0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το τραγικό είναι οτι ακόμη και σήμερα στον επίλογο του βιβλίου και παρ'όλο που παραδέχεται και ονοματίζει την μάνα της ως τον δυνάστη της,η Λον συνεχίζει και της στέλνει λεφτά.....
Φίλε teosep. Διάβασα αυτά που έγραψες και σου δηλώνω ότι τα διάβασα με μεγάλη προσοχή. Δεν θα σου έγραφα για ένα μόνο λόγο που έγραψες ότι σιχαθηκες τον ίδιο τον λαό σου. Αυτός ο λαός που εσύ σιχαθηκες εμείς που αγαπάμε λέμε με υπερηφάνεια ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ όταν βρισκόμαστε και ζούμε στο εξωτερικό. Έκανα 30 χρόνια ΑΜΕΡΙΚΗ και γνωρίζω πολύ καλά να λες ότι είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ και κάτι άνθρωποι σαν εσένα που σιχαίνονται το ΕΛΛΗΝΑΣ δεν αξίζουν να είναι ανάμεσα μας και να ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (δεν ενοω το φόρουμ ). Μπορεί να είδες κάποιους που δεν σου άρεσε ο τρόπος τους σε καταλαβαίνω αν ρωτήσεις και εσύ αυτούς δεν τους αρέσει ο δικό σου τρόπος ποίος έχει δίκιο μου λες. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα θα έλεγα εγώ. Λες ότι αγαπάς την ταιλανδι μπράβο σου αλλά και εγώ την αγαπώ αυτό τη σημαίνει ότι δεν πρέπει να βλέπω τα στραβά της. Λες ότι αγαπάς ένα λαό που απλοχηρα σε τιμά σε σέβεται σου αναγνωρίζει την αξία σου σαν άνθρωπος μοιράζετε το χαμόγελο του σπιτιού του κάτι που λείπει απο τον κατακαημένο νεοέλληνα. Σου απαντώ. Απλοχηρα σε τιμά σε σέβεται σου αναγνωρίζει την άξια σου σαν άνθρωπος μοιράζετε το χαμόγελο του σπιτιού του με πιο αντάλλαγμα γίνονται όλα αυτά δεν μας γράφεις ενώ αν πας εδώ στα χωριά η στην ΚΡΗΤΗ θα σε τιμή σουν χωρείς αντάλλαγμα φίλε μου. Και για όσο το κατακαημένο νεοέλληνα δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κανείς τον οίκτος σου. Και όσο για το "εγώ σε πληρώνω αρά..." εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ μην ξεχνάς ότι λέμε εγώ με τα λεφτά μου .... και την κυρα μου.
Λοιπον ακου Κε Νικο. Δεν μου αρεσει που βαζεις μπροστα το θεμα πατριδα , μπορεις να μου πεις στα ισα , οτι ενοχληθηκες απο τα σχολια μου και οχι να χρησιμποποιεις αλλοθι. Το γυρισες σε προσωπικο επιπεδο και θα παρεις τις αναλογες απαντησεις.Η συγχρονη Ελλαδα ειναι για τα μπαζα , ενα τριτοκοσμικο μορφωμα , που δεν ειναι καν καπιταλιστικο κρατος αλλα ενα απομειναρι της Οθωμανικης νοοτροπιας . Στην Ελλαδιτσα μας επικρατει διαφθορα (15η ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ) , αμορφωσια , μια Ελλαδα που ο γιατρος παιρνει φακελλακι , πετανε την μανα σου σε ραντζο , τα δαση καιγονται και γινονται οικοπεδα , οι πολεις ειναι βρωμικες και χωρις ρημοτομια , δεν υπαρχουν παρκα , ποδηλατοδρομοι , πρεπει να σε πηδηξει ο καθε "Ζαχοπουλος" για να βρεις δουλεια , να φιλησεις το χερι του καθε παιδεραστη παπα για να εχεις ευνοικη μεταχειριση, δεν υπαρχει αξιοκρατια , οι πραγματικοι τρομοκρατες δεν ειναι αυτοι με τις κουκουλες , αλλα οι γραβατοφοροι που τους αποκαλεις κυριους και σου κουνανε το δαχτυλο καθε βραδυ στην tv , σχολεια που βγαζουν βλακες , πανεπιστημια ρημαγμενα , αγορα εργασιας επιπεδου σκλαβοπαζαρου , αναρχια στους δρομους , ξεπεσμενες δημοσιες υπηρεσιες, πολιτισμο επιπεδου φραπε και Θωδη. Δες πως φερεται η Ελλαδα σε ευπαθεις ομαδες (ατομα με ειδικες αναγκες , γερους , ανεργους κλπ ακομα και στα αδεσποτα ζωα ) και θα καταλαβεις τι εστι συγχρονη Ελλαδα , εγω την χωρα την αγαπω και μεσο της κριτικης προσπαθω να την κανω καλυτερη , δεν ειμαι στρουθοκαμηλος . Η Ελλαδα βαριεται και χασμουριεται θανασιμα, ειναι ηδη ενα ζομπι της Ε.Ε , μια μουμια του ενδοξου παρελθοντος της . Παρτο χαμπαρι Νικο βουλιαζουμε μεσα στην αποχαυνωτικη αναμονη ενος πραγματος που δεν ερχεται , μουλιαζουμε στο βουρκο της κυριαρχης τηλεκουλτουρας , που "παραλυει" τους εγκεφαλους των πολιτων της. Βραζουμε στο ζουμι μας , ενα ζουμι λασπης. Μεμψιμοιρει και γκριανιαζει για τα παντα , αλλα δεν κανει τιποτα για να αλλαξει . Η ισχυρη Ελλαδα της λιγδας και της χλιδας , της γλιτσας και της γκλιτσας .ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΧΤΙΖΩ , ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ .............ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΩ !!!!!!!!