0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σιγά βρε παιδιά ,μη βαράτε. δεν θέλω φτηνό τουκ τουκ ουτε μένω μόνο ελλάδα ειρωνικά η όχι .θα ήθελα νόμιμες τιμές ταυλάνδης: 35 βατ είναι η σημαία και αντέχε στα χιλιόμετρα!!!! δεν περίμενα τόση αισχροκέρδεια και αγένεια !λάθος μου ζητώ ταπεινα συγνώμη. αλλη φορά θα την κάνω σε κανένα ερημονήσι μου φάινεται. απλά δεν το περίμενα...ήξερα ότι οι ταυλανδοί είναι τό άκρον άωτον της ευγένειας ,εξ ιδείας πειρας από συμφητήτρια πριν 20 χρόνια βέβαια. πολύ φοβάμαι ότι ο τουρισμός δεν κάνει πάντα καλό.
ναι ίσως .εσεις οι παλιοι ξερετε καλλύτερα. αν και ουτοπικός μια χαρά προσγειωμένο σε βρισκω.ευγε.από του χρόνου απο αγιουταγια σουκοτάι και πάνω με βλέπω!ευχαριστώ
Συγγνώμην αλλά αυτό που κατάλαβα εγώ από τα γραφόμενα είναι μια ενόχληση, που όλοι έχουμε όταν μας μεταχειρίζονται οι άλλοι σαν κάτι λιγότερο από τον εαυτό τους. Νοιώθω κι εγώ άσχημα όταν μου ζητάνε πέντε φορές περισσότερα από ό,τι στον ντόπιο πληθυσμό, αν κλαι δεν μπορ΄β να κάνω και πολλά για να το αντιμετωπίσω--ίσως να το γράψω εδώ είναι μια έκλυση ατμού από μαζεμένο θυμό ή παράπονο.Αυτή τη φορά το κουβέντιασα και με τους οδηγούς των ταξί, που αρχικά μου ζητούσαν 300 μπαχτ για να με πάνε από την Τσαβένγκ στο Μπιγκ Σί, πχ, που δεν είναι πάνω από 4/5 χλμ. Του ρώτησα πόσα θα ζητούσαν από τον συμπατριώτη τους και ακολουθούσε σιωπή. Παζάρευα κι εγώ λοιπόν,συνήθως, και κατέβαζα το ποσόν στα μισά, 150 μπαχτ, κάτω του οποίου δεν υποχωρούσαν οι ταξιτζήδες ή και τουκτουκτζήδες (ωραία λέξη έ;). Αλλοτε έδινα όσα μου ζητούσαν, αλλά πάλι δεν φτάνανε, ο οδηγός περίμενε και το εξτραδάκι του στο τέλος, όσα και αν σου ζήτησε αρχικά. Είπαμε, το χρήμα υποκαθιστά όλες τις αξίες, και αυτό είναι το τραυματικό για όλους μας στοιχείο, που δεν μας αγαπούν γι αυτό που είμαστε...(Ακου τι ζητάει ο άνθρωπος!)
Αν κρινουμε μια χωρα απο το κοστος του ταξι-τουκ-τουκ τοτε θα ειναι καλυτερα να.."Μενουμε Ελλαδα"..Αν θες φτηνο τουκ τουκ πας Τσιανγκ Μαι, Κραμπιη Πατταγια οπου ολες οι εσωτερικες μετακινησεις κοστιζουν 20 μπατ..
θα έλεγα να αποφύγετε το graceland στην πατογκ πουκέτ για το μόνο λόγο ότι έιναι μακριά και θέλει περπάτημα και με τη ζέστη και και την υγρασία ακόμα και το βράδυ δεν λέει! τα ταξί είναι αφαντα ή εγώ είμαι στραβή, και οι τουκ τουκμεν απάραδεκτοι κάτω από 150 βατ δεν πέφτουν .για βάλε επί 7 μέρες τί κονδύλι βγάινει.η ταυλάνδη που μου υποσχέθηκαν μάλλον έπαψε να υπάσχει.!