0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα μαντάτα ήρθαν σήμερα , στον αναλυτικό λογαριασμό της κάρτας μου .Το μεγάλο "ποσό" ευτυχώς αφαιρέθηκε , αλλά βλέπω οτι απο το Bahrain και μετά........άστα να πάνε . Υπάρχουν 5-6 ποσά (της τάξεως 95 , 90 , 80 , 60 ....... ευρώ) που δεν έχω κάνει , άγνωστα ,κάτι Paypal , κάτι Amazon , κλπ .Να δούμε πως θα ξεμπερδέψουμε......Για ότι νεότερο θα ενημερώσω .
Για κοιτάτε κι αυτό ! ! !SMS για κάθε συναλλαγή με πιστωτική κάρταΗ Visa Europe έχει ξεκινήσει μια νέα δοκιμαστική προσπάθεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να περιοριστούν οι κλοπές μέσω πιστωτικών καρτών, η οποία βασίζεται στην ειδοποίηση μέσω SMS ή e-mail στο κινητό των χρηστών της κάρτας, ή μέσω κάποιας ειδικής εφαρμογής για smartphones, όπως το iPhone, ανάλογα με το τι έχει επιλέξει ο κάθε χρήστης. Ουσιαστικά κάθε φορά που θα χρησιμοποιείται η κάρτα σας (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) θα λαμβάνεται ένα μήνυμα που θα σας λέει τι αγοράσατε, πότε, από που και πόσο στοιχίζει.Η δοκιμή αυτή, η οποία γίνεται την καλοκαιρινή περίοδο, όπου οι περισσότεροι ταξιδεύουν και χρησιμοποιούν την κάρτα τους, έχει σαν στόχο να μπορεί να ενημερωθεί άμεσα ο κάθε καταναλωτής και επομένως, να καταλάβει αμέσως ότι η κάρτα του έχει κλαπεί και έχει χρησιμοποιοιθεί, έτσι ώστε να προβεί άμεσα στην ακύρωση της
Παράθεση από: tas67 στις Ιουλίου 29, 2009, 23:15:32 μμΓια κοιτάτε κι αυτό ! ! !SMS για κάθε συναλλαγή με πιστωτική κάρταΗ Visa Europe έχει ξεκινήσει μια νέα δοκιμαστική προσπάθεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να περιοριστούν οι κλοπές μέσω πιστωτικών καρτών, η οποία βασίζεται στην ειδοποίηση μέσω SMS ή e-mail στο κινητό των χρηστών της κάρτας, ή μέσω κάποιας ειδικής εφαρμογής για smartphones, όπως το iPhone, ανάλογα με το τι έχει επιλέξει ο κάθε χρήστης. Ουσιαστικά κάθε φορά που θα χρησιμοποιείται η κάρτα σας (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) θα λαμβάνεται ένα μήνυμα που θα σας λέει τι αγοράσατε, πότε, από που και πόσο στοιχίζει.Η δοκιμή αυτή, η οποία γίνεται την καλοκαιρινή περίοδο, όπου οι περισσότεροι ταξιδεύουν και χρησιμοποιούν την κάρτα τους, έχει σαν στόχο να μπορεί να ενημερωθεί άμεσα ο κάθε καταναλωτής και επομένως, να καταλάβει αμέσως ότι η κάρτα του έχει κλαπεί και έχει χρησιμοποιοιθεί, έτσι ώστε να προβεί άμεσα στην ακύρωση τηςαπ οσο ξερω η eurobank εχει αυτη την υπηρεσια και ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις τι χρεωνεται ανα πασα στιγμη στην καρτα σου και να ενημερωνεσαι και για το διαθεσιμο υπολοιπο
Τελικά σήμερα έφτασαν τα νέα της (αθώωσης μου) , μετά απο κάνα 5μηνο περίπου , και μετά απο τα διάφορα τσεκαρίσματά τους ,μου είπαν οτι δικαιώθηκα και οτι θα αφαιρεθούν τα περίεργα αυτά ποσά "με τους τόκους" .Γι' αυτό λοιπόν ΞΑΝΑΛΕΩ τα μάτια σας 10 στις καρτούλες σας ,και ειδικά στο BΑHRΑΙN .........