Αποστολέας Θέμα: Μονιμοι Έλληνες στην Ταυλάνδη  (Αναγνώστηκε 77513 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
Απ: Μονιμοι Έλληνες στην Ταυλάνδη
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 20:15:38 μμ »
 Ειναι σημαντικο οσοι απο εμας διαθετουν μια σχετικη εμπειρια για προσωπα πραγματα  οι καταστασεις να τις αναφερουν και να καυτηριαζουν αυτα .
  Αλλα χωρις να γενικευουμαι και οσοι απο εμας προτεινουμε κατι καλο θα ειναι να το εχουμε τσεκαρει και οχι ελαφρα τι καρδια να  στελνουμε αλλους σαν προβατα σε σφαγη.
 Αλλωστε η αποψη του καθενος απο εμας ειναι υποκειμενικη.
 Η συμπεριφορα παντως καποιων Ελληνων κατω ειναι το λιγοτερο απολυτα κατακριτεα σε αντιδιαστολη  με την συμπερηφορα των περισοτερων Ταυλανδων.

Για τον συγκεκριμενο ¨"Πατριωτη¨"  δεν εχω προσωπικη αποψη αλλα απο τα λεγομενα πολλων φιλων ουτε στην Ελλαδα ουτε στην Ταυλανδη ηταν σωστος επαγγελματιας μαλλον μας θεωρει ολους κοροιδα  το καλητερο λοιπον να αποφευγουμε τυπους σαν αυτον.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 15, 2010, 20:18:33 μμ από kosa »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.6.2 Mac OS X 10.6.2
  • Browser:
  • Safari 4.0.4 Safari 4.0.4
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 20:27:38 μμ »
stelkon ακριβως επειδη σε ξερω ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ...
και να σου πω για ποιο λογο δε με πειθεις...ποσταρεις πριν απο χ διαστημα κατι για εναν Ελληνα σε ενα νησι που αναθεμα αν μπορουμε να το βρουμε στο χαρτη - οκ! πλακα κανω- πας τον γνωριζεις και χωρις να πεις λεξη...διαγραφεις το ποσταρισμα.
Τον ανθρωπο αυτον προσωπικα ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ..ουτε τι επιχειρηση εχει ουτε το ονομα του αλλα δε θα επρεπε να μαθουμε και τον λογο? Τελικα τι εγινε και μετα απο  2 μηνες στρεφεσαι εναντιον του κανοντας αρνητικη διαφημιση για αυτον? Αν ηταν μελος στο φορουμ μαλλον δε θα ελεγες τιποτα...

Δε λεω να μιλαμε για ολους  τους Ελληνες της Ταυλανδης με θετικα ή αρνητικα σχολια αλλα απ τη στιγμη που μπηκαμε σε αυτη τη διαδικασια νομιζω πως στην παρουσα φαση θιγουμε αυτον τον ανθρωπο στο Κο Πανγκαν, και αν καποιος ηθελε να τον γνωρισει απο κοντα τωρα μαλλον με ολη αυτη τη συζητηση δε θα θελει...ειναι δικαιο?
Ο σκοπος μας ειπαμε ειναι να βοηθαμε και να στηριζουμε τους Ελληνες...

Αν ο Χρηστος και ο καθε Χρηστος μου την εφερνε , δεν ενδιαφεροταν κτλ θα το ελεγα...οπως λεμε τα θετικα να λεμε και τα αρνητικα...
Απλα να κατσω να σκεφτω πως ενας καποιος στο Κο Πανγκαν δε σου ειπε καλημερα ή δε ξερω γω τι αλλο...δε με πειθει, προσωπικα δηλαδη δε με καλυπτει και το ιδιο θα ελεγα ειτε σε ηξερα ειτε οχι.

lostrome το οτι ειμαστε μια ωραια ατμοσφραιρα και να προστατευουμε ο ενας τον αλλον...συμφωνω...αλλα να ξερω και για ποιο λογο λεγονται καποια πραγματα.
Σωστα?

Αποσυνδεδεμένος kostas262

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 20:38:29 μμ »
Θα ηθελα να προσθεσω κατι γιατι παρακολουθω την συγκεκριμενη συζητηση με πολυ ενδιαφερον. Χωρις να γνωριζω κανεναν απο εσας εδω μεσα προσωπικα πιστευω οτι ολοι σας- βαζω και τον εαυτο μου μεσα- για να εχετε καταληξει μετα απο λιγες η πολλες εμπειριες στο οτι η Ταυλανδη ειναι ο ιδανικος τοπος για να επισκεφτει καποιος ειτε για να περασει καλα ειτε για να ανοιξει το πνευμα του σημαινει οτι εχετε αυξημενη αντιληψη και αντικειμενικοτητα στο επακρο. Αρα πιστευω ακραδαντα οτι μπορει ο καθενας μας να καταλαβει σε τι αποσκοπει ο καθε ανθρωπος με τον οποιο συναναστρεφομαστε. Εγω εχω μαθει στην ζωη μου οτι εκτος απο τους φιλους και την οικογενεια οποιος και να με πλησιασει για να μου προσφερει βοηθεια κατι παραπανω εχει το μυαλο του. Ακομα περισσοτερο οταν αυτος ο καποιος εχει και καποια ιδιοτητα. πχ ιδιοκτητης μιας επιχειρησεις που προσφερει κατι το οποιο εγω χρειαζομαι...
Η ιστορια θα ειναι καλη μαζι μου γιατι εγω ειμαι αυτος που θα την γραψει.

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.7 Firefox 3.5.7
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 20:41:14 μμ »
Αχ.. αυτές η γυναίκες όλα θέλουν να τα μαθαίνουν …… :)

Πάρε μια τρυφερή φωτογραφία να σε αποζημιώσω προσωρινά ………θα τα πούμε από κοντά……….. :D
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 15, 2010, 20:44:14 μμ από thailandgr »
Η Στάση μας στα καθημερινά πεπραγμένα η ανοχή μας ή όχι σε αυτά η κουλτούρα μας γενικότερα η πολιτική συνείδηση (όχι η κομματική ) είναι αυτή που μας κατατάσσει ιδεολογικά και τελικά αυτή που ένας λαός επιλέγει τις κυβερνήσεις του  μην κλαιγόμαστε άξιοι των πεπραγμένων μας είμαστε.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 15, 2010, 20:53:27 μμ »
φιλοι μου να πω κατι;

οσο καιρο ειμαι εδω μεσα για τον μονο που ολα τα μελη εχω ακουσει να λενε εναν καλο λογο ειναι ο χρηστος.το καλοκαιρι που πηγα με καποιους φιλους οι φιλοι αυτοι πηγαν σαμουι,και ειπαν και αυτοι τα καλυτερα για αυτον τον ανθρωπο.τι θελω να πω.οτι εκτος απο αυτον εχω ακουσει για πολλες επιχειρησεις ελληνων με πολλα μελη να κατεβαινουν κατω και να τους συναντουν αλλα ξερετε κατι;κανεις δεν γυρησε να πει κατι καλο για καποιον απο αυτους κατι που να με κανει να κατεβω και να τους δω.μηπως σημαινει κατι;χρειαζομαστε κατι παραπανω για να δουμε τον οποιον τετοιο επιχειρηματια με λιγο πιο επιφυλαχτηκο ματι;χωρις να θελω να θιξω κανεναν και σιγουρα με την σκεψη οτι τα παντα ειναι υποκειμενικα.

το μονο σιγουρο ειναι και πιστευω οτι ολοι συμφωνουμε οτι σαν μελη του φορουμ μπορουμε να λεμε για τον καθε ελληνα και την επιχειρηση του και βεβαια τις υποκειμενικες μας εντυπωσεις.απο εκει και περα ειναι στην κριση ολων μας και βεβαια κατα ποσο εχουμε ταξιδεψει και την πειρα που εχουμε αποκτησει να βγαζουμε τα δικα μας συμπερασματα.ετσι διαφυλαττουμε και το φορουμ και δεν θιγουμε κανεναν ειτε ειναι μελος ειτε οχι εδω μεσα

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 00:01:38 πμ »
stelkon ακριβως επειδη σε ξερω ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ...

Τον ανθρωπο αυτον προσωπικα ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ..ουτε τι επιχειρηση εχει ουτε το ονομα του αλλα δε θα επρεπε να μαθουμε και τον λογο? Τελικα τι εγινε και μετα απο  2 μηνες στρεφεσαι εναντιον του κανοντας αρνητικη διαφημιση για αυτον? Αν ηταν μελος στο φορουμ μαλλον δε θα ελεγες τιποτα...

Και όμως είναι μέλος του φόρουμ  ;)

Για αυτό θα ήθελα ο stelkon να επιχειρηματολογησει  :)

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 02:54:33 πμ »
Πόσο πιο σαφείς πρέπει να γίνω ??  ???
………. ούτε με εξαπάτησε ούτε με έκλεψε ούτε με έβλαψε ΑΠΛΑ  λέω και γράφω αυτά…….. «………ΟΧΙ τίποτα προσωπικό δεν συνέβη η έγινε με τον συγκεκριμένο κύριο άπλα …..απλά …….μα  τόσο απλά κατά  την αντίληψη  μου,  γιατί τουλάχιστον άξιζε πιστεύω ένα χαμόγελο μόνον αυτό ……«η ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ » ………..» που για μένα έχει μεγάλη σημασία ……..

………….. και δεν πρέπει λέω…………   « με τις αναφορές μας εμμέσως να παρακινούμε κάποιους Πατριώτες μας να επισκεφτούν επιχειρηματίες κρυψίνους η ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ με το Ελληνικό στοιχείο .  »  ……
…....και ο συγκεκριμένος ήταν αδιάφορος και καθόλου εγκάρδιος με ένα πατριώτη του …….. ΤΕΛΟΣ και δικαίωμα του  ήταν.
……..Όπως όμως είναι και  δικαίωμα μου  να διαγράψω ένα ΔΙΚΟ ΜΟΥ ποστάρισμα .  

Να ήσαστε  όλοι  καλά.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 10, 2011, 21:50:57 μμ από stelkon »
Η Στάση μας στα καθημερινά πεπραγμένα η ανοχή μας ή όχι σε αυτά η κουλτούρα μας γενικότερα η πολιτική συνείδηση (όχι η κομματική ) είναι αυτή που μας κατατάσσει ιδεολογικά και τελικά αυτή που ένας λαός επιλέγει τις κυβερνήσεις του  μην κλαιγόμαστε άξιοι των πεπραγμένων μας είμαστε.

• Browser:
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 08:29:42 πμ »
Αχ.. αυτές η γυναίκες όλα θέλουν να τα μαθαίνουν …… :)

Πάρε μια τρυφερή φωτογραφία να σε αποζημιώσω προσωρινά ………θα τα πούμε από κοντά……….. :D

αχ αυτοι οι αντρες που με ενα δωρακι μας καλοπιανετε... αααχχχ ... ή ετσι νομιζετε τουλαχιστον  ;D

δε λεω να γινεις περισσοτερο σαφης, λεω να γινεις σαφης. απλα σαφης. να πεις απλα τι εγινε.
εκτος αν κανουμε ολη αυτη τη συζητηση επειδη δε σου ειπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ

Δηλαδη βρεθηκατε...του λες εισαι Ελληνας...ενδεχομενως του λες πως εισαι και σε αυτο το φορουμ και αυτος γυρισε πλατη και εκανε μια βουτια?
Δεν καταλαβαινω αλλα παντως επιμενω πως χωρις επιχειρηματολογια ο συγκεκριμενος ανθρωπος μπορει να θιχτει και σαν ατομο και σαν επιχειρηματιας. Καλως ή κακως μιλαμε δημοσια και μας διαβαζει αρκετος κοσμος.

lostrome διαφωνω εν μερη σε αυτα που λες..
στο προσφατο ταξιδι ειχα σκοπο να παω παλι, τριτη φορα Κραμπι γιατι ειναι ενα καταπληκτικο-μαγικο μερος για μενα.
Επελεξα Σαμουι για 2 λογους..να ξεκολλησω απ το Κραμπι, μερος που εχω ηδη δει και δευτερον να γνωρισω αυτον τον Χρηστο που δουλευει εκει.
Η αρχικη μου σκεψη ηταν " καλα ειναι δυνατον ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, να εχουν μονο κατι θετικο να πουν?"
Λοιπον, αποζημιωθηκα απο αυτο το ταξιδι και σαν ανθρωπος και σαν ταξιδιωτης.
Δεν εχω τιποτα αρνητικο να πω, και καφε με κερασε και μπυρα και ασχοληθηκε μαζι μας περαν του κανονικου και και και και ...
Αν ομως δεν πιναμε μπυρες και καφεδες ολη μερα στο γραφειο του ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑ γιατι εγω πηγα για 5 μερες διακοπες, να απολαυσω ηλιο , ξαπλες και μπυρες  και αυτος αυτες τις 5 μερες ειχε τρελη δουλεια ,ο ιδιος και οι συνεργατες του.
Το οτι ηταν εγκαρδιος μαζι μου, τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα, βοηθησε στο οτι ημουν εγκαρδια και εγω μαζι του , βοηθησε στο οτι θελαμε και οι δυο να πιουμε ενα καφε και να μιλησουμε...

Τωρα...αν ο Χρηστος ειναι η εξαιρεση στον κανονα , και δηλαδη ολοι οι αλλοι Ελληνες δεν κανουν καλα τη δουλεια τους ή δεν ειναι φιλικοι...τοτε τι να πω??
Χαιρομαι ειλικρινα που γνωρισα την καλυτερη εξαιρεση. Ετσι απλα. Απλα χαιρομαι και τον ευχαριστω και παλι.

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 08:51:45 πμ »

Δεν χρειάζεται να γίνεις πιο σαφής φίλτατε Stelkon ,
ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να κρίνει και να βγάλει τα συμπεράσματά του ..... και μάλιστα πολύ καλά .

Προσωπικά..... λυπάμαι !!!!
οχι μόνο με την δική σου στάση , αλλά και των υπόλοιπων που κάθονται και σε θαυμάζουν !!!!

Δικαίωμά σου είναι να διαγράψεις ενα ΔΙΚΟ ΣΟΥ ποστάρισμα , ΑΛΛΑ ,
να χαρακτηρίζεις κάποιον "κρυψίνο" , και αδιάφορο και  και  και  .......
και να τον δυσφημίζεις ,
λόγο οτι δεν σου "χαμογέλασε" και δεν σου είπε "καλημέρα πατρίδα" ,
(όπως θες να πιστέψουμε)

το θεωρό τελείως απαράδεκτο !!!!

Δεν θέλω να συνεχίσω γιατί θα το χοντρύνω .

Υ.Γ το παλικάρι δεν το γνωρίζω ,
αλλά με΄χουν μάθει απο μικρό να σέβομαι να εκτιμώ και να υποστηρίζω το δίκαιο .

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 16, 2010, 08:53:48 πμ από tas67 »

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 09:06:44 πμ »
Το μελος ladybirdstar το εθεσε πολυ σωστα . Κανεις παρεα με καποιον γιατι σου αρεσει ο χαρακτηρας του και οχι η εθνικοτητα του.

Καταλαβαινω καποια παιδια που θελουν παντα να "γευονται" ενα κομματι Ελλαδας στο εξωτερικο  , εγω παλι ειμαι αλλης σχολης τυπος, δηλαδη θελω να ξεχασω οτιδηποτε Ελληνικο και να μπω με τα μπουνια στα τοπικα στοιχεια της χωρας που επισκεπτομαι. Να μιλαω με ντοπιους ,να τρωω τα φαγητα τους κλπ.

Ετυχε να γνωρισω καποτε εναν Ελληνα ,απο τους πλουσιοτερους στην ΒΚΚ με επιχειρησεις εκατομμυριων ,ο οποιος εκανε το κλασσικο Ελληνικο δηλαδη απο μπροστα χαμογελο και φιλια και απο πισω πο**τια και προσβολη. Απο τοτε το θεμα Ελληνας στο εξωτερικο εχει κλεισει οριστικα. Να μου λειπει το βυσσινο , 350 μερες το χρονο δεν φτανουν ;
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 16, 2010, 09:25:46 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 15:56:26 μμ »

Δεν χρειάζεται να γίνεις πιο σαφής φίλτατε Stelkon ,
ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να κρίνει και να βγάλει τα συμπεράσματά του ..... και μάλιστα πολύ καλά .

Προσωπικά..... λυπάμαι !!!!
οχι μόνο με την δική σου στάση , αλλά και των υπόλοιπων που κάθονται και σε θαυμάζουν !!!!

Δικαίωμά σου είναι να διαγράψεις ενα ΔΙΚΟ ΣΟΥ ποστάρισμα , ΑΛΛΑ ,
να χαρακτηρίζεις κάποιον "κρυψίνο" , και αδιάφορο και  και  και  .......
και να τον δυσφημίζεις ,
λόγο οτι δεν σου "χαμογέλασε" και δεν σου είπε "καλημέρα πατρίδα" ,
(όπως θες να πιστέψουμε)

το θεωρό τελείως απαράδεκτο !!!!

Δεν θέλω να συνεχίσω γιατί θα το χοντρύνω .

Υ.Γ το παλικάρι δεν το γνωρίζω ,
αλλά με΄χουν μάθει απο μικρό να σέβομαι να εκτιμώ και να υποστηρίζω το δίκαιο .

Εγώ φίλε μου δεν σε προσέβαλα εσύ γιατί το κάνεις  ???  μάλιστα για ανθρώπους που προσωπικά δεν γνωρίζεις  ???  :(
  Mπορεί να καταθέσεις  απλά την άποψη σου.

(Και να το χοντρύνεις  ??? και το παλληκάρι δεν γνωρίζεις  ??? -παλικαράκι δεν είναι …τάχη τα χρόνια του .  ;D -και το δίκαιο το ξέρεις  ??? )

( Προσωπικά..... λυπάμαι !!!!  οχι μόνο με την δική σου στάση , αλλά και των υπόλοιπων που κάθονται και σε θαυμάζουν !!!!)

Και πίστεψε ότι θες   ……χωρίς να λυπάσαι για κανέναν …… δεν εισέπραξα κανέναν θαυμασμό ούτε αυτό επιθυμώ …..Δεν πρέπει η απαξίωση τον πάντων να είναι ο δρόμος για να πεις το όνομα σου δεν είναι καλό… :(

Ορέ πατριώτες γιατί  τρελαίνεστε ας ξανά αναρτήσει  κάποιος άλλος το ποστ και την διεύθυνση της σελίδας του στο φόρουμ να υπάρχει……. και ας είναι αυτός υπεύθυνος για αυτό…….μιας και ο ίδιος αφού είναι και μέλος στο φόρουμ απαξιεί να την αναρτήσει και να μας μιλήσει λέγοντας άπλα είμαι ο και λέγομαι  (εδώ κολλά το κρυψίνοος ) …….. εάν δεν είναι απαξίωση για το φόρουμ μας αυτή η στάση τότε τι είναι   ???

Υ.Γ.
Πάντως μετά από όλα αυτά για ένα είμαι σίγουρος να δείτε πόσο  ευγενής και υπόδειγμα Έλληνα επιχειρηματία θα είναι από εδώ και πέρα προς όλους όσους πατριώτες τύχη να συναντήσει  :D .

Συγχώνευση : [time]Φεβρουάριος 16, 2010, 16:08:36 μμ[/time]
Προς την φιλτάτη και αγαπητή ladybirdsstar… για τα παρακάτω γραφόμενα της……
……………δε λεω να γινεις περισσοτερο σαφης, λεω να γινεις σαφης. απλα σαφης. να πεις απλα τι εγινε.
εκτος αν κανουμε ολη αυτη τη συζητηση επειδη δε σου ειπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ

Δηλαδη βρεθηκατε...του λες εισαι Ελληνας...ενδεχομενως του λες πως εισαι και σε αυτο το φορουμ και αυτος γυρισε πλατη και εκανε μια βουτια  ?..................

Γατί σου προκαλεί εντύπωση να έκανε αυτό και  εάν κάπως έτσι έγινε δεν είναι λόγος προσβολής και απαξίωσης για κάποιον αυτό ???  
 …………. το να βρίσκεσαι τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα με κάποιον,……  (« επιχειρηματία-επαγγελματια στον χώρο του τουρισμού») ……..και απαξιεί να προσφέρει , τύπης , ένα ποτήρι νερό,  με την στάση του δείχνει την πόρτα σε ένα ανδρόγυνο …..(ίσως εάν δεν συνοδευόμουν απ την γυναίκα μου να ήταν διαφορετική η στάση του  ;)  ;D ) ……γιατί πρέπει να υποτιμούμε τέτοια φαινόμενα.???

Και εν πάση περιπτώσει επιτρέψτε σε κάποιους να είναι πιο ευαίσθητοι και πιο απαιτητική στο πως τους αντιμετωπίζουν κάποιοι  άλλοι,  απαιτώ να μου φέρονται με την δέουσα ευγένεια  και όταν αυτό δεν γίνεται τον μακάκα δεν τον κάνω ……αυτά………….  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 16, 2010, 16:26:22 μμ από stelkon »

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 21:28:33 μμ »
γιατι μαλωνουμε ηθελα να ηξερα;ο φιλος τεοσεπ μιλαει πολυ σωστα κανουμε παρεα με καποιον για τον χαρακτηρα του και οχι γιατι ειναι ελληνας δεν καταλαβαινω ακομα γιατι πρεπει να παω στην αλλη ακρη της γης και να βρω εναν ελληνα και αυτος να εχει την διαθεση να μου μιλησει η να με βοηθησει.

lady εχουμε ξαναπει οτι ο χρηστος πολλες φορες εχει δουλεια και δεν μπορει να καθετε με τον καθε ελληνα και βεβαια το καταλαβαινουμε αυτο.μιλαμε ομως για αυτον με τα καλυτερα γιατι ακομα και τοτε θα βρει χρονο εστω για εναν καφε.εστω να μας πει μια κουβεντα.

• Browser:
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 16, 2010, 23:33:38 μμ »
lostrome δε μαλωνουμε...προς το παρον εμενα οι απαντησεις που παιρνω δε με καλυπτουν. Αν καλυπτουν εσας...οκ!
Το τοπικ εχει θεμα Μονιμοι Ελληνες στην Ταυλανδη και οχι οι "φιλοι μας στην Ταυλανδη"

προς το παρον ο stelkon δεν εχει πει καποιο γεγονος που να τον ''κρεμασε" να μη φερθηκε καλα κτλ.. αρα μαλλον ειναι κατι προσωπικο και καλο ειναι τις προσωπικες συμπαθειες-αντιπαθειες να μην τις μπερδευουμε με τα επαγγελματικα...ή τουλαχιστον να μην τις μπερδευουμε εδω μεσα...ας ειπωθουν αυτα μεταξυ μιας παρεας και οχι δημοσια.

Θεωρω γελοιο λοιπον να σβηνονται ποσταρισμα απο μελος μας που αφορουν Ελληνα επαγγελματια εκει ...επειδη δεν κερασε ενα ποτηρι νερο!!
Αν ειναι δυνατον....απο κει κρινουμε αν ειναι επαγγελματιας?

Το αν ηπια καφε, μπυρα, αν εφαγα με τον Χρηστο, αν πηγα για μπανιο με τον Χρηστο, αν πηγα για ψαρι με τον Χρηστο και γενικα ποσες ωρες περασα εγω και η παρεα μου με τον Χρηστο αφορα εμας και τον Χρηστο. Καθαρα. Αν διαφωνησα με τον Χρηστο σε πολιτικα θεματα, θεματα μαγειρικης, θεματα καιρου, συμπεριφορας, ντυσιματος, μπλα μπλα μπλα μπλα αφορα παλι εμας.

Ο λογος που θα πω για τον Χρηστο στο φορουμ θα ειναι αν εμεινα ευχαριστημενη απο τις παροχες και τις τιμες και αυτα που ειχαμε κανονισει για τις διακοπες μας. Τον κοσμο τον αφορα αν υπηρχε εξυπηρετηση και οχι αν το νερο στο γραφειο του ειχε παγακια ..

Αποσυνδεδεμένος V-RON

• *
  • Browser:
  • Chrome 4.0.249.89 Chrome 4.0.249.89
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 00:44:25 πμ »
παρακολουθώ αρκετό καιρό την κουβέντα και το μόνο που θέλω να καταθέσω είναι ότι συμφωνώ απόλυτα με ladybirdsstar,bkkdreamer και teosep.

Αποσυνδεδεμένος stavrananda

• *
  • sabai sabai
  • Browser:
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 05:58:47 πμ »
Ο κλασικος ελληναρας που ερχεται πρωτη φορα στην Thai και μολις γνωρισει καποιον μονιμο ελληνα νομιζει οτι ειναι απο το ιδιο χωριο με αυτον,περιμενει να τον κερασει καφε να του βρει καπου να μεινει να του γνωρισει το νησι και οταν φευγει να τον παει στο λιμανι και να του πει θα σε περιμενω και του χρονου.
Πανηγυρι εντος πανηγυρι και εκτος, αντε γεια.