0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στο κατω κατω ενα φορουμ διασκεδασησ και ενημερωσησ ειναι
Σκέφτηκα να μην απαντήσω και κανονικά εφαρμόζοντας τους κανονισμούς του φόρουμ θα έπρεπε να διαγράψω το μήνυμα και τον χρήστη ...Υπολογίζοντας βέβαια πονηρά ο kendro και η παρέα του , δημοσίευσαν αυτό το μήνυμα στις 2 τα ξημερώματα ... δύσκολη ώρα για τους συντονιστές να το διαγράψουν σου λέει ....Όμως έκαναν λάθος διότι το μήνυμα το είδαμε σχεδόν αμέσως ... αλλά ....Αποφάσισα να μην το διαγράψω .... ήρθε η ώρα να εξιλεωθώ !Ναι, παραδέχομαι δημόσια οτι πνέω μίσος για όλους τους αλλοδαπούς και τους αλλόθρησκους , ειδικά τους Αλβανούς και τους Ταϊλανδούς.Είμαι γνωστό φασισόμουτρο στα Χανιά και στο Ουντόν όπου μοιράζω τον χρόνο μου.[/u]Είμαι παντρεμένος με την Κλεονίκη Κασιδιαράκη , από το Μουρί των Σφακίων , γνήσια απόγονο της Άριας Φυλής !Ένα μικρό ελάττωμα , με τα σχιστα μάτια της και το κίτρινο χρώμα του δέρματος της το διορθώσαμε άμεσα στον πλαστικό χειρουργό.Ο σκοπός των ταξιδιών μου στην Ταϊλάνδη είναι να ανοίξω το τοπικό παράρτημα γνωστού ελληνικού εθνικιστικού κόμματος.Στράτο Κέντρο ή όπως αλλιώς σε λένε με διευκόλυνες τόσο πολύ με το μήνυμα σου .....Όντως το είχες πει ότι είσαι Αλβανός , αλλά δεν το πίστεψα ... αν το είχα πιστέψει θα σε είχα διαγράψει νωρίτερα και εσένα και την παρέα σου χωρίς κανένα ενδοιασμό ....Γιατί απ'ότι θυμάμαι σας είχαμε διαγράψει για άλλους λόγους ...Και μιας και το φερε η κουβέντα να ενημερώσουμε και τα υπόλοιπα μέλη να μάθουν , για να μην μας την πει και ο φίλος σου o Thux http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=1881.msg72779#msg72779 πάλι ...Κάποιοι θα θυμάστε τον χρήστη Giannis , ο οποίος είχε παραβιάσει πολλάκις τουs κανονισμούς του φόρουμ .... είχε αρκετές προειδοποιησεις από τους συντονιστές αλλά και πάλι δεν καταλάβαινε ...Τότε και ύστερα από προτροπή του συντονιστή Tas67 που ερεύνησε το θέμα , καταλάβαμε ότι ο Giannis είχε δημιουργήσει λογαριαμούς - κλώνους,που έμπαιναν όλοι από 2 συγκεκριμένες ip, μόνο και μόνο για να δίνει ευχαριστώ στον εαυτό του !!!!!!!Κανονικά θα έπρεπε να τους διαγράψουμε αμέσως , αλλά έκανα μία ακόμη προσπάθεια και επικοινώνησα τηλεφωνικώς με τον Giannis ... ο οποίος μου είπε οτι δεν ξέρει τίποτε και ότι έχει μια επιχείρηση όπου όλοι αυτοί είναι εργαζόμενοι του και είναι υπαρκτά πρόσωπα οι οποίοι ταξιδεύουν κάθε χρόνο στην Ταϊλάνδη...Τότε μου έδωσε να μιλήσω με έναν εργαζόμενο τον Στράτο ....Του λέω από που μπαίνεις στο νετ ?Μου λέει από το σπίτι .... μπαίνει κανεις άλλος απο τον υπολογιστή σου ή το ρουτερ σου ?Όχι ,κανείς ήταν η απάντηση ....Του είπα τότε τι συμβαίνει και τον προειδοποίησα οτι την επόμενη φορά που θα μπει κάποιος άλλος από την ίδια ip και δεν μας ενημερώσει θα αναγκαστούμε να αποκλείσουμε όλους τους λογαριασμούς.Giannis,polina9,stratos,Krapikrapon,valeri είναι μερικά μέλη- κλώνοι που βρήκα πρόχειρα τώρα ... υπήρχουν και άλλα.Με εξαίρεση τον Giannis που είχε πολλαπλά μηνύματα , όλοι οι άλλοι είχαν από μηδέν εώς ελάχιστα .... φυσικά είχαν πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΓια πρώτη φορά αναγκάζομαι να δημοσιεύσω και φωτογραφία για να αποδείξουμε τα γραφόμενα μας.Ο δε Giannis ήταν και προκλητικός διότι έκανα το λάθος και επικοινώνησα μαζί του από το κινητό της γυναίκας μου(δεν είχα μπαταρία) , του είπα να μην χρησιμοποιήσει το νούμερο και αυτός το έκανε στην συνέχεια επανειλλημένα....Ο μόνος που δε διαγράφηκε ήταν ο Thux διότι δεν υπηρχε λόγος παραβίασης κανονισμών από την πλευρά του , απλά δήλωνε ο ίδιος την ιδιότητα του φίλου με τον Giannis....
ειχε δωσει οταν ειχατε ξαζαζητησει donate το 10% του ποσου ειχε ζητησει να αγορασει που περισσοτερεσ μπλουζεσ απο οτι του δωσατε ειχε γραφτει σαν μελοσ του συλλογου μεχρι το 2015 και δεν εχει προσβαση στον συλλογοειχε παρει μεροσ στα εισητηρια που κληρωνατε μονο και μονο για την βοηθεια του συλλογου (ακομα και να κερδιζε δεν μπορουσε να ταξιδεψει εκεινη την περιοδο )ειχε κανει δωρεα στον συλλογο αλλα εσεις του την μετατρεψατε σε συνδρομη ειχε κανονιση με καποιο τουριστικο τιμη 500e κατι ευρω me gulf την ειχε ποσταρει και εσεισ τον μπαναρατε για μη τιρισει κανονισμων ειχε ειχε είχε....[/color]
ρε συ thuxogianni,γκομενα να σε ειχε απορριψει δε θακανες ετσι.μετα τοσο καιρο,θα τοχες ξεπερασει... οχι δα αλλος δεν το εχει ξεπερασει εχουν περασει κοντα 2 χρονια και ο ουτοπικοσ τον αναφερει συνεχεια ,του εχει γινει εφιαλτησ φανταστητε εχει περασει τοσοσ καιροσ που τον διεγραψε και ακομα το ονομα του αναφερουν η πολυ κακο παιδι ειναι ο φιλοσ μου η κατι αλλο τουσ φοβιζε Α ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ...........
...Το να σταματήσει να παίζει τον administrator πώς και δε το είχε σκεφτεί? το μόνο που έλειπε ήταν να κάνει καμια προσφορά για να εξαγοράσει το site.
- Απαγορεύονται τα αμετάφραστα κείμενα , επιτρέπονται μόνο στο international sectionΝομίζω ότι αυτός ο βασικός κανόνας συμμετοχής στο forum δεν τηρείται πλέον καθόλου.