0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην πατονγκ εγω εμεινα στο αματα ριζορτ το οποιο ειναι απεναντι απο το κριστινς.20ευρω το δωματιο,χωρις τζοινερ φρι,με πισινα,σε στρατηγικο σημειο,24ωρο σεκιουριτι,σειφτι μποξ,καθαρο και νεοχτιστο.http://www.amatapatong.com/rooms.html ενω λεει 2000μπατ το δωματιο εμεις το κλεισαμε 1400 τις πρωτες 2 μερες και μετα 1000μπατ.να μιλησετε με τον αμυ στην ρεσεψιον μονο γιατι ειναι πολυ εξυπηρετικος.
ρε παιδια εχει μείνει κανεις στο aspery hotel? ειναι καλα? ειναι μακριά από το εμποριό κέντρο?
γνωριζετε κανενα καλο θα παω με την γυναικα μου
Eνα απο τα ξενοδοχεια στην Πατονγκ στο οποιο εμεινα 30 μερες και μπορω να εχω μια πιο ολοκληρωμενη προσωπικη αποψη, οντας ευχαρηστιμενος απο την διαμονη μου, βρησκετε στην Νanai Road (3ος παραλληλος κεντρικος δρομος απο την παραλια) και ονομαζεται South Mansion. Στο συγκεκρημενο ξενοδοχειο εμεινα την περσινη περιοδο απο 10 Δεκ - 10 Ιαν. Το ξενοδοχειο βρησκεται σε σημειο που θεωρειτε "γειτονια" και ετσι ο επισκεπτης μπαινει περισσοτερο στο "πετσι της περιοχης" αποφευγοντας τις τουριστηκες υπερβολες πιο πολυτελων ξενοδοχειων και κεντρικοτατων δρομων. Ενδυκνειεται για Low Bugget επισκεπτες και για αυτους που επισκεπτονται για πρωτη φορα το νησι. Οι τιμες καθοριζονται αναλογα με τον χρονο διαμονης και την περιοδο (high seasson - low seasson). Εγω εδινα 800 Βaht ημερησιως. Απεναντι απο το South Mansion υπαρχει ενα πολυ καλο σαλονι μασαζ, κομμωτηρια, καθως και ταβερνες με καλο και φτηνο φαγητο κατα μηκος του δρομου και πολυ κοντα στο ξενοδοχειο. Το κτιριο ειναι καινουργιο (3ον ετων περιπου), και τα δωματια ευρηχωρα και πεντακαθαρα. Στον 1ο οροφο διατηθεται και ενα πολυ μεγαλο δωματιο το οποιο θα το προτεινα σε ζευγαρια. Ειναι εντυπωσιακο και η τιμη του ειναι πολυ χαμηλοτερη απο αυτην που θα βρησκατε σε πιο πολυτελη ξενοδοχεια για το ιδιο δωματιο (1200 - 1500 Βath περιπου high seasson). Στο συγκεκρημενο δωματιο εμεινε φιλικο ζευγαρι φετος το οποιο εμεινε πολυ ευχαριστημενο. Το ξενοδοχειο διαθετει επισης και καθαρηστιριο για τα ρουχα, καθως και καφετερια διπλα στη ρεσεψιον με ελληνικο καφε, φραπε, και μπιλιαρδο. Το προσωπικο ηταν πολυ φιλικο και εξυπηρετηκο σε 'μενα προσωπικα καθως και στους υπολοιπους πελατες, και δεν αντιμετοπησα κανενα προβλημα κατα την διαρκεια της παραμονης μου. Θα το προτεινα επισης και σε επισκεπτες που εχουν προβλημα με τις ξενες γλωσσες καθως το ξενοδοχειο ανοικει σε Ελληνα ιδιοκτητη και ετσι θα κατατοπηστουν ευκολοτερα και θα λυσουν οσες αποριες εχουν για τα μυστικα του νησιου, κανοντας την διαμονη τους ακομα πιο ευχαριστη. "Οσα γραφω ανοικουν σε προσωπικη εμπειρια και γνωμη, κατα την διαρκεια της διαμονης μου, χωρις να εκφραζω γνωμες η αποψεις τριτων που ενδεχετε να εχουν μηνει στο συγκεκρημενο ξενοδοχειο".