0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω αφηνω το ονομα μου στη λιστα, δεν κανω καμια απολυτως αλλαγη.Υπαρχει λογος να σταματησει η διαδικασια στις 8 του μηνα? Ας αφησουμε μερικες μερες ακομα, κακο δεν ειναι
Η αληθεια ειναι οτι ΟΝΤΩΣ πολλες φορες θελεις να βοηθησεις και δεν το κανεις γιατι δεν μπορεσες ή δεν προλαβες.Ας πουμε εγω ειχα ρεπο δευτερα πηγα εθνικη να βαλω ενα ποσο και με την κινηση που ειδα βαρεθηκα και σηκωθηκα να φυγω, σκεπτομενος οτι μεχρι τις 15 εχουμε καιρο. Να ομως που τωρα που εργαζομαι και με σπαστα χωρις ρεπο δεν προλαβαινω μαλλον, γιατι αυριο σταματαει η ολη διαδικασια. Ναι μεν το αμελησα και εγω, αλλα καμια φορα αυτο που φαινεται φθηνη δικαιολογια ισχυει. Ενα μεγαλο συγνωμη απο μερος μου, γιατι οντως ειχα σκοπο να βοηθησω και εγω και αμελησα αφηνωντας το για την τελευταια στιγμη σαν κλασσικος Ελλην.
Εχεις ομως λογο Οποτε λες προφορικα το ποσο και τα βρισκουμε οταν μπορεσουμε να συναντηθουμε :-)
Ουτοπικέ βρές μου ένα γυμνάσιο απο Ταυλάνδη να το αδελφοποιήσουμε (και να το βοηθησουμε) με ένα σχολείο απο της δυτικές συνηκοίες της Αθήνας.