0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπραβο στον φιλο petroso που ανοιξε αυτο το ποστ.....πολυ καλο!!!!!Συγχώνευση : [time]Τετ 22 Ιούλ 2009 20:13:04 GMT-2[/time]Παράθεση από: pol στις Μαΐου 18, 2009, 08:56:32 πμστο προσφατο ταξίδι μου στην Πατάγια γνώρισα τον Νίκο που έχει ταβέρνα με Ελληνικό φαγητό! ΑΑΑ! ΚΑΙ ΦΡΑΠΈ! το ονομα του μαγαζιού Belluir τηλ. 081 7473916φιλε μου,που ειναι στην παταγια???εχει καποια οδο???
στο προσφατο ταξίδι μου στην Πατάγια γνώρισα τον Νίκο που έχει ταβέρνα με Ελληνικό φαγητό! ΑΑΑ! ΚΑΙ ΦΡΑΠΈ! το ονομα του μαγαζιού Belluir τηλ. 081 7473916
Παράθεση από: lakisscorpio στις Ιουλίου 23, 2009, 00:12:09 πμΜπραβο στον φιλο petroso που ανοιξε αυτο το ποστ.....πολυ καλο!!!!!Συγχώνευση : [time]Τετ 22 Ιούλ 2009 20:13:04 GMT-2[/time]Παράθεση από: pol στις Μαΐου 18, 2009, 08:56:32 πμστο προσφατο ταξίδι μου στην Πατάγια γνώρισα τον Νίκο που έχει ταβέρνα με Ελληνικό φαγητό! ΑΑΑ! ΚΑΙ ΦΡΑΠΈ! το ονομα του μαγαζιού Belluir τηλ. 081 7473916φιλε μου,που ειναι στην παταγια???εχει καποια οδο???Δεν ειναι στην παταγια ο Νικος με το Belluir βρε παιδιά , οτι θέλουμε γράφουμε ? ? μην τρελαθούμε τελείως ! ! ! ! !στο πουκετ ειναι
Παρακαλώ όλα τα μέλη μας να γνωστοποιήσουν όλες τις γνωστές επιχειρήσεις που υπάρχουν στην Ταϊλάνδη προς διευκόλυνση των μελών μας αλλά και για ενίσχυση τον Συμπατριωτών μας που δραστηριοποιούνται στην χώρα και ιδιαίτερα στον τουρισμό.
Ναι
Παράθεση από: stelkon στις Σεπτεμβρίου 21, 2009, 19:32:28 μμΝαι Αγαπητοί φίλοι και Ταξιδευτές θα μου επιτρέψετε να παραθέσω διόρθωση στο κεφάλαιο μόνιμοι Έλληνες στην Ταϊλάνδη μετά το 2μινο ταξίδι μου στην χώρα και να προβώ σε μια επισημασμένη δήλωση .Κανείς Έλληνας επιχειρηματίας η μη, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ταϊλάνδη , γνωρίζει την ύπαρξη του thai.gr και δεν έχει προβεί σε καμιά εγγραφή - αναφορά - ανάρτηση σχολείων η ένδειξη ενδιαφέροντος για την ύπαρξη μας, νομίζω ότι είναι αφελές τουλάχιστον από μέρους μας, να προφέρουμε και να αναφέρουμε έστω την ύπαρξη του εμμέσως να τον διαφημίζουμε, εισπράττοντας άμα τι άλλο την αδιαφορία του για να μην πω (και σε διαπιστωμένες περιπτώσεις ) και τον χλευασμό. Ας τους αφήσουμε μόνους τους στην ηρεμία τους εφόσον αυτό επιθυμούν, προφανώς δεν μας έχουν καμία ανάγκη να είναι καλά οι διάφοροι άλλοι ευρωπαίοι και μη πελάτες τους οι οποίοι είναι μάλλον πιο «εύκολοι» από εμάς τους φτωχό «πατριώτες» και τους έκαναν ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ στην Ταϊλάνδη …… ναι ….. μην γελάτε …δεν είναι ανέκδοτο πλέων (για όλους τουλάχιστον ) το Έλλην επιχειρηματίας στην Ταϊλάνδη……….. Επιτρέψτε μου λοιπών να διαγράψω την αναφορά και την παραπομπή ΜΟΥ σε συγκεκριμένη σελίδα πατριώτη Επιχειρήματα στο Koh Phangan που ΕΓΩ είχα αναγράψει γιατί τουλάχιστον άξιζε πιστεύω ένα χαμόγελο «η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ » για να μην πω άλλα…… ΥΓ. Θα παρακαλούσα τον αγαπητό mitsukos όταν ενημερωθεί, για λόγους αμιγώς δεοντολογικούς, να διαγράψει και αυτός την αναφορά στον συγκεκριμένο μια και προήρθε από επανάληψη ερώτησης στην προηγούμενη τοποθέτηση μου ευχαριστώ.
Φιλε Κωστα καταλαβαινω τι θες να πεις και μαλλον εχουμε τα ιδια βιωματα συνεπως συμφωνω σε οσα γραφεις.Απλα δεν χρειαζεται να σταυρωσουμε κανεναν.Γι αυτο δωσε τοπο στην οργη και χαμογελα.Ο κοσμος κρινει και αμα δεν του αρεσει κατι δεν παει ξανα.Οπως εγω κα εσυ για παραδειγμα.Τα λεμε Bangla