Αποστολέας Θέμα: κακη πρωτη εντυπωση!  (Αναγνώστηκε 11076 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Windows Vista/Server 2008 Windows Vista/Server 2008
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
    • www.thai.gr
Απ: κακη πρωτη εντυπωση!
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 08, 2009, 15:25:17 μμ »

Το Λάος μπορεί να μην έχει θάλασσα και παραλίες, έχει άλλα θέματα για να δείξει.
Έχει βουνά, ποτάμια, καταρράκτες, σπηλιές, μνημεία, άγρια φύση!
Πρόκειται για μια χώρα που έχω σκοπό στο άμεσο μέλλον να επισκεφτώ και να αναπτύξω θέματα μέσα από ιστοσελίδες και υπόσχομαι να μοιραστώ τις εμπειρίες μου.

Εχοντας παει στο λαος πολυ προσφατα, μονο καλα λογια εχω να πω
Εδω μια μικρη αναφορσ για τη Luang Prabang

http://www.tripadvisor.com/GoListDetail-i4110-The_Kingdom_of_a_Million_Elephants.html

Αποσυνδεδεμένος ELGEO2

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 08, 2009, 17:19:56 μμ »
  καλησπερα σε  ολους τους φιλους του foroum...να πω και εγω την γνωμη μου για το λαος που βρεθηκα τον φεβρουαριο ...κατ αρχας εισηλθα στο λαος απο την ταυλανδη απο την πολη chiang kong ...με ποταμοπλοιο κατεβηκα τον ποταμο μεκονγκ με πρωτη σταση στο πακμπενκ < μικρο χωριο που συνηθως σταματουν τα πλοια  που διαπλεουν τον μεκονγκ.> υπαρχουν πολλα καταλυματα για διανυκτερευση με χαμηλες τιμες.. πληρωσα επτα euro για ενα ωραιο και ολοκαθαρο δωματιο χωρις πρωινο.στην συνεχεια συνεχισα  παλι με το ποταμοπλοιο μεχρι την φημισμενη πολη luang prabang.. η σημερινη διαδρομη ηταν περιπου οκτω ωρες..αριστερα και δεξια του ποταμου υπηρχαν μικρα αγροτικα χωρια ..τα χωρια ηταν ψηλα σχετικα με τον ποταμο για να μην εχουν προβλημα οτην περιοδο των βροχων..η πολη luang Prabang ειναι ολα τα λεφτα....πολλα quest houses για ολα τα βαλαντια...ανετα καθεσαι εδω και μια εβδομαδα εχοντας πολλα να δεις και πολλες δραστηριοτητες....η νυκτερινη αγορα και τα πολλα εστιατορια και μπαρακια δινουν πολυ ζωη στην πολη...πολλοι βουδιστικοι ναοι και ηρεμοι ανθρωποι σε προσφερουν ψυχικη ηρεμια....στην συνεχεια με κτελ πηγα στην πρωτευουσα το βιεντιαν....περιπου εννεα - δεκα ωρες πανω σε βουνα και με πολλες λακουβες στον εθνικο δρομο με 15 περιπου euro....η πρωτευουσα ηρεμη και εχει να προσφερει αρκετα στον ταξιδιωτη....σε κοντικη αποσταση απο την πρωτευουσα ειναι η γεφυρα φιλιας που ενωνει την ταυλανδη με το λαος...γενικα το λαος ειναι ενας ωραιος προορισμος και εχει πολλα να δουμε και να απολαυσουμε....υπαρχουν πολλα μερη για να επισκευθουμε και εξαρταται απο τον χρονο μας.αναφερω την περιοχη των 4000 νησιων........οι ανθρωποι ηρεμοι και φιλοξενοι........................

pattaya4ever

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 08, 2009, 17:39:39 μμ »
αδικιμενη χωρα θα ελεγα!εντυπωση μου εκανε η μυρωδια που την συνοδευει σε πολλα σημεια της χωρας!δυστηχως δεν εχει μεινει σκυλι για σκυλι...για οσους το επιασαν,,,,

Ανοιξε το σημειωματαριο του υπολογιστη σου, τροποποιησε το μυνημα αυτο και αφιερωσε 20 λεπτα απο τον χρονο σου να γραψεις κατι με αρχη μεση και τελος για αυτη την ομορφη χωρα, αδικεις τον εαυτο σου ετσι οπως το εγραψες, ειμαι σιγουρος οτι εχεις να γραψεις σημαντικα πραγματα...φιλικα.

rainforest

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 17:46:39 μμ »
επειδη εμενα μπανντουνκ  2 χρονια(60κμ βορειαανατολικα απο ουντον και σχεδον λιγα παραπανω για νονγκ-και) πηγα στο λαος αρκετες φορες για βιζα, μια απο αυτες ενω ειχα μια τσαντα με ρουχα για 2 μερες και το διαβατηριο μου μονο, τελικα γυρισαμε(ταιwife) μετα απο ενα μηνα!πολυ καλος κοσμος πιο αγαθοι απο τους ταιλανδους πολυ φιλοξενοι,πολυ ψαγμενοι ταξιδιωτες κυριως νεοι αλλα και οι μεγαλυτεροι δεν ειχαν καμια σχεση με την μειοψηφια κατι ευρωπαιων πορνογερων της ταιλανδης και ιδιαιτερα της καμποντιας(13κμ για οποιος γνωριζει τι σημαινει αυτο).επισης ειναι φθινοταιρα απο ταιλανδη αφου κουβαλουσα επανω μου πολλα εκατομμυρια κιπς.θαυμασιοι ναοι αρκετα καλα ξενοδοχεια σε παρα πολυ καλες τιμες και η φυση στο μεγαλειο της (βουνα-ποταμια κτλπ).για γατια και για σκυλια εγω δεν θα μιλησω αφηστε τους τουριστες να λενε οτι θελουν.τουριστας ειναι αυτος που οσο και να  μεινει σε μια χωρα η σε μια ταξη η ενα σχολειο δεν καταλαβαινει τιποτα.οταν ταξιδευεις δεν κρινεις αλλα κρινεσαι.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 17:49:02 μμ »
......οταν ταξιδευεις δεν κρινεις αλλα κρινεσαι.......

:respekt:
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry