Αποστολέας Θέμα: Εντυπωσεις απο Egypt..  (Αναγνώστηκε 79778 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Yannis

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Good things happen when you pay attention.
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
Απ: Εντυπωσεις απο Egypt..
« Απάντηση #75 στις: Δεκεμβρίου 19, 2011, 09:45:24 πμ »
Εχθές βράδυ στο σάϊτ της Ετζιπτ για 19 Ιαν με 11 Φεβ το είχε 523ευρώ και σήμερα το πρωί το έχει 653ευρώ, τόσο γκαντεμιά μαμοτο....ααα τα νεύρα μου
Good things happen when you pay attention.

Αποσυνδεδεμένος Dethoulas

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 9.0 Firefox 9.0
« Απάντηση #76 στις: Δεκεμβρίου 19, 2011, 13:32:42 μμ »
Αυτό είναι που λένε πέταξε το πουλάκι :D :D :D το έχω πάθει παλιότερα με άλλη εταιρεία.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 19, 2011, 13:34:31 μμ από Dethoulas »
Καλύτερα ένα τέλος με πόνο,
παρά ένας πόνος χωρίς τέλος.

Αποσυνδεδεμένος LOUIS640

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #77 στις: Μαΐου 31, 2012, 15:47:46 μμ »
Δεν εχω ταξιδεψει με Egypt air αλλα απο τις τιμες που κοιταω στις λιγοστες εταιριες που μας  εχουν μεινει, ειναι η φθηνοτερη.  Εχει καποιος εμπειρια ή καποια αλλη λυση?

Αποσυνδεδεμένος italianos

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 13.0.1 Firefox 13.0.1
Απ: Εgypt Air προσφορα!!!
« Απάντηση #78 στις: Ιουλίου 06, 2012, 20:33:22 μμ »
αν εχει ταξιδεψει κανενας με την εν λογο εταιρια ας γραψει εντυπωσεις.Που εριξα μια ματια στις τιμες,εχει αρκετα καλες για τα σημερινα δεδομενα.
673 μεχρι την μπανγκοκ(πηγενε-ελα +φοροι) και κανα 70αρι με thai για πουκετ πιστευω οτι ειναι μια χαρα.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #79 στις: Ιουλίου 06, 2012, 20:55:17 μμ »
αν εχει ταξιδεψει κανενας με την εν λογο εταιρια ας γραψει εντυπωσεις.Που εριξα μια ματια στις τιμες,εχει αρκετα καλες για τα σημερινα δεδομενα.
673 μεχρι την μπανγκοκ(πηγενε-ελα +φοροι) και κανα 70αρι με thai για πουκετ πιστευω οτι ειναι μια χαρα.

http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=2062.0

Αποσυνδεδεμένος italianos

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #80 στις: Ιουλίου 06, 2012, 21:22:54 μμ »
http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=2062.0

αυτα τα εχω διαβασει,το θεμα ειναι αν εχει ταξιδεψει καποιος προσφατα για να μας πει εντυπωσεις!

Αποσυνδεδεμένος mimikos2000

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
« Απάντηση #81 στις: Ιουλίου 07, 2012, 10:25:25 πμ »
αυτα τα εχω διαβασει,το θεμα ειναι αν εχει ταξιδεψει καποιος προσφατα για να μας πει εντυπωσεις!
Eγω πριν λιγους μηνες, μια χαρα είναι, αυτα που διαβαζα περί γυφταιρ, είναι φαιδρά. Καποιοι που σχεδον με τα ιδια λεφτα ταξιδευαν με Καταρ, την σνομπαραν, όμως τωρα είναι νομίζω η εταιρεια που όσοι ακόμη έχουν την οικ. δυνατότητα να πηγαινουν , θα χρησιμοποιούν στην μεγάλη πλειοψηφία.

Αποσυνδεδεμένος dimitlakis

• *
  • t-shirt printing and embroidery
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 15.0.1 Firefox 15.0.1
    • t-shirt printing and embroidery
« Απάντηση #82 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 21:27:43 μμ »
απο ροδο, 1570 ευρω 2 ατομα. και 23+23+8= 54 κιλα το ατομο αποσκευες......

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 23.0.1271.64 Chrome 23.0.1271.64
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 17, 2012, 09:24:38 πμ »

Καλημερα στο Φορουμ.....Μετα απο καιρο,γραφω στο Φορουμ.....Ταξιδεψα με Egypt στις 19/09/12 για Μπανγκοκ...ειχα κλεισει το εισητηριο πολυ πιο μπροστα(Συνολικη τιμη 570 Ευρο)...Το αεροπλανο ηταν μισογεματο και το ταξιδι ηταν παρα πολυ καλο.....πηγα πισω στις θεσεις τις μεγαλες(5αδα)και ηταν ενα απ'τα ωραιοτερα μου ταξιδια.....φαγητο 2 φορες(οχι κατι το  ιδιαιτερο)....ολα μια χαρα....στον γυρισμο ειχε πιο πολυ κοσμο αλλα και παλι βρηκα μια 3αδα θεσεων αδεια και την αραξα εκει.....Γενικως για τα λεφτα της ειναι Value for Money...μην περιμενετε τιποτα πολυτελειες.....(πριζες για τα laptop,καινουργιες  ταινιες στην οθονη μπροστα σας,κλπ)...ειναι μια οικονομικη εταιρεια που εχω ταξιδεψει μαζι της ηδη 5 φορες.....και προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος γι'αυτα που προσφερει και θα ξαναπεταξω γιατι οι τιμες της ειναι ακομα καλες....Βεβαια,σ'αυτο το ταξιδι ειχα και μια "κακη" εμπειρια την οποια θα την περιγραψω σε αλλο μου ποστ......σε οποιον μπορω να βοηθησω παραπανω και εχει καποια ερωτηση ας με ρωτησει....

Αποσυνδεδεμένος zubitos

• *
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 6.0 Safari 6.0
5,5 ώρες αναμονή.
« Απάντηση #84 στις: Μαρτίου 17, 2013, 17:05:03 μμ »
Καλησπέρα φίλοι μου.Το πρώτο μου post και αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια για το site.Ειναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.
Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.
Εχω βρει εισητηρια με EGYPT AIR με αναμονή 5,5 ώρες στο Καιρο.
Να ρωτήσω επειδή δεν ξέρω.....αυτές τις ώρες μπορείς να βγεις από το αεροδρόμιο για μια βόλτα η θα πρέπει να είσαι εκεί απικο που λέμε;
Ευχαριστώ προκαταβολικα,θα ακολουθήσουν πολλές ερωτήσεις στο μέλλον μέχρι τον Γενάρη που λέω να κατέβω.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 25.0.1364.172 Chrome 25.0.1364.172
« Απάντηση #85 στις: Μαρτίου 17, 2013, 17:58:47 μμ »
Καλησπερα,καλως ηρθες και ευχαριστουμε.

5,5 ωρες στην ουσια γινονται 4,5 ωρες μιας και 1 ωρα πριν ξεκιναει η διαδικασια επιβιβασης.Επειδη εχω παει στο αεροδρομιο του Καϊρου,το οποιο ειναι μικρο δεν εχεις και πολλα πραγματα να κανεις αντε καμια 1-1,5 ωρα να γυρισεις,οποτε μενουν 3 περιπου ωρες.

Δεν ειναι πολλες.Ασε που θα πρεπει να πληρωσεις την βιζα για να βγεις εξω.Το Καϊρο ειναι μεγαλη πολη και με παρα πολυ κινηση.Μεχρι να πας στο κεντρο θες κανενα 40λεπτο.Δεν θα προλαβεις να δεις κατι,γιατι και το αεροδρομιο δεν εχει κατι να δεις τριγυρω.

Προτεινω λοιπον να κατσεις στο αεροδρομιο.παρε κανενα mp3 μαζι σου κανενα tablet να περασει η ωρα ή εστω να δεις καμια ταινια.

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Chrome 25.0.1364.172 Chrome 25.0.1364.172
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #86 στις: Μαρτίου 17, 2013, 19:41:43 μμ »
Καλώς όρισες στο φόρουμ zubitos. Την Παρασκευή ήρθα Αθήνα μέσω Καϊρου και ήταν πολύ ανιαρό. Συν τοις άλλοις δεν κατάφερα να συνδεθώ στο Ιντερνετ παρότι υποτίθεται οτι υπάρχει ελευθερη πρόσβαση. Επι πλέον το αεροδρόμιο βρωμάει τσιγαρίλα! Δεν δοκίμασα να βγώ έξω στην πόλη, ήμουν ήδη αρκετά κουρασμένος και είχα και το παιδί μου μαζί, οπότε κάναμε τη βόλτα μας και μετά κάτσαμε και περιμέναμε να περάσει η ώρα.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #87 στις: Απριλίου 05, 2013, 20:11:03 μμ »
Καλησπερα στην παρεα λογο τησ πρωτερασ δουλειασ μου Ι.Φ.στην Ο.Α.εχω ταξιδεψη με παρα πολεσ αερ.εταιρ.(η Ο.Α.επι ΩΝΑΣΗ μαζι με την ΣΙΝΓΚΠΟΥΡ ηταν το παλε ποτε οι καλυτερεσ μακραν καιν απο κοντα η CATHEY PASIFIK (του χον κονκ).Οταν σταματησε η Ο.Α τα δρομολογια προσ σινγκαπουρη/ταιλανδη/αυστραλια/ιαπωνια,και επιδη η σινγκαπουρ δεν μασ εδινε free εισητηρια πεταγαμε με ται που ειμεστε πουλ σερβισ (σχεδον τζαμπα μονο φορουσ απ το ανατολικο πολυ χμηλουσ).Καλη εταιρεια μπαμ-μπαμ αλλα βασανο το ταξιδη λογο καθησματων,κολημενα το ενα πανω σταλω για να βγαλουν παραπανω σειρεσ για κονομα εγω που ειμαι 1.66 τα γονατα μου εβρησκαν στην πλατη του μπροστινου καθησματοσ τι ννα το κανω το καλο σερβισ και τα χαμογελα αφου υπεφερα ευτηχωσ μονο 10 ωρεσ.Οταν κοπηκανε τα free και λογο τιμησ τησ ται πιασαμε την gulf ηταν η ποιο οικονομικη και εδινε ξενοδοχειο αλλα παλια αεροπλανα οχι καλο σερβισ ηEMIRATES ακριβη και λιγο περισοτερη διαρκεια στο ταξιδη +30λεπτα απο την egypte η καταρ απαραδεκτη ακριβη ,20κιλα αποσκευεσ τουπε/υφακι,και απο διαρκεια κατι λιγοτερω απο τισ αλλεσ.Και ερχομαστε τωρα στην EGYPTE 1ον καινουργεια αεροπλανα η φτηνοτερη μακραν ,30κιλα και αν εχεισ καρτα 35, φαρδια καθησματα ,εισητηριο πηγενελα διαρκειασ 1χρονο(εγω μενω 7-7.5 μηνεσ)εξυπηρετικοι/προθυμοι το φαι αρκετα καλο και δεν βαζη καθηστερησεισ, για τα λεφτα που εχει το εισητηριο τησ αυτη την στιγμη πιστευω η πιο τιμια τιμη και εταιρεια.ΟΣΩ για το αεροδρομιο του καιρου πολυ σωστα εχει μινη αρκετα πισω (εγω επιανα ιντερ.)αλλα τη φτεη η αερ.εταιρ.σε αυτο το θεμα.Αρκετα την εκθιασα μην νομιζεται οτι εχω και τιποτα μετοχεσ και με κραξεται...

Αποσυνδεδεμένος rodrigo

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.83 Chrome 17.0.963.83
« Απάντηση #88 στις: Απριλίου 05, 2013, 23:28:50 μμ »
Για καπιον που εχει ταξιδεψει με egypt στο εισητηριο γραφει 2 αποσευες/η ενοει 1 χειραποσκευη + βαλιτσα? γνωριζεται ποσα κιλα η χειραποσκευη κ ποσα η βαλιτσα?

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 20.0 Firefox 20.0
« Απάντηση #89 στις: Απριλίου 05, 2013, 23:52:30 μμ »
Για καπιον που εχει ταξιδεψει με egypt στο εισητηριο γραφει 2 αποσευες/η ενοει 1 χειραποσκευη + βαλιτσα? γνωριζεται ποσα κιλα η χειραποσκευη κ ποσα η βαλιτσα?
Δύο  βαλίτσες και η κάθε μιά να έχει 23 κιλά το μάξιμουν σύνολο δηλαδή και οι δύο 46 κιλά το ανώτερο,   επίσης και μία χειραποσκευή 8 κιλά το μάξιμουν.
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!