0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
( SUPATTRA το ta lak είμαι ευτυχισμένος και προσέχω πολλή όχι πάντως ΤΑΙΛΑΝΔΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!) Μπράβο φίλε μου να προσέχεις μόνο τους Ελληνες μην σε ξαναβάλουν στην φυλακή. Άσε τους Ταϊλανδους μην τους προσέχεις αυτοί δεν σε βάζουν φυλακή μόνο σε κάνουν να αυτοκτονήσεις σαν τον David Carradine.
Παράθεση από: doctortilac στις Απριλίου 05, 2010, 01:41:11 πμ ( SUPATTRA το ta lak είμαι ευτυχισμένος και προσέχω πολλή όχι πάντως ΤΑΙΛΑΝΔΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!) Μπράβο φίλε μου να προσέχεις μόνο τους Ελληνες μην σε ξαναβάλουν στην φυλακή. Άσε τους Ταϊλανδους μην τους προσέχεις αυτοί δεν σε βάζουν φυλακή μόνο σε κάνουν να αυτοκτονήσεις σαν τον David Carradine. doctor τι επαθες? και τα "πηρες στο κρανιο" με τη δευτερη πατριδα μας???
Και εδώ σας παρουσιάζω την καλύτερη Ταϊλανδέζα...
Παράθεση από: doctortilac στις Απριλίου 06, 2010, 01:53:57 πμΚαι εδώ σας παρουσιάζω την καλύτερη Ταϊλανδέζα...Παράθεση από: doctortilac στις Απριλίου 05, 2010, 01:41:11 πμ ( SUPATTRA το ta lak είμαι ευτυχισμένος και προσέχω πολλή όχι πάντως ΤΑΙΛΑΝΔΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!) Μπράβο φίλε μου να προσέχεις μόνο τους Ελληνες μην σε ξαναβάλουν στην φυλακή. Άσε τους Ταϊλανδους μην τους προσέχεις αυτοί δεν σε βάζουν φυλακή μόνο σε κάνουν να αυτοκτονήσεις σαν τον David Carradine.Νικολάκη χρόνια πολλά …. Να είσαι καλά και ……. Να έχεις υγεία ……. γιατη τώρα όλα αυτά !!!!!!! πέρασες καλά !!!!!!!!!! έτσι δεν είναι !!!!!!!! αυτό δεν ήθελες …..σκεψου να ειχες αγοράσει αυτή την βηλαρα …… ποσα εκατομιρια θα πετούσες ……. Πάντως πιστεύω την επόμενη φορά θα είναι πιο καλά ….βέβαια εξαρτάτε τη θέλεις ……… Φιλιά…