0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορει καποιος να μου πει το σαιτ για το south mansion στο phuket??δεν το βρισκω με το google.....με το αλλο ελληνικο,ενταξει..
south mansion το λενε ολοι.....το ξενοδοχειο που το εχει ελληνας λεω...
Παράθεση από: mitsukos στις Ιουνίου 16, 2009, 00:50:32 πμsouth mansion το λενε ολοι.....το ξενοδοχειο που το εχει ελληνας λεω...http://babisphuket.com/
10-15 λεπτα περιπου και ειναι free
Καλησπέρα,Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Επειδή είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω Ταιλάνδη, μπορείτε να με βοηθήσετε; Το ταξίδι είναι γαμήλιο και ακόμη φοβάμαι να μην κάνω λάθος επιλογή.Στο Πουκετ σε ποια παραλία να μείνουμε; Στην Patong, στην Karon ή στην Kata? Γιατί υπάρχουν τα εξής ξενοδοχεία:Patong: Kalim Resort, Duangjitt Resort & Spa, Phuket Greceland Resort & Spa.Karon: Baan Karon ResortKata: Metadee Resort, Kata Beach Resort & Spa. Tο τελευταίο είναι και το πιο ακριβό στην προσφορά που έχουμε. Επειδή ακόμη δεν γνωρίζω (με τις ετοιμασίες του γάμου, δεν προλαβαίνω να τα κοιτάξω όλα) πως θα μετακινηθούμεώστε να γνωρίσουμε και λίγο την περιοχή, τι έχετε να μου προτείνετε εσείς καλοί φίλοι; Σε ποια περιοχή να μείνουμε και εάν γνωρίζετε εφόσον έχετε μείνει σε ποιο ξενοδοχείο; Οι ημέρες διαμονής θα είναι από 18 Οκτωβρίου έως 25 Οκτωβρίου. Θα ήμουν βαθιά υποχρεωμένη για όσο το δυνατόν πιο σύντομα να έχω απάντησή σας.Ευχαριστώ,