Αποστολέας Θέμα: Μπουκια και μαμαλακης  (Αναγνώστηκε 14872 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.5 Firefox 3.0.5
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: Μπουκια και μαμαλακης
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 22:27:42 μμ »
Σιάμ

To ταξίδι ξεκινάει από την Αγιούταγια,την αρχαία πρωτεύουσα του Σιάμ.Λίγο έξω από την Αγιούταγια μπερδεύεται ανάμεσα στους αρχαίους βουδιστικούς ναούς συντροφιά με ...τις μαιμούδες.Μία ,η περισσότερο θαρραλέα του τρώει και το καπέλο!. Η ζέστη ανυπόφορη και ένα "ντουσάκι" με ένα μπουκάλι νερό κρίνονται απαραίτητα, καθώς επισκέπτεται το σπίτι του Κεφαλλονίτη Κωνσταντίνου Γεράκη,πρωθυπουργού του Σιάμ τον 17ο αιώνα. Η γέφυρα του ποταμού Κβάι τον εντυπωσιάζει και θυμάται την ομώνυμη ταινία.

Κώδικας: [Επιλογή]
http://rapidshare.com/files/26754620/Mamalakis_-_To_vasileio_tou_Siam.z01
http://rapidshare.com/files/26759920/Mamalakis_-_To_vasileio_tou_Siam.z02
http://rapidshare.com/files/26765235/Mamalakis_-_To_vasileio_tou_Siam.z03
http://rapidshare.com/files/26770868/Mamalakis_-_To_vasileio_tou_Siam.z04
http://rapidshare.com/files/26750545/Mamalakis_-_To_vasileio_tou_Siam.z05
http://rapidshare.com/files/26773660/Mamalakis_-_To_vasileio_tou_Siam.zip

(όπου σας ζητηθεί) Zip Password:ALZAZIL

"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος petroso

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 11:25:30 πμ »
Μήπως ξέρετε κανένα λινκ ρε παιδιά για την εκπομπή του Δούση (Εικόνες) στην Ταυλάνδη;

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.20 Firefox 2.0.0.20
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 17:35:24 μμ »
Δε βρηκα κατι..εχεις δει την εκπομπη που ειχε παει Ταυλανδη? Αν αγαπας την χωρα και δεν εχεις δει την εκπομπη σου προτεινω να μην την δεις.

Αποσυνδεδεμένος petroso

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 03:39:44 πμ »
Ειμουνα πέρσι ένα μήνα στο Πουκέτ και φέτος θα πάω για δύο μήνες (Ιούλιο, Άυγουστο) πρώτα ο θεός... Αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για την συγκεκριμένη εκπομπή με θέμα την Ταυλάνδη και πραγματικά θα ήθελα να την δω, γιατί και ο Δούσης έχει αναφέρει ότι ήτανε η καλύτερη εκπομπή του. Αν κάποιος συναγωνιστής έχει κάτι υπόψιν του νομίζω ότι θα εκτιμηθεί δεόντος!!!

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 03:45:26 πμ »
Eγώ την έχω δει.Τίποτα το ενδιαφέρον...

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 07:08:37 πμ »
τι εννοεις τα καλυτερα?η εικονα που βγαινει για την χωρα ειναι η χειροτερη!
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 1.0.154.43 Chrome 1.0.154.43
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 13:51:34 μμ »
τι εννοεις τα καλυτερα?η εικονα που βγαινει για την χωρα ειναι η χειροτερη!

Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου και θεωρώ ότι έχει κάνει κακή και πρόχειρη δουλειά ο Δούσης στο συγκεκριμένο αφιέρωμα.
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 15:18:20 μμ »
Εγω τη βρηκα μια ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ διαφημιση για τη χωρα, εβλεπα το αφιερωμα και ειχα θυμο μεσα μου..Ειναι δυνατον στη μια ωρα που ηταν η εκπομπη , να εστιαζει σε ενα μοναστηρι που πανε ολοι για αποτοξινωση και το υπολοιπο διστημα να δειχνει εικονες απο τη νυχτερινη ζωη,τα κοριτσια κτλ...Δε νομιζω πως η Ταυλανδη εχει μονο αυτα τα 2 να δειξει, καθε αλλο μαλιστα. Σε αντιθεση με τον Μαμαλακη ( που κανει εκπομπη μαγειρικης) καμια σχεση δηλαδη με τον Δουση ,βλεπεις εικονες χαμογελα,και λες "Ωραιο μερος, εχει τα παντα". Και καλα να πω..οσοι εχουμε παει ξερουμε τι προσφερει η Ταυλανδη αλλα καποιος που δεν εχει παει εννοειται δεν θα παει οταν βλεπει εξαρτημενα ατομα σε μοναστηρι τι προγραμμα ακολουθουν για αποτοξινωση..
Στο περιοδικο του Δουση, το Icon's εχω κρατησει το τευχος, φαινεται αλλη εικονα, λες και ο Δουσης ειναι 2 προσωπα...Εχει καλες φωτο.καλα αρθρα, καλυτερα παντως απο εκεινα που ελεγε στην εκπομπη.
Παντως αν δεν ειχα παει Ταυλανδη , μετα το αφιερωμα του, θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα να παω,μου εβγαλε μονο αρνητικη εικονα. Κριμα.

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 03:08:57 πμ »
παιδια συμφωνω μαζι σας, επισης ladybirdstar να σου λυσω την απορια γιατι βλεπεις 2 προσωπα του Δουση, γιατι στο περιοδικο τον ''βοηθανε'' να γραψει τα αρθρα του αρκετοι δημοσιογραφοι, στην εκπομπη ομως δεν μπορουν να καλυψουν την ασχετοσυνη του, δεν τα βγαζω απτο μυαλο μου, ειχα μια γνωστη που δουλευε στο πλαι του και στα ταξιδια και μου εχει πει τα χειροτερα, οτι τους εβγαζε τη ψυχη για να πει δυο λογια, οτι αλλαζε το κειμενο που του εδιναν και διαφορα αλλα με μεγαλυτερο οτι την ''επεφτε'' σε ολες με αρκετα ωμο και χυδαιο τροπο.

Αποσυνδεδεμένος deepblue

• Amazing Thailand
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 1.0.154.43 Chrome 1.0.154.43
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 25, 2009, 16:26:45 μμ »
Θα συμφωνήσω με τον labiko
Φαίνεται από την τηλεόραση ότι δεν έχει ταλέντο! και ότι είναι άσχετος με αυτό που κάνει!
Απλά ποιος ξέρει τι γνωριμίες είχε και πήρε την δουλειά αυτή και ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη (τζαμπέ!) και πληρώνετε κιόλας από επάνω!
Αλήθεια πόσο καλά μελετημένος είναι? πόσο διαβασμένος για πολιτισμούς και αρχαιότητες? για κουλτούρες και φυλές ανθρώπων?

Time for dinner www.bangkokeat.com

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 26, 2009, 00:27:44 πμ »
Δε ξερω τι κονε εχει αλλα πρεπει να εχει! Συμφωνω σε οτι λετε για το περιοδικο αλλα εχω να προσθεσω οτι γενικα σε αυτο το γραφειο δε πρεπει να δουλευουν ολα και πολυ καλα...
Σε ενα τευχος ειχα δει μια φωτογραφια απο το Skybar στο lebua και μια δημοσιογραφος ειχε γραψει οτι ειναι σε ενα οροφο αλλα ηταν λαθος, της εστειλα mail με το σωστο οροφο ( απλα για να τονισω οτι ειναι ακομα πιο ψηλα σε σχεση με αυτο που ειπε) και δεν πηρα ποτε απαντηση.
Στο site http://www.icons-travellers.gr/contactus.html εχουν ενα mail σε περιπτωση που θες βοηθεια να κανουν για σενα μια ερευνα αγορας, επειδη λοιπον ημουν περιεργη εστειλα και μετα απο 1,5 χρονο δεν εχω παρει καμια απαντηση. Πρεπει να εχουν παρει πολυ σοβαρα τη δουλεια που κανουν!

Αποσυνδεδεμένος akis51

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Κοσμοπολίτης & αγαπησιάρης
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 07, 2009, 10:50:45 πμ »
Παράθεση
ημουν περιεργη εστειλα και μετα απο 1,5 χρονο δεν εχω παρει καμια απαντηση.

Αγαπητή Lady, οι δημοσιογράφοι ειδικά "νέας κοπής", από το 1990 και μετά έχουν και ένα τραγικό κόμπλεξ παραδοχής λάθους όταν από ασχετοσύνη ή βιασύνη την κάνουν την "πατάτα..".
ΔΕΝ απαντάνε ποτέ σε επισημάνσεις ώστε να μην είναι γραμμένο (τα γραπτά μένουν..).
Πρόφατες πατάτες : Φιλανδία. Τους γράφω : Είναι η χώρα των Finn, γράφεται -μόνο- Φινλανδία, τίποτα αυτοί, εκεί το πείσμα τού ημιμαθούς. Πείσμα κι εγώ, email στον εκδότη, το κόψανε επιτέλους το ..χούι.  Δεν βγάζεις άκρη, ειδικά όταν καταπιάνονται με τεχνικά θέματα, εκεί να δεις την χαρά τού ..Καραγκιόζη. Τι να κάνουμε, αυτή είναι η Παιδεία μας κι αυτά είναι
τα αποτελέσματα της. Άσε τις συντακτικές χαριτωμενιές ! Τελευταία, τσί μοδός, η προσθήκη "δεν είναι άλλη από..".  Τι να πείς ;