Αποστολέας Θέμα: Κο Τσανγκ, η Ελεφαντίνη Νήσος...  (Αναγνώστηκε 7640 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
Κο Τσανγκ, η Ελεφαντίνη Νήσος...
« στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 16:32:07 μμ »
Με τη συμβουλή των εμπειροτέρων, προσανατολίζομαι να μείνω  σ' αυτό το νησί, από 1 έως 20 Μαρτίου (με μικρά περιθώρια πάνω κάτω). Διερευνώ ήδη το θέμα για ξενοδοχείο. Αν γνωρίζετε το  "Remark Pu-Zi Hut", μου λέτε. Τους έγραψα ρωτώντας αν μπορούν να με δεχθούν με το καρότσι μου, και απαντούν καταφατικά, προσθέτοντας ότι το ξενοδοχείο "δεν είναι άνετο για καρότσι"...

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Browser:
Απ: Κο Τσανγκ, η Ελεφαντίνη Νήσος...
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 17:17:50 μμ »
επειδη κατεβαινουν νωριτερα στο κο τσανγκ αλλα μελη καλο θα ηταν να απαντησουν στο φιλο για την δικια τους διαμονη.αν δηλαδη τα ξενοδοχεια στα οποια θα μεινουν καλυπτουν τις αναγκες του zeng.μπορουν μαλιστα να ρωτησουν κιολας και να απαντησουν στον φιλο με pm.μην κατεβαινουμε τζαμπα κατω να βοηθαμε και λιγο

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.5 Firefox 3.0.5
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 22, 2009, 18:03:43 μμ »
Ειναι ηδη εκει μελη του forum .
Πιστευω θα ανταποκριθουν ....
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 03:29:55 πμ »
Αυτό που θέλω πρωταρχικά να ξέρω,είναι το μπατζετ σου.Απάντησε μου και επανέρχομαι.

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 06:06:48 πμ »
Ευχαριστώ για την απάντηση. Είμαι οικονομικός όσο μπορώ. Υποθέτω γύρω στα 20-25 Ε την ημέρα είναι στις δυνατότητές μου.

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 07:14:02 πμ »
Λοιπόν το νησί αυτό δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο,όσο άλλα νησιά στην χώρα.Οι τιμές για ένα δωμάτιο ξεκινάνε απο οκτακόσια μπατ.Το θέμα είναι οι μετακινήσεις σου,καθώς εδώ υπάρχουν μόνο ταξί-αγροτικά αυτοκίνητα.Σκέφτομαι δηλαδή,οτί θα ναι προτιμότερο για σένα να μείνεις στο white sand beach.Είναι το μεγαλύτερο χωριό,έχει καθαρή παραλία,εστιατόρεια,μπαράκια αλλά παράλληλα είναι και η πιο ακριβή περιοχή.Όταν έχω την συγκατάθεσή σου για την περιοχή,θα ξεκινήσω μιοα έρευνα τιμών για δωμάτια που θα καλύπτουν τις ανάγκες σου.

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Browser:
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 09:16:46 πμ »
Καθότι αρχάριος, ακολουθώ τη συμβουλή σου. White Sands, λοιπόν, αρκεί να βρούμε και κατάλυμα προσβάσιμο.

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 23, 2009, 12:53:30 μμ »
Οκ απο αύριο αρχίζω την έρευνα μου και σου γράφω τα νεότερα.

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 14:24:41 μμ »
Λοιπόν σήμερα μαζί με τον Κυκλάδες κάναμε έρευνα για ξενοδοχεία που θα μπορούσαν να σε φιλοξενήσουν εδώ στο νησί.
Να παραθέσω εδώ  αν και θα επανέλθει ο Κυκλάδες με δικό του μήνυμα την απρεπή συμπεριφορά του ιδιοκτήτη ενός απο τα ξενοδοχεία που επισκεπτήκαμε.Ο άνθρωπος μας είπε αγενέστατα οτί  εμείς δεν είμαστε εδώ για να βοηθάμε άτομα με αναπηρικά αμαξίδια.
Το ξεπερνάω προσωρινά και επανέρχομαι στο θέμα μας.Δυστυχώς ακόμη και τα πιο ακριβά ξενοδοχεία στο νησί δεν έχουν προδιαγραφές φιλοξενίας ατόμων με ειδικές ικανότητες.
Συναντήσαμε τον Νόρεν που με μεγάλη προθυμία μας είπε οτι αν μείνεις σε αυτόν θα σε βοηθήσει αρκετά..Το κακό είναι οτι είναι αρκετά μακρυά απο την κατάλληλη περιοχή της λευκής παραλίας.
Στην απελπισία μας απάνω,με αρκετή δόση τύχης οδηγηθήκαμε σε αυτό το ξενοδοχείο.

http://www.alinaresort.com

Η τιμή είναι χίλια πεντακόσια μπατ την ημέρα.Έχει ράμπες όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που τραβήξαμε.Η τοποθεσία του είναι πολύ καλή,το δωμάτιο ολοκάθαρο.Με το που βγεις απο το ξενοδοχείο,περνάς τον δρόμο απέναντι και μέσω ενός στενού μονοπατιού,βρίσκεσαι στην παραλία χωρίς να μεσολαβούν σκαλιά και άλλα εμπόδια.

Δυστυχώς προς το παρόν φαντάζει ως η μοναδική επιλογή μας.

Διάβασε και το π.μ. σου και επανέρχομαι.

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Browser:
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 19:37:45 μμ »
Σας ευχαριστώ πολύ που κάνατε τόσον κόπο και ασχοληθήκατε με το προσωπικό μου θέμα.

Λυπάμαι που εισπράξατε και την κακή συμπεριφορά του ξενοδόχου που δεν ήθελε αναπήρους στο μαγαζί του. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζομαι και τίποτε ιδιαίτερο, ούτε να δίνει το προσωπικό του ξενοδοχείου περισσότερο χρόνο από όσο για οποιονδήποτε άλλο πελάτη. Αυτό που χρειάζομαι είναι απλώς αρκετός χώρος, κυρίως στο λουτρό, ώστε να μπορώ να μπω και να κινηθώ με το καρότσι. Αν υπάρχει και μπανιέρα (αντι για ντους) ακόμη καλύτερα. Τα λέω αυτά μόνο για να δώσω μιαν ιδέα σε όποιον αναρωτιέται πώς και αν είναι δυνατόν να πηγαίνει ένας ανάπηρο μόνος του διακοπές. Το καταλαβαίνω αυτό καλύτερα από όλους διότι πριν το ατύχημα, κι εγώ άγνοια είχα, και νόμιζα ότι ο ανάπηρος είναι ένας ασθενικός, άρρωστος άνθρωπος που όλα του τα ετοιμάζουν άλλοι.

Δεν είναι έτσι. Είμαι υγιής, ενεργός και απολαμβάνω τη ζωή μου όσο ο καθένας. Εμποδίζομαι όμως από ελλείψεις στην υποδομή των πόλεων, των συγκοινωνιών και των κτηρίων. Αναγνωρίζεται πλέον από τη διεθνή κοινωνία ότι δεν είναι θέμα του ατόμου, αλλά της πόλεως, της κοινωνίας, που είναι δομημένη να εξυπηρετεί μόνο μερικά από τα μέλη της και όχι όλους.

Θυμηθήτε πώς είναι οι πόλεις μας, που είναι σχεδιασμένες να εξυπηρετούν , πχ, κυρίως τους ιδιοκτήτες και οδηγούς αυτοκινήτων, και είναι γεμάτες εμπόδια για όλους τους άλλους, που όμως είναι και αυτοί φορολογούμενοι πολίτες. Αυτά λοιπόν αν λείψουν τα εμπόδια, δεν θα έχουμε λόγο ιδιαίτερης συζητήσεως.

Είναι χρήσιμο τώρα να τα συζητάμε αυτά, για να εκπαιδευόμαστε όλοι και να βελτιώνονται οι συνθήκες ζωής όλων ανεξαιρέτως.

Αν τα καταφέρω, θα πάω κάποτε στην Ελεφαντίνη, μια και το μελέτησα ήδη. Θα...τους εκπαιδεύσω, να μη φοβούνται μήπως τους κουράσω!

Προς το παρόν , θα κοιτάξω σε άλλα μέρη. Πάντως Ταϋλάνδη!

Και θα σας ενημερώσω.

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 24, 2009, 21:50:57 μμ »
Φιλε zeng...
Aσε τους ηλιθιους να συνεχιζουν τη "μιζερη" ζωη τους...(συγνωμη αλλα τσαντιστηκα κ μαλιστα πολυ..!!!!!!!!!)...
Σου προτεινω το ξενοδοχειο στο phuket  το  orchid resort  που εχω παει κ ολα ειναι επιπεδα.. ουτε ενα σκαλοπατι...απο το δρομο ως το δωματιο... Ασανσερ βεβαια εχει... Αν κ ειναι τοσο εξυπηρετικοι που θα σου δωσουν δωματιο διπλα στη reception.. Ακομα κ η εκβαση για το πρωινο ειναι επιπεδη...διπλα στην πισινα...super  σου λεω...μιλα μαζι τους κ θα σε φροντισουν σιγουρα! Το ξενοδοχειο διαθετει κ δικο του ταξι με ιδιες τιμες με εξω αλλα θα σε βοηθησει πολυ να εχεις αμεσα μεταφορικο για οπουδηποτε ...Κ ασε τους ηλιθιους να πορευονται...θα χαρω να τα πουμε κ απο κοντα...
http://www.katagroup.com/phuketorchid/    (ψαξε σε κανενα ατζεντη γιατι εχει πολυ καλυτερες τιμες...http://www.r24.org/phuket-info.com/phuket/orchid/rates.html)

Αποσυνδεδεμένος kikawi

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Φοβαμαι να παω...μην τυχον και ξεμεινω εκει!!
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 17, 2010, 10:07:14 πμ »
Τελικα ποσο υποαναπτικτοι ειμαστε στην Ελλαδα ρε παιδι μου!..Οχι τιποτα αλλο, αλλα κριμα να το παιζουμε Ευρωπαιοι και καποιοι τελικα να θεωρουν την Ταυλανδη υποαναπτικτη χωρα...Τουλαχιστον εκει οι ανθρωποι δεν το παιζουν Ευρωπαιοι με τη βουλα.Αισχος και ντροπη μας!Να μην μπορουμε να δωσουμε "κινηση" στα δικα μας παιδια με ειδικές ανάγκες!...οπως εγραψε καποιος καπου στο φορουμ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ(ΤΑΥΛΑΝΔΗ-ΕΛΛΑΔΑ)????ΟΕΟ?