Αποστολέας Θέμα: You like me? My name is Lon  (Αναγνώστηκε 55340 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
Απ: You like me? My name is Lon
« Απάντηση #75 στις: Απριλίου 08, 2009, 18:55:53 μμ »
Αγαπητοί φίλοι, η οργή  είναι κακός σύμβουλος και πολλές φορές μας κάνει να λέμε πράγματα που δεν τα εννοούμε.

Ας αφήσουμε τον ατμό να βγή, δεν έχουν σημασία οι λέξεις, αλλά το πνεύμα τους. Ολοι έχουμε οργιστεί κατά καιρούς, και πάλι θα το πάθουμε στο μέλλον, με την ίδια μας την κοινωνία, με την παρακμή που βιώνουμε και από την οποία θέλουμε όλοι να ξεφύγουμε. Αγάπη είναι και αυτό, να θυμώνεις με τους δικούς σου όταν σε απογοητεύουν, και είναι γιατί περιμένεις πολλά από αυτούς.

Ο ίδιος που γράφω αυτά τα εκθειαστικά για τον ελληνισμό, ο ίδιος δεν ανέχομαι την δουλική και μπαμπέσικη, την χωρίς λεβεντιά συμπεριφορά και πολιτεία των υπαλλήλων που περιμένω να με εξυπηρετήσουν, και αυτοί μου φέρονται σαν να είμαι ο εχθρός, όπως φέρονταν δηλαδή οι οθωμανοί αξιωματούχοι στους ραγιάδες Ελληνες...

Οπως και νάναι, η ιστορία δεν αλλάζει, μπορεί όμως να αλλάξει ο προορισμός, το μέλλον μας.

Ας προσπαθήσουμε όλοι γι αυτό το κοινό μας μέλλον, που μπορεί να γίνει και να είναι ελληνικώτερο, καλύτερο!

Πώς το έλεγε ο Αγγελος Σικελιανός, "Σπρώξτε με στήθος και με γόνα να βγάλουμε τον ήλιο από τη λάσπη. Σπρώξτε με γόνα και με στήθος να τονε βγάλουμε από το αίμα, ομοαίματοι αδελφοί μου!'

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Browser:
« Απάντηση #76 στις: Απριλίου 08, 2009, 19:17:08 μμ »
ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ:

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ

Σαν έριξα και το στερνό δαυλί στο φωτογόνι

(δαυλί της ζωής μου της κλεισμένης μες στο χρόνο)

στο φωτογόνι της καινούργιας Λευτεριάς Σου Ελλάδα,

μου αναλαμπάδιασε άξαφνα η ψυχή, σα να ’ταν

όλο χαλκός το διάστημα, ή ως να ’χα

τ’ άγιο κελί του Ηράκλειτου τριγύρα μου

όπου χρόνια,

για την Αιωνιότη εχάλκευε τους λογισμούς του

και τους κρεμνούσε ως άρματα

στης Έφεσος το Ναό·

γιγάντιες σκέψες

σα νέφη πύρινα ή νησιά πορφυρωμένα

σε μυθικόν ηλιοβασίλεμα

άναβαν στο νου μου,

'τι όλη μου καίγονταν μονομιά  η ζωή

στην έγνια της καινούργιας Λευτεριάς σου Ελλάδα!

Γι’ αυτό δεν είπα:

Τούτο είναι το φως της νεκρικής πυράς μου.

Δαυλός της Ιστορίας Σου, έκραξα, είμαι,

και να, ας καεί σα δάδα το έρμο μου κουφάρι,

καταβολάδα του Εμπυραίου,

με την δάδα τούτην,

ορθός πορεύοντας ώς με την ύστερη ώρα,

όλες να φέξουν τέλος, τις γωνιές της Οικουμένης

ν’ ανοίξω δρόμο στην ψυχή, στο πνέμμα, στο κορμί Σου, Ελλάδα!

Είπα κι εβάδισα

κρατώντας τ’ αναμμένο μου συκώτι

στο Καύκασό Σου

και το κάθε πάτημά μου

ήταν το πρώτο, κι ήταν, θάρρευα, το τελευταίο

'τι το γυμνό μου πόδι επάτει μέσα στα αίματά Σου

'τι το γυμνό μου πόδι εσκόνταβε στα πτώματά Σου

γιατί το σώμα, η όψη μου, όλο μου το πνέμμα

καθρεφτιζόταν σα σε λίμνη, μέσα στα αίματά Σου.

Εκεί, σε τέτοιον άλικο καθρέφτη, Ελλάδα,

καθρέφτη απύθμενο, καθρέφτη της αβύσσου

της Λευτεριάς Σου και της δίψας Σου, είδα τον εαυτό μου

βαρύ από κοκκινόχωμα πηλό πλασμένο,

καινούργιο Αδάμ της πιο καινούργιας πλάσης

όπου να πλάσουμε για Σένα μέλλει, Ελλάδα!

Κι’ είπα:

Το ξέρω, ναι, το ξέρω, που κι’ οι θεοί Σου

οι Ολύμπιοι, χθόνιο τώρα γίνανε θεμέλιο,

γιατί τους θάψαμε βαθιά-βαθιά να μην τους βρουν οι ξένοι.

Και το θεμέλιο διπλοστέριωσε, κι ετριπλοστέριωσε όλο,

μ’ όσα οι οχτροί μας κόκκαλα σωριάσανε από πάνω.

Κι ακόμη ξέρω, πως για τις σπονδές και το τάμα

του νέου Ναού π’ ονειρευτήκαμε για Σένα Ελλάδα,

μέρες και νύχτες, τόσα αδέλφια σφάχτηκαν ανάμεσό τους

όσα δε σφάχτηκαν αρνιά ποτέ για Πάσχα!

Μοίρα· κι’ η μοίρα Σου ως τα τρίσβαθα δική μου!

Κι απ’ την Αγάπη, απ’ τη μεγάλη δημιουργόν Αγάπη,

να που η ψυχή μου εσκλήρυνεν, εσκλήρυνε και μπαίνει

ακέρια πια μέσα στη λάσπη και μες στο αίμα Σου να πλάσει

τη νέα καρδιά που χρειάζεται στο νιο Σου αγώνα Ελλάδα!

Τη νέα καρδιά που κιόλας έκλεισα μέσα στα στήθη,

και κράζω σήμερα μ’ αυτή προς τους Συντρόφους όλους:

«Ομπρός, βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα,

ομπρός βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από τον κόσμο!

Tι ιδέτε, εκόλλησεν η ρόδα του βαθιά στη λάσπη,

κι ά, ιδέτε, χώθηκε τ’ αξόνι του βαθιά μες στο αίμα!

Ομπρός παιδιά, και δε βολεί μονάχος του ν’ ανέβει ο ήλιος,

σπρώχτε με γόνα και με στήθος, να τον βγάλουμε απ’ τη λάσπη,

σπρώχτε με στήθος και με γόνα, να τον βγάλουμε απ’ το γαίμα.

Δέστε, ακουμπάμε απάνω του ομοαίματοι αδερφοί του!

Ομπρός, αδέρφια, και μας έζωσε με τη φωτιά του

ομπρός, ομπρός κι’ η φλόγα του μας τύλιξε, αδερφοί μου!»

"Ομπρός, οι δημιουργοί... Την αχθοφόρα ορμή Σας

στυλώστε με κεφάλια και με πόδια, μη βουλιάξει ο ήλιος!

Βοηθάτε με και μένανε αδερφοί, να μη βουλιάξω αντάμα!

'Τι πια είν’ απάνω μου και μέσα μου και γύρα

'τι πια γυρίζω σ’ έναν άγιον ίλιγγο μαζί του!

Χίλια καπούλια ταύροι τού κρατάν τη βάση

δικέφαλος αητός κι απάνω μου τινάζει

τις φτέρουγές του και βογγάει ο σάλαγός του

στην κεφαλή μου πλάι και μέσα στη ψυχή μου

και το μακρά και το σιμά για με πια είν' ένα!

Πρωτάκουστες, βαριές με ζώνουν Αρμονίες! Ομπρός συντρόφοι

βοηθάτε να σηκωθεί, να γίνει ο ήλιος Πνέμμα!

Σιμώνει ο νέος ο Λόγος π’ όλα θα τα βάψει

στη νέα του φλόγα, νου και σώμα, ατόφιο ατσάλι.

Η γη μας αρκετά λιπάστηκε από σάρκα ανθρώπου!

Παχιά και καρπερά, να μην αφήσουμε τα χώματά μας

να ξεραθούν απ’ το βαθύ τούτο λουτρό του αιμάτου

πιο πλούσιο, πιο βαθύ κι απ’ όποιο πρωτοβρόχι!

Αύριο να βγει ο καθένας μας με δώδεκα ζευγάρια βόδια,

τη γην αυτή να οργώσει την αιματοποτισμένη.

Ν’ ανθίσει η δάφνη απάνω της και δέντρο της ζωής να γένει,

και η Άμπελό μας ν’ απλωθεί ώς τα πέρατα της Οικουμένης.

Ομπρός, παιδιά, και δε βολεί μονάχος του ν’ ανέβει ο ήλιος.

Σπρώχτε με γόνα και με στήθος, να τον βγάλουμε απ’ τη λάσπη,

σπρώχτε με στήθος και με γόνα, να τον βγάλουμε απ’ το γαίμα,

σπρώχτε με χέρια και κεφάλια, για ν’ αστράψει ο ήλιος Πνέμμα!»

Έτσι σαν έριξα και το στερνό δαυλί στο φωτογόνι

(δαυλί της ζωής μου της κλεισμένης μες στο χρόνο)

στο φωτογόνι της καινούργιας Λευτεριάς Σου, Ελλάδα,

αναψυχώθηκε άξαφνα τρανή η κραυγή μου, ως να ’ταν

όλο χαλκός το διάστημα, ή ως να ’χα

τ’ άγιο κελί του Ηράκλειτου τριγύρα μου, όπου, χρόνια

για την Αιωνιότη εχάλκευε τους στοχασμούς του

και τους κρεμνούσε ως άρματα

στης Έφεσος το ναό, ως σας έκραζα, συντρόφοι!
-----------------

Αθήνα,1945.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2009, 21:50:51 μμ από zeng26 »

Αποσυνδεδεμένος orbitech

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Browser:
  • Firefox 3.0.8 Firefox 3.0.8
« Απάντηση #77 στις: Απριλίου 08, 2009, 20:49:29 μμ »
Το τραγικό είναι οτι ακόμη και σήμερα στον επίλογο του βιβλίου και παρ'όλο που παραδέχεται και ονοματίζει την μάνα της ως τον δυνάστη της,η Λον συνεχίζει και της στέλνει λεφτά.....

Πραγματικα θελω να το διαβασω το βιβλιο αυτο..

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #78 στις: Απριλίου 08, 2009, 22:04:24 μμ »
Φίλε teosep. Διάβασα αυτά που έγραψες και σου δηλώνω ότι τα διάβασα με μεγάλη προσοχή. Δεν θα σου έγραφα για ένα μόνο  λόγο που έγραψες ότι σιχαθηκες τον ίδιο τον λαό σου. Αυτός ο λαός που εσύ σιχαθηκες εμείς που αγαπάμε λέμε με υπερηφάνεια ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ όταν βρισκόμαστε και ζούμε στο εξωτερικό. Έκανα 30 χρόνια ΑΜΕΡΙΚΗ και γνωρίζω πολύ καλά να λες ότι είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ και κάτι άνθρωποι σαν εσένα που σιχαίνονται το ΕΛΛΗΝΑΣ δεν αξίζουν να είναι ανάμεσα μας και να ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (δεν ενοω το φόρουμ ). Μπορεί να είδες κάποιους που δεν σου άρεσε ο τρόπος τους σε καταλαβαίνω αν ρωτήσεις και εσύ αυτούς δεν τους αρέσει ο δικό σου τρόπος ποίος έχει δίκιο μου λες. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα θα έλεγα εγώ. Λες ότι αγαπάς την ταιλανδι μπράβο σου αλλά και εγώ την αγαπώ αυτό τη σημαίνει ότι δεν πρέπει να βλέπω τα στραβά της. Λες ότι αγαπάς ένα λαό που απλοχηρα σε τιμά σε σέβεται σου αναγνωρίζει την αξία σου σαν άνθρωπος μοιράζετε το χαμόγελο του σπιτιού του κάτι που λείπει απο τον κατακαημένο νεοέλληνα. Σου απαντώ. Απλοχηρα σε τιμά σε σέβεται σου αναγνωρίζει την άξια σου σαν άνθρωπος μοιράζετε το χαμόγελο του σπιτιού του με πιο αντάλλαγμα γίνονται όλα αυτά δεν μας γράφεις ενώ αν πας εδώ στα χωριά η στην ΚΡΗΤΗ θα σε τιμή σουν χωρείς αντάλλαγμα φίλε μου. Και για όσο το κατακαημένο νεοέλληνα δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κανείς  τον οίκτος  σου. Και όσο για το "εγώ σε πληρώνω αρά..." εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ μην ξεχνάς ότι λέμε εγώ με τα λεφτά μου .... και την κυρα μου.

Πολλες φορες doctor οι Ελληνες του εξωτερικου ειναι παθιασμενοι για την Ελλαδα για αυτο ακριβως το λογο... επειδη δε ζουν εδω...
Σου υπενθυμιζω οτι η ιστορια μας εχει διδαξει οτι η Ελλαδα τρωει τα παιδια της
Αν θες να δεις προκοπη φυγε για το εξωτερικο... (αληθεια ποσες φορες το εχεις ακουσει αυτο? κ εσυ το ιδιο δεν εκανες?)
Ακομα κ τους ηρωες μας καταδικασαμε σαν εθνος κ εξακολουθουμε να καταδικαζουμε προσωπα που θα πρεπει να μιλαμε με περηφανεια κ μονο, ακομα κ στο ακουσμα του ονοματος τους (δες πιο πανω την αναφορα στον Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ)
Την Ελληνικη σημαια την  καιμε με οποιαδηποτε αφορμη κ χωρις καμια τιμωρια!
Οι ηγετες αυτης της χωρας σκυβουν το κεφαλι σε καθε εξωτερικη προκληση!
Οσο κ να θελω να καμαρωσω για τη χωρα που ζω,δεν μπορω

Ειμαι περηφανη που ειμαι Ελληνιδα, η ιδια η πατριδα μου ομως μου διδαξε να μην το φωναζω αυτο δυνατα...Δυστυχως!

Υ.Γ. Ζηταω συγνωμη απο το forum που βγηκα εκτος θεματος

Αποσυνδεδεμένος frape79

• **
  • frape
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #79 στις: Απριλίου 08, 2009, 23:12:16 μμ »
Ακομα κ τους ηρωες μας καταδικασαμε σαν εθνος κ εξακολουθουμε να καταδικαζουμε προσωπα που θα πρεπει να μιλαμε με περηφανεια κ μονο, ακομα κ στο ακουσμα του ονοματος τους (δες πιο πανω την αναφορα στον Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ)

Κριμα paraΤΗΑΙse  ακομα δεν καταλαβες τιποτα  απο αυτα που διαβαζεις δυστυχως δεν παραδιδω ιδιαιτερα μαθηματα των λεγομενων μου μην ζητας συγγνωμη αν εισαι εκτος τοπικ μιας και μπορει να εισαι και εντος τοπικ αλλα να μην το εχεις παρει χαμπαρι ;)

Doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #80 στις: Απριλίου 08, 2009, 23:16:24 μμ »
Αγαπητέ φίλε teosep φυσικά και σε κατάλαβα αυτός που δεν με κατάλαβε είσαι εσύ. Και για να σου παινευτώ λίγο μιλάω και τέσσερις γλώσσες και έχω σπουδάσει διδακτορικό στην εγκληματολογική και αστρολογία. Το λοιπόν παραθέτουμε κάποια από τα υπέρ και κάποια από τα κατά. Εσύ μου λες ότι έζησες στην γερμάνια πολύ καλά εγώ 30 χρόνια ΑΜΕΡΙΚΗ αλλά ποτέ δεν προσκύνησα την σημαία τους για αμερικάνικο διαβατήριο έχω ελληνικό και θα έχω μέχρι να πεθάνω . Και φυσικά το μεγάλο (Και ειλικρινά δεν έχω τίποτα να μοιράσω μαζί σου , μου είσαι αδιάφορος και όλοι οι τύποι του στυλ σου) ούτε εγώ έχω να μοιράσω τίποτε  μαζί σου . και το κυριότερο αυτός που απαρνιέται την ΕΛΛΑΔΑ στο δικό μου το βιβλίο δεν έχει τίποτα μα τίποτα. ( Nothing personal buddy ).  Κάποιος άλλος έγραψε (Την Ελληνική σημαία την  καίμε με οποιαδήποτε αφορμή κ χωρίς καμιά τιμωρία! ) θέλω να πληροφορήσω ότι της σημαίες της καίνε παντού σε όλα τα κράτη. Και για  ( Ακόμα κ τους ήρωες μας καταδικάσαμε σαν έθνος κ εξακολουθούμε να καταδικάζουμε πρόσωπα που θα πρέπει να μιλάμε με υπερηφάνεια κ μόνο, ακόμα κ στο άκουσμα του ονόματος τους ) Ο μεγάλος Βολιβαρ όταν ελευθέρωσε την λατινική ΑΜΕΡΙΚΗ τον βάλανε φυλακή στον Άγιο Δομίνικο άρα γηνετε και άλλου. Και το ( Οι ηγέτες αυτής της χώρας σκύβουν το κεφάλι σε κάθε εξωτερική πρόκληση! ) έτσι σου φαίνεται εσένα αλλά η πολιτική έχει τα κόλπα της. Και το (Όσο και να θέλω να καμαρώσω για τη χώρα που ζω,δεν μπορώ ) κάνεις λάθος η ΕΛΛΑΔΑ είναι μια και θα είναι μια.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 09, 2009, 00:17:52 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #81 στις: Απριλίου 08, 2009, 23:42:36 μμ »
Το θέμα ξεκλείδωσε αφού εφαρμόστηκαν οι κανονισμοί του φόρουμ και τροποποιήθηκαν τα μηνύματα.

- Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες.
Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων.

Το επόμενο μήνυμα που θα προσβάλει άμεσα ή έμμεσα μέλος του φόρουμ δεν θα τροποποιηθεί αλλά θα διαγραφεί.

Μια μεγάλη συγνώμη από τα μέλη του φόρουμ διότι μηνύματα με προσβλητικό περιεχόμενο έμειναν αναρτημένα αρκετή ώρα.

http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,2582.msg12003/topicseen.html#new
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 09, 2009, 02:07:31 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #82 στις: Απριλίου 09, 2009, 02:02:53 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows 2000 Windows 2000
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #83 στις: Απριλίου 09, 2009, 08:53:47 πμ »
Λοιπον ακου Κε Νικο. Δεν μου αρεσει που βαζεις μπροστα το θεμα πατριδα , μπορεις να μου πεις στα ισα , οτι ενοχληθηκες απο τα σχολια μου και οχι να χρησιμποποιεις αλλοθι. Το γυρισες σε προσωπικο επιπεδο και θα παρεις τις αναλογες απαντησεις.
Η συγχρονη Ελλαδα ειναι για τα μπαζα , ενα τριτοκοσμικο μορφωμα , που δεν ειναι καν καπιταλιστικο κρατος αλλα ενα απομειναρι της Οθωμανικης νοοτροπιας . Στην Ελλαδιτσα μας επικρατει διαφθορα (15η ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ) , αμορφωσια , μια Ελλαδα που ο γιατρος παιρνει φακελλακι , πετανε την μανα σου σε ραντζο , τα δαση καιγονται και γινονται οικοπεδα , οι πολεις ειναι βρωμικες και χωρις ρημοτομια , δεν υπαρχουν παρκα , ποδηλατοδρομοι , πρεπει να σε πηδηξει ο καθε "Ζαχοπουλος" για να βρεις δουλεια , να φιλησεις το χερι του καθε παιδεραστη παπα για να εχεις ευνοικη μεταχειριση, δεν υπαρχει αξιοκρατια , οι πραγματικοι τρομοκρατες δεν ειναι αυτοι με τις κουκουλες , αλλα οι γραβατοφοροι που τους αποκαλεις κυριους και σου κουνανε το δαχτυλο καθε βραδυ στην tv , σχολεια που βγαζουν βλακες , πανεπιστημια ρημαγμενα , αγορα εργασιας επιπεδου σκλαβοπαζαρου , αναρχια στους δρομους , ξεπεσμενες δημοσιες υπηρεσιες, πολιτισμο επιπεδου φραπε και Θωδη. Δες πως φερεται η Ελλαδα σε ευπαθεις ομαδες (ατομα με ειδικες αναγκες , γερους , ανεργους κλπ ακομα και στα αδεσποτα ζωα ) και θα καταλαβεις τι εστι συγχρονη Ελλαδα , εγω την χωρα την αγαπω και μεσο της κριτικης προσπαθω να την κανω καλυτερη , δεν ειμαι στρουθοκαμηλος . Η Ελλαδα βαριεται και χασμουριεται θανασιμα, ειναι ηδη ενα ζομπι της Ε.Ε , μια μουμια του ενδοξου παρελθοντος της . Παρτο χαμπαρι Νικο βουλιαζουμε μεσα στην αποχαυνωτικη αναμονη ενος πραγματος που δεν ερχεται , μουλιαζουμε στο βουρκο της κυριαρχης τηλεκουλτουρας , που "παραλυει" τους εγκεφαλους των πολιτων της. Βραζουμε στο ζουμι μας , ενα ζουμι λασπης. Μεμψιμοιρει και γκριανιαζει για τα παντα , αλλα δεν κανει τιποτα για να αλλαξει . Η ισχυρη Ελλαδα της λιγδας και της χλιδας , της γλιτσας και της γκλιτσας .

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΧΤΙΖΩ , ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ .............ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΩ !!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 09, 2009, 09:03:06 πμ από Oytopikos »

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 09, 2009, 09:27:19 πμ »
 Οι ειδικοί της τουριστικής σεξ βιομηχανίας έχουν αναγάγει σε προσοδοφόρο επάγγελμα τις ερωτικές προτάσεις προς ταξιδιώτες με προορισμό τη σεξουαλική ικανοποίηση. Μία από τις πιο έμπειρες επιχειρήσεις αυτού του τύπου είναι η «Love Tours» - Satisfaction for men με σήμα ένα αεροπλάνο και σαρκώδη χείλη στο λογότυπό της. «Αν ψάχνεις για σεξοτουρισμό, αν θέλεις ένα καλό πήδημα, είσαι στο σωστό μέρος! Το καλύτερο σεξ περιμένει για σένα στην Ταϊλάνδη ή στις Φιλιππίνες», διαλαλεί η μπροσούρα της εταιρείας. «Ηρθε η ώρα να πάρεις μια καυτή σέξι ασιάτισσα γυναίκα. Ξέρεις, η οριεντάλ γκόμενα είναι πιστή και προσφέρει ικανοποίηση, είναι καυτή και άγρια και σέξι και υγρή. Ψάχνεις για διακοπές με καθαρόαιμο σεξ; Χρειάζεσαι μια ασιάτισσα να σου δώσει οργασμό; Ψάχνεις για νυμφομανή, για εξπέρ στο μασάζ, για αθώα ύπαρξη που θα τη μυήσεις στον κόσμο του σεξ ή για ώριμο και έμπειρο έρωτα γεμάτο πάθος; Εδώ είμαστε... Θα σε πάμε στα σημεία που πρέπει, θα σε φέρουμε σε επαφή με όσους και όσες πρέπει για να απολαύσεις ανεπανάληπτο σεξ. Ακόμη και αν έχεις σεξουαλικά προβλήματα, η εμπειρία των παρτενέρ θα σου τα λύσει...».

Τα πακέτα διακοπών που προτείνονται για Μπανγκόκ - Ταϊλάνδη και για Φιλιππίνες έχουν τιμές που ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα προέλευσης των τουριστών αλλά κυμαίνονται από 2.000 ως 2.900 δολάρια (από 600.000 ως 870.000 δραχμές περίπου) για 10 μέρες».

Τα τσάρτερ του σεξ έχουν αγαπημένους προορισμούς: Μπανγκόκ, Πουκέτ και Πατάγια στην Ταϊλάνδη ­ Μανίλα, Πουέρτο Γκαλέρα και Ολονγκάπο στις Φιλιππίνες ­ Μπαλί, Τζακάρτα, Σουραμπάγια στην Ινδονησία ­ Αβάνα και Βαραντέρο στην Κούβα ­ Βομβάη, Μαντράς και Νέο Δελχί στην Ινδία ­ Ρίο Ντε Τζανέιρο και Σάο Πάολο στη Βραζιλία, Σρι Λάνκα και πολλά άλλα μέρη. Παιδιά, γυναίκες και άνδρες γίνονται θύματα των χωρών εξαγωγής σεξοτουρισμού. Επιβήτορες τουρίστες από Γερμανία, Αυστρία, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ιαπωνία και όχι μόνο ανοίγουν το μενού του σεξοτουρισμού και διαλέγουν παιδικό σεξ, ομοφυλόφιλο ή ετεροφυλόφιλο έρωτα, βίτσια διαφόρων τύπων και πάει λέγοντας. Και όλα αυτά χωρίς το άγχος της αξιοπρέπειας που ίσως τους δεσμεύει στις χώρες προέλευσής τους.

Ακόμη και mainstream ταξιδιωτικά γραφεία σε όλες τις χώρες της ευημερούσας Δύσης, χωρίς να «καρφώνονται» με προτάσεις «καυτής νυχτερινής ζωής και ζεστής μέρας», αφήνουν αιχμές για τους λάτρες της... σάρκας με ειδικές αναφορές σε «ζωντανά σεξ σόου», «νυχτερινές περιπλανήσεις σε σημεία όπου χτυπά η καρδιά του έρωτα», «διαδρομές στις εξωτικές περιοχές της τοπικής ανθρώπινης πανίδας», διαιωνίζοντας έτσι το από καιρό διαμορφωμένο προφίλ των χωρών αυτών ως τόπο αγοραίου έρωτα.

http://www.tovima.gr (1998)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 09, 2009, 09:34:16 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #85 στις: Απριλίου 09, 2009, 12:52:59 μμ »
Μπαινω λιγο αργα στο θεμα , παροτι παρακολουθω τι γινεται αρκετες μερες τωρα αλλα δεν ειχα ιδιαιτερο κεφι να μιλησω για κατι τετοιο.
Θελω να διαβασω το βιβλιο γιατι ειμαι σιγουρη πως θα ειναι σα να μου μιλανε πολλες κοπελες μαζι που κανουν αυτη τη δουλεια.Θα ειναι ενα μαχαιρι στην κοιλια για μενα γιατι ναι μεν ειμαι κοπελα αλλα παραλληλα εχω 2 μικρες αδελφες που σκεφτομαι πως αν ημασταν σε αλλη χωρα μπορει και να ειχαμε την τυχη της Lon και της καθε Lon βεβαια...
Απλα επειδη ταυτιζομαι με χαρακτηρες ευκολα με στεναχωρει ολο αυτο.Η τυχη μας εξαρταται και απο τον τοπο γεννησης μας..
Το θεμα που εχετε ανοιξει ειναι οντως πολυ ενδιαφερον και πολυπλευρο ταυτοχρονα.Μπλεκονται πολλοι επιμερους παραγοντες :φτωχεια, σεξ, καλες τιμες σε ενα υπεροχο background.
Η Ταυλανδη για μενα ειναι κατι μαγικο.Δεν ειναι μονο τα κοριτσια.Δεν ειναι μονο οι παραλιες.Δεν ειναι μονο οι καλες τιμες.Δεν ειναι μονο το φαγητο.Δε μπορω να σκεφτω την Ταυλανδη σε ενα τομεα.Δε μπορω να βλεπω μια τελεια φωτογραφια απο ενα μερος της χωρας και να μην πηγαινει το μυαλο μου και καπου αλλου.Ειναι μαγεια.Οσοι πανε μονο για τις γυναικες λενε ψεματα.Γυναικες υπαρχουν παντου σε ολο τον κοσμο, πιο βορεια απο μας πιο δυτικα, στην αλλη ακρη του κοσμου..Παντου.Αν παρεις μια Ταυλανδεζα και την βαλεις στο τοπιο της Βουλγαριας δεν θα ειναι η ιδια.Οσοι πανε καθαρα για τις γυναικες βλεπουν και το γυρω περιβαλλον που ειναι ερωτευσιμο και παθαινουν πλακα..Υπαρχει ενας ερωτισμος στον αερα , στα χαμογελα, μια γλυκα που δεν υπαρχει αλλου σε παρομοια στεκια στον υπολοιπο κοσμο.
Αυτη την εντυπωση εχω σαν γυναικα, μπορει να κανω λαθος, συγγμωμη αλλα αυτο λαμβανω.
Δε ξερω γιατι τοσες κοπελες ειναι σε αυτη τη δουλεια, ισως ευχονται μια μερα να ερθει ενας πριγκιπας και να τους σωσει .Μακαρι να τυχει σε ολες.
Το οτι ολες σε καποια ηλικια δεν ειναι ψυχικα υγιεις ειναι απολυτως λογικο και το ξερουν ολες απ τα πρωτα χρονια
Ο σεξοτουρισμος ειναι μεγαλη πηγη εσοδων για πολλες χωρες και θα ειναι οσο πολλοι ειναι αυτοι που διακινουν παρανομα κοριτσια, ακομα και προσπαθειες να γινουν για την μειωση του φαινομενου πιστευω πως τιποτα δεν θα γινει εφοσον παντα μεσα ειναι μπλεγμενα μεγαλα ονοματα απο κυβερνησεις,αστυνομια κτλ..
Μπορει να πρεπει να πληρωσεις για να εχεις μια κοπελα καποιες μερες που θα κανεις διακοπες εκει στην Ελλαδα ομως για μενα ειναι χειροτερα τα πραγματα.Τα προτυπα εχουν,δυστυχως, αλλαξει.Ολες κοιτανε πως θα βρουνε ενα πλουσιο γαμπρο με σπιτι και καλο αυτοκινητο ααα και αναγνωρισιμοτητα στα καλα clubs της παραλιακης.Θελουν ολες τα δωρα τους , τσαμπα φαγητο και μηδεν αισθηματα.Το καλο "τυλιγμα" που λεγαμε καποτε εχει γινει της μοδας.Δυστυχως εχω ενα φιλο που την εχει πατησει ετσι.Τι αγαπη και ερωτας???Καλη ζωη ειναι το θεμα λενε οι περισσοτερες.Τωρα ειδικα με την κριση που θα κλεισουν κ αλλες επιχειρησεις να δειτε τι εξαρση θα παρει το φαινομενο..Γιατι το λεω αυτο? Γιατι στις κοπελες στην Ταυλανδη ξερεις οτι πρεπει να πληρωσεις ενω σε μια σχεση στην Ελλαδα πρεπει να πληρωσεις περισσοτερα μαλλον...
θα φροντισω να διαβασω το βιβλιο συντομα παντως.

Doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #86 στις: Απριλίου 09, 2009, 13:44:39 μμ »
Λοιπον ακου Κε Νικο. Δεν μου αρεσει που βαζεις μπροστα το θεμα πατριδα , μπορεις να μου πεις στα ισα , οτι ενοχληθηκες απο τα σχολια μου και οχι να χρησιμποποιεις αλλοθι. Το γυρισες σε προσωπικο επιπεδο και θα παρεις τις αναλογες απαντησεις.
Η συγχρονη Ελλαδα ειναι για τα μπαζα , ενα τριτοκοσμικο μορφωμα , που δεν ειναι καν καπιταλιστικο κρατος αλλα ενα απομειναρι της Οθωμανικης νοοτροπιας . Στην Ελλαδιτσα μας επικρατει διαφθορα (15η ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ) , αμορφωσια , μια Ελλαδα που ο γιατρος παιρνει φακελλακι , πετανε την μανα σου σε ραντζο , τα δαση καιγονται και γινονται οικοπεδα , οι πολεις ειναι βρωμικες και χωρις ρημοτομια , δεν υπαρχουν παρκα , ποδηλατοδρομοι , πρεπει να σε πηδηξει ο καθε "Ζαχοπουλος" για να βρεις δουλεια , να φιλησεις το χερι του καθε παιδεραστη παπα για να εχεις ευνοικη μεταχειριση, δεν υπαρχει αξιοκρατια , οι πραγματικοι τρομοκρατες δεν ειναι αυτοι με τις κουκουλες , αλλα οι γραβατοφοροι που τους αποκαλεις κυριους και σου κουνανε το δαχτυλο καθε βραδυ στην tv , σχολεια που βγαζουν βλακες , πανεπιστημια ρημαγμενα , αγορα εργασιας επιπεδου σκλαβοπαζαρου , αναρχια στους δρομους , ξεπεσμενες δημοσιες υπηρεσιες, πολιτισμο επιπεδου φραπε και Θωδη. Δες πως φερεται η Ελλαδα σε ευπαθεις ομαδες (ατομα με ειδικες αναγκες , γερους , ανεργους κλπ ακομα και στα αδεσποτα ζωα ) και θα καταλαβεις τι εστι συγχρονη Ελλαδα , εγω την χωρα την αγαπω και μεσο της κριτικης προσπαθω να την κανω καλυτερη , δεν ειμαι στρουθοκαμηλος . Η Ελλαδα βαριεται και χασμουριεται θανασιμα, ειναι ηδη ενα ζομπι της Ε.Ε , μια μουμια του ενδοξου παρελθοντος της . Παρτο χαμπαρι Νικο βουλιαζουμε μεσα στην αποχαυνωτικη αναμονη ενος πραγματος που δεν ερχεται , μουλιαζουμε στο βουρκο της κυριαρχης τηλεκουλτουρας , που "παραλυει" τους εγκεφαλους των πολιτων της. Βραζουμε στο ζουμι μας , ενα ζουμι λασπης. Μεμψιμοιρει και γκριανιαζει για τα παντα , αλλα δεν κανει τιποτα για να αλλαξει . Η ισχυρη Ελλαδα της λιγδας και της χλιδας , της γλιτσας και της γκλιτσας .

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΧΤΙΖΩ , ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ .............ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΩ !!!!!!!!

Φίλε teosep μετά από αυτά που γράφεις για την Ελλάδα και αυτούς που την κυβερνούν ασχέτου κώματος αδυνατώ να ασχοληθώ μαζί σου και ζητάω ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους που σαν επιστήμονας δεν σε κατάλαβα από την αρχή. Θα το τελειώσω το θέμα από εμένα εδώ αλλά πρώτα θα σου πω εφόσον την Ελλάδα την βλέπεις με αυτό το μάτι γιατί γύρισες και δεν φεύγεις να πας αλλού. Σου εύχομαι να βρεις τον παράδεισο και να μείνεις γιατί εδώ βρωμάει και σου δηλώνω ότι δεν θα λείψεις από κανέναν. Βάζω τελεία σε αυτήν την αντιπαραθέσει μαζί σου γιατί σιχαίνομαι τον εαυτό μου που έκανα μια αντιπαραθέσει με άτομο που σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο για την Ελλάδα. Και τώρα για τους υπολοίπους θέλω να μου εξηγεί σουν αν αυτό το forum έγινε για να υμνούμε την ΤΑΐΛΑΝΔΗ και να κατηγορούμε την Ελλάδα. Αν έγινε γι αυτόν τον λόγω εγώ δεν χωράω εδώ γιατί μου αρέσει η ΤΑΪΛΑΝΔΗ αλλά πάνω από όλα είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να κάθετε και να διαβάζει ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ πράγματα. Γι αυτό αν αυτό το forum έγινε για να κατηγορούμε την ΕΛΛΑΔΑ και περιμένω απάντηση και από τον ΟΥΤΟΠΙΚΟ ιδικά ζητώ δημοσίως την διαγραφεί μου από ένα forum που κατηγορεί την Ελλάδα και υμνεί την ΤΑΐΛΑΝΔΗ  ΣΥΓΝΏΜΗ και πάλλει περιμένω απαντήσει.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows 2000 Windows 2000
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #87 στις: Απριλίου 09, 2009, 14:12:57 μμ »
Kαι επιστημονας και ανορθογραφος ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Browser:
« Απάντηση #88 στις: Απριλίου 09, 2009, 14:27:43 μμ »
Nομίζω ότι έχουμε παρεκτραπεί από το θέμα και το θέαμα αυτό δεν είναι ελκυστικό. Ο ουτοπικός δεν έχει πείρα στη διευθέτηση αυτών των δυσκολιών, αλλά μπορεί να κλείσει εδώ το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #89 στις: Απριλίου 09, 2009, 14:30:10 μμ »

ΚΥΡΙΟΙ

Να υπενθυμίσω οτι  εδω είμαστε για να καταθέτουμε τις απόψεις μας και τις εμπειρίες μας ,
και οχι για να κάνουμε επίδειξη των πνευματικών μας ικανοτήτων ,
έχει καταντήσει πλέον γραφικό .

Δείξτε λίγο μετριοπάθεια , και σεβαστείτε τους υπόλοιπους .