0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή δόκτωρα είναι αυτό που λέμε στην Ελλάδα ότι η ιδιοκτησία είναι μπερδεμένη και είναι δύσκολο να πουληθεί...Κάτι είναι κι αυτό. Αν και ότι δεν πουλιέται ακριβά μπορεί να πουληθεί πάρα πολύ φτηνά... Παιδιά θα διαβάσω όλο το θέμα όπως και το θέμα που λέει ο Ουτοπικός. Θα τα ξαναπούμε όταν πληροφορηθώ περισσότερο.
ουτοπικέ. επειδή το εχω ψάξει πάρα πολύ το (Για να λύσω λοιπόν μια απορία ΟΥΤΕ ο ένας ΟΥΤΕ ο άλλος μπορεί να πουλήσει το σπίτι χωρίς την συγκατάθεση του εταίρου.) είναι λάθος και ο ένας μπορεί να πουλήσει και ο άλλος μπορεί. Έχω συμβόλαια στα χέρια μου που το αποδεικνύουν. Το πρόβλημα είναι που λένε ότι εκείνη δεν μπορεί να πουλήσει γιατί κανείς δεν αγοράζει κάτι που για 30 χρόνια δεν θα παίρνει ούτε ένα μπατ. και ο άλλος δεν βρίσκει κανέναν να θέλει να μπλέξει ανάμεσα σε οικογενειακά. Και φυσικά Ταϊλανδέζος δεν ανακατεύεται.
Παράθεση από: doctortilac στις Ιουνίου 21, 2010, 12:47:11 μμουτοπικέ. επειδή το εχω ψάξει πάρα πολύ το (Για να λύσω λοιπόν μια απορία ΟΥΤΕ ο ένας ΟΥΤΕ ο άλλος μπορεί να πουλήσει το σπίτι χωρίς την συγκατάθεση του εταίρου.) είναι λάθος και ο ένας μπορεί να πουλήσει και ο άλλος μπορεί. Έχω συμβόλαια στα χέρια μου που το αποδεικνύουν. Το πρόβλημα είναι που λένε ότι εκείνη δεν μπορεί να πουλήσει γιατί κανείς δεν αγοράζει κάτι που για 30 χρόνια δεν θα παίρνει ούτε ένα μπατ. και ο άλλος δεν βρίσκει κανέναν να θέλει να μπλέξει ανάμεσα σε οικογενειακά. Και φυσικά Ταϊλανδέζος δεν ανακατεύεται. Ok άποψή σου ...Ας κρίνουν οι αναγνώστες.Μάλιστα έχω και το <<Σανοτ>> τίτλους ιδιοκτησίας της συγκεκριμένης αγοροπωλησίας...Αν μου επιτρέψει ο φίλος-μέλος του φόρουμ , θα τα δημοσιεύσω Θα βάλω και έναν τίτλο , ο ξένος μπορέι να έχει στο όνομά του το σπίτι αλλά όχι την ΓΗ
σας ευχομε να βρειτε μια καλη κοπελλα με προικα λιγο δυσκολο για ταιλανδη
Παράθεση από: ant στις Ιουνίου 21, 2010, 14:17:11 μμ σας ευχομε να βρειτε μια καλη κοπελλα με προικα λιγο δυσκολο για ταιλανδηΛαθος.Μαλλον δεν ψαχνετε στα σωστα μερη.
Oytopike μην μπερδευόμαστε......... Και όταν κάποια μέρα εχω όρεξη θα σας πω πως πολύ falang έχασαν και από εκεί τα λεφτά τους.
παιδιά συγγνώμη για τα γράμματα...είμαι thai...αν θέλει η γυναικα γη ας δουλέψει να αγοράσει....από την άλλη αν είχα "περισσια" χρήματα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να αγοράσω....όσο για το σπίτι καλύτερα ενοίκιο να αλλάζεις και μέρη....γιατρέ καμια φορα καλά τα λες......