Αποστολέας Θέμα: Σεμιναρια THAI MASSAGE  (Αναγνώστηκε 16840 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pipinomaniac

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.0.6 Firefox 3.0.6
Σεμιναρια THAI MASSAGE
« στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 13:57:54 μμ »
Γινονται σεμιναρια για αποκτηση διπλωματος thai massage το οποιο ειναι εγκεκριμενο απο το Ταυλανδικο Υπουργειο Παιδειας...
Λεπτομερειες για τα σεμιναρια,το τοπο και το χρονο που θα γινουν στο www.massage.gr

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Φύλο: Άντρας
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
Απ: Σεμιναρια THAI MASSAGE
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 23, 2009, 18:01:46 μμ »
τα μαθηματα φθανουν στο τελος τους και οι κοπελες κανουν τωρα την πρακτικη τους σε ενα διαμερισμα πισω απο την αμερικανικη πρεσβεια ακριβως, το οποιο ανηκει στην ταυλανδεζικη πρεσβεια.Το εκμεταλευτηκα δεοντως και εχθες κυριακη εκανα το μασαζακι μου και ηρθα στα ισια μου.Εννοειται οτι  ειναι δωρεαν καθως σκοπο εχει την εξασκηση των μαθητριων.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 23, 2009, 20:19:03 μμ »
τι ειπες τωρα? τι ειπες τωρα? τι ειπες τωρα?

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.7 Firefox 3.0.7
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 23, 2009, 20:31:53 μμ »
Μαλλον : Τωρα το λες ? ?
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 23, 2009, 20:54:06 μμ »
εχεις δικιο γιωργο, μονοφαγας.... πηγε ετσι χωρις μια ανακοινωση, ενα μηνυμα, κατι τελος παντων......φοβηθηκε οτι θα πηγαινα πρωτος εγω... οποτε θα ηταν κουρασμενες... (με το δικιο τους εχω και 7000 τετραγωνικα μετρα
 σωμα)

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.5 Mac OS X 10.5
  • Browser:
  • Firefox 3.0.5 Firefox 3.0.5
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 23, 2009, 22:13:31 μμ »
μμμ ενδιαφερουσα πληροφορια γιατι μπορει τωρα να κανω μασαζ στη Μπανγκοκ καθε μερα...αλλα θα γυρισω Ελλαδα οποτε θα μου λειπει
ελπιζω να μην τελειωσουν οι κοπελες την εξασκηση αμεσα

Αποσυνδεδεμένος ant

• *
  • Browser:
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 24, 2009, 09:37:18 πμ »
μας βαλαν τα γυαλια παλι η ταυλανδοι πολυ καλη οργανωση απο τη τηαι εμπασυ το διπλωμα που περνουν η κοπελες τις επιτρεπει να δουλεψουν ς hotel ηοπου αλλου θελουν.αυτα τα σεμιναρια γιναν κ σε αλλες ευρωπαικες χωρες μπραβο κ παλι... αυτα να τα βλεπουν η ελληναρες ειμαστε πολυ πισω. λες να ζηλεψουν και η δικη μας και να κανουν σεμιναριο σουβλακι

Αποσυνδεδεμένος internick

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
    • Athens Massage & Yoga Academy
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 14, 2010, 00:09:11 πμ »
Φίλες και φίλοι γεια χαρά,

Παίρνω αφορμή να διευκρινίσω με μεγάλη καθυστέρηση – καθόσον δεν ήμουν μέλος του forum όταν αυτό ανεφέρθη - πως τα μαθήματα Thai Massage που σχετίζονται με το www.massage.gr όπως γράφτηκε εδώ και τα οποία τυγχάνει να διδάσκω προσωπικά, όντως είναι αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης καθόσον οι μαθητές λαμβάνουν το δίπλωμα της Ταιλανδέζικης σχολής στην οποία είμαι δάσκαλος ΑΛΛΑ οι πρακτική που γράφτηκε πως έγινε από κορίτσια σε διαμέρισμα δίπλα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα !

Τα μαθήματα τα έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες άτομα από κάθε επαγγελματικό χώρο και χωρίς αναγκαστικά για να ακολουθήσουν το επάγγελμα, όπως επίσης και Έλληνες πρωταθλητές καθόσον και καταξιωμένοι δάσκαλοι του Muay Thai.

Για μένα είναι πραγματικά ευχάριστο να μοιράζομαι τις όποιες γνώσεις μου με ανθρώπους που ψάχνονται και μέσα στην αναζήτησή τους επιλέγουν να μάθουν μια τέχνη που μας έρχεται από τη χώρα που ο καθένας μας σε αυτό το site για διαφορετικούς λόγους επιλέγει να επισκέπτεται ξανά και ξανά...

Αν θέλετε μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ http://www.massage.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=176%3A2010-06-15-14-59-25&catid=9%3Afrontpage&lang=el ένα σχετικό μικρό άρθρο μου με τίτλο: “ Ένα ταμπού που το έλεγαν μασάζ”

Να έχετε ένα ευχάριστο καλοκαίρι,
Νικόλας Παρασκευόπουλος
Thai Massage Teacher – Reiki Master
Νικόλας Παρασκευόπουλος
Thai Massage Teacher - Reiki Master
Recognized by the Thai Ministry of Education

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 14, 2010, 04:18:35 πμ »
Γεια σου φιλε Νικο,καλως ορισες στο σαιτ.Τι εννοεις οταν λες οτι η πρακτικη που αναφερθηκε οτι εγινε σε διαμερισμα διπλα στην αμερικανικη πρεσβεια δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα?Παρακαλω διευκρινησε το αν θελεις.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.126 Chrome 5.0.375.126
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 18, 2010, 16:10:45 μμ »
Φίλες και φίλοι γεια χαρά,

Παίρνω αφορμή να διευκρινίσω με μεγάλη καθυστέρηση – καθόσον δεν ήμουν μέλος του forum όταν αυτό ανεφέρθη - πως τα μαθήματα Thai Massage που σχετίζονται με το www.massage.gr όπως γράφτηκε εδώ και τα οποία τυγχάνει να διδάσκω προσωπικά, όντως είναι αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης καθόσον οι μαθητές λαμβάνουν το δίπλωμα της Ταιλανδέζικης σχολής στην οποία είμαι δάσκαλος ΑΛΛΑ οι πρακτική που γράφτηκε πως έγινε από κορίτσια σε διαμέρισμα δίπλα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα !

Τα μαθήματα τα έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες άτομα από κάθε επαγγελματικό χώρο και χωρίς αναγκαστικά για να ακολουθήσουν το επάγγελμα, όπως επίσης και Έλληνες πρωταθλητές καθόσον και καταξιωμένοι δάσκαλοι του Muay Thai.

Για μένα είναι πραγματικά ευχάριστο να μοιράζομαι τις όποιες γνώσεις μου με ανθρώπους που ψάχνονται και μέσα στην αναζήτησή τους επιλέγουν να μάθουν μια τέχνη που μας έρχεται από τη χώρα που ο καθένας μας σε αυτό το site για διαφορετικούς λόγους επιλέγει να επισκέπτεται ξανά και ξανά...

Αν θέλετε μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ http://www.massage.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=176%3A2010-06-15-14-59-25&catid=9%3Afrontpage&lang=el ένα σχετικό μικρό άρθρο μου με τίτλο: “ Ένα ταμπού που το έλεγαν μασάζ”

Να έχετε ένα ευχάριστο καλοκαίρι,
Νικόλας Παρασκευόπουλος
Thai Massage Teacher – Reiki Master

Φιλε μου απ' οτι ειδα στο site σου, στα προγραματισμενα σεμιναρια δεν υπαρχει καποιο στη Βορεια Ελλαδα.
Υπαρχει σκεψη για οργανωση καποιου σεμιναριου στη Θεσσαλονικη?
Θα μ' ενδιεφερε!
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος elefteria

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Browser:
  • Safari 5.1.7 Safari 5.1.7
    • Thai Massage
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 28, 2013, 16:40:39 μμ »
Sawadee-ka!! Απαντώ λίγο καθυστερημένα στη συζήτηση. Ελευθερία Μαντζώρου εδώ, συγγραφέας του βιβλίου "Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο Μασάζ", εκπαιδευμένη στο Old Medicine Hospital του Τσιάνγκ Μάι. Διδάσκω Thai Massage στο δικό μου κέντρο, το οποίο βρίσκεται στο Αττικό Άλσος. Το κόστος είναι 399 Ε, για όλα τα επίπεδα και τα Herbal Packs (10 4ωρες συναντήσεις). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα μου jointheflow.weebly.com   Καλά να περνάτε και καλά μας ταξίδια!!