Αποστολέας Θέμα: 2 xronia sthn siam!!!  (Αναγνώστηκε 22208 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
Απ: 2 xronia sthn siam!!!
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 01, 2009, 20:53:36 μμ »
"Δεν τους αρέσει να τους αγγίζουν στο κεφάλι".

Θυμήθηκα πως, στην πρώτη μου φορά στην Ταϋλάνδη, στο Κάτα του Πουκέτ,μια μέρα  ήμουν γεμάτος άμμο στην ακρογυαλιά, και το παλληκάρι (ένας Βιρμανός φοιτητής) που φρόντιζε τις ξαπλώστρες και βοηθούσε γενικά, καθάριζε με ένα τρίχινο-- βουρτσάκι να το πω; σκουπάκι, που έμοιαζε και με αφρικανικό σκήπτρο, τις ξαπλώστρες από την άμμο. Η φίλη μου η Ιρλανδή, του ζήτησε να καθαρίσει με το σκουπάκι του την άμμο από τα πόδια μου, και γενικά, και ο άνθρωπος εδίστασε. Μας εξήγησε ότι δεν θα τολμούσε να με αγγίξει με το καθαριστήρι του, και  λόγω της ηλικίας μου, όπως δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό στον πατέρα του: Είναι έλλειψη σεβασμού!

Ουδέν καινόν υπό τον ήλιον, αν τα ψάξεις κι εμείς τα έχουμε αυτά, αλλά έχουν σιγά σιγά αποδυναμωθή μέσα στον αδηφάγο και χωρίς φραγμούς και όρια τρόπο ζωής της καταναλωτικής και εμποροκρατικής μας κοινωνίας, όπου η μόνη αξία είναι το χρήμα, που όλα τα αγοράζει.

Νομίζω ότι, για να καταλάβουμε πόσο διχασμένη και τραυματισμένη είναι η δικιά τους παραδοσιακή κοινωνία από την εισβολή αυτής της τουριστικής εμποροκρατίας, χρειάζεται να φέρνουμε στο νου κάθε φορά πόσο άλλαξε η νοοτροπία και ο τρόπος ζωής στα δικά μας μέρη , εκεί που εισέβαλε με την ίδια βία (μάλλον λιγώτερη!) ο τουρισμός και τα έκανε όλα χρήμα...

Είσαι τυχερός που έχεις αυτές τις εμπειρίες, και μπόρεσες να μείνεις τόσο πολύ χρόνο κοντά και ανάμεσα σε ένα λαό τόσο διαφορετικό και με διαφορετική εξέλιξη και νοοτροπία από τις δικές σου (μας) εμπειρίες! Εμαθες καλύτερα πώς νοιώθουν και αυτοί οι άνθρωποι, και αυτό είναι μεγάλο πράγμα.
Να δείς πώς το λέει η Οδύσσεια του Ομήρου για τον Οδυσσέα, που ταξίδεψε πολύ και γνώρισε άλλες πόλεις και άλλους ανθρώπους και την νοοτροπία τους,
"πολλών ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνω"

Και στα δικά μας!

Αποσυνδεδεμένος frape79

• **
  • frape
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.8 Firefox 3.0.8
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 02, 2009, 14:33:36 μμ »
να πω την αληθεια οσον αφορα το  οτι πολλες ταιλανδεζες θεωρουν τους ταιλανδους τεμπεληδες και οτι πινουν πολυ το ακουσα και γω σε προσωπικες συζητησεις που ειχα,το οτι ειναι ατριχοι ομως θεωρω οτι εννοουν το οτι εμεις ειμαστε πιο αρρενωποι διοτι οσες φορες προσπαθησα να μεινω αξυριστος σε κανεναν δεν αρεσε προτιμουσαν το προσωπο "καθαρο" και ουτε εντυπωσιαζονται απο ενα δασυτριχο αντρικο κορμι!
Τωρα για το μεγεθος πρωτη φορα το ακουω αυτο εξαρταται ποιον θα ρωτησεις ή ποιαν ρωτησες για να γινω πιο συγκεκριμενος.δεν υπαρχουν κανονες,ειναι σαν ολες οι "λευκες" να παραπονουνται οτι οι λευκοι σε σχεση με τους μαυρους μειονεκτουμε!!! Η το αλλο που ακουσα μια φορα οτι η ταυλανδες δεν ειναι ομορφες διοτι εχουν μικρο στηθος και ειναι κοντες!!!περι ορεξεως λεω γω κολοκυθοπιτα,επαναλαμβανω παιζει ρολο ποιος τα λεει ή ποια τα λεει... :D

Αποσυνδεδεμένος dimis

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 02, 2009, 15:09:57 μμ »
πολυ σωστα!δεν το διευκρινισα σωστα!βεβαια και εξαρταται ποιος το ειπε!!!οι περισσοτερες οντως θελουν το αρρενωπο!αλλα ετυχα σε περιπτωσεις που θελουν και το διαφορετικο σε σχεση με αυτο που εχουν συνηθισει...!η τριχα της φοβιζει θα ελεγα...ειναι αληθεια...!κυριως στο προσωπο!δεν μιλανε για μεγεθοι και τετοια πραγματα επεισης!μετα απο μακροχρονια σχεση πολυ πιθανον να κανεις τετοια συζητηση!με κοπελα κυριως που δεν ανηκει στον κυκλο του μπαρ!περισσοτερο θα ελεγα εντυπωσιαζονται οι αντρες ταιλανδοι με τα τριχωτα σωματα μας!το θεωρουν προσον!

Αποσυνδεδεμένος dimis

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 02, 2009, 15:24:21 μμ »
προσωπικα για εμενα δεν υπαρχει το τελειο ειτε ειναι γυναικα ειτε αντρας!απλα ο καθενας μας αναζητει το τελειο...ειτε ειναι ταιλανδη η οπουδηποτε αλλου!συμβιβαζομασται με αυτο που μας προσφερεται απλοχερα!πιστευω οτι τα μειονεκτηματα τους δεν ταιριαζουν στην φιλοσοφια μας σαν λαος!αλλα η αληθεια ειναι οτι αυτα που λειπουν απο τις γυναικες της ελλαδας κυριως τα βρισκουμε ποιο ευκολα εκει!μας δινουν την ευκολια να της πλησιασουμε και να αναπτυξουμε πολυ ποιο ευκολα στενες επαφες που ειναι και το ζητουμενο πιστευω για τον καθενα!απλα πιστευω οτι ειναι λαθος η λογικη του να πας εκει με τη σκεψη οτι ολα ειναι τελεια και κυριως σε οτι αφορα τις γυναικες!δινω απλα ενα μυνημα σε αυτους που τουλαχιστον εχουν σκοπο να μεινουνε εκει μονιμα κυριως!

Αποσυνδεδεμένος dimis

• **
  • Browser:
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 03, 2009, 20:38:13 μμ »
να επισημανω οτι το chiang mai για εμενα ειναι η δευτερη πατριδα μου...το αγαπω και δεν θα σταματησω να το επισκεπτομαι!
να συνεχισω λοιπον λεγοντας για πραγματα που μου εκαναν εντυπωση...!εβλεπα πολυ συχνα 4-5 και 6 ατομα πανω σε μηχανακι...απιστευτος ο τροπος που βολευοταν!επεισης πολλοι φορουσαν μπουφανακι-γαντια και κρανος κυριως για να καλυφτουν απο τον ηλιο!ολα αυτα μεσα στον καυσωνα...προτιμουν να βγαλουν την μπεμπελη απο το να μαυρισουν!υπαρχει μεγαλος ρατσισμος σε οτι αφορα το μαυρο χρωμα του δερματος!ολοι σχεδον θελουν να γινουν λευκοι και κανουν οτι περναει απο το χερι τους!χρησιμοποιουν και πολυ πουδρα σε σημεια κυριως που ξεχωριζουν στο ματι και απο οτι ξερω ειναι και νουμερο 1 σε πωλησεις...η πουδρα!!!εγω λοιπον για 1 χρονο ημουν μελος σε ενα ξενοδοχειο χρησιμοποιοωντας πισινα-τζακουζι-σαουνα και γυμναστηριο!αλλα κυριως την πισινα γιατι οπως ξερουμε υπαρχει ενα προβληματακι με την θαλλασα!!! ;D
πολυ νωριτερα απο τον χρονο ομως σταματησα να πηγαινω στην πισινα γιατι οσο ποιο πολυ μαυριζα τοσο χειροτερο!δεν αρεσε σε κανεναν...και δεν μιλαω για τους ξενους!δεν με ενδιεφερε...αλλα στους ταιλανδους γιατι με αυτους εκανα παρεα!
επεισης σε ποσο καλη κατασταση ηταν τα αμαξια και τα μηχανακια!αριστη θα ελεγα!φυσικα σχεδον ολα ειναι αυτοματα και αυτο ειναι οτι καλυτερο!επεισης ακομα και στους ταιλανδους αρεσε το σουβλακι!!!

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Browser:
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 03, 2009, 21:11:46 μμ »
Σουβλάκια τρώνε και αυτοί, αλλά τα μαρινάρουν με ζάχαρη πριν τα ψήσουν! Εφαγα μια φορά στο Παραγώνι! Ασυνήθιστη γεύση, αλλά τρυφερά!

Στα μηχανάκια είναι πολύ μάστορες, εννοώ οι μηχανικοί. Αλλά μου έκανε κακή εντύπωση η επιπολαιότητα να φορτώνουν τα μηχανάκια με επιβάτες, πολύ περισσότερο με μωρά, μου φαινόταν τελείως εξωφρενικό , αυτή η έλλειψη φόβου, η άγνοια του κινδύνου!

Οσο για τη... λεύκανση, την έχω πάθει ασχημα, όταν αγόρασα διάφορες κρέμες από το σούπερ μάρκετ, για να τις δώσω στις γυναίκες μου κατά την επάνοδο. Ομως επειδή είχα καεί από τον ήλιο έβαλα κι εγώ λίγη κρέμα στα τσουρουφλισμένα μου μούτρα, και ....το μετάνοιωσα ...αυθωρεί και παραχρήμα! Με έκαψε το λευκαντικό ( κάποιο οξύ) που έτυχε να έχει  εκείνο του σωληνάρι, κι εγώ νόμιζα ότι θα με ανακούφιζε η θρεπτική κρέμα!

Ολες οι κρέμες που έχουν τη λέξη white στην περιγραφή, έχουν τέτοια οξέα, για να ...ασπρίζουν το δέρμα!

Η μόδα είναι ο χειρότερος τύραννος!

Αποσυνδεδεμένος dimis

• **
  • Browser:
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 03, 2009, 22:48:46 μμ »
ωραια φιλε ζενγκ!μου αρεσει που συμετεχεις στην ιστορια μου! :)
επεισης εντυπωση μου εκανε το ποσο δεκτικη ειναι η κοινωνια σε οτι σχεση εχει με τραβεστι(ladyboys)!ειναι παρα πολλα και νομιζω οτι οφειλεται στο οτι το γυναικιο γονιδιο ειναι πολυ ισχυρο!η αντιμετωπιση λοιπον της κοινωνιας ειναι σχεδον θετικη!κανεις δεν θα (κραξει)οπως συνηθιζουμε σαν λαος να λεμε α...την αδερφη και αλλα πολλα!μαλιστα μια περιοδο ειχαμε μια τραβεστι στο μαγαζι στο service και ενα gay στο σουβλακι!ηταν και πολλοι καλοι στη δουλεια τους μπορω να πω!ισως οφειλεται στην αυξημενη τεστοστερονη αλλα και ακομα στο οτι ειναι και αυτοι ανθρωποι και δεν δεχονται την κατακραυγη του κοσμου!μαλιστα ερχοταν και τα αγορια τους και τους περνανε οταν τελειωναν την δουλεια!!!γενικοτερα παντου εβρισκες τραβεστι και gay η bysexual!ειναι πολυ φυσιολογικο εκει!θυμαμαι μια φορα ειχε ερθει ο gay στο μαγαζι για να φτιαξει σουβλακι με κραγιον στα χειλια και φτιαγμενα μαλλια με γυναικιο τροπο...και δεν ηθελε να τα βγαλει με τιποτα!επεισης μερικα τραβεστι δεν τα ξεχωριζεις με τιποτα!μερικες φορες πετυχαινεις και ποιο ομορφες και απο φυσιολογικες κοπελες!πολλοι ελληνες μου ειπαν οτι την πατησαν κιολας...

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 03, 2009, 22:54:23 μμ »
τα ladyboys οντως ειναι πολυ ομορφες ,ιστευω για δυο λογους γιατι δεν γεννηθηκαν γυναικες.. κ γιατι θελουν να ειναι γυναικες κ τα καταφερνουν μια χαρα!

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Browser:
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 03, 2009, 23:09:31 μμ »
Εμένα με ξαφνιάζει , μια δυο φορές που μου έτυχε ομοφυλόφιλος ( ή φιλομόφυλος, που λέει ο Ζουράρις) δεν ήξερα πώς να κρύψω την έκπληξή μου!

Τη μια φορά ήταν στη ρεσεψιόν ξενοδοχείου που έμενα.Ηταν μια καθ' όλα συσταζούμενη ώριμη κυρία, αλλά μόλις άνοιξε το στόμα και μίλησε κατάλαβα ότι επρόκειτο για νεαρό με ιδιαιτερότητες.

Συγγνώμην , αλλά δεν συμφωνώ με τον όρο και την ιδέα "ladyboys", που όχι μόνο είναι ανακριβής,  αλλά το χειρότερο, παρασύρει αυτούς τους άτυχους ανθρώπους σε μια απέλπιδα και αυτοκαταστροφική εκστρατεία να αποδείξουν ότι είναι "γυναίκες", ενώ είναι απλώς ερωτοϊδιαίτεροι...

Μια άλλη φορά, στο Καρφούρ της Μπανγκόκ, στο φαρμακείο BOOTS, ήταν ένα παλληκαράκι που έκανε ό,τι μπορούσε για να μοιάζει με τη μαμά του ή με τη θεία του, είχε βάψει και το μαλλί ξανθό, τα χείλη κόκκινα της φωτιάς, και τα μάτια καραβαμμένα. Ενοιωθα μεγάλη λύπη-- και αμηχανία για τη λύπη που ένοιωθα...Ο νεαρός ήταν πολύ εξυπηρετικός και πρόσχαρος. Oταν τελέιωσε με την εξυπηρέτησή μου, τον ευχαρίστησα για την ευγένεια και την προθυμία του:
--Υou are a perfect gentleman!

Το είπα και  το εννοούσα!

Αποσυνδεδεμένος dimis

• **
  • Browser:
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 04, 2009, 00:21:17 πμ »
θυμαμαι καποιες φορες που ψωνιζα για το μαγαζι πραγματα απο το μακρο!επεφτα την στιγμη που επεζε τον υμνο του βασιλια!ολοι κοκαλο και εγω προχωρουσα κανονικα!στο σινεμα παλι εβλεπα το tokyo drift 3 συγκεκριμενα και πριν αρχισει η ταινια επεισης ξεκιναει με ενα μινι αφιερωμα στον βασιλια και καταληγει στον υμνο!ολοι σηκωνονται ορθιοι και εγω καθηστως!δεν μπορουσα να χωνεψω για ποιο λογο θα πρεπει εγω να ακολουθησω τα πιστευω τους!με τον καιρο ομως...αρχισα να μπαινω στο κλιμα και αρχισα να εχω και εγω το σεβασμο προς το βασηλια και φυσικα και στον κοσμο!2 φορες ειχαμε προσκαλεσει στο μαγαζι τον πριγκηπα της ταιλανδης που μενει στην αρχαια πολη και δεχτηκε...ειρθε με ενα μινι κουπερ και ειναι στα 80 του περιπου!αμεσως το μαζευτηκαν οι υπαλληλοι να τον δουνε και μου ειπαν να παρω φωτογραφια γιατι αυτη ειναι μια ιστορικη στιγμη και θα την ζηλευε ο καθενας!επεισης μου ειπαν να χρησιμοποιησω τη φωτογραφια για να τραβηξω ταιλανδους στο μαγαζι!να την κρεμασω δηλαδη!γιατι οι ταιλανδοι οπου βλεπουν δημοσιο προσωπο το κανουν στεκι!οπως π.χ καποτε βαλανε μια φωτογραφια της κορης του βασιλια στα σταρμπακς επειδη τα ειχε επισκεπτει και απο τοτε ειναι μονιμως γεματα!οχι μονο γεματα...ακουσα οτι τα σταρμπακς στην ταιλανδη ειναι και ποιο ακριβα και απο ευρωπαικες χωρες εξαιτιας αυτης της επισκεψης!φυσικα εμεις δεν ειχαμε την ιδια ανταποκριση... :D

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 04, 2009, 11:29:17 πμ »

Αποσυνδεδεμένος dimis

• **
  • Browser:
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 06, 2009, 17:46:02 μμ »
θυμαμαι καποια πρωινα που καθομουν εξω απο το μαγαζι...την περιοδο των βροχων συγκεκριμενα!περιμενα για πρωτη φορα στη ζωη μου και παρακαλαγα...να βρεξει!η βροχη ποτε δεν μου αρεσε...αλλα εκει την λατρεψα!ακουγα για τροπικη βροχη αλλα δεν την ειχα νιωσει!θυμαμαι παντα πριν βρεξει φυσουσε για 5 λεπτα περιπου εντονα...και αμεσως μετα ξεκινουσε πολυ δυνατη βροχη χωρις καν να ψιχαλισει πρωτα!!!εσπαγε η ζεστη αρκετα και φυσικα ολοι ηταν μαθημενοι στη βροχη και δεν σταματαγε η κινηση στους δρομους,ειτε απο πεζους ειτε απο αμαξια!μαλιστα στα 7eleven πουλουσαν αβερτα αδιαβροχα για ανα πασα στιγμη!οταν αρχιζα να την συνηθιζω λοιπον...δεν με πειραζε να περπαταω στη βροχη σαν να μην τρεχει τιποτα!την απολαμβανα...παρολο που ειχαμε αρκετες πλυμηρες σε συγκεκριμενους δρομους!αλλα ηταν ετοιμοι για ολα...υπαρχει οργανωση γιατι υπαρχει εμπειρια στις βροχες!τωρα για να συνηθισω το οδικο συστημα...και να μπορεσω να οδηγησω το αυτοκινητο εκανα περιπου 4 μηνες!με το μηχανακι βεβαια ηταν πολυ ποιο ευκολο...!βεβαια για πρωτη φορα στη ζωη μου δεν με ενδιεφερε για το αν θα οδηγησω αμαξι η μηχανακι!αδιαφορουσα...!ειχα ενα ποδηλατακι απο την ιαπωνια συγκεκριμενα που εσπαγε στα 2 και ξυπναγα για ενα διαστημα κατα τις 7 το πρωι και εκανα βολτα σχεδον σε ολη την πολη!επεισης το περπατημα ειχε γινει τροπος ζωης και παρολο την ζεστη λατρευα να κανω βολτες σε αγνωστα δρομακια της πολης!!!απο την πρωτη στιγμη σχεδον που πατησα στο τσιανγκ μαι διαπιστωσα οτι σχεδον κανεις δεν ηξερε τι ωρα ειναι τι μερα ειναι και τι μηνα εχουμε!κυριως απο εμας τους ξενους!γελουσα μαζι τους...και μετα επαθα το ιδιο...!ειχα χασει επαφη με ωρες-ημερομηνιες-μηνες και ηταν οτι καλυτερο!!!αυτη η αισθηση ειναι κατι το τρομερο για εμενα!το να περναει ο καιρος χωρις να υπαρχουν ωρες-μερες-ημερομηνιες-μηνες!δεν υπαρχει αγχος!!!επεισης η κυριακη ειναι σαν ολες τις αλλες!ολα λειτουργουν κανονικα!

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Browser:
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 06, 2009, 19:36:09 μμ »
Τη βροχή την απολαμβάνω κι εγώ,ιδίως όταν έχω πια μουσκέψει και δεν με νοιάζει...μη βραχώ!

Φαίνται ότι κάποιοι πρόγονοί μας ήταν αγρότες, γεωργοί, και νοιώθανε την ίδια χαρά όταν άνοιγαν οι ουρανοί και πλημμύριζε η γη νερά!
Και το άλλο, με την απώλεια μετρήματος του χρόνου, το παθαίνω κι εγώ, αλλά εσύ το απολαμβάνεις περισσότερο.Εμένα με μπερδεύει να μην ξέρω τι μέρα είναι όταν ήμουν στην Ταϋλάνδη. Και βέβαια οφείλεται στην έλλειψη αργιών. Αυτό δεν μου φαίνεται καλό, αλλά μάλλον ωραία το βιώνεις εσύ, σαν αποδέσμευση από το χρόνο! Ισως επειδή έζησες εκεί περισσότερο από τα δικά μου σύντομα διαλείμματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2009, 19:39:13 μμ από zeng26 »

Αποσυνδεδεμένος frape79

• **
  • frape
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 06, 2009, 21:10:55 μμ »
οσον αφορα τα ladyboys  που προαναφερθηκε  τουλαχιστον στην ταιλανδη εχουν καλυτερη μοιρα καθως μπορουν να δουλεψουν κανονικα σαν ολους τους αλλους χωρις να προκαλουν και χωρις καποιος να τους κραζει,θυμαμαι σε καποια εκπομπη της τατιανας ενα παλικαρακι που ελεγε πως αναγκαστηκε να δουλευει στην Συγγρου, σαν ιεροδουλος  εξαιτιας της ιδιαιτεροτητας του καθως σε οπιαδηποτε δουλεια πηγε ή δεν τον προσλαμβαναν ειτε τον εκραζαν  και οι γονεις του τον εδιωξαν απο το σπιτι.......οσον αφορα τις κρεμες για την λευκανση το ειδα και γω καθως η συνοδος μου στην chiang mai ειχε σπιτι της 2-3 μπουκαλακια whitening skin cream παροτι ηταν αρκετα ειδη λευκη απο φυσικου της σε σχεση με αλλες κοπελες,(απειρες φορες της εξηγησα οτι δεν τα χρειαζεσαι αυτα τα σκευασματα αλλα ματαια τα λογια μου...)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2009, 21:18:15 μμ από frape79 »

Αποσυνδεδεμένος dimis

• **
  • Browser:
« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 06, 2009, 21:19:31 μμ »
μετα απο ενα διαστημα περιπου 6 μηνων αλλαξαμε κατοικια!ειπαμε να βαλουμε την πισινα μονιμα στη ζωη μας...και μετακινηθηκαμε απο την αλλη πλευρα της πολης και 20 λεπτα περιπου απο το κεντρο στο δρομο προς τσιανγ ραι..!η περιοχη λεγεται σαν σαι!ηταν η αποκορυφωση της κατοικιας οπως λεω εγω!φυλασομενη περιοχη με κατοικιες απο 50 τ.μ εως και 300 τ.μ!πρεπει να ειχε μεσα και 500 κατοικιες αλλα μακρια η μια απο την αλλη...με λιμνες-ποταμακια-πισινες-κομμωτηρια-γυμναστηρια-μπιλιαρδα-καφε-φαγητο!γενικως τα παντα!οταν αντικρησα τον κηπο του σπιτιου πιστεψα οτι θα μπορουσαμε να παιζουμε ανετα ποδοσφαιρο 5χ5...απιστευτος!!!καθε βραδυ τον ποτιζα γυρω στις 12...δεν το ειχα κανει ποτε ξανα και πραγματικα το απολαμβανα...!ακουγα πολυ συχνα παρτυ καραοκε απο τη γειτονια και ενιωθα οτι αυτη ειναι η πραγματικη ζωη...!ετσι θελω να ζω για τα επομενα χρονια της ζωης μου ειπα!αρχισα να διαθετω περισσοτερο χρονο στον εαυτο μου και αποφασισα να περναω περισσοτερο χρονο στο σπιτι χαλαρωνοντας!δεν μπορουσα να ξυπνησω πριν τις 12 το μεσημερι με τιποτα!εβαζα τηλεοραση...και χαζευα ταιλανδεζικες σειρες-σαπουνοπερες!παρατηρησα οτι θαμπωνανε σε οτι εχει σχεση με τσιγαρο-ποτο-οπλο και γυμνο!επεισης πολυ μεταγλωτιση σε αμερικανικες ταινιες!εμαθα συντομα οτι απαγορευεται το πορνο υλικο στην ταιλανδη και δεν βρισκεις πουθενα ιχνος πορνο!οπως επεισης και καζινο δεν θα βρεις παρα μονο στα συνορα του χρυσου τριγωνου!ολοι οι τζογαδοροι λοιπον κανανε απιστευτα χιλιομετρα για να τζογαρουνε!απιστευτο!