Αποστολέας Θέμα: Ολα αυτα που μας εκαναν εντυπωση..  (Αναγνώστηκε 61985 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος martz

• Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: Ολα αυτα που μας εκαναν εντυπωση..
« Απάντηση #135 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 22:29:32 μμ »
Οι περισσότεροι που μπαινουν εδώ θέλουν να πάρουν πληροφορίες ή να μοιραστούν εμπειρίες. Όλα αυτά τα κατεβατά κουράζουν πολλοί δεν τα διαβάζουν και δεν έχουν καμιά σχέση με το θέμα του site που είναι η ταιλάνδη.

Αποσυνδεδεμένος Dethoulas

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #136 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 22:43:38 μμ »
μονο για ταϊλάνδη  δε βάζετε θέματα. όλα τα άσχετα που τα βρίσκετε και τα πετάτε εδώ μέσα ενημέρωση το λέτε αυτό?? :-[ :-[ :-[ :-[
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 03, 2011, 22:58:35 μμ από Dethoulas »
Καλύτερα ένα τέλος με πόνο,
παρά ένας πόνος χωρίς τέλος.

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #137 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 23:15:24 μμ »
Οι περισσότεροι που μπαινουν εδώ θέλουν να πάρουν πληροφορίες ή να μοιραστούν εμπειρίες. Όλα αυτά τα κατεβατά κουράζουν πολλοί δεν τα διαβάζουν και δεν έχουν καμιά σχέση με το θέμα του site που είναι η ταιλάνδη.
Οι περισσοτεροι μπαινουν εδω για να παρουν πληροφοριες για το πρωτο τους-συνηθως-ταξιδι στην ταυλανδη.Καποιοι απο αυτους μετα το ταξιδι δεν επιστρεφουν ποτε στο site,καποιοι μπαινουν που και που και παρακολουθουν τι <<γινεται>>και  καποιοι μπαινουν καθημερινα,εχοντας γνωριστει προσωπικα η διαδυκτιακα με τους <<ομοιοπαθεις>> τους ανταλλασοντας πληροφοριες,γνωμες η κανοντας χαβαλε πολλες φορες.Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι site σαν αυτο ειναι οπως τα εξιδεικευμενα περιοδικα,στα οποια τα πιο πετυχημενα ειναι εκεινα που θυσιαζουν καποιο μερος της υλης τους για θεματα ασχετα απο το αντικειμενο τους.Δεν πηρα αμεση θεση τις προηγουμενες μερες οσον αφορα το θεμα των off topics και μετα την ανακοινωση του lostromos,με την οποια διαφωνω.Πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει μια ενοτητα οπου θα μπορουν να γραφονται αυτα που οπως ελεγε και ο αρχικος της τιτλος <<δεν κολλανε πουθενα>>.Σιγουρα το site εχει θεμα την ταυλανδη,αλλα εχει και πολλες ενοτητες που δεν εχουν σχεση με τη χωρα.Το θεμα ειναι ο καθενας μας να ξερει τι ποσταρει και που.Δεν ειμαι ηθικολογος- πιστευω και οι περισσοτεροι εδω μεσα-αλλα για να παμε και στο θεμα που <<παιζει>> σημερα,οι φωτογραφιες που ανεβασε o giannis δεν ηταν και η καλυτερη επιλογη,οχι οσον αφορα το ασχετο με την ταυλανδη αλλα το θεμα τους.Μετα το <<κραξιμο>> που εισεπραξε απο καποιους,διαβασα τη δικαιολογια του οτι τις ανεβασε για να δουμε οτι υπαρχουν κακοι γονεις,οτι υπαρχουν κακα που πρεπει να τα κατακρινουμε κλπ.Με αυτη τη λογικη,να αρχισουμε να ανεβαζουμε τσοντες με παιδια,φωτογραφιες με ναρκομανεις να βαρανε ενεση,βιασμους κλπ απαραδεκτες φωτογραφιες και βιντεο για να εχουμε να κατακρινουμε.Δεν ξερω αν ο giannis οντως πιστευει οτι αυτο το ποσταρισμα ειναι ενημερωση,η λογω εγωισμου δεν παραδεχεται οτι ηταν μια αστοχη κινηση του.Φιλε giannis η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να κουλαρεις λιγο με τα ποσταρισματα σου,τα οποια εμφανιζονται καθημερινα με ρυθμο πολυβολου,με αποτελεσμα να ερχονται και αρκετες γκελες.Αυτα προς το παρον...

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #138 στις: Ιανουαρίου 03, 2011, 23:24:48 μμ »
Φιλε paterdemon τα offtopics τα καθαριζουμε,οπως εκανα και με το θεμα διαφορα γιατι πιανει ενα μεγαλο κομματι του φορουμ σαν χωρο οποτε και δεν χρειαζεται.υπηρχαν θεματα τα οποια ειχαν να ανοιξουν 1 και 2 χρονια θεματα που δεν χρειαζονταν να υπαρχουν.για αυτο αλλωστε υπαρχουν θεματα που τα αφηνουμε να διαβαζονται και μετα καθαριζονται.δεν ειπαμε να μην υπαρχουν τετοια θεματα και να μην γινεται ο απαραιτητος χαβαλες.
οσο για τα υπολοιπα που ειπες για το θεμα του γιαννη εχεις δικιο,αλλα οπως γραφεις εσυ και πληροφορεις για οτι ξερεις για την ταιλανδη και μεσα στα ποσταρισματα σου υπαρχουν και καποια εκτος ταιλανδης αυτο περιμενουμε και απο τον γιαννη.να γραφει για ολα τα υπολοιπα και να μην ποσταρει θεματα που θα μπορουσαν να βοηθησουν καποιους στο ταξιδι τους δεν το θεωρω σωστο.

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #139 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 00:02:10 πμ »
Θέλω να μάθω γιατί έχετε βάλει τον giannis στην μπούκα του κανονιού και τον πυροβολείται?  Αν ποσταρε κάποιες φωτογραφίες για να της κατακρίνουμε δεν φταίει αυτός αλλά εσείς που τον μάθατε. Και φυσικά μιλάω για όλους εσάς που όταν ποσταριζα κάτι το ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΤΑΙ  και το κάνατε με μια αστραπιαία κίνηση DELETE. Τώρα σας φταίει ο giannis η εσείς η δάσκαλοι? Μαθητές σας είναι ο άνθρωπος. Και εφόσον σας πείραξαν αυτές η φωτογραφίες γιατί δεν της κάνατε delete. Αλλά σας αρέσει να ασχολείστε με κάποιον κατά καιρούς. paterdemon λες ότι (Δεν ξερω αν ο giannis οντως πιστευει οτι αυτο το ποσταρισμα ειναι ενημερωση) νομίζω από κάπου της βρήκε που της είχανε κατακρίνει και της ποσταρισε και εσείς αντί να κατακρίνετε της φωτογραφίες κατακρίνεται τον giannis.

Και όσο για τον lostromo που έκανε όπως λέει (offtopics τα καθαριζουμε) όταν το καθάριζε είχε και ένα  VACUUM CLEANER και το εξαφάνισε. Μάλλον κάποιοι πρέπει να μάθουν άλω καθαρίζω και άλω εξαφανίζω όχι επιδει έχει τους κωδικούς να κάνει ότι θέλει, αν ήθελε να τα σβέση όλα να το βγάλει σε δημοψήφισμα. Γιατί πρέπει να σεβόμαστε τον χρόνο και την δουλειά κάποιου.

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #140 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 00:26:35 πμ »
Θέλω να μάθω γιατί έχετε βάλει τον giannis στην μπούκα του κανονιού και τον πυροβολείται?  Αν ποσταρε κάποιες φωτογραφίες για να της κατακρίνουμε δεν φταίει αυτός αλλά εσείς που τον μάθατε. Και φυσικά μιλάω για όλους εσάς που όταν ποσταριζα κάτι το ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΤΑΙ  και το κάνατε με μια αστραπιαία κίνηση DELETE. Τώρα σας φταίει ο giannis η εσείς η δάσκαλοι? Μαθητές σας είναι ο άνθρωπος. Και εφόσον σας πείραξαν αυτές η φωτογραφίες γιατί δεν της κάνατε delete. Αλλά σας αρέσει να ασχολείστε με κάποιον κατά καιρούς. paterdemon λες ότι (Δεν ξερω αν ο giannis οντως πιστευει οτι αυτο το ποσταρισμα ειναι ενημερωση) νομίζω από κάπου της βρήκε που της είχανε κατακρίνει και της ποσταρισε και εσείς αντί να κατακρίνετε της φωτογραφίες κατακρίνεται τον giannis.

Και όσο για τον lostromo που έκανε όπως λέει (offtopics τα καθαριζουμε) όταν το καθάριζε είχε και ένα  VACUUM CLEANER και το εξαφάνισε. Μάλλον κάποιοι πρέπει να μάθουν άλω καθαρίζω και άλω εξαφανίζω όχι επιδει έχει τους κωδικούς να κάνει ότι θέλει, αν ήθελε να τα σβέση όλα να το βγάλει σε δημοψήφισμα. Γιατί πρέπει να σεβόμαστε τον χρόνο και την δουλειά κάποιου.
???απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα...

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #141 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 00:59:31 πμ »
απο tas67
Ολοι οι συντονιστές ασχολούνται μαζί σου, κι αυτό σε καθημερινή βάση ,

(λες και δεν είχαν άλλη δουλειά να κάνουν)

με το να διορθώνουν και να μετακινούν τα ποστ σου ,

κι εσύ μας κάνεις μαθήματα εύρυθμης λειτουργίας του φόρουμ ? ? ?

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου και σύμφωνα με την πολυετή σου εμπειρία στη Ταυλάνδη ,

γιατί δεν παρέχεις πληροφορίες ? ? ? ? ? ?        εγώ  ΜΟΝΟ copy paste βλέπω !!!

ΟΥΤΕ μια δικιά σου φωτο δεν έχουμε δει ?   ή μήπως τότε δεν υπήρχαν φωτογραφικές μηχανές ?

Να έχεις υπόψιν σου οτι αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί σου,

και το σπουδαιότερο οτι η υπομονή έχει και τα όριά της .

σε ευχαριστω πολυ φιλε για τα "οποια λογια"σου και για τον χρονο σου νομιζω οτι οι συντονιστες δεν χρειαζονται εκπροσωπο εκτος και αν εισαι και δεν το ξερουμε ,μηπως απαγορευεται να λεμε ελευθερα την γνωμη μας εδω μεσα ?δεν ειμαστε ολοι ισοι ? να εισαι συγουρος οτι δεν ειμαι σε θεση να κανω μαθηματα (οσον αφορα το site) σε κανεναν !!!ναι βλεπεις copy paste μηπως δεν ειναι σωστα? δηλαδη αν σου ποσταρω μερικες φωτο με παραλιες και τοπια  θα πιστεις? οσο για πληροφοριες μαλλον δεν παρακολουθεις  καθημερινα.  οσο  για τις εμπειριες μου απο κατω ειμαιΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΩ!!!! ειμαι στο site για να μαθω περισσοτερα απο οσα ξερω σχετικα με την ΤΗΑΙ  ΑΛΛΑ και να βοηθησω φιλους που δεν κανουν οτι τα γνωριζουν ολα  . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ελπιζω να μην εισαι απαυτους που εχουν παει μια φορα πατταγια  και εμαθαν την ΤΗΑΙ μεσα 10 μερες
Επειδη βλεπω αντιδρασεις θα παρακαλουσα τον συντονιστη να διαγραψει τις φωτο μου η να μου πει τον τροπο διαγραφης,και αυτο επειδη δεν εχουν σχεση με το site για κανενα αλλο λογο .Φιλε paterdemon οπως το θετεις εχεις δικιο αλλα εχω δει κατα καιρους ποσταριματα χειροτερα ,πυροβολω  οσο μπορω και κατα 95% με θεματα για την ΤΗΑΙ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 04, 2011, 01:02:37 πμ από giannis »

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Browser:
« Απάντηση #142 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 01:07:47 πμ »
Πώς μπορεί να φτιάξει κάποιος Ταϊλανδικές εμπειρίες για να μοιραστεί, αν δεν έχει βιώσει πρώτα μερικές άσχετες Ελληνικές?

....υπαρχουν θεματα που τα αφηνουμε να διαβαζονται και μετα καθαριζονται.
Εμένα προσωπικά με αποθαρρύνει τώρα πια να γράψω κάτι που απαιτεί πολύ χρόνο και σκέψη αν είναι να σβηστεί μετά από λίγο.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #143 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 10:50:10 πμ »
Εμένα προσωπικά με αποθαρρύνει τώρα πια να γράψω κάτι που απαιτεί πολύ χρόνο και σκέψη αν είναι να σβηστεί μετά από λίγο.

Φιλε ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ που να εχει σχεση με την Ταιλανδη .
Απλα "φευγουν" δημοσιευσεις απο επικαιροτητα ( οχι ταιλανδης ) , αστεια , επιστημη ( τι να κανεις τον firefox 2.5 τωρα που βγηκε ο 3,6 ? ) κλπ .
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #144 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 11:53:37 πμ »
Ο ένας συντονιστής γράφει αυτό (για αυτο αλλωστε υπαρχουν θεματα που τα αφηνουμε να διαβαζονται και μετα καθαριζονται.)

Και ο άλλος γράφει αυτό (Φιλε ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ που να εχει σχεση με την Ταιλανδη .
Απλα "φευγουν" δημοσιευσεις απο επικαιροτητα ( οχι ταιλανδης ) , αστεια , επιστημη ( τι να κανεις τον firefox 2.5 τωρα που βγηκε ο 3,6 ? ) κλπ .)

Εντέλει το σωστό ποιο είναι?

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #145 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 12:02:17 μμ »
Ο ένας συντονιστής γράφει αυτό (για αυτο αλλωστε υπαρχουν θεματα που τα αφηνουμε να διαβαζονται και μετα καθαριζονται.)

Και ο άλλος γράφει αυτό (Φιλε ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ που να εχει σχεση με την Ταιλανδη .
Απλα "φευγουν" δημοσιευσεις απο επικαιροτητα ( οχι ταιλανδης ) , αστεια , επιστημη ( τι να κανεις τον firefox 2.5 τωρα που βγηκε ο 3,6 ? ) κλπ .)

Εντέλει το σωστό ποιο είναι?

Αυτο που καταλαβαινει ο κοινος νους .
Εαν δεν καταλαβαινεις προβλημα σου .

Υγ : Η ερωτηση σου μου θυμηζει ερωτησεις δημοσιογραφων τυπου "αυτια" οπου απομονωνουν απο καποιο κειμενο ενα κομματακι και κριτικαρουν !
       Κριμα σε ειχα για πιο "γατα"
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 04, 2011, 13:15:53 μμ από thailandgr »
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #146 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 16:32:53 μμ »
Αυτο που καταλαβαινει ο κοινος νους .
Εαν δεν καταλαβαινεις προβλημα σου .

Υγ : Η ερωτηση σου μου θυμηζει ερωτησεις δημοσιογραφων τυπου "αυτια" οπου απομονωνουν απο καποιο κειμενο ενα κομματακι και κριτικαρουν !
       Κριμα σε ειχα για πιο "γατα"

εφόσον το θέλεις όλο το θέμα παρ τω (Φιλε paterdemon τα offtopics τα καθαριζουμε,οπως εκανα και με το θεμα διαφορα γιατι πιανει ενα μεγαλο κομματι του φορουμ σαν χωρο οποτε και δεν χρειαζεται.υπηρχαν θεματα τα οποια ειχαν να ανοιξουν 1 και 2 χρονια θεματα που δεν χρειαζονταν να υπαρχουν.για αυτο αλλωστε υπαρχουν θεματα που τα αφηνουμε να διαβαζονται και μετα καθαριζονται.) και εξήγησε μου.  Με ποια κριτήρια σβήνονται τα θέματα και ποια είναι αυτά που μας αφήνετε πρώτα να τα διαβάζομε και μετά τα σβήνετε.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2011, 03:58:14 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Browser:
« Απάντηση #147 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 19:39:39 μμ »
Φιλε ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ που να εχει σχεση με την Ταιλανδη .
Απλα "φευγουν" δημοσιευσεις απο επικαιροτητα ( οχι ταιλανδης ) , αστεια , επιστημη ( τι να κανεις τον firefox 2.5 τωρα που βγηκε ο 3,6 ? ) κλπ .
Ναι σύμφωνοι, (έχω αρχίσει να μπερδεύομαι) εννοώ κάποια κείμενα όπως π.χ. το greek kamaki που μιλάει για κάποιες συμπεριφορές Ελλήνων στη Ταΐλάνδη.

Αποσυνδεδεμένος martz

• Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #148 στις: Ιανουαρίου 04, 2011, 21:43:54 μμ »
Πώς μπορεί να φτιάξει κάποιος Ταϊλανδικές εμπειρίες για να μοιραστεί, αν δεν έχει βιώσει πρώτα μερικές άσχετες Ελληνικές?
??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Browser:
« Απάντηση #149 στις: Ιανουαρίου 05, 2011, 23:34:44 μμ »
Άστο καλύτερα, θα χαθώ στη μετάφραση,sorry  :-X  :(