Αποστολέας Θέμα: Μονιμοι Έλληνες στην Ταυλάνδη  (Αναγνώστηκε 77538 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tas67

• Φύλο: Άντρας
  • life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.1 Firefox 3.5.1
Απ: Μονιμοι Έλληνες στην Ταυλάνδη
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 23, 2009, 00:28:14 πμ »
Μπραβο στον φιλο petroso  που ανοιξε αυτο το ποστ.....πολυ καλο!!!!!

Συγχώνευση : [time]Τετ 22 Ιούλ 2009 20:13:04 GMT-2[/time]
στο προσφατο ταξίδι μου στην Πατάγια γνώρισα τον Νίκο που έχει ταβέρνα με Ελληνικό φαγητό! ΑΑΑ! ΚΑΙ ΦΡΑΠΈ! το ονομα του μαγαζιού Belluir τηλ. 081 7473916

φιλε μου,που ειναι στην παταγια???εχει καποια οδο???

Δεν ειναι στην παταγια ο Νικος με το Belluir βρε παιδιά ,

οτι θέλουμε γράφουμε ? ?    μην τρελαθούμε τελείως ! ! ! ! !

στο πουκετ ειναι
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 23, 2009, 00:38:07 πμ από tas67 »

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.7 Firefox 2.0.0.7
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 23, 2009, 22:57:23 μμ »
Μπραβο στον φιλο petroso  που ανοιξε αυτο το ποστ.....πολυ καλο!!!!!

Συγχώνευση : [time]Τετ 22 Ιούλ 2009 20:13:04 GMT-2[/time]
στο προσφατο ταξίδι μου στην Πατάγια γνώρισα τον Νίκο που έχει ταβέρνα με Ελληνικό φαγητό! ΑΑΑ! ΚΑΙ ΦΡΑΠΈ! το ονομα του μαγαζιού Belluir τηλ. 081 7473916

φιλε μου,που ειναι στην παταγια???εχει καποια οδο???

Δεν ειναι στην παταγια ο Νικος με το Belluir βρε παιδιά ,

οτι θέλουμε γράφουμε ? ?    μην τρελαθούμε τελείως ! ! ! ! !

στο πουκετ ειναι

Φιλε tas,σ'ευχαριστουμε για την διευκρινιση.........μπορει καποιος ευκολα να μπερδευτει και να ψαχνει ολη την Παταγια για το Μαγαζι!!!!
Με την Ευκαιρια.....υπαρχει καποιο μαγαζι ελληνικο στην Παταγια????

Αποσυνδεδεμένος petroso

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.2 Firefox 3.5.2
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 10:09:18 πμ »
Φίλε lakisscorpio ο Νίκος έχει το μαγαζί του το οποίο είναι καφέ - ρεστοράν (όλα τα πιάτα με 200 μπατ αλλά τεράστιες μερίδες, μόλις τελειώσεις το φαγητό κάθεσε σαν τα φίδια που χωνεύουν κανένα δύωρο χωρίς να μιλάς για να ηρεμίσεις) στο Πουκέτ-Πατόνγκ. Το μαγαζί λοιπόν υπάρχει και πηγαίνει αρκετά καλά και βρίσκεται περίπου καμιά διακοσαριά μέτρα από το εμπορικό jungceylon στον δρόμο που βρίσκεται από την πίσω πλευρά και με κατεύθυνση προς Nanai. Θα δεις απ' έξω μια τεράστια Ελληνική σημαία.
Ο Γιώργος που είχε το Πόιντ μπαρ στην Μπάγκλα έχει μετακομίσει στην ΣανΣαμπάι, είναι η προέκταση της Μπάγκλα μετά την Ταιπάν, το μαγαζί του βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα μπιλιάρδα Chang Club, μπορεί να ανεβάσω και ένα βιντεάκι κάποια άλλη φορά.
Όσα παιδιά κατεβαίνουν στο Πουκέτ νομίζω ότι είναι επιβεβλημένο να κάνουν μια επίσκεψη στα δύο μαγαζιά και για να νιώσουν πιο φιλικά με τους συμπατριώτες μας αλλά και γιατί πρέπει να βοηθάμε κάθε Ελληνική προσπάθεια στο εξωτερικό, εξάλου μείνανε τόσο λίγοι και μας χρειάζονται.

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 11:39:51 πμ »
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ εστιατόριο / cafe που είναι στην Pattaya ονομάζεται HALFWAY INN (φτιάχνει και φραπέ επίσης μπορείτε να παίξετε τάβλι και σκάκι), και μπορείτε να το επισκεφθείτε στην διεύθυνση: www.halfwayinnpattaya.com
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 14:14:51 μμ από thailandgr »
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
ΤΟΥΡΙΣΤΗΚΕΣ (και άλλες )ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ στην ΤΑΙΛΑΝΔΗ Μελών του thai.gr
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 13:50:43 μμ »
Παρακαλώ όλα τα μέλη μας να γνωστοποιήσουν όλες τις γνωστές επιχειρήσεις που υπάρχουν στην Ταϊλάνδη προς διευκόλυνση των μελών μας αλλά και για ενίσχυση τον Συμπατριωτών μας που δραστηριοποιούνται στην χώρα και ιδιαίτερα στον τουρισμό.
Η Στάση μας στα καθημερινά πεπραγμένα η ανοχή μας ή όχι σε αυτά η κουλτούρα μας γενικότερα η πολιτική συνείδηση (όχι η κομματική ) είναι αυτή που μας κατατάσσει ιδεολογικά και τελικά αυτή που ένας λαός επιλέγει τις κυβερνήσεις του  μην κλαιγόμαστε άξιοι των πεπραγμένων μας είμαστε.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.0.14 Firefox 3.0.14
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: ΤΟΥΡΙΣΤΗΚΕΣ (και άλλες )ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ στην ΤΑΙΛΑΝΔΗ Μελών του thai.gr
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 14:19:20 μμ »
Παρακαλώ όλα τα μέλη μας να γνωστοποιήσουν όλες τις γνωστές επιχειρήσεις που υπάρχουν στην Ταϊλάνδη προς διευκόλυνση των μελών μας αλλά και για ενίσχυση τον Συμπατριωτών μας που δραστηριοποιούνται στην χώρα και ιδιαίτερα στον τουρισμό.

δες εδω http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,2610.0.html  και στα επιμερους section του φορουμ.
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: ΤΟΥΡΙΣΤΗΚΕΣ (και άλλες )ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ στην ΤΑΙΛΑΝΔΗ Μελών του thai.gr
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 15:20:56 μμ »
Ας τα συγκεντρώσουμε όλα μαζί πχ. Κάπως έτσι … -->
Π.Χ    :   http://
www.tropicaleasy.com/tailandi.html
www.halfwayinnpattaya.com
www.______.com/
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 13, 2010, 22:24:21 μμ από stelkon »
Η Στάση μας στα καθημερινά πεπραγμένα η ανοχή μας ή όχι σε αυτά η κουλτούρα μας γενικότερα η πολιτική συνείδηση (όχι η κομματική ) είναι αυτή που μας κατατάσσει ιδεολογικά και τελικά αυτή που ένας λαός επιλέγει τις κυβερνήσεις του  μην κλαιγόμαστε άξιοι των πεπραγμένων μας είμαστε.

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 19:32:28 μμ »
Ναι  ;)

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.7 Firefox 3.5.7
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουαρίου 13, 2010, 22:23:27 μμ »
Ναι  ;)

Αγαπητοί φίλοι και Ταξιδευτές θα μου επιτρέψετε να παραθέσω διόρθωση στο κεφάλαιο μόνιμοι Έλληνες στην Ταϊλάνδη μετά το 2μινο ταξίδι μου στην χώρα και να προβώ σε μια επισημασμένη δήλωση .
Κανείς Έλληνας επιχειρηματίας η μη, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ταϊλάνδη ,  γνωρίζει την ύπαρξη του thai.gr  και δεν έχει προβεί σε καμιά εγγραφή - αναφορά -  ανάρτηση σχολείων η ένδειξη ενδιαφέροντος για την ύπαρξη μας,  νομίζω ότι είναι αφελές τουλάχιστον από μέρους μας,  να προφέρουμε και να αναφέρουμε έστω την ύπαρξη του εμμέσως να τον διαφημίζουμε,  εισπράττοντας άμα τι άλλο την αδιαφορία του για να μην πω (και σε διαπιστωμένες περιπτώσεις ) και τον χλευασμό.

Ας τους αφήσουμε μόνους τους στην ηρεμία τους εφόσον αυτό επιθυμούν, προφανώς δεν μας έχουν καμία ανάγκη να είναι καλά οι διάφοροι άλλοι ευρωπαίοι και μη πελάτες τους οι οποίοι είναι μάλλον πιο  «εύκολοι» από εμάς τους φτωχό «πατριώτες» και τους έκαναν ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ στην Ταϊλάνδη …… ναι ….. μην γελάτε  …δεν είναι ανέκδοτο πλέων  (για όλους τουλάχιστον ) το Έλλην επιχειρηματίας στην Ταϊλάνδη………..

Επιτρέψτε μου λοιπών να διαγράψω την αναφορά και την παραπομπή ΜΟΥ σε συγκεκριμένη σελίδα πατριώτη Επιχειρήματα στο  Koh Phangan που ΕΓΩ είχα αναγράψει  γιατί τουλάχιστον άξιζε πιστεύω ένα χαμόγελο «η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ »  για να μην πω άλλα……

ΥΓ.
Θα παρακαλούσα τον αγαπητό mitsukos όταν ενημερωθεί, για λόγους αμιγώς  δεοντολογικούς,  να διαγράψει και αυτός την αναφορά στον συγκεκριμένο μια και προήρθε από επανάληψη ερώτησης στην προηγούμενη τοποθέτηση μου ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος akis51

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Κοσμοπολίτης & αγαπησιάρης
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 04:20:08 πμ »
Ναι  ;)

Αγαπητοί φίλοι και Ταξιδευτές θα μου επιτρέψετε να παραθέσω διόρθωση στο κεφάλαιο μόνιμοι Έλληνες στην Ταϊλάνδη μετά το 2μινο ταξίδι μου στην χώρα και να προβώ σε μια επισημασμένη δήλωση .
Κανείς Έλληνας επιχειρηματίας η μη, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ταϊλάνδη ,  γνωρίζει την ύπαρξη του thai.gr  και δεν έχει προβεί σε καμιά εγγραφή - αναφορά -  ανάρτηση σχολείων η ένδειξη ενδιαφέροντος για την ύπαρξη μας,  νομίζω ότι είναι αφελές τουλάχιστον από μέρους μας,  να προφέρουμε και να αναφέρουμε έστω την ύπαρξη του εμμέσως να τον διαφημίζουμε,  εισπράττοντας άμα τι άλλο την αδιαφορία του για να μην πω (και σε διαπιστωμένες περιπτώσεις ) και τον χλευασμό.

Ας τους αφήσουμε μόνους τους στην ηρεμία τους εφόσον αυτό επιθυμούν, προφανώς δεν μας έχουν καμία ανάγκη να είναι καλά οι διάφοροι άλλοι ευρωπαίοι και μη πελάτες τους οι οποίοι είναι μάλλον πιο  «εύκολοι» από εμάς τους φτωχό «πατριώτες» και τους έκαναν ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ στην Ταϊλάνδη …… ναι ….. μην γελάτε  …δεν είναι ανέκδοτο πλέων  (για όλους τουλάχιστον ) το Έλλην επιχειρηματίας στην Ταϊλάνδη………..

Επιτρέψτε μου λοιπών να διαγράψω την αναφορά και την παραπομπή ΜΟΥ σε συγκεκριμένη σελίδα πατριώτη Επιχειρήματα στο  Koh Phangan που ΕΓΩ είχα αναγράψει  γιατί τουλάχιστον άξιζε πιστεύω ένα χαμόγελο «η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ »  για να μην πω άλλα……

ΥΓ.
Θα παρακαλούσα τον αγαπητό mitsukos όταν ενημερωθεί, για λόγους αμιγώς  δεοντολογικούς,  να διαγράψει και αυτός την αναφορά στον συγκεκριμένο μια και προήρθε από επανάληψη ερώτησης στην προηγούμενη τοποθέτηση μου ευχαριστώ.

Συμφωνώ και ..επαυξάνω με το ακόλουθο σχόλιο.

Η ιστοσελίδα μας διαθέτει το "καταλύματα που μάς / δεν μάς άρεσαν".  Προτείνω να προσθέσουμε "..εστιατόρια και άλλα", ώστε καθένας να γράφει ΕΚΕΙ τις εμπειρίες του, θετικές ή αρνητικές.  Όπως στο trip advisor βρίσκεις π.χ. για το τάδε ξενοδοχείο αντικρουόμενες γνώμες, να το διαμορφώσουμε σε στήλες "ξενοδοχεία", "εστιατόρια", "υπηρεσίες" κι απο κεί και πέρα να είναι θέμα προσωπικής επιλογής μας και όχι υποστήριξης - έμμεσης προβολής.

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 13:20:16 μμ »

Συμφωνώ......να προσθέσουμε "..εστιατόρια και άλλα"....
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 14, 2010, 13:37:22 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος kostas262

• *
  • Browser:
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 14:09:55 μμ »
Διαπιστωσα με μεγαλη μου λυπη οτι μερικοι ανθρωποι μπορει να αλλαξουν χωρα, ηπειρο, αλλα η νοοτροπια τους παραμενει ιδια και απαραλαχτη! Ετσι λοιπον φιλοι μου ακομα και στην Ταυλανδη υπαρχουν μονιμοι Ελληνες καταστηματαρχες η μη που τους ακολουθει η ιδια ελληνικη νοοτροπια που ειχαν πριν φυγουν. Δεν θελω να πω τιποτα παραπανω γιατι φοβαμαι μηπως θιξω κανεναν και πραγματικα δεν το θελω..συμφωνω ομως σε ενα οριο με τον stelkon.
Η ιστορια θα ειναι καλη μαζι μου γιατι εγω ειμαι αυτος που θα την γραψει.

Αποσυνδεδεμένος Bkkdreamer

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 19:57:02 μμ »
Φιλε Κωστα καταλαβαινω τι θες να πεις και μαλλον εχουμε τα ιδια βιωματα συνεπως συμφωνω σε οσα γραφεις.
Απλα δεν χρειαζεται να σταυρωσουμε κανεναν.
Γι αυτο δωσε τοπο στην οργη και χαμογελα.
Ο κοσμος κρινει και αμα δεν του αρεσει κατι δεν παει ξανα.
Οπως εγω κα εσυ :) για παραδειγμα.
Τα λεμε Bangla  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 14, 2010, 20:00:51 μμ από Bkkdreamer »

Αποσυνδεδεμένος kostas262

• *
  • Browser:
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 20:13:14 μμ »
Φιλε Κωστα καταλαβαινω τι θες να πεις και μαλλον εχουμε τα ιδια βιωματα συνεπως συμφωνω σε οσα γραφεις.
Απλα δεν χρειαζεται να σταυρωσουμε κανεναν.
Γι αυτο δωσε τοπο στην οργη και χαμογελα.
Ο κοσμος κρινει και αμα δεν του αρεσει κατι δεν παει ξανα.
Οπως εγω κα εσυ :) για παραδειγμα.
Τα λεμε Bangla  :)
Παντα χαμογελαω αδελφε γιατι η παρεα μου στα ταξιδια ειναι διαλεχτη! Δεν θα περιμενα απο κανεναν εκει να με ξεναγησει η να περασει ωρες μαζι μου. Πολυ περισσοτερο δε οταν δεν ειναι η πρωτη φορα μου εκτος Ελλαδος εχοντας γυρισει πρωτα ολη την Ευρωπη και εχοντας γνωρισει αμετρητους ''πατριωτες''. Παντως χαιρομαι πραγματικα που κατ ευθειαν χωρις να χρειαστει να επεκταθω και ισως να εκτεθω μ' επιασες αμεσως.
Η ιστορια θα ειναι καλη μαζι μου γιατι εγω ειμαι αυτος που θα την γραψει.

Αποσυνδεδεμένος mitsukos

• **
  • Browser:
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 14, 2010, 23:13:28 μμ »
Ναι  ;)

ΥΓ.

δυστηχως συμφωνω και εγω..αρκετοι δεν εχουν αποβαλει απο μεσα τους τη νοοτροπια του "ελληναρα"....