Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αυτό τό topic
Αυτό τό board
Όλο τό forum
Google
Αρχική
Φόρουμ
Βοήθεια
Αναζήτηση
Ημερολόγιο
Επικοινωνία
Σύνδεση
»
ΔΙΑΦΟΡΑ
»
Σκέψεις - Προβληματισμοί -Επικαιρότητα
»
Διεθνή
(Συντονιστής:
lostromos
) »
Διαφορα Διεθνη Νεα.
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Αναζήτηση
Σελίδες:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
18
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Διαφορα Διεθνη Νεα. (Αναγνώστηκε 91883 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ladybirdsstar
Φύλο:
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.11
Απ: Διαφορα Διεθνη Νεα.
«
Απάντηση #60 στις:
Ιουνίου 26, 2009, 11:34:09 πμ »
"Εφυγε" ενας θρυλος της παγκοσμιας μουσικης σκηνης..μεγαλωσα με αυτον τον ανθρωπο και παντα τον θαυμαζα, εξαιρω τα τελευταια χρονια.
Κριμα που εφυγε τοσο νωρις, μακαρι να μην ειχε αυτες τις εμμονες με το χρωμα του και θα ηταν μια χαρα, θα τον θαυμαζαμε σε live...
Νιωθω οτι ειναι ακομα εδω γιατι δε μπορω να το πιστεψω
ladybirdsstar
Φύλο:
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.11
«
Απάντηση #61 στις:
Ιουνίου 26, 2009, 11:43:30 πμ »
«Έφυγε» μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο η ηθοποιός που έγινε διάσημη ως ένας εκ των «Αγγέλων του Τσάρλι».
Πέθανε πριν από λίγο η ηθοποιός Φάρα Φόσετ, διάσημη από το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Οι Αγγελοι του Τσάρλι» που έπασχε από καρκίνο του παχέως εντέρου, ανακοινώθηκε σήμερα από τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Ο εκπρόσωπος της άτυχης ηθοποιού ανέφερε ότι η 62χρονη Φάρα, σύμβολο του σεξ στη δεκαετία του 70, πέθανε ήρεμα σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες.
Δίπλα της, στις τελευταίες στιγμές της βρίσκονταν όλοι οι αγαπημένοι της, συγγενείς, φίλοι και ο σύντροφός της επίσης ηθοποιός Ράιαν Ο Νίλ. «Ήταν συνέχεια δίπλα της, αυτό ήθελε μόνο», μετέδωσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ.
Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι ο ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία να νυμφευθεί την αγαπημένη του Φάρα, με την οποία έχει και ένα γιο.
Η Φάρα, που εδώ και τρία χρόνια αγωνιζόταν ανεπιτυχώς για την καταπολέμηση του καρκίνου, απάντησε τη Δευτέρα-για πρώτη φορά στις επανειλημμένες εκκλήσεις του 68χρονου συντρόφου της να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου-ότι δέχεται να γίνει γυναίκα του τώρα, λίγο πριν εγκαταλείψει τα εγκόσμια. Δυστυχώς και για τους δύο ο θάνατος της τους εμπόδισε...
Η σχέση τους--πολλές φορές εκρηκτική και θυελλώδης-διήρκεσε 27 χρόνια.
erasmoshemin
@
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.9
«
Απάντηση #62 στις:
Ιουνίου 26, 2009, 13:36:13 μμ »
Εγώ τη φάρα φόσετ θαύμαζα πάντα. πολύ όμορφη γυναίκα.
lostromos
Συντονιστής
Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0
«
Απάντηση #63 στις:
Ιουνίου 26, 2009, 19:03:33 μμ »
αν δεν κανω λαθος ηταν συμβολο ωραιας γυναικας κατα την δεκαετια του 70.οσο για τον jackson τα ηθελε και τα επαθε.πολυ καλος τραγουδιστης που τα τραγουδια του θα μεινουν σημαδι στην δεκαετια 80 αλλα κανεις δεν τα βαζει με την φυση.οταν ξεκινανε και τα ναρκωτικα τι να πεις...
takiszante300677
Επισκέπτης
«
Απάντηση #64 στις:
Ιουνίου 26, 2009, 19:41:47 μμ »
Φιλε lostromos, μην τον κρινεις. Οτι και να εκανε ανηκει στο παρελθον. Εξαλου ποτε δεν πειραξε κανεναν. Να ξερεις οτι μια ζωη εχουμε, μια και μοναδικη, και αυτη με πολλα προβληματα. Αν δεν πειραζεις κανεναν με τα λογια σου η της πραξεις σου, τοτε κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σε κρινει. Αν καθενας κοιτουσε τα προσωπικα του ελαττωματα τοτε ολος ο κοσμος θα ηταν καλυτερος. Ασ κρατησουμε τα καλα απο αυτον τον θρυλο και ο θεος ασ τον συγχωρεσει. Εχω μεγαλωσει με τα τραγουδια του. Ηταν ειναι και θα ειναι ο καλυτερος. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΠ.
lostromos
Συντονιστής
Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0
«
Απάντηση #65 στις:
Ιουνίου 26, 2009, 19:46:10 μμ »
εχεις δικιο για το μεγαλος τραγουδιστης και εγω εχω μεγαλωσει με τα τραγουδια του.προσωπικα δεν με ενδοιαφερει αν ηθελε να κανει 40 πλαστικες και να παιρνει οτι θελει για να φτιαχτει.και ποιος δεν το κανει αλλωστε απο κατι τετοιους μεγαλους.το σκανδαλο με τα παιδακια ομως μου δινει το δικαιωμα να τον κρινω φιλε μου.και δεν χαβω την αποφαση καποιων δικαστηριων εδωσε πολλα χρηματα για να κουκουλωσει το ολο θεμα.εκει τον κρινω.
takiszante300677
Επισκέπτης
«
Απάντηση #66 στις:
Ιουνίου 26, 2009, 19:55:11 μμ »
Δεν έγινε τίποτα με τα παιδάκια. Μην ξεχνάς ότι είχε και εχθρούς. Και πολλοι τον ζηλευαν. Ποτε δεν αποδείχτηκε η ενοχη του. Και να ξερεις οτι πεθανε σχεδον αφραγκος. Τα τελευταια 10 χρονια ειχε ηδη χρεωκοπησει. Μονο το σπιτι του του ειχε απομεινει.
lostromos
Συντονιστής
Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0
«
Απάντηση #67 στις:
Ιουνίου 26, 2009, 20:43:21 μμ »
μην ξεχνας οτι ο 13χρονος που τον κατηγορησε οταν απεσηρε την μυνηση ηταν κατα 22 εκατομμυρια δολλαρια πλουσιοτερος.παραξενο ετσι;οτι και να εχει γινει παντως το θεμα ειναι να αναπαυτει απο ολα και εμεις να θυμομαστε και να τραγουδαμε τα τραγουδια του
kachakohchang
Επισκέπτης
«
Απάντηση #68 στις:
Ιουνίου 26, 2009, 22:02:09 μμ »
frape79
frape
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.11
«
Απάντηση #69 στις:
Ιουνίου 27, 2009, 03:24:10 πμ »
τρομερος χορευτης ,ερμηνευτης ,showman μεγαλωσαμε με τα τραγουδια του κριμα που δεν προλαβε να κανει τις συναυλιες του απότι ακουσα ηταν ολες sold out εδω και παρα πολυ καιρο.
tas67
Φύλο:
life is either a daring adventure or nothing
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.11
«
Απάντηση #70 στις:
Ιουνίου 27, 2009, 04:54:44 πμ »
O κόσμος έχασε ένα από τα είδωλα με την μεγαλύτερη επιρροή στη μουσική βιομηχανία ,
αλλά η μουσική του θα ζει για πάντα .
Giannis Nikolakis
Φύλο:
ไทย
Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 6.0
«
Απάντηση #71 στις:
Ιουνίου 27, 2009, 11:40:14 πμ »
Giannis Nikolakis
Φύλο:
ไทย
Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 6.0
«
Απάντηση #72 στις:
Ιουνίου 27, 2009, 12:16:48 μμ »
antaios
Φύλο:
Είχα αρκετό μυαλό για να ζήσω τη ζωή μου ανόητα.
Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.11
«
Απάντηση #73 στις:
Ιουλίου 20, 2009, 10:11:58 πμ »
Συγκλονίζει ο αιχμάλωτος των Ταλιμπάν
«Φοβάμαι… φοβάμαι ότι δεν θα ξαναδώ ποτέ το σπίτι μου…» Είναι τα λόγια ενός αμερικανού στρατιώτη που έχει πιαστεί αιχμάλωτος των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε την Κυριακή (19/7) στο διαδίκτυο και έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
Το αμερικανικό πεντάγωνο έχει αναγνωρίσει τον 23χρονο στρατιώτη.
Πρόκειται για τον Μπόου Μπεργκντάλ από το Αϊντάχο. Ο Μπόου πιάστηκε αιχμάλωτος στις 30 Ιουνίου στην επαρχία Πάκτικα του Αφγανιστάν.
Οι Ταλιμπάν έχουν απειλήσει ότι θα τον σκοτώσουν αν ο αμερικανικός στρατός δεν σταματήσει να σκοτώνει αμάχους, στο όνομα των επιχειρήσεων εναντίον των Ταλιμπάν.
Στο βίντεο, διάρκειας 28 λεπτών ο Μπόου φαίνεται αρκετά καταβεβλημένος και «σπάει» όταν μιλάει για την οικογένεια του.
«Έχω μια αξιολάτρευτη οικογένεια που μου λείπει κάθε μέρα. Μου λείπουν τόσο και φοβάμαι ότι δεν α τους δω ξανά. Δεν θα μπορέσω να τους πω πόσο τους αγαπώ. Δεν θα μπορέσω να τους αγκαλιάσω ξανά…»
Πηγη:cosmos.gr
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 20, 2009, 10:13:45 πμ από antaios
»
Όποιος ξέρει τους άλλους έχει γνώση. Όποιος ξέρει τον εαυτό του έχει σοφία.
lostromos
Συντονιστής
Windows XP
Browser:
Safari 4.0.2
«
Απάντηση #74 στις:
Ιουλίου 21, 2009, 00:08:51 πμ »
το τιμημα του να σκοτωνεις και να μπαινεις αναμεσα σε χωραφια που δεν εχεις καμια δουλεια.τωρα θα καταλαβει πως νοιωθουν ολοι οι αλλοι οταν και αυτος κανει τα ιδια
Εκτύπωση
Αναζήτηση
Σελίδες:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
18
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
thai.gr
»
ΔΙΑΦΟΡΑ
»
Σκέψεις - Προβληματισμοί -Επικαιρότητα
»
Διεθνή
(Συντονιστής:
lostromos
) »
Διαφορα Διεθνη Νεα.
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
OK
Μάθετε περισσότερα