0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
SMF 1.1.12 October 22 2010=======================================================================================October 2010-------------------------------------------------------------------------------- ! Preparation for 1.1.12 patch: version updates in the changed files. (several files) ! Reverted from core a few performance and non-critical backports. They will make it into a separate package. (Profile.php, Subs.php) ! Small cleanup. ! Too many version updates (Subs.php doesn't need one of those) ! Package servers URLs and names properly cleaned for all circumstances - reported by KinG-InFeT. ! Censor area should only be available to admins - reported by more, including KinG-InFeT.
Μου το έκανε παλιότερα το κάνει και τώρα!Πάταω refresh στην αρχική σελίδα και κάνει τουλάχιστον 1λεπτό(ενίοτε και καθόλου)για να μου 'ανοίξει΄ολοκληρωτικά η σελίδα!Δλδ για 60δ δεν μπορώ να δω τίποτα πλην του αρχικου πάνω πίνακα που εναλλάσσει φωτό.Ούτε τα τρεχοντα θέματα του φόρουμ,ούτε τον πρόλογο-λογυδριο που αναφέρεται στην αρχική σελ τίποταΘελω να δω αν το παθαίνω μόνον εγώ.Προς τους συντονιστές:Αμα θέλετε το καταγράφω σε βίντεο ,το πρόβλημα,και το ανεβάζω
Δοκίμασες άλλο browser? σου προτείνω τον Opera(10.63)
Yπάρχει όντως το πρόβλημα και οφείλεται πιθανότατα σε εξωτερικό λινκ- αργοπορία σέρβερ (τα γκατζετακια όπως ρολόι-ισοτιμία).Για να το δούμε και επανερχόμαστε
Oυτοπικε ειπες να φυγεις και αρχισε ο server το jet lag.
Πράγματι το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα εδώ και 3 μέρες!Κάτω αριστερα δείχνει ότι λόγω του σιτε με την ισοτιμία προκαλείται αυτήν η καθυστέρηση.Νομίζω έφυγε και ο Thailand.gr για κάτω.Οπότε θα συμβιβαστούμε με την ιδέα της καθυστέρησης.