0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαβαζω και ξαναδιαβαζω την απαντηση και δεν μπορω να καταλαβω αν εχω πει κατι που δεν τηρω τους Κανονες Συμετοχης.Αν εγραψα κατι λαθοσ παρακαλω ενημεροστεμε τι?ΕΙληκτρ δεν εχω καταλαβη
Παράθεση από: iasonkla στις Ιουλίου 26, 2009, 20:58:41 μμΔιαβαζω και ξαναδιαβαζω την απαντηση και δεν μπορω να καταλαβω αν εχω πει κατι που δεν τηρω τους Κανονες Συμετοχης.Αν εγραψα κατι λαθοσ παρακαλω ενημεροστεμε τι?ΕΙληκρινα δεν εχω καταλαβηπου αναφερεσαι?
Διαβαζω και ξαναδιαβαζω την απαντηση και δεν μπορω να καταλαβω αν εχω πει κατι που δεν τηρω τους Κανονες Συμετοχης.Αν εγραψα κατι λαθοσ παρακαλω ενημεροστεμε τι?ΕΙληκρινα δεν εχω καταλαβη
Αυτό που μπορώ να καταλάβω από τα γραφόμενα σου είναι οτι άργησες να γράψεις την απάντησή σου.Άρα σου βγήκε αυτοποιημένο μηνυμα από την μηχανή του φόρουμ.Ξαναπροσπάθησε και επικοινώνησε μαζί μου αν δεν τα καταφέρεις.
Μόλις διαπίστωσα ότι διεγράφη εντελώς σχόλιό μου σε θέμα με ladyboys παρ' ότι δεν ήταν υβριστικό ή προσβλητικό αλλά έδινε πληροφορίες για το που συχνάζει το συγκεκριμένο άτομο. Λοιπόν...έχω καταλάβει την στάση σας σε μας που συχνάζουμε Pattaya,είχατε 4-5 άτομα στο φόρουμ τα οποία έδιναν "αληθινές" πληροφορίες και στο τέλος το μόνο που θα γράφετε είναι καλοσωρίσματα!!! Κρίμα...