Αποστολέας Θέμα: You like me? My name is Lon  (Αναγνώστηκε 55368 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows 2000 Windows 2000
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
Απ: You like me? My name is Lon
« Απάντηση #45 στις: Απριλίου 07, 2009, 14:38:48 μμ »
Αυτο με το οποιο παλευεις ειναι η συνειδηση και το επιπεδο πολιτισμου σου , ολα τα υπολοιπα για μενα ειναι υπεκφυγες.
Και να πω , οτι δεν παιζει για μενα κανενα ρολο η Χριστιανικη ηθικη , διοτι μου ειναι αδιαφορη.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2009, 14:56:42 μμ από teosep »

Αποσυνδεδεμένος frape79

• **
  • frape
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.8 Firefox 3.0.8
« Απάντηση #46 στις: Απριλίου 07, 2009, 14:53:03 μμ »
να χαίρεστε τη ζωή και να μην την κρίνετε.
Η παττάγια είναι ο μόνος προορισμός που η ευχαρίστηση του ταξιδιώτη είναι 100 % δεδομένη.
εξαρταται ποιος ειναι ο ταξιδιωτης παντα.....ο οποιος και θα κριθει και θα κρινει αναλογα με τις εμπειριες που θελει να ζησει.... :D ;)

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #47 στις: Απριλίου 07, 2009, 15:03:04 μμ »
Δηλαδή, πού σταματάει η δική μας ευχαρίστηση; (και πού αρχίζει ο ...χριστιανισμός;)

Φιλοσοφικό το ερώτημα, αλλά η ζωή δεν είναι μόνο δική μας δωρεά, και υπάρχει όριο στην  ιδιωτική μας "ευχαρίστηση", που, όταν το περάσουμε, παύει να είναι σκέτη ευχαρίστηση, και γινόμαστε ή "χριστιανοί" ή απλώς ζωάκια...

Οποία σύμπτωσις, ανάμεσα στα βιβλία που είχα μαζί μου (και ελάχιστα διάβασα, ήταν τόσο μαγευτική η φύση γύρω μου-- και τόσο κουρασμένα τα μάτια μου!) ήταν και δυο βιβλία του μεγάλου ελληνιστή Φρειδερίκου Νίτσε, η "Γέννηση της Τραγωδίας", (που  και μόνο με το τίτλο του με γεμίζει προσδοκίες και έμπνευση!), στην παλιά, καλή μετάφραση του οίκου Ελευθερουδάκη, και ο "Αντίχριστος", σε μια νεώτερη μετάφραση. Σκόρπιες σελίδες από δώ και από εκεί . Αλλά εκεί σταματά η σύμπτωσις με το παρόν θέμα...

Ο Ελληνισμός δεν παράγει τύψεις, αλλά ευγένεια και κάλλος. Ανθρωπιά δηλαδή και όχι κτηνωδία.

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Browser:
« Απάντηση #48 στις: Απριλίου 07, 2009, 15:59:53 μμ »
Η ίδια η ανθρωπότης βγήκε, ή μάλλον βγαίνει, από τη λάσπη, και "τίποτε ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο", αλλά αυτό δε σημαίνει "καρτα μπιάνκα" για όλες μας τις παρορμήσεις, αλλά ότι ξέρουμε να σεβόμαστε και να ελέγχουμε τα άλογά μας.

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• Φύλο: Άντρας
  • "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.1 Firefox 3.0.1
« Απάντηση #49 στις: Απριλίου 07, 2009, 16:02:32 μμ »
Πολλες φορες απο τη λασπη βγαζεις διαμαντι
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος orbitech

• **
  • Browser:
« Απάντηση #50 στις: Απριλίου 07, 2009, 16:29:05 μμ »
Μια μικρη λεξη με τοσο μεγαλη υποσταση.. "ΕΓΩ".  :)

Eλπιζω καποια μερα να σταθω τυχερος και να μπορω να αποστασιοποιηθω οσο περισσοτερο μπορω απο τους δαιμονες μεσα μου.
Να μπορω να κοιταξω την αληθεια καταματα και οχι με τις κλεφτες ματιες που ριχνω..
Να βοηθησω οσο περισσοτερο μπορω τους ανθρωπους που αγαπαω και σεβομαι χωρις να περιμενω ανταμειβη απο αυτους.
Ουπς.. Νατο παλι αυτο το καταραμενο εγω.. Μεχρι και στα πιο γλυκα μου ονειρα με συνοδευει..  ;D

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2009, 16:31:03 μμ από orbitech »

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.5 Firefox 3.0.5
« Απάντηση #51 στις: Απριλίου 07, 2009, 16:59:52 μμ »
όποιου του αρέσει να πάει Ταυλάνδη. όποιου δεν του αρέσει να μην πάει. όποιου του αρέσει να κερνάει τις γυναίκες να τις κερνάει.  Απλά μην κάνετε τόσο μεγάλο θέμα για όλα τα πράγματα. ξεχάστε το. να κλείσει το το θέμα. να μην ξανα αναφερθούμε .
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2009, 18:07:14 μμ από Jello Biafra »

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 07, 2009, 18:10:23 μμ »

Ο Ελληνισμός δεν παράγει τύψεις, αλλά ευγένεια και κάλλος. Ανθρωπιά δηλαδή και όχι κτηνωδία.
Λυπαμαι αλλα ο ελληνισμος και μεταγενεστερα ο χριστιανισμος παρηγαγαν ελαχιστη ανθρωπια και τεραστια κτηνωδια

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Browser:
« Απάντηση #53 στις: Απριλίου 07, 2009, 18:43:37 μμ »
Για το χριστιανισμό δεν έχω αντίρρηση σε γενικές γραμμές (πάντα μας παγιδεύουνε οι άτιμες οι γενικεύσεις, αλλά χωρίς γενικεύσεις δεν μπορείς να συλλογίζεσαι...) ότι παρήγαγε μια καταπίεση του ερωτισμού και ακολούθως μια κοινωνική υποκρισία. Δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία για το ότι επιβλήθηκε στον αρχαίο κόσμο δια πυρός και σιδήρου. Εχω ξαναγράψει περί αυτών αλλού (κι εδώ δηλαδή!) για τις ανελέητες σφαγές των Ελλήνων από τον Δ΄αιώνα έως και τον Ι΄από του χριστιανούς δυνάστες και καλογήρους.Τις σφαγές τις περιγράφει μεταξύ άλλων και ο εθνικός μας ιστορικός Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος. Λέει ότι οι τελευταίοι Ελληνες το θρήσκευμα, για να γλιτώσουν τη σφαγή, είχαν καταφύγει στα βουνά και τα όρη της Αρκαδίας και στη Μάνη...

Τώρα για τον ελληνισμό...

Τι να σημαίνει η λέξη άραγε, για σένα;

Για μένα ελληνισμός είναι το πνεύμα που παρήγαγε ο αρχαίος κόσμος, ο ελληνικός δηλαδή. Σημαίνει ότι ο άνθρωπος είναι αξία πρώτη και κύρια. Οτι ο άνθρωπος είναι όμορφος, ό,τι πιο όμορφο υπάρχει, σε όλες τις ποικιλίες και με όλες τις μορφές.Οσο πιο πολλές μορφές ανακαλύπτει ότι υπάρχουν γύρω του, τόση μεγαλύτερη είναι η ευδαιμονία του Ελληνα, που είναι περίεργος και ερευνητικός, και απολαμβάνει να ταξιδεύει και να μαθαίνει. Οτι οι άνθρωποι μπορούν να αυτοδιοικούνται με ισότητα, και δεν είναι απαραίτητοι οι δαβατζήδες κάθε είδους. Οτι ο άνθρωπος είναι αδιάσπαστα ενωμένος με τη φύση, ή μάλλον με τον κόσμο (= στολίδι, κόσμημα, ομορφιά) και ότι ο κόσμος είναι αιώνιος.

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τι εννοείς , πώς δηλαδή ο ελληνισμός παρήγαγε κτηνωδία. Ο ελληνισμός αντίθετα, παρήγαγε ομορφιά και ελευθερία, ανθρωπιά.

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #54 στις: Απριλίου 07, 2009, 20:19:26 μμ »
Για το χριστιανισμό δεν έχω αντίρρηση σε γενικές γραμμές (πάντα μας παγιδεύουνε οι άτιμες οι γενικεύσεις, αλλά χωρίς γενικεύσεις δεν μπορείς να συλλογίζεσαι...) ότι παρήγαγε μια καταπίεση του ερωτισμού και ακολούθως μια κοινωνική υποκρισία. Δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία για το ότι επιβλήθηκε στον αρχαίο κόσμο δια πυρός και σιδήρου. Εχω ξαναγράψει περί αυτών αλλού (κι εδώ δηλαδή!) για τις ανελέητες σφαγές των Ελλήνων από τον Δ΄αιώνα έως και τον Ι΄από του χριστιανούς δυνάστες και καλογήρους.Τις σφαγές τις περιγράφει μεταξύ άλλων και ο εθνικός μας ιστορικός Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος. Λέει ότι οι τελευταίοι Ελληνες το θρήσκευμα, για να γλιτώσουν τη σφαγή, είχαν καταφύγει στα βουνά και τα όρη της Αρκαδίας και στη Μάνη...

Για μένα ελληνισμός είναι το πνεύμα που παρήγαγε ο αρχαίος κόσμος, ο ελληνικός δηλαδή. Σημαίνει ότι ο άνθρωπος είναι αξία πρώτη και κύρια. Οτι ο άνθρωπος είναι όμορφος, ό,τι πιο όμορφο υπάρχει, σε όλες τις ποικιλίες και με όλες τις μορφές.Οσο πιο πολλές μορφές ανακαλύπτει ότι υπάρχουν γύρω του, τόση μεγαλύτερη είναι η ευδαιμονία του Ελληνα, που είναι περίεργος και ερευνητικός, και απολαμβάνει να ταξιδεύει και να μαθαίνει. Οτι οι άνθρωποι μπορούν να αυτοδιοικούνται με ισότητα, και δεν είναι απαραίτητοι οι δαβατζήδες κάθε είδους. Οτι ο άνθρωπος είναι αδιάσπαστα ενωμένος με τη φύση, ή μάλλον με τον κόσμο (= στολίδι, κόσμημα, ομορφιά) και ότι ο κόσμος είναι αιώνιος.

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τι εννοείς , πώς δηλαδή ο ελληνισμός παρήγαγε κτηνωδία. Ο ελληνισμός αντίθετα, παρήγαγε ομορφιά και ελευθερία, ανθρωπιά.
Για πες μου για την σεξουαλικη ομορφια της αρχαιας ελλαδας

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #55 στις: Απριλίου 07, 2009, 21:27:38 μμ »
όποιου του αρέσει να πάει Ταυλάνδη. όποιου δεν του αρέσει να μην πάει. όποιου του αρέσει να κερνάει τις γυναίκες να τις κερνάει.  Απλά μην κάνετε τόσο μεγάλο θέμα για όλα τα πράγματα. ξεχάστε το. να κλείσει το το θέμα. να μην ξανα αναφερθούμε .

Αυτο αγαπητε μου λεγετε στρουθοκαμηλισμός κ συγνωμη αλλα την επομενη φορα θυμισε μου πριν ανοιξουμε καινουργιο θεμα να σε ρωταμε με προσωπικο μηνυμα...

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Browser:
« Απάντηση #56 στις: Απριλίου 07, 2009, 22:08:17 μμ »

Για πες μου για την σεξουαλικη ομορφια της αρχαιας ελλαδας

Σου είπα αρκετά. καλύτερα όμως να μου εξηγήσεις εσύ τι εννοείς.

Αποσυνδεδεμένος frape79

• **
  • frape
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #57 στις: Απριλίου 07, 2009, 22:11:10 μμ »
-λυπαμαι για τους φιλους που γυριζοντας απο την Ταυλανδη τους εφερα φωτογραφιες και βιντεο απο αξιοθεατα οπως το doi suthep και το sunday bazzar καθως και διηγησεις για την ζωη στην chiang mai  ενω αυτοι περιμεναν ιστοριες αχαλινωτου sex με 2-3 ταυλανδες κατω απο την δραση του "μπλε χαπιου" για μαρμαρινες στυσεις,το ειδα στα ματια τους τους απογοητευσα.....σιγουρα και αυτοι με την σειρα τους λυπουνται για μενα.
-ελληνισμος ναι συμφωνω αλλα αμα δεν υπαρχει συνεχεια της ιδεας και πρακτικη αυτης στη καθημερινη ζωη μας τοτε μενει μονο στο κεφαλι μας και στην καρδια μας κατι ειναι και αυτο....
-καποτε  καναμε ιστορια στο δημοτικο και μαθαμε για τον Μεγα Αλεξανδρο και τις κατακτησεις του και τις βιβλιοθηκες στην Αλεξανδρεια και το ποσο βαθια εισχωρησε ως τα βαθη της Ανατολης ενωνοντας ολον τον τοτε γνωστο κοσμο...το ποσους εσφαξε και το ποσα σπιτια καηκαν και το τι καταστοφες προξενησε σε ανθρωπους με αλλον διαφορετικο πολιτισμο και διαφορετικες ιδεες δεν μας το μαθανε ....αραγε ο σκοπος αγιαζει τα μεσα?(τι να θελει να πει αραγε ο ποιητης?)
σεβαστες ολλες οι αποψεις αρκει να μην ειναι μονομερεις το ποιος ειναι ο παρατηρητης παιζει μεγαλο ρολο  ;) :D

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #58 στις: Απριλίου 07, 2009, 22:12:56 μμ »
το μεγαλυτερο προβλημα, για οσους γνωρισαν εστω και λιγο, τη ψυχοσυνθεση αυτων των κοριτσιων, ειναι η αδυναμια να "επιστρεψουν" στην ελληνικη πραγματικοτητα, με τις ελληνιδες, και τις ψυχοβγαλτικες συμπεριφορες τους!
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος dimis

• **
  • Browser:
« Απάντηση #59 στις: Απριλίου 07, 2009, 22:14:33 μμ »
πες τα βρε φραπε!ετσι...και να συμπληρωσω οτι θα πρεπει να μαθουμε να λεμε και τα αρνητικα μαζι με τα ευχαριστα!