0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπραβο,παιδια.......Συγχαρητηρια....και μην ξεχνατε και εμας τους Βορειους......περιμενουμε παραρτημα Θεσ/νικης!!!!
Me mia prwti matia to na idryseis ena swmatio sxetiko me kati pou s aresei/agapas akougetai 8etiko kai to xairetizw san kinisi.Oi deyteres skepseis omws me odigoun se mia erwtisi, ean mou epitrepete fysika. Se ti aposkopei? Sto na dimiourgisoume katastatiko kai proedreio? Gia poio logo? Diekdikoume kammia limni i kammia paralia? Eimaste kapoiou eidous meionotita? 8a epanapatrizei (to swmateio) anaksiopa8ountes kai loipous ellines? 8elw poly na dw to katastatiko mipws katalabw. 8ewreiste kaloproaireti ti prosegisi mou giati tetoia einai. Opws kai na exei 8a dilwsw symmetoxi, alla 8a i8ela na katalabw to giati prwta.Eyxaristw
pe8anane meta to teleytai ka8arisma tis registryDen einai apantisi omws ayti. (an eisai tou katastimatos)
Με μια πρώτη ματια το να ιδρύσεις ένα σωματείο σχετικό με κάτι που σ αρέσει/αγαπάς ακούγεται θετικό και το χαιρετίζω σαν κίνηση.Οι δευτερες σκέψεις όμως με οδηγούν σε μια ερώτηση, εάν μου επιτρέπεται φυσικά.Σε τι αποσκοπεί?Στο να δημιουργήσουμε καταστατικό και προεδρείο? Για ποιο λόγο? Διεκδικούμε καμια λίμνη η καμια παραλια? Είμαστε κάποιου είδους μειονότητα? θα επαναπατρίζει (το σωματείο) αναξιοπαθούντες και λοιπούς έλληνες? θέλω πολύ να δω το καταστατικό μήπως καταλάβω. θεωρείστε καλοπροαίρετη τι προσέγγιση μου γιατί τέτοια είναι.Όπως και να έχει θα δηλώσω συμμετοχη, αλλα θα ήθελα να καταλάβω το γιατί πρώτα.ok antaios??Συγχώνευση : Αυγούστου 21, 2009, 16:27:23 μμτο έκανα ουτοπικέ!!