Αποστολέας Θέμα: Ξενοδοχεια στη παραλια Πατονγκ του Πουκετ  (Αναγνώστηκε 78169 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Barracuda Beach Bar

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • λιγο κρασί, λίγο θάλασσα & το αγόρι μου......
    • Barracuda Beach Bar
Απ: Ξενοδοχεια στη παραλια Πατονγκ του Πουκετ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 09:36:52 πμ »
Πότε πάτε? γιατί για Χριστούγεννα είναι φούλ.
αν πάτε τώρα κοντά, εγώ προτείνω (ακόμα μία) το c&n resort & spa...ΔΕΝ μύριζει μούχλα (μυρωδιά λόγω της υπερβολικής υγρασίας της περιοχής), είναι καθαρά, σούπερ πισίνα & πρωινό και σε απόσταση ασφαλείας απο την βαβούρα...κόστος/βραδιά 25-40 ευρώ (ββ).
Καλά να περάσετε...

Αποσυνδεδεμένος yiannis1981

• *
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 00:58:59 πμ »
στην πατονγκ εγω εμεινα στο αματα ριζορτ το οποιο ειναι απεναντι απο το κριστινς.20ευρω το δωματιο,χωρις τζοινερ φρι,με πισινα,σε στρατηγικο σημειο,24ωρο σεκιουριτι,σειφτι μποξ,καθαρο και νεοχτιστο.http://www.amatapatong.com/rooms.html ενω λεει 2000μπατ το δωματιο εμεις το κλεισαμε 1400 τις πρωτες 2 μερες και μετα 1000μπατ.να μιλησετε με τον αμυ στην ρεσεψιον μονο γιατι ειναι πολυ εξυπηρετικος.

συμφωνω σε ολα αλλα ΔΕΝ εχει safe box στο δωματιο τα εχει κατω.1000 μπατ με το απαραιτητο παζαρι,χωρις πρωινο.εξυπηρετικοι ειναι ολοι και ειδικα μια παχουλη κοπελα.αλλο του μειον ειναι η θεα του διοτι ωραια θεα εχει μονο στην πισινα.Αλλα γενικα εμεινα παρα πολυ ευχαριστιμενος.

Αποσυνδεδεμένος kokordia

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • hi
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.0.5 Firefox 3.0.5
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 09:30:42 πμ »
ρε παιδια εχει μείνει κανεις στο aspery hotel? ειναι καλα? ειναι μακριά από το εμποριό κέντρο?
kokordias travel

Αποσυνδεδεμένος orbitech

• **
  • Browser:
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 14:13:39 μμ »
ρε παιδια εχει μείνει κανεις στο aspery hotel? ειναι καλα? ειναι μακριά από το εμποριό κέντρο?

Ειναι καλο και σε ιδανικη θεση οχι μεσα στον πανικο και καινουργιο αλλα..
Πανακριβο για αυτα που προσφερει και χτιζεται απεναντι ενα αλλο ξενοδοχειο οποτε δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη πιστευω..

Αποσυνδεδεμένος kokordia

• *
  • hi
  • Browser:
« Απάντηση #19 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 18:01:48 μμ »
Τελικά έκλεισα στο DEEVANA PATONG RESORT. ξέρει κανείς κάτι για αυτό το ξενοδοχείο?
kokordias travel

Αποσυνδεδεμένος rovespieros

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 10:56:52 πμ »
το DEEVANA ειναι καλη επιλογη
εχει και κυριωσ ξενοδοχειο καθως και μπαγκαλοους

μην χασεις τις μπαρμεκιου νυχτες που διοργανωνει (ζωντανη παραδοσιακη μουσικη)

μειονεκτημα ειναι καπως μακρια απο Bangla Road

καλα να περασεις

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.16 Firefox 2.0.0.16
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 19, 2009, 02:10:31 πμ »
Eνα απο τα ξενοδοχεια στην Πατονγκ στο οποιο εμεινα 30 μερες και μπορω να εχω μια πιο ολοκληρωμενη προσωπικη αποψη, οντας ευχαρηστιμενος απο την διαμονη μου, βρησκετε στην Νanai Road (3ος παραλληλος κεντρικος δρομος απο την παραλια) και ονομαζεται South Mansion. Στο συγκεκρημενο ξενοδοχειο εμεινα την περσινη περιοδο απο 10 Δεκ - 10 Ιαν. Το ξενοδοχειο βρησκεται σε σημειο που θεωρειτε "γειτονια" και ετσι ο επισκεπτης μπαινει περισσοτερο στο "πετσι της περιοχης" αποφευγοντας τις τουριστηκες υπερβολες πιο πολυτελων ξενοδοχειων και κεντρικοτατων δρομων. Ενδυκνειεται για Low Bugget επισκεπτες και για αυτους που επισκεπτονται για πρωτη φορα το νησι. Οι τιμες καθοριζονται αναλογα με τον χρονο διαμονης και την περιοδο (high seasson - low seasson). Εγω εδινα 800 Βaht ημερησιως. Απεναντι απο το South Mansion υπαρχει ενα πολυ καλο σαλονι μασαζ, κομμωτηρια, καθως και ταβερνες με καλο και φτηνο φαγητο κατα μηκος του δρομου και πολυ κοντα στο ξενοδοχειο. Το κτιριο ειναι καινουργιο (3ον ετων περιπου), και τα δωματια ευρηχωρα και πεντακαθαρα. Στον 1ο οροφο διατηθεται και ενα πολυ μεγαλο δωματιο το οποιο θα το προτεινα σε ζευγαρια. Ειναι εντυπωσιακο και η τιμη του ειναι πολυ χαμηλοτερη απο αυτην που θα βρησκατε σε πιο πολυτελη ξενοδοχεια για το ιδιο δωματιο (1200 - 1500 Βath περιπου high seasson). Στο συγκεκρημενο δωματιο εμεινε φιλικο ζευγαρι φετος το οποιο εμεινε πολυ ευχαριστημενο. Το ξενοδοχειο διαθετει επισης και καθαρηστιριο για τα ρουχα, καθως και καφετερια διπλα στη ρεσεψιον με ελληνικο καφε, φραπε, και μπιλιαρδο. Το προσωπικο ηταν πολυ φιλικο και εξυπηρετηκο σε 'μενα προσωπικα καθως και στους υπολοιπους πελατες, και δεν αντιμετοπησα κανενα προβλημα κατα την διαρκεια της παραμονης μου. Θα το προτεινα επισης και σε επισκεπτες που εχουν προβλημα με τις ξενες γλωσσες καθως το ξενοδοχειο ανοικει σε Ελληνα ιδιοκτητη και ετσι θα κατατοπηστουν ευκολοτερα και θα λυσουν οσες αποριες εχουν για τα μυστικα του νησιου, κανοντας την διαμονη τους ακομα πιο ευχαριστη.

"Οσα γραφω ανοικουν σε προσωπικη εμπειρια και γνωμη, κατα την διαρκεια της διαμονης μου, χωρις να εκφραζω γνωμες η αποψεις τριτων που ενδεχετε  να εχουν μηνει στο συγκεκρημενο ξενοδοχειο".
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.7 Firefox 3.0.7
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 19, 2009, 18:15:46 μμ »
Αυτο το ξενοδοχειο  ειναι του μπαμπη που ειναι εκει με τον αδελφο του.
Η διευθηνση ειναι Nanai Road 143/10 .
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος takis loutraki

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 06, 2009, 15:00:26 μμ »
Γεια σας  εμεινα κ εγω για 15 ημερες στο South Mansion ολα ηταν υπεροχα, περασα πολυ καλα κ το συμαντηκοτερο γνωρισα καλους φιλους. Οταν με το καλο ξαναπαω εκει θα μεινω. Το συστηνω ανεπιφυλακτα.

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 31, 2009, 14:59:14 μμ »
Ενα πολυ ωραιο ξενοδοχεο που εχω βρει στη patong πολυ πολυ κοντα στη bang-la ειναι

το poppa palace.. το συγκεκριμενο ξενοδοχειο εχει βγει 51 στα 142 με πολυ καλα

reviews στο tripadvisor. Ειναι ξενοδοχειο low budget με 22 ευρω (τιμη ατζεντη) το δικλινο (το deluxe 28-30sq.m)

που αν τον κλεισεις απο το atsiam σου δινει δωρο στις 5 νυχτες τη μια

μαζι με το πρωινο.Υπολογιστε λοιπον οτι βγαινει γυρω στα 17,50 ευρω...

Εχει πισινα, safe box,τηλεοραση κ μπαλκονι..

Σας δινω  τη διευθυνση του ατζεντη με την προσφορα αλλα κ το site του ξενοδοχειου..

http://www.atsiam.com/hotels/phuket/poppa_palace_thailand.asp

http://www.poppapalace.com/
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 31, 2009, 15:23:00 μμ από ParaTHAIse »

Αποσυνδεδεμένος pipinomaniac

• **
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 31, 2009, 16:48:59 μμ »
Δεν ειναι και τοσο κοντα...Ειναι γυρω στα 300-400 μετρα απο Μπανγκλα (αν θυμαμαι καλα,ισως και παραπανω)...
Μεγαλο συν βεβαια η πισινα...
Αλλα απο τιμη...Ετσι κι ετσι...
Οσοι θελουν να βρισκονται κοντα στη φασαρια της Μπανγκλα,υπαρχουν δεκαδες ξενοδοχεια και σε καλυτερες τιμες..
Αν θελουν βεβαια να εχουν λιγο ησυχια,τοτε ειναι ΟΚ ξενοδοχειο..

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
    • Thailand
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 31, 2009, 17:00:46 μμ »
Η απόσταση από την Μπάγκλα είναι 1,2 χμ. σε ευθεια  ;)

Αποσυνδεδεμένος mitsukos

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.20 Firefox 2.0.0.20
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 31, 2009, 19:47:29 μμ »
γνωριζετε κανενα καλο θα παω με την γυναικα μου
Φίλε μου θα σου προτείνω το  http://www.phuket.com/meridien/  είναι πολύ καλό ξενοδοχείο  με τα όλα του! 3-4 εστιατόρια,2-3  μεγάλες πισίνες , δικιά του παραλία , γκολφ , τοξοβολία και πολλά άλλα... Απλά φανταστικό .. Ανάλογα το πότε θες να πας,μπορείς να βρεις και πολύ καλές προσφορές...

Μετατροπή σε μικρούς χαρακτήρες (Atas)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 01, 2009, 19:01:26 μμ από atas »

Αποσυνδεδεμένος mitsukos

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 31, 2009, 20:07:05 μμ »
Eνα απο τα ξενοδοχεια στην Πατονγκ στο οποιο εμεινα 30 μερες και μπορω να εχω μια πιο ολοκληρωμενη προσωπικη αποψη, οντας ευχαρηστιμενος απο την διαμονη μου, βρησκετε στην Νanai Road (3ος παραλληλος κεντρικος δρομος απο την παραλια) και ονομαζεται South Mansion. Στο συγκεκρημενο ξενοδοχειο εμεινα την περσινη περιοδο απο 10 Δεκ - 10 Ιαν. Το ξενοδοχειο βρησκεται σε σημειο που θεωρειτε "γειτονια" και ετσι ο επισκεπτης μπαινει περισσοτερο στο "πετσι της περιοχης" αποφευγοντας τις τουριστηκες υπερβολες πιο πολυτελων ξενοδοχειων και κεντρικοτατων δρομων. Ενδυκνειεται για Low Bugget επισκεπτες και για αυτους που επισκεπτονται για πρωτη φορα το νησι. Οι τιμες καθοριζονται αναλογα με τον χρονο διαμονης και την περιοδο (high seasson - low seasson). Εγω εδινα 800 Βaht ημερησιως. Απεναντι απο το South Mansion υπαρχει ενα πολυ καλο σαλονι μασαζ, κομμωτηρια, καθως και ταβερνες με καλο και φτηνο φαγητο κατα μηκος του δρομου και πολυ κοντα στο ξενοδοχειο. Το κτιριο ειναι καινουργιο (3ον ετων περιπου), και τα δωματια ευρηχωρα και πεντακαθαρα. Στον 1ο οροφο διατηθεται και ενα πολυ μεγαλο δωματιο το οποιο θα το προτεινα σε ζευγαρια. Ειναι εντυπωσιακο και η τιμη του ειναι πολυ χαμηλοτερη απο αυτην που θα βρησκατε σε πιο πολυτελη ξενοδοχεια για το ιδιο δωματιο (1200 - 1500 Βath περιπου high seasson). Στο συγκεκρημενο δωματιο εμεινε φιλικο ζευγαρι φετος το οποιο εμεινε πολυ ευχαριστημενο. Το ξενοδοχειο διαθετει επισης και καθαρηστιριο για τα ρουχα, καθως και καφετερια διπλα στη ρεσεψιον με ελληνικο καφε, φραπε, και μπιλιαρδο. Το προσωπικο ηταν πολυ φιλικο και εξυπηρετηκο σε 'μενα προσωπικα καθως και στους υπολοιπους πελατες, και δεν αντιμετοπησα κανενα προβλημα κατα την διαρκεια της παραμονης μου. Θα το προτεινα επισης και σε επισκεπτες που εχουν προβλημα με τις ξενες γλωσσες καθως το ξενοδοχειο ανοικει σε Ελληνα ιδιοκτητη και ετσι θα κατατοπηστουν ευκολοτερα και θα λυσουν οσες αποριες εχουν για τα μυστικα του νησιου, κανοντας την διαμονη τους ακομα πιο ευχαριστη.

"Οσα γραφω ανοικουν σε προσωπικη εμπειρια και γνωμη, κατα την διαρκεια της διαμονης μου, χωρις να εκφραζω γνωμες η αποψεις τριτων που ενδεχετε  να εχουν μηνει στο συγκεκρημενο ξενοδοχειο".
Μπορείς να δώσεις το site; Δεν μπορώ να το βρω πουθενά...Το Ψάχνω στο Google και μου βγάζει ότι να ναι...

Έγινε μετατροπή σε μικρούς χαρακτήρες (Atas)
Αν σου είναι εύκολο γράφε με μικρά
Thai.gr team
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 01, 2009, 18:55:39 μμ από atas »

Αποσυνδεδεμένος mitsukos

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 14, 2009, 20:04:39 μμ »
μπορει καποιος να μου πει το σαιτ για το south mansion στο phuket??δεν το βρισκω με το google.....με το αλλο ελληνικο,ενταξει..