Αποστολέας Θέμα: Αγοράστε Σπίτι η γη στην Ταϊλάνδη  (Αναγνώστηκε 57903 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rider6182

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
Απ: Αγορά γης ξένου με Ταϊλανδή
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 21, 2010, 12:28:34 μμ »
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.

Είδες Ντόκτορ; Τόσο απλό και δεν το είχα σκεφτεί, θα μπορούσαν να το πουλήσουν χωρίς την υπογραφή μου γιατί είμαι η μειοψηφία; Είναι τόσο απλό; Δεν υπάρχει περίπτωση  ο  νόμος να είναι διαφορετικός στην αγορά γης απ' την αγορά επιχείρησης; Για λόγους που θα διαβάσεις παρακάτω ήθελα να πάρω το 1% για να χρειάζεται η υπογραφή μου στην πώληση...

Ουτοπικέ δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται αλλά έχω ακουστά για αυτή τη λύση. Δεν θέλω να την χρησιμοποιήσω και ψάχνω άλλο τρόπο γιατί θα ήταν κάτι σαν έλληψη εμπιστοσύνης, και για να μην νευριάσει ο δόκτορας απ' αυτά που λέω, να διευκρινήσω ότι είμαι χωρισμένος και η γη όταν την αγοράσω θα πάει στο παιδί. Αυτό που δεν θέλω είναι να μην την πουλήσει η μαμά μια και το παιδί είναι ανήλικο, ούτε θέλω το δηλητήριο ότι ο μπαμπάς δεν αγόρασε για σένα αλλά γι αυτόν...

Σας έρχεται στο μυαλό κάποια άλλη λύση; Αν δεν υπάρχει κάτι άλλο μάλλον θα καταλήξω σ' αυτό.

Ουτοπικέ θα ήθελα αν θέλετε κι εσείς να κάνουμε κάποια στιγμή μία συνάθροιση οι Ηρακλειώτες του thai.gr στο Ηράκλειο για να γνωριστούμε. Στο Ρέθυμνο μου είναι δύσκολο, σκέφτομαι την επιστροφή νύχτα...

Έχεις δίκιο δόκτωρα το είδα τώρα ότι το θέμα υπάρχει όχι στις γενικά θέματα αλλά στις βασικές πληροφορίες για τον ταξιδιώτη. Θα περιμένω να μου δώσετε και αυτές τις απαντήσεις και μετά θα το σβύσω το θέμα (αν μπορώ)

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
Απ: Αγοράστε Σπίτι η γη στην Ταϊλάνδη
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 21, 2010, 12:35:14 μμ »
Το θέμα μεταφέρθηκε.

Στο Ηράκλειο ναι , αλλά προς τα τέλη Οκτώβρη...

Ψάξε λίγο το θέμα με την ιδιοκτήσία γης από ανήλικο Ταϊλανδό...

Πρέπει να ενηλικιωθεί για να κατέχει ακίνητο ... αλλά δεν παίρνω και όρκο  ;)

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 21, 2010, 12:47:11 μμ »
ουτοπικέ. επειδή το εχω ψάξει πάρα πολύ το (Για να λύσω λοιπόν μια απορία ΟΥΤΕ ο ένας ΟΥΤΕ ο άλλος μπορεί να πουλήσει το σπίτι χωρίς την συγκατάθεση του εταίρου.)   είναι λάθος και ο ένας μπορεί να πουλήσει και ο άλλος μπορεί. Έχω συμβόλαια στα χέρια μου που το αποδεικνύουν. Το πρόβλημα είναι που λένε ότι εκείνη δεν μπορεί να πουλήσει γιατί κανείς δεν αγοράζει κάτι που για 30 χρόνια δεν θα παίρνει ούτε ένα μπατ. και ο άλλος δεν βρίσκει κανέναν να θέλει να μπλέξει ανάμεσα σε οικογενειακά. Και φυσικά Ταϊλανδέζος δεν ανακατεύεται.

Αποσυνδεδεμένος rider6182

• **
  • Browser:
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 21, 2010, 13:07:03 μμ »
Δηλαδή δόκτωρα είναι αυτό που λέμε στην Ελλάδα ότι η ιδιοκτησία είναι μπερδεμένη και είναι δύσκολο να πουληθεί...

Κάτι είναι κι αυτό. Αν και ότι  δεν πουλιέται ακριβά μπορεί να πουληθεί πάρα πολύ φτηνά...

Παιδιά θα διαβάσω όλο το θέμα όπως και το θέμα που λέει ο Ουτοπικός. Θα τα ξαναπούμε όταν πληροφορηθώ περισσότερο.

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 21, 2010, 13:36:22 μμ »
Δηλαδή δόκτωρα είναι αυτό που λέμε στην Ελλάδα ότι η ιδιοκτησία είναι μπερδεμένη και είναι δύσκολο να πουληθεί...

Κάτι είναι κι αυτό. Αν και ότι  δεν πουλιέται ακριβά μπορεί να πουληθεί πάρα πολύ φτηνά...

Παιδιά θα διαβάσω όλο το θέμα όπως και το θέμα που λέει ο Ουτοπικός. Θα τα ξαναπούμε όταν πληροφορηθώ περισσότερο.

Φίλε μου μια συμβουλή θα σου δώσω μόνο. Δεν χρειάζεται να διαβάσεις τίποτα άλλο. Κανε αυτό που θέλεις αγόρασε αυτό που θέλεις και κανε τον σταυρό σου μόνο αυτό κανε. Γιατί οτιδήποτε άλλο ο χαμένος είναι ο FALANK  δηλαδή εσύ. Με λένε τρελό με λένε ωμό κάποιοι που θέλουν να κάνουν τους ξύπνιους αλλά καταβαθως ξέρουν ότι λέω το σωστό και ας μην το παραδέχονται δημοσίως. Γι αυτό φίλε κανε ότι εσύ νομίζεις και με μια σκέψη στο μυαλό σου ότι ο χαμένος θα είσαι εσύ  και τα λεφτά που θα πας δεν έχουν γυρισμό και είναι χαμένα από εσένα δεν τα ξαναβλεπης. Αν το καταλάβεις να ξέρεις ότι θα περάσεις καλά όχι απλός καλά αλλά πολύ καλά.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2010, 13:49:28 μμ από Oytopikos »

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 21, 2010, 13:54:14 μμ »
ουτοπικέ. επειδή το εχω ψάξει πάρα πολύ το (Για να λύσω λοιπόν μια απορία ΟΥΤΕ ο ένας ΟΥΤΕ ο άλλος μπορεί να πουλήσει το σπίτι χωρίς την συγκατάθεση του εταίρου.)   είναι λάθος και ο ένας μπορεί να πουλήσει και ο άλλος μπορεί. Έχω συμβόλαια στα χέρια μου που το αποδεικνύουν. Το πρόβλημα είναι που λένε ότι εκείνη δεν μπορεί να πουλήσει γιατί κανείς δεν αγοράζει κάτι που για 30 χρόνια δεν θα παίρνει ούτε ένα μπατ. και ο άλλος δεν βρίσκει κανέναν να θέλει να μπλέξει ανάμεσα σε οικογενειακά. Και φυσικά Ταϊλανδέζος δεν ανακατεύεται.

Ok άποψή σου ...

Ας κρίνουν οι αναγνώστες.

Μάλιστα έχω και το <<Σανοτ>> τίτλους ιδιοκτησίας της συγκεκριμένης αγοροπωλησίας...

Αν μου επιτρέψει ο φίλος-μέλος του φόρουμ , θα τα δημοσιεύσω  :)

Θα βάλω και έναν τίτλο , ο ξένος μπορέι να έχει στο όνομά του το σπίτι αλλά όχι την ΓΗ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2010, 13:57:31 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 21, 2010, 14:05:00 μμ »
κάποτε το είχα και εγώ στο νου μου. ρώτησα κάτι έλληνες που μένουν εκεί και  μου είπαν: ποιος ο λόγος; αν θες να αγοράσεις κάτι , αγόρασε condo στο κέντρο της πόλης που θα πάρει αξία κάποτε. Αλλά και πάλι τα πράγματα είναι ρευστά στην Ταυλάνδη και βγάζουν διαφορετικούς νόμους κάθε μέρα. Πιο πολύ είναι η αστάθεια των νόμων που με απέτρεψαν να αγοράσω έστω και condo . Για γη , ούτε καν το συζητάω.

Αποσυνδεδεμένος PATTAYA66

• **
  • ประเทศไทย
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 21, 2010, 14:14:08 μμ »
και εγώ από ότι το είχα ψάξει σε κάποια φάση είχα ακούσει τα ίδια μονο διαμέρισμα σε πολυκατοικία μπορείς να αγοράσεις χωρίς πρόβλημα στην γη είναι πολύ μπέρδεμα!
h thai einai mia porta ama den eisai etimos na tin anixeis diploklidosetin kai vale kai pola louketa asfalias an eisai etimos kai tin anixeis den exei epistrofi.......!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ant

• *
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 21, 2010, 14:17:11 μμ »
λοιπον επειδη το εχω ψαξει αρκετα η λυσεις εινε ενοικιο 30+30 χρονια--- φαρανγκ μπορει να αγορασει μονο διαμερισμα ---γη ουτε για αστειο και αν ναι  θελεις πολλα ραι = πολλα λεφτα και μεγαλο ρισκο ---σπιτι και γη στο ονομα του τιλακ και αυτο οχι σιγουρο γιατι μπορει να το χασει επειδη πηρε λεφτα απο φαρανγκ και ας εινε και παντρεμενη με φαρανγκ--- οποτε σας ευχομε να βρειτε μια καλη κοπελλα με προικα  λιγο δυσκολο για ταιλανδη

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 21, 2010, 14:44:59 μμ »
ουτοπικέ. επειδή το εχω ψάξει πάρα πολύ το (Για να λύσω λοιπόν μια απορία ΟΥΤΕ ο ένας ΟΥΤΕ ο άλλος μπορεί να πουλήσει το σπίτι χωρίς την συγκατάθεση του εταίρου.)   είναι λάθος και ο ένας μπορεί να πουλήσει και ο άλλος μπορεί. Έχω συμβόλαια στα χέρια μου που το αποδεικνύουν. Το πρόβλημα είναι που λένε ότι εκείνη δεν μπορεί να πουλήσει γιατί κανείς δεν αγοράζει κάτι που για 30 χρόνια δεν θα παίρνει ούτε ένα μπατ. και ο άλλος δεν βρίσκει κανέναν να θέλει να μπλέξει ανάμεσα σε οικογενειακά. Και φυσικά Ταϊλανδέζος δεν ανακατεύεται.

Ok άποψή σου ...

Ας κρίνουν οι αναγνώστες.

Μάλιστα έχω και το <<Σανοτ>> τίτλους ιδιοκτησίας της συγκεκριμένης αγοροπωλησίας...

Αν μου επιτρέψει ο φίλος-μέλος του φόρουμ , θα τα δημοσιεύσω  :)

Θα βάλω και έναν τίτλο , ο ξένος μπορέι να έχει στο όνομά του το σπίτι αλλά όχι την ΓΗ

Oytopike μην μπερδευόμαστε και για τον συγκεκριμένο φίλο έχει συμβόλαιο  ενηκοιου και όχι ιδιοκτησίας. Αν είναι στο όνομά του με συμβόλαιο ιδιοκτησίας είναι ο πρώτος και έχει κάνει επανάσταση στην αγορά γης στην Ταϊλάνδη καλό είναι να το ποσταρεις να μάθουμε τον τρόπο για να αγοράσουμε γη και εμείς τα ορφανά. Και πώς θα εχεις σπίτι στο όνομά σου όταν δεν εχεις το οικόπεδο. Οπός λένε το οικόπεδο τρώει το σπίτι. Και στα διαμερίσματα είναι ότι ο κατασκευαστής έχει πουλήσει το 51% σε Ταιλανδους και οι  Falang έχουν αγοράσει το 49% των διαμερισμάτων φίλε μου. Και όταν κάποια μέρα εχω όρεξη θα σας πω πως πολύ falang έχασαν και από εκεί τα λεφτά τους.

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 21, 2010, 15:07:08 μμ »
σας ευχομε να βρειτε μια καλη κοπελλα με προικα  λιγο δυσκολο για ταιλανδη

Λαθος.
Μαλλον δεν ψαχνετε στα σωστα μερη.

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 21, 2010, 15:14:58 μμ »
σας ευχομε να βρειτε μια καλη κοπελλα με προικα  λιγο δυσκολο για ταιλανδη

Λαθος.
Μαλλον δεν ψαχνετε στα σωστα μερη.

ο φίλος ο Karebe είναι σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 21, 2010, 17:16:42 μμ »

Oytopike μην μπερδευόμαστε......... Και όταν κάποια μέρα εχω όρεξη θα σας πω πως πολύ falang έχασαν και από εκεί τα λεφτά τους.

Άπο την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα(Βλαχογιάννης) ή και στην κορφή καν'έλα ( Βαλαβάνης)

http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=261.msg35109#msg35109

Αποσυνδεδεμένος pipelinos

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 21, 2010, 19:22:47 μμ »
παιδιά συγγνώμη για τα γράμματα...είμαι thai...αν θέλει η γυναικα γη ας δουλέψει να αγοράσει....από την άλλη αν είχα "περισσια" χρήματα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αγοράσω....όσο για το σπίτι καλύτερα ενοίκιο να αλλάζεις και μέρη....γιατρέ καμια φορα καλά τα λες......

Μπορείς να χρησιμοποιείς αυτό για μετατροπή σε ελληνικούς χαρακτήρες ===>
 http://www.thai.gr/forum/Greeklish-Converter.html

Σε παρακαλώ να γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους Κανόνες Συμμετοχής του forum
Αυτό το μήνυμα διορθώθηκε τυχόν επόμενα θα διαγράφονται

thai.gr team
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2010, 19:26:14 μμ από Oytopikos »

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 21, 2010, 19:28:58 μμ »
παιδιά συγγνώμη για τα γράμματα...είμαι thai...αν θέλει η γυναικα γη ας δουλέψει να αγοράσει....από την άλλη αν είχα "περισσια" χρήματα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αγοράσω....όσο για το σπίτι καλύτερα ενοίκιο να αλλάζεις και μέρη....γιατρέ καμια φορα καλά τα λες......

φίλε με αυτό το καμιά φορά καλά τα λες με πλήρωσες και μου έδωσες δύναμη να συνεχίσω. Σε ευχαριστώ pipelinos

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 21, 2010, 19:30:24 μμ από Oytopikos »