη χώρα μας.Ο καθένας ας ψάξει κι ας βγάλει τα συμπεράσματα του.Καλό είναι να ξυπνήσουμε επιτέλους και να δούμε τι βρώμικο παιχνίδι παίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο.Ίσως έτσι μπορέσουμε να αντιδράσουμε.   

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 4.0 Firefox 4.0
    • Thailand
« Απάντηση #185 στις: Μαρτίου 28, 2011, 07:43:12 πμ »
Οι εκτελέσεις παγκοσμίως μειώθηκαν αισθητά το 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεθνούς Αμνηστίας. Στην ετήσια αναφορά ο οργανισμός αποδίδει αυτή την πρόοδο, στο γεγονός ότι η κατάργηση της θανατικής ποινής και τυπικά αλλά και στην πράξη, συνεχώς και κερδίζει έδαφος, στον πλανήτη.

Τα στοιχεία της Υπηρεσίας, που δόθηκαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα στο Λονδίνο, αναφέρουν ότι το 2010 καταγράφηκαν τουλάχιστον 527 εκτελέσεις, λιγότερες από τις 714 που έχουν εξακριβωθεί κατά τη διάρκεια του 2009. Εν τούτοις υπολογίζεται ότι η Κίνα έχει προχωρήσει στην εκτέλεση χιλιάδων πολιτών, αλλά δεν παραδίδει επίσημα στοιχεία για αυτές.

Τριάντα-μία χώρες κατάργησαν τη θανατική ποινή την τελευταία δεκαετία, συμπεριλαμβανομένης της Μογγολίας, που την ανακοίνωσε το 2010. Η Διεθνής Αμνηστία παράλληλα, ενημέρωσε ότι η Κίνα, το Ιράν, οι ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία και η Υεμένη είναι οι χώρες που εφαρμόζουν συχνότερα τη θανατική ποινή.

Ένας σημαντικός αριθμός των εκτελέσεων, ή των θανατικών ποινών, που επιβλήθηκαν το 2010, σε χώρες όπως η Κίνα, η Αίγυπτος, η Ινδονησία, το Ιράν, το Λάος, η Λιβύη, η Μαλαισία, η Ταϊλάνδη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία και η Υεμένη, αφορούσε κακουργηματικές πράξεις σε σχέση με ναρκωτικές ουσίες, σύμφωνα με την Υπηρεσία.

Ενώ μειώνεται αισθητά ο αριθμός των θανατικών καταδικών, ένας όμιλος κρατών συνεχίζει να επιβάλλει την εσχάτη των ποινών, για υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών, οικονομικά εγκλήματα, σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ συναινούντων ενηλίκων και ασέβεια, παραβιάζοντας τη διεθνή νομιμότητα, που καταδικάζει τη θανατική ποινή πλην πάρα πολύ σοβαρών εγκλημάτων, όπως δήλωσε ο Σαλίλ Σεττί, Γενικός Γραμματέας της Αμνηστίας.

Η Ασία και η Μέση Ανατολή είναι οι περιοχές που συντελούνται οι περισσότερες εκτελέσεις. Στις ΗΠΑ, η θανατική ποινή εφαρμόζεται μόνο σε ειδεχθείς εγκληματικές πράξεις, όπως ο εκ προμελέτης φόνος. To 2010 στις ΗΠΑ, καταγράφηκαν 110 θανατικές καταδίκες, σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Διεθνούς Αμνηστίας. Στην πολιτεία του Ιλλινόϊ καταγράφηκε η τελευταία θανατική ποινή το Μάρτιο.

984

Αποσυνδεδεμένος thailovers

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #186 στις: Μαρτίου 28, 2011, 20:48:54 μμ »
Έκρυψαν 40 πύθωνες σε βαλίτσες!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011, 20:06

Δεν ανακάλυψαν ούτε έναν, ούτε δύο αλλά 40 πύθωνες σε βαλίτσες οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου στην Ινδονησία.

Τελωνιακοί υπάλληλοι πέρασαν από τον έλεγχο με ακτίνες Χ τις αποσκευές δύο ανδρών και έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν 40 ναρκωμένους πύθωνες.

Οι δυο άντρες, σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, σκόπευαν να πουλήσουν τα φίδια σε συλλέκτες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου αναφέρει ότι δεν είναι ασυνήθιστο Ινδονήσιοι να προσπαθούν να περάσουν ακόμη και μέσω αεροσκάφους ζωντανά ζώα για να τα πουλήσουν.

Πάντως, αν οι δύο άνδρες καταδικαστούν ίσως αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο να περάσουν ως και επτά χρόνια στη φυλακή.

Όσο για τους πύθωνες, αυτοί βρίσκονται σε χώρο απομόνωσης στο αεροδρόμιο Σουκάρνο της Τζακάρτα.

Πηγή: Cosmo.gr

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #187 στις: Μαρτίου 29, 2011, 14:18:31 μμ »
με αφορμη το παραπανω να πω κι εγω τι μου εχει συμβει...
το ιανουαριο του 2010 στο ελ.βενιζελος κατα την επιστροφη μου απο ταιλανδη, επιασα κουβεντα με ενα ελληνα ο οποιος μου ελεγε οτι ειχε μαζι του στις αποσκευες του διαφορα φιδια ...(στην αρχη δεν πιστεψα)
μετα περιμενοντας τις αποσκευες μας οι δικες του ηρθαν πρωτες και μου ανοιξε για να δω...
μου ειπε οτι το κανει συχνα για να τους πουλαει και να βγαζει τα εισητηρια του(εμενε μονιμα ταιλανδη).

απο τοτε καθε που μπαινω σε αεροπλανο εχω σκεψεις, τι να κουβαλαει το αεροπλανο σημερα ??????

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #188 στις: Απριλίου 05, 2011, 17:40:14 μμ »
Βρεθηκα προ ημερων στη Βενεζουελα,και πιο συγκεκριμενα στα PUERTO LA CRUZ & PUERTO JOSE.Aρκετοι ισως απο σας γνωριζουν μεσω των ειδησεων πως το MARIA.L ελληνικων συμφεροντων και με Ελληνες αξιωματικους ως πληρωμα βρισκεται υπο κρατηση απο τις διωκτικες αρχες της προαναφερθησας χωρας λογω ευρεσης 400 κιλων κοκαινης στα υφαλα του πλοιου...
Ειχα τη τυχη να μιλησω στον ασυρματο με καποιο Ελληνα αξ/κο ο οποιος μου μετεφερε τη ταλαιπωρια και τη ηθικη καταπτωση στην οποια βρισκεται ολοκληρο το πληρωμα λογω των πολυημερων και συνεχων ανακρισεων απο τις αρχες
Θεωρησα χρεος μου να του μεταφερω την εννοια,τη σκεψη,και τη συμπαρασταση ολων των συμπατριωτων μας στην 'οδυσσεια' που περνουν...
Μου ειπε πως κατα πασα πιθανοτητα η εκβαση της υποθεσης παει καλα με την εννοια πως δεν εχει ενοχοποιηθει καποιο μελος του πληρωματος και πως κατα πασα πιθανοτητα σκαφος και πληρωμα θα αφεθουν ελευθεροι μετα τη καταβολη βεβαια χρηματικης εγγυησης καποιων εκατομυριων δολλαριων απο τον πλοιοκτητη.Το δυσαρεστο κατα τα λεγομενα του ειναι πως για να συμβει αυτο θα χρειαστει να περασει το πιθανοτερο ενα διμηνο ακομα ισως και περισσοτερο...
Το σκαφος ειναι αγκυροβολημενο ακομα στο πουερτο χοσε και σαφως φυλασσεται νυχθημερον...Απ'οσο ομως γνωριζω μ'ολα τα μελη του πληρωματος εγκλειστα σ'αυτο
Η ψυχολογικη πιεση και καταπτωση στα λεγομενα του αξ/κου εμφανης...
Ας ευχηθουμε ολοι μας για γρηγορη και ευνοικη επιλυση  του ολου θεματος και αισιο επαναπατρισμο στους συμπατριωτες μας

IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #189 στις: Απριλίου 05, 2011, 18:23:57 μμ »
Ο 3ος καπετάνιος είναι από το Ρέθυμνο, στο παρθενικό του ταξίδι.

Στο προξενικό γραφείο είναι ο γνωστός μας κ.Χαρίτος.

Προ ημερών κατατέθηκε επερώτηση στην βουλή και από βουλευτή,

διότι η ενημέρωση είναι δύσκολη.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2011, 17:14:32 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #190 στις: Απριλίου 05, 2011, 18:55:27 μμ »
Ο 3ος μηχανικός είναι από το Ρέθυμνο, στο παρθενικό του ταξίδι.

Πρόξενος είναι ο γνωστός μας κ.Χαρίτος.

Προ ημερών κατατέθηκε επερώτηση στην βουλή και από βουλευτή του Πασόκ,

διότι η επικοινωνία και η ενημέρωση είναι δύσκολη.
Συναντηθηκα με το Κο Χαριτο...κανενα σχολιο...
Προσπαθησα να επιβιβαστω στο πλοιο λογω ιδιοτητας και εντοπιοτητας,ομως αδυνατο οι αρχες δυσφορησαν ακομα και στη προταση που τους εκανα...
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

Αποσυνδεδεμένος livikos

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.16 Firefox 3.6.16
« Απάντηση #191 στις: Απριλίου 06, 2011, 11:21:45 πμ »
Ο Γ' Μηχανικός είναι απο την Χίο, ο Ανθυποπλοίαρχος είναι απο το Ρέθυμνο και είναι γιός μου,δεν είναι κανένας Χαρίτος πρόξενος,είναι ο Συμεών Λιναρδάκης απο την Σητεία,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (?ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ)

ΠΡΕΣΒΕΙΑ

ΚΑΡΑΚΑΣ

?ιεύθυνση :  Av. Principal del Avila,Quinta "Maryland", Alta Florida, Caracas

Τηλ .:       (0058212)    7303833  7300460  Fax:  7310429

Τηλ . Εκτ . Αν .:0058-4269067547
Email:      gremb.car[at]mfa.gr 

?ιαφ. Ώρας: Χ:-6:30h /-Θ:7:30h     
?ράριο (ώρα Eλλάδος):   Θ. 15.30-23.30, Χ. 14.30-22.30

ΠΡΕΣΒΥΣ:   

Προξενικό Γραφείο
Διεύθυνση : Quinta "Maryland", Avenida Principal del Avila, Entre Calle San Gabriel Y Primera Av.El. Casquillo Urb. Alta Florida, 1050 Caracas
Τηλ .:       (0058212)               7300460  7303833  Fax:  7310429

Email: grcon.car[at]mfa.gr          Web Site:

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ:     ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ ΣΥΜΕΩΝ ΓΠΒ'
Πάντως παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας,είναι μεγάλο το δράμα που περνάμε,αλλά έχοθμε πολλές ελπίδες ότι όλα θα πάνε καλά.

Δεν κατατέθηκε καμία επερώτηση απο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,τη Δευτέρα είμασταν στο ΥΠΕΞ και μόνο που δεν πλακωθήκαμε στις μπουνιές με τους φλώρους,ο μόνος που κατέθεσε επερώτηση και μάλιστα δύο και ασχολείται με το θέμα είναι ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα επικοινωνίας με τους ναυτικούς γιατί μιλάμε καθημερινά με το τηλέφωνο του πλοίου.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2011, 11:31:40 πμ από Oytopikos »

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #192 στις: Απριλίου 06, 2011, 11:32:42 πμ »
Ο Γ' Μηχανικός είναι απο την Χίο, ο Ανθυποπλοίαρχος είναι απο το Ρέθυμνο και είναι γιός μου,δεν είναι κανένας Χαρίτος πρόξενος,είναι ο Συμεών Λιναρδάκης απο την Σητεία,ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (?ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ)
ο μόνος που κατέθεσε επερώτηση και μάλιστα δύο και ασχολείται με το θέμα είναι ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα επικοινωνίας με τους ναυτικούς γιατί μιλάμε καθημερινά με το τηλέφωνο του πλοίου.

Δικό μου λάθος διορθώνω το ποστ.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον γιο σου
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2011, 11:34:14 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #193 στις: Απριλίου 07, 2011, 17:13:27 μμ »
Στην ανεργία οδηγούνται 800.000 δημόσιοι υπάλληλοι στις Η.Π.Α.

Σάλο έχει προκαλέσει στις Η.Π.Α. η είδηση ότι το πρόγραμμα των περικοπών στις δαπάνες του αμερικανικού προϋπολογισμού αναμένεται να οδηγήσει στην απόλυση συνολικά 800.000 υπαλλήλων της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ο πρόεδρος, Barack Obama, πραγματοποιεί μαραθώνιο επαφών με μέλη του Κογκρέσου, ιδίως από την πλευρά των Ρεπουμπλικανών, με σκοπό να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή συναίνεση σε ό,τι αφορά στην εκτέλεση του προϋπολογισμού.

Αυτό, με άλλα λόγια, συνεπάγεται ότι, εάν μέχρι αύριο οι δύο πλευρές δεν καταλήξουν σε μια ουσιαστική συμφωνία, τότε 800.000 υπάλληλοι που εργάζονται στο αμερικανικό Δημόσιο και δεν καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες θα χάσουν τη δουλειά τους.

Ταυτόχρονα, αυτό αναμένεται να οδηγήσει στις περικοπές πληρωμών σε περισσότερους από 1 εκατομμύριο δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι θα κληθούν να εργαστούν, αλλά χωρίς να πληρώνονται.
Εκπρόσωποι των δημοσιοϋπαλληλικών ενώσεων στις Η.Π.Α. ασκούν ήδη δριμύτατη κριτική εναντίον του Obama, για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνησή του χειρίζεται το όλο ζήτημα.
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"