0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να χαίρεστε τη ζωή και να μην την κρίνετε. Η παττάγια είναι ο μόνος προορισμός που η ευχαρίστηση του ταξιδιώτη είναι 100 % δεδομένη.
Ο Ελληνισμός δεν παράγει τύψεις, αλλά ευγένεια και κάλλος. Ανθρωπιά δηλαδή και όχι κτηνωδία.
Για το χριστιανισμό δεν έχω αντίρρηση σε γενικές γραμμές (πάντα μας παγιδεύουνε οι άτιμες οι γενικεύσεις, αλλά χωρίς γενικεύσεις δεν μπορείς να συλλογίζεσαι...) ότι παρήγαγε μια καταπίεση του ερωτισμού και ακολούθως μια κοινωνική υποκρισία. Δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία για το ότι επιβλήθηκε στον αρχαίο κόσμο δια πυρός και σιδήρου. Εχω ξαναγράψει περί αυτών αλλού (κι εδώ δηλαδή!) για τις ανελέητες σφαγές των Ελλήνων από τον Δ΄αιώνα έως και τον Ι΄από του χριστιανούς δυνάστες και καλογήρους.Τις σφαγές τις περιγράφει μεταξύ άλλων και ο εθνικός μας ιστορικός Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος. Λέει ότι οι τελευταίοι Ελληνες το θρήσκευμα, για να γλιτώσουν τη σφαγή, είχαν καταφύγει στα βουνά και τα όρη της Αρκαδίας και στη Μάνη... Τώρα για τον ελληνισμό...Τι να σημαίνει η λέξη άραγε, για σένα;Για μένα ελληνισμός είναι το πνεύμα που παρήγαγε ο αρχαίος κόσμος, ο ελληνικός δηλαδή. Σημαίνει ότι ο άνθρωπος είναι αξία πρώτη και κύρια. Οτι ο άνθρωπος είναι όμορφος, ό,τι πιο όμορφο υπάρχει, σε όλες τις ποικιλίες και με όλες τις μορφές.Οσο πιο πολλές μορφές ανακαλύπτει ότι υπάρχουν γύρω του, τόση μεγαλύτερη είναι η ευδαιμονία του Ελληνα, που είναι περίεργος και ερευνητικός, και απολαμβάνει να ταξιδεύει και να μαθαίνει. Οτι οι άνθρωποι μπορούν να αυτοδιοικούνται με ισότητα, και δεν είναι απαραίτητοι οι δαβατζήδες κάθε είδους. Οτι ο άνθρωπος είναι αδιάσπαστα ενωμένος με τη φύση, ή μάλλον με τον κόσμο (= στολίδι, κόσμημα, ομορφιά) και ότι ο κόσμος είναι αιώνιος.Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τι εννοείς , πώς δηλαδή ο ελληνισμός παρήγαγε κτηνωδία. Ο ελληνισμός αντίθετα, παρήγαγε ομορφιά και ελευθερία, ανθρωπιά.
όποιου του αρέσει να πάει Ταυλάνδη. όποιου δεν του αρέσει να μην πάει. όποιου του αρέσει να κερνάει τις γυναίκες να τις κερνάει. Απλά μην κάνετε τόσο μεγάλο θέμα για όλα τα πράγματα. ξεχάστε το. να κλείσει το το θέμα. να μην ξανα αναφερθούμε .
Παράθεση από: zeng26 στις Απριλίου 07, 2009, 18:43:37 μμΓια το χριστιανισμό δεν έχω αντίρρηση σε γενικές γραμμές (πάντα μας παγιδεύουνε οι άτιμες οι γενικεύσεις, αλλά χωρίς γενικεύσεις δεν μπορείς να συλλογίζεσαι...) ότι παρήγαγε μια καταπίεση του ερωτισμού και ακολούθως μια κοινωνική υποκρισία. Δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία για το ότι επιβλήθηκε στον αρχαίο κόσμο δια πυρός και σιδήρου. Εχω ξαναγράψει περί αυτών αλλού (κι εδώ δηλαδή!) για τις ανελέητες σφαγές των Ελλήνων από τον Δ΄αιώνα έως και τον Ι΄από του χριστιανούς δυνάστες και καλογήρους.Τις σφαγές τις περιγράφει μεταξύ άλλων και ο εθνικός μας ιστορικός Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος. Λέει ότι οι τελευταίοι Ελληνες το θρήσκευμα, για να γλιτώσουν τη σφαγή, είχαν καταφύγει στα βουνά και τα όρη της Αρκαδίας και στη Μάνη... Τώρα για τον ελληνισμό...Τι να σημαίνει η λέξη άραγε, για σένα;Για μένα ελληνισμός είναι το πνεύμα που παρήγαγε ο αρχαίος κόσμος, ο ελληνικός δηλαδή. Σημαίνει ότι ο άνθρωπος είναι αξία πρώτη και κύρια. Οτι ο άνθρωπος είναι όμορφος, ό,τι πιο όμορφο υπάρχει, σε όλες τις ποικιλίες και με όλες τις μορφές.Οσο πιο πολλές μορφές ανακαλύπτει ότι υπάρχουν γύρω του, τόση μεγαλύτερη είναι η ευδαιμονία του Ελληνα, που είναι περίεργος και ερευνητικός, και απολαμβάνει να ταξιδεύει και να μαθαίνει. Οτι οι άνθρωποι μπορούν να αυτοδιοικούνται με ισότητα, και δεν είναι απαραίτητοι οι δαβατζήδες κάθε είδους. Οτι ο άνθρωπος είναι αδιάσπαστα ενωμένος με τη φύση, ή μάλλον με τον κόσμο (= στολίδι, κόσμημα, ομορφιά) και ότι ο κόσμος είναι αιώνιος.Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τι εννοείς , πώς δηλαδή ο ελληνισμός παρήγαγε κτηνωδία. Ο ελληνισμός αντίθετα, παρήγαγε ομορφιά και ελευθερία, ανθρωπιά.Για πες μου για την σεξουαλικη ομορφια της αρχαιας ελλαδας