0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλε Παναγιωτη........3ο μου ταξιδι στην Ταυλανδη(και δη Παταγια) και παλι εχω κλεισει στο Pattaya bay resort.....για μενα ειναι αυτη τη στιγμη(μιλαω για low season)ενα απ'τις καλυτερες τιμες που μπορεις να βρεις(αναλογα με τις υπηρεσιες που προσφερει!!!)και εχει και την προσφορα σε καθε 7 μερες διαμονη η 1 δωρεαν!!!Συγκεκριμενα εγω "εκλεισα" για 1 μηνα standard room με 14900 μπατ..........το ηλεκτρικο και το νερο ειναι εξτρα(αλλα απ'οτι γραφει το site τους και τα 2 ειναι πειπου 2000 μπατ).........εχει πισινα(στην ταρατσα....οχι πολυ μεγαλη ),safe box μεσα στα δωματια,ψυγειακι,air-con,wifi internet δωρεαν(μεσα στο δωματιο),πολυ καλο προσωπικο και οσο για την τοποθεσια για μενα ειναι καλη......υαπρχει και το τουκ-τουκ που σε παει μεχρι 2nd road για να παρεις το baht-bus(αν και ειναι 5 λεπτα η 2nd road αν κοψεις δρομο μεσα απ'το Avenue Mall)για μενα πολυ καλη επιλογη για low season
Παράθεση από: lakisscorpio στις Ιουλίου 18, 2010, 16:09:30 μμΦιλε Παναγιωτη........3ο μου ταξιδι στην Ταυλανδη(και δη Παταγια) και παλι εχω κλεισει στο Pattaya bay resort.....για μενα ειναι αυτη τη στιγμη(μιλαω για low season)ενα απ'τις καλυτερες τιμες που μπορεις να βρεις(αναλογα με τις υπηρεσιες που προσφερει!!!)και εχει και την προσφορα σε καθε 7 μερες διαμονη η 1 δωρεαν!!!Συγκεκριμενα εγω "εκλεισα" για 1 μηνα standard room με 14900 μπατ..........το ηλεκτρικο και το νερο ειναι εξτρα(αλλα απ'οτι γραφει το site τους και τα 2 ειναι πειπου 2000 μπατ).........εχει πισινα(στην ταρατσα....οχι πολυ μεγαλη ),safe box μεσα στα δωματια,ψυγειακι,air-con,wifi internet δωρεαν(μεσα στο δωματιο),πολυ καλο προσωπικο και οσο για την τοποθεσια για μενα ειναι καλη......υαπρχει και το τουκ-τουκ που σε παει μεχρι 2nd road για να παρεις το baht-bus(αν και ειναι 5 λεπτα η 2nd road αν κοψεις δρομο μεσα απ'το Avenue Mall)για μενα πολυ καλη επιλογη για low seasonκαι εμενα μου αρεσε αρκετα εστειλα μαιλ μου απαντησαν κιολας χωρις πρωινο γιατι δεν ξυπναω..χαχαχα 899 μπατ αλλα δεν μου ειπα τπτ για νερο και ρευμα 9 μερες θα μεινω μηπως ειναι επειδή θα κατσεις μηνα?
και ενα βιντεο απο το standard room