Αποστολέας Θέμα: Ξενοδοχεια στη παραλια Πατονγκ του Πουκετ  (Αναγνώστηκε 78151 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.5.7 Firefox 3.5.7
Απ: Ξενοδοχεια στη παραλια Πατονγκ του Πουκετ
« Απάντηση #45 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 10:30:40 πμ »
Καλησπέρα πρόκειται να επισκεφθώ την Ταυλάνδη-Bangkok-Phuket την ερχόμενη εβδομάδα 4-2-2010 εως 5-3-2010 και θ'α ηθελα να μου προτείνη κάποιος Ξενοδοχεία που βρίσκονται μέσα στον χώρο διασκέδασης.
Τα site που εψαξα και οι μηχανές αναζήτησης εχουν αθξημένες τιμές λογω της περιόδου.Επιπλέον παρατήρησα οτι ενώ αναφέρουν οτι ειναι γεμάτα αμα επιχειρήσει κάποιος να παει κατευθείαν σta site των ξεμοδοχείων υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια με αυξημένες τιμές ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ τιμές απο 80-100...280 ευρώ,
Επειδή εχω ζήσει σε μεγάλους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας 3 χρόνια στον καθένα συνολικά θα παρακαλούσα τον οποινδήποτε να μας αναφερει συγκεκριμένα με τιμές-τοποθεσία.
Στην Ελλάδα ειναι σύνηθες το φαινόμενο Επιχειρηματιών Λονδίνου και Αυστραλίας που ανοίγουν τα καταλλύματα πρίν το Πάσχα και σηκώνουν τις τιμές.(αναφέρομαι για Σαντορίνη-Μύκονο) γιατί για τους υπόλοιπους τουριστικόυς προορισμούς υποθέτω θα υπάρχουν  καθαρότεροι επιχειρηματίες.
Ομοια και στην Ταυλάνδη λόγω φθηνού τουριστικού προορισμού θέλω να αποφύγω την διαμονή σε ομοια καταλύματα με πανάκριβες τιμές που βλαπτουν την εγχώρια φθηνή προσφορά Ταυλάνδης με φωτογραφίες πισινών με ευρυγώνιο φακό και εστιατορίων (ΦΙΛΆΝΘΡΩΠΟΙ).
Επειδή η εμπειρία μου ειναι 1 μήνας πλοήγησης στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ στα καταλλύματα κλπ διαπίστωσα οτι οι τιμές στο PHUKET  είναι ανταγωνιστικές ΣΙΝΓΚΑΠΟΥΡΗΣ και ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ επίσης και με συνομιλίες μου με πολλύς φίλους απο την Ταυλάνδη μέσω SKYPE διαπίστωσα εράστιες διαφορές τιμών μετά sites των φιλάνθρωπων επιχειρηματιών.
Επίσης κάποιος απο το site του thai.gr να ενημερώσει οτι η μη χρήση ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ  γιά τις πληρωμές ξενοδοχείων,ξεναγήσεων εχει σαν συνέπεια ο επισκέπτης να χρεώνεται με διπλάσιες τιμές τις χρεώσεις αγορών που κανει στην χώρα καθότι οι τόκοι υπερημερίας που χεώνει το Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα είναι εξωφρενικοί με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να αποκομίζει αρνητική εικόνα για την Ταυλάνδη κατά την επιστροφή του.
Εγώ ημουν τυχερός απο τυχαία προσωπική γνωριμία με αεροσυνοδό που πηγαίνει συνέχεια εκεί και μου ανοιξε πραγματικά τα μάτια γιά τους Φιλάνθρωπους Ξέμους Επιχειρηματίες που κάνουν κακκό στον πραγματικά καθαρό Ταυλανδό κάτοικο η Επιχειρηματία.
Για λόγους συγκρησιμότητας και αντικειμενικού προσδιορισμού αναφέρω οτι ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΥΠΩΜΕΝΟΥΣ οχι οι συνηθισμενες κάρτες μισθού.
 Πληρώνουμε με την Πιστωτική μας κάρτα εκεί και επιστρέφοντας εξοφλούμε ολο το ποσό της δαπάνης μας παίρνοντας απόδιεξη απο την Ελληνική τρ'απεζα οτι το χρέος της πιστωτικής μας κάρτας μηδενίστηκε.ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΣΤΩ 1 ΛΕΠΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤ ΤΡΙΜΗΝΟ 250-300 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.
Κλείνοντας ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ...και ευχομαι να περνάμαι ολοι καλά.
                                  ΠΑΡΗΣ 
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 30, 2010, 18:44:39 μμ »
Παρη σε ενα τετοιο ζητημα ξενοδοχειων ειδικα την υψηλη περιοδο για αυτους θα μπορουσες απλα να πας κατω και να κοιταξεις εκει τι σου αρεσει και τι τιμη θα σου κανουν.ειδικα στο πουκετ θα βρεις πολλα ξενοδοχεια σαν μερος απο τα πιο τουριστικα.εκει βεβαια κανεις και το αναλογο παζαρι.δεν πιστευω οτι καποιος μπορει να σου πει συγκεκριμενα ξενοδοχεια για τον λογο του οτι με το παζαρι σου μπορεις να παρεις μια καλη τιμη.εξαρταται βεβαια και το τι θελεις και τι χρηματα διαθετεις.οι πιο πολλοι πιστευω ετσι θα κανανε.

οσο για την πιστωτικη οπου την χρησιμοποιησα δεν ειχα προβλημα και μιλαω κυριως για ξενοδοχεια.οτι ηξερα απο εδω(τιμη ξενοδοχειου),τοσο χρεωθηκα και μαλιστα με την αναλογια μπατ-ευρω που θα βρεις και εδω στο φορουμ.αν κατι αγορασα απο εξω τοτε σε ρωτανε οτι μπαινει 3% παραπανω για τα τραπεζικα εξοδα αρα ξερεις απο πριν τι χρεωνεσαι.τωρα αν καποιος επεσε θυμα καποιων η απλα εγω ημουν τυχερος τι να σου πω.παντως μεχρι τωρα δεν αντιμετωπισα προβληματα.

Αποσυνδεδεμένος Φιξ

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.18 Firefox 3.0.18
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 06:08:03 πμ »
γύρισα πρίν 3 εβδομάδες, στην πατόγκ έμεινα στο LK patong beach, με 800 τη βραδιά,  αν θέλετε κάτι οικονομικό, καθαρό και αρκετά κοντά στο κέντρο σας το συστήνω το έχουν Ιταλοί νομίζω και το παιδί ο Gianfranco στην ρεσεπτιον είναι άψογος, ά ναι και δίπλα έχει ένα μασαζάδικο για πραγματικά καλό μασάζ.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6 Firefox 3.6
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 23, 2010, 20:23:45 μμ »
αν εχεις φωτο θα ηταν καλο να τις δουμε.δεν εχεις παρα να ανοιξεις ενα θεματακι στο καταλληλο μερος και να μας δειξεις το ξενοδοχειο και τι περιλαμβανει καθως και την τιμη του.

Αποσυνδεδεμένος AsprosGatos

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 09, 2010, 20:35:13 μμ »
Πήγα τον Ιούλιο του 2009 στην Πατονγ και για 15 μέρες και έμεινα στο Devana. απέχει περίπου 15 με 20 λεπτά με τα πόδια από την Bagla και έχει joiner fee 500 bath. Ξαναπήγα στις 6 Φεβρουαρίου 2010 για 21 μέρες, έκλεισα από τον internet στο Loveli Guest House με email. Η συμφωνία ήταν 800 για μια νύχτα και αν ήμουν ευχαριστημένος θα έμενα και τις υπόλοιπες. Κανόνισαν και ταξί να με πάρει από το αεροδρόμιο με 600 bath . Το δωμάτιο όμως δεν μου άρεσε ήταν μεγάλο όπως φαινόταν στην ιστοσελίδα αλλά τα έπιπλα ήταν παλιά και το μπάνιο μύριζε και είχε μούχλα, και είχε και φασαρία από την κίνηση του δρόμου. Αυτό βρισκόταν στην Soi Baazan πίσω από το εμπορικό κέντρο Jungcylon 8 λεπτά με τα πόδια από την Bagla. Αυτός ο δρόμος είναι γεμάτος Guest House οπότε την επόμενη μέρα έκανα μια έρευνα αγοράς. Όλα σε αυτόν τον δρόμο έχουν από 700 έως 900 Bath επέλεξα το Zampi που το έχει ένας Ιταλός. Έμεινα σε δωμάτιο που δεν έβλεπε στο δρόμο και έτσι είχα ησυχία δεν είχε joiner fee και το καθάριζαν κάθε μέρα. Το μόνο κακό ήταν η μάνατζερ του ξενοδοχείου (ταϊλανδέζα) την ημέρα που έφευγα μου είπε ότι έπρεπε να πληρώσω τα 2 μπουκάλια νερό που μου έβαζαν κάθε μέρα στο ψυγείο ενώ μου είχαν πει όταν πήγα ότι είναι δωρεάν, όπως είναι άλλωστε στα περισσότερα ξενοδοχεία, και φυσικά αρνήθηκα και δεν τα πλήρωσα. Το cozy που είναι ακριβώς δίπλα είναι καλύτερο. Όλα τα Guest House σε αυτό το δρόμο έχουν τηλεόραση air-condition ψυγείο και μερικά wire less internet για όσους έχουν laptop. 100 μέτρα πιο πάνω είναι η οδος Nanai που μένουν οι κοπέλες που δουλεύουν στα μπαρ και σε αυτό το δρόμο μάλλον είναι πιο φτηνά.  Και αυτό φαίνεται καλό http://phuketdir.com/paripasmansion/ και είναι κοντά σε αυτόν τον  δρόμο. Και εδώ υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε  http://www.phuketdir.com . Και εδώ τουριστικός οδηγός www.knowphuket.com/
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 09, 2010, 21:30:34 μμ από Oytopikos »
Η άποψη σου για την πραγματικότητα δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

Αποσυνδεδεμένος Dethoulas

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 14, 2010, 09:21:48 πμ »
καλημέρα γνωρίζει κανεις ξενοδοχεία πολύ κοντά στις παραλιες Paradise Beach, Laem Singh Beach ?
Καλύτερα ένα τέλος με πόνο,
παρά ένας πόνος χωρίς τέλος.

Αποσυνδεδεμένος Barracuda Beach Bar

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • λιγο κρασί, λίγο θάλασσα & το αγόρι μου......
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Barracuda Beach Bar
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 17, 2010, 18:23:32 μμ »
καλημέρα γνωρίζει κανεις ξενοδοχεία πολύ κοντά στις παραλιες Paradise Beach, Laem Singh Beach ?
στην Laem Sing εχει μπάνκαλόουζ ακριβώς απο πάνω...δεν θυμάμαι όνομα, νομίζω laem Sing cottage ή κάτι τέτοιο. Πρέπει να έχουν άψογη θέα και φαίνονται πολυτελείας. Αμα τα εντοπίσεις γραψε τιμές και σε μάς να ξέρουμε...

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 18, 2010, 15:00:38 μμ »
Σε αυτη τη φωτο φαινονται τα εν λογω οικηματα στο βαθος λιγι αριστερα

"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 18, 2010, 16:23:24 μμ »
είσαι άρχοντας μες το μυαλό μου είσαι ;) τα έχω δει αλλα την επωνυμία τους ψάχνω ???

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 18, 2010, 16:33:42 μμ »
Πρεπει να ειναι αυτο http://www.phuket-luxury-villa.com/index.php

"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 18, 2010, 21:44:05 μμ »
στην φωτό είναι πιο μικρά ενός στο site είναι σαν συγκρότημα :-

Συγχώνευση : Μαρτίου 18, 2010, 23:51:58 μμ
Amanpuri Resort, Phuket, Surin Beach, Thailand αυτό πρέπει να είναι :-\
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 18, 2010, 23:51:58 μμ από Dethoulas »

Αποσυνδεδεμένος soula

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 19, 2010, 14:49:20 μμ »
Εχει κανενας σας εμπειρια απο το Μοvenpick resort and spa Karon Beach?

dimitris26

• Επισκέπτης
« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 18, 2010, 23:48:17 μμ »
Παιδία σιγά γιατί έχω μπερδευτεί λοιπον θα το πω απλά δεν ξερω τίποτα από phuket ούτε οδούς ούτε τίποτα λοιπον ας το πάρουμε  από την αρχή θέλω ένα ξενοδοχείο στο κέντρο τις διασκέδασης και των μπαρ με διάφορα μέσα όπως τζακουσι σε περίπτωση που θέλω να κάνω με μια συντροφιά που επιλέξω…και γενικά να έχει πισίνα κτλ έχετε κάποια να προτείνετε αλλά κέντρο μην προχωράω μια ώρα ….και αυτό το hotel  του Μπάμπη είναι κέντρο τι λέει καλό??
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 18, 2010, 23:52:03 μμ από lostromos »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
    • Thailand
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 19, 2010, 00:47:37 πμ »
Παιδία σιγά γιατί έχω μπερδευτεί λοιπον θα το πω απλά δεν ξερω τίποτα από phuket ούτε οδούς ούτε τίποτα λοιπον ας το πάρουμε  από την αρχή θέλω ένα ξενοδοχείο στο κέντρο τις διασκέδασης και των μπαρ με διάφορα μέσα όπως τζακουσι σε περίπτωση που θέλω να κάνω με μια συντροφιά που επιλέξω…και γενικά να έχει πισίνα κτλ έχετε κάποια να προτείνετε αλλά κέντρο μην προχωράω μια ώρα ….και αυτό το hotel  του Μπάμπη είναι κέντρο τι λέει καλό??

Άμα τα διαθέτεις πήγαινει σε αυτό , έχει όλα αυτά που ζητάς

http://www.phuket.holiday-inn.com

Το ελληνικό ξενοδοχείο που αναφέρεις δεν ανήκει στην πολυτελή κατηγορία  ;)

Αποσυνδεδεμένος pipinomaniac

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 19, 2010, 01:48:22 πμ »
Παιδία σιγά γιατί έχω μπερδευτεί λοιπον θα το πω απλά δεν ξερω τίποτα από phuket ούτε οδούς ούτε τίποτα λοιπον ας το πάρουμε  από την αρχή θέλω ένα ξενοδοχείο στο κέντρο τις διασκέδασης και των μπαρ με διάφορα μέσα όπως τζακουσι σε περίπτωση που θέλω να κάνω με μια συντροφιά που επιλέξω…και γενικά να έχει πισίνα κτλ έχετε κάποια να προτείνετε αλλά κέντρο μην προχωράω μια ώρα ….και αυτό το hotel  του Μπάμπη είναι κέντρο τι λέει καλό??
Ξενοδοχειο στο "κεντρο της διασκεδασης",με "διαφορα"(τζακουζι κλπ),που να σου επιτρεπει να βαζεις μεσα και "συντροφια",δεν υπαρχει κανενα...Τουλαχιστον σε λογικο κοστος..
Πρεπει λοιπον να κανεις καποιες υποχωρησεις...Η θα βρεις καποιο χωρις τα "διαφορα" και με τη δυνατοτητα,να κοιμασαι με την εκαστοτε "συντροφια",η θα πας στο Holiday Inn και το ακομα καλυτερο Millenium Resort,που ειναι πραγματικα ΜΕΣΑ στο κεντρο της διασκεδασης,που βεβαια μπορεις να βαλεις μεσα τη "συντροφια σου",αλλα με "λαδωμα" της ταξης των 50 ευρω και ανω τη βραδια...
Σε αυτα προσθεσε και τη τιμη του δωματιου που ειναι γυρω στα 80 ευρω τη βραδια...