0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι περισσότεροι που μπαινουν εδώ θέλουν να πάρουν πληροφορίες ή να μοιραστούν εμπειρίες. Όλα αυτά τα κατεβατά κουράζουν πολλοί δεν τα διαβάζουν και δεν έχουν καμιά σχέση με το θέμα του site που είναι η ταιλάνδη.
Θέλω να μάθω γιατί έχετε βάλει τον giannis στην μπούκα του κανονιού και τον πυροβολείται? Αν ποσταρε κάποιες φωτογραφίες για να της κατακρίνουμε δεν φταίει αυτός αλλά εσείς που τον μάθατε. Και φυσικά μιλάω για όλους εσάς που όταν ποσταριζα κάτι το ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΤΑΙ και το κάνατε με μια αστραπιαία κίνηση DELETE. Τώρα σας φταίει ο giannis η εσείς η δάσκαλοι? Μαθητές σας είναι ο άνθρωπος. Και εφόσον σας πείραξαν αυτές η φωτογραφίες γιατί δεν της κάνατε delete. Αλλά σας αρέσει να ασχολείστε με κάποιον κατά καιρούς. paterdemon λες ότι (Δεν ξερω αν ο giannis οντως πιστευει οτι αυτο το ποσταρισμα ειναι ενημερωση) νομίζω από κάπου της βρήκε που της είχανε κατακρίνει και της ποσταρισε και εσείς αντί να κατακρίνετε της φωτογραφίες κατακρίνεται τον giannis. Και όσο για τον lostromo που έκανε όπως λέει (offtopics τα καθαριζουμε) όταν το καθάριζε είχε και ένα VACUUM CLEANER και το εξαφάνισε. Μάλλον κάποιοι πρέπει να μάθουν άλω καθαρίζω και άλω εξαφανίζω όχι επιδει έχει τους κωδικούς να κάνει ότι θέλει, αν ήθελε να τα σβέση όλα να το βγάλει σε δημοψήφισμα. Γιατί πρέπει να σεβόμαστε τον χρόνο και την δουλειά κάποιου.
....υπαρχουν θεματα που τα αφηνουμε να διαβαζονται και μετα καθαριζονται.
Εμένα προσωπικά με αποθαρρύνει τώρα πια να γράψω κάτι που απαιτεί πολύ χρόνο και σκέψη αν είναι να σβηστεί μετά από λίγο.
Ο ένας συντονιστής γράφει αυτό (για αυτο αλλωστε υπαρχουν θεματα που τα αφηνουμε να διαβαζονται και μετα καθαριζονται.)Και ο άλλος γράφει αυτό (Φιλε ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ που να εχει σχεση με την Ταιλανδη .Απλα "φευγουν" δημοσιευσεις απο επικαιροτητα ( οχι ταιλανδης ) , αστεια , επιστημη ( τι να κανεις τον firefox 2.5 τωρα που βγηκε ο 3,6 ? ) κλπ .)Εντέλει το σωστό ποιο είναι?
Αυτο που καταλαβαινει ο κοινος νους .Εαν δεν καταλαβαινεις προβλημα σου .Υγ : Η ερωτηση σου μου θυμηζει ερωτησεις δημοσιογραφων τυπου "αυτια" οπου απομονωνουν απο καποιο κειμενο ενα κομματακι και κριτικαρουν ! Κριμα σε ειχα για πιο "γατα"
Φιλε ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ που να εχει σχεση με την Ταιλανδη .Απλα "φευγουν" δημοσιευσεις απο επικαιροτητα ( οχι ταιλανδης ) , αστεια , επιστημη ( τι να κανεις τον firefox 2.5 τωρα που βγηκε ο 3,6 ? ) κλπ .
Πώς μπορεί να φτιάξει κάποιος Ταϊλανδικές εμπειρίες για να μοιραστεί, αν δεν έχει βιώσει πρώτα μερικές άσχετες Ελληνικές?