0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οταν παω εξωτερικο το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να αποφευγω τους Ελληνες ..........
Παράθεση από: teosep στις Φεβρουαρίου 15, 2010, 10:45:58 πμΟταν παω εξωτερικο το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να αποφευγω τους Ελληνες ..........Ποσο μεγαλο δικιο εχεις .Ετσι με εχει διδαξει η εμπειρια μου τοσα χρονια στα καραβια με τοσα λιμανια στο εξωτερικο που παντου βλεπεις πατριωτες ...Αλλα παρολα τα παθηματα παντα ψαχνω να βρω Ελλαδα ....Δεν γινετε να "πνιξεις" αυτο το πραγμα .Αλλα προς θεου υπαρχουν παντου Ελληνες διαμαντια που αξιζει να τους βρεις και να τους γνωρισεις .Μην βαζουμε λοιπον στον ιδιο κουβα ολους .Οσον αφορα την Ταιλανδη πλεον η κοινοτητα μας εχει βιωματα και τα ανταλλασει ο ενας με τον αλλον οποτε εχουμε "χαρτογραφησει" τους σκοπελους ......
Παρακολουθω τη συζητηση αυτη και θα ηθελα να πω και εγω τη γνωμη μου παροτι δεν εχω και μεγαλη εμπειρια...δεν εχω ερθει σε επαφη με πολλους Ελληνες.Διαφωνω σε αυτα που λετε και θα σας πω και το λογο..εχετε σκεφτει ποτε για ποιο λογο αφηνει ενας Ελληνας τη μαμα πατριδα και μπαινει σε διαδικασια να ανοιξει μια επιχειρηση στην αλλη ακρη του κοσμου? Απο μικρο καφε μεχρι μεγαλο ξενοδοχειο...??Μπορει να βαρεθηκε στην Ελλαδα και να κανει ενα βημα τοοοσα μα τοοοσα χιλιομετρα μακρυα...μπορει να χρεοκοπησε στην Ελλαδα και να αναζηταει καλυτερη τυχη τοοοοσα μα τοοοοσα χιλιομετρα μακρυα...μπορει να χωρισε στην Ελλαδα και η πρωην του γυναικα να μη θελει να τον πετυχει πουθενα...μπορει...μπορει...μπορει να λατρευει την Ταυλανδη ή την καθε Ταυλανδη ...μπορει να ειναι ερωτευμενος με μια κοπελα εκει και ετσι να σκεφτηκε το ενδεχομενο να δραστηριοποιηθει εκει...1002 λογοι υπαρχουν....Αυτοι οι ανθρωποι λοιπον πηραν μια σοβαρη αποφαση..ποιος αφηνει με ευκολια τη χωρα του ?? κανεις νομιζω, οσο τολμηρος και σιγουρος ειναι για τον εαυτο του!Νεα ηθη, νεος κοσμος, αλλος καιρος, αλλο νομισμα, αλλη ιδεολογια...ολα αλλα..ολα διαφορετικα...και καλα...σε διασκεδαση καλα περναμε...βλεπουμε μια Α εικονα της χωρας αλλα πως ειναι καποιος να μενειε μονιμα εκει? Με τις οποιες δυσκολιες αντιμετωπιζει στα εργασιακα του εννοω..αλλα και σε αλλους τομεις..Αυτοι οι ανθρωποι πηραν την αποφαση, κανουν ενα νεο ξεκινημα. Και μπραβο τους..Εγω τους θαυμαζω..αληθεια..Γιατι ομως θα πρεπει επειδη εχουμε μονο και μονο ενα κοινο σημειο...να λεγομαστε ΕΛΛΗΝΕΣ να γινουμε φιλοι , να μου φερθουν καλα, να με φιλοξενησουν, να με προσεξουν??Μπορει να μη γουσταρουν Ελληνες , μπορει να μη γουσταρουν τον τυπο μου, μπορει να εχω “ κρυο ¨χιουμορ και με θεωρουν χαζη, ηλιθια, και δε ξερω εγω τι αλλο..Γιατι πρεπει να κατηγορουμε καποια ατομα επειδη δε μας εκαναν παρεα οσο εμεις καναμε διακοπες και αλλοι δουλευαν?? Γιατι πρεπει οπωσδηποτε να ταιριαζουμε? Επειδη ειμαστε Ελληνες?Δηλαδη ...αν ημασταν ολοι Ελλαδα θα ημασταν ολοι φιλοι?Καταλαβαινω απολυτα οταν πας στην αλλη ακρη να θες να βρεις εναν ΕΛΛΗΝΑ, να πεις μια καλημερα, να ακουσεις ελληνικα..και ναι! Συμφωνω αν καποιος εκει δεν φερθηκε σωστα , π.χ σας εκλεψε? Σας πουλησε? Σας εκμεταλλευτηκε? Ναι! Να το πειτε να το ξερουμε...εγινε κατι τετοιο?Προσωπικα θα ηθελα να μαθω τι εγινε και ξαφνικα αντιπαθουμε τους Ελληνες στην Ταλανδη...Απ την αλλη ...γιατι καποιος με επιχειρηση θα πρεπει να γινει μελος στο forum? Επειδη ειναι μεσα το ελληνικο στοιχειο? Μπορει να μη θελει παρτιδες για τον Α ή Β λογο...αυτη την επιθυμια γιατι δε μπορουμε να τη σεβαστουμε και γυριζουμε και λεμε πως...του καναμε διαφημιση και αυτος δεν ειπε λεξη?! Γιατι να πει? Οικοιοθελως το αναφερατε, εκτος αν περιμενατε να σας κανει ΘΕΟ επειδη σε ενα φορουμ υποστηριξατε την επιχειρηση και τη δουλεια του...Τη μια αναφερουμε κατι και αν ο ιδιοκτητης δεν μας ευχαριστησει τοτε ...διαγραφουμε το ποσταρισμα?? Περιμενατε χρηματα απο αυτον? Δεν καταλαβαινω...Θα επρεπε λοιπον και ολα τα ξενοδοχεια που εμμεσως προωθουμε στο τοπικ Καταλυμματα που μας αρεσαν να μας δινουν ποσοστα...Ετσι σκεφτομαστε??Λυπαμαι ..Εχετε προβλημα με τους Ελληνες στην Ταυλανδη?? Τοτε μην τους αναζητατε και αφηστε τους να κανουν τη δουλεια τους..και εσεις τις ξεγνοιαστες διακοπες σας... Τελος δε μπορει να κανουμε λιστα με τους Ελληνες επιχειρηματιες στην Ταυλανδη και αφου ερθουμε σε επαφη μαζι τους να τους διαγραφουμε ...Στην τελικη ας μαθουμε ολοι τι εγινε...ειναι κατι προσωπικο stelkon ή το ατομο στο Κο Πανγκαν φερθηκε ασχημα? Αφου μιλαμε ανοιχτα να ξερουμε τι γινεται...να εχει και ο καθενας την κριση του και να μιλαμε με ονοματα.Οπως για παραδειγμα γινονται συζητησεις για τον Χρηστο και τους συνεργατες του στο Σαμουι, που ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ μενουν υπερ-ευχαριστημενοι..θα επιστρεψω με τη γνωμη μου στο αναλογο τοπικ.
Προσωπικα συμφωνω με τον Κωστα (δεν ειμαι σιγουρος αλλα υποπτευομαι ποιος ειναι)και τον καταλαβαινω απολυτα που βγαζει τα εσωψυχα του και δικαιολογημενα.Απλα Κωστα αστο να παει στη οργη και σταματα το εδω.Δεν εχει νοημα και θα ξεκινησει πολεμος.Μεινε δυστοιχως στην μοναξια της αξιοπρεπειας σου.Αν καταλαβες ποιος ειμαι ζησαμε μια παρομοια κατασταση πολυ χειροτερη απο αυτα που περιγραφεις και που δεν ειναιαποκλειστικο φαινομενο του Πουκετ.Ο κοσμος οταν τα ζει καταλαβαινει συνεπως θα δικαιωθεις.Για τους αναγνωστες απλα να αναφερω οτι αυτα που λεει ο Κωστας δεν εχουν να κανουν με προσωπικα.Δεν θα πω ειρηνη ημην αδερφια διοτι εχει 100% δικιο αλλα τουλαχιστον ας δωσουμε τοπο στην οργη.Στην τελικη με ενα μοναχικο ποτακι στη Hollywood ισως περναμε καλυτερα.
σωστα τα λεει η lady γιατι μια αποψη να τυχει πυρα αλλων.ο καθενας εχει την αποψη του εδω.απο την δικια του μερια τα βλεπει σωστα και μπορει να εχει επιχειρηματα γιατι ομως θα πρεπει καποιοι να θελουν να μπουν στο φορουμ η να μας ευχαριστησουν επειδη αναφεραμε την επειχηρηση τους.κανουμε κατι επειδη το θελουμε χωρις να περιμενουμε τιποτα.αναφεραμε επειχηρησεις απλα και μονο για ολους αυτους που κατεβαινοντας κατω θελουν να βρουν εναν ελληνα,να τον βοηθησουν ισως πιστευωντας οτι ειμαι ελληνας γιατι να μην παω σε αυτον να παρει εκεινος τα χρηματα,γιατι θελει να ακουσει μια καλημερα.δεν περιμενουμε το ιδιο απο αυτον.αν κατι δεν μας αρεσε οπως να κανει κατι κακο απλα αναφερετε το να μην την πατησουν και οι αλλοι.καποια μελη του φορουμ εχουν ασχημες εμπειριες και καποιοι καλες.για αυτο υπαρχει το φορουμ να λεμε τις δικες μας εντυπωσεις και ο καθενας να βγαζει τα συμπερασματα του.