Αποστολέας Θέμα: Μονιμοι Έλληνες στην Ταυλάνδη  (Αναγνώστηκε 77528 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.5.7 Firefox 3.5.7
Απ: Μονιμοι Έλληνες στην Ταυλάνδη
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 09:08:12 πμ »
Ο πιο έξυπνος Έλληνας μόνιμος κάτοικος στην Ταϊλάνδη είναι αυτός που οι υπόλοιποι Έλληνες δεν ξέρουν πως βρίσκεται εκεί!!!
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος ting tong

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 09:21:51 πμ »
sostooooooooooos

Αποσυνδεδεμένος ANANDA YOGA RESORT

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 10:55:51 πμ »
Όπως σωστά κατάλαβες ladybirdsstar  ο λόγος που έχει ξεκινήσει την επίθεση του ο stelkon είναι το ότι δεν τον κέρασα καφέ, δεν τον κέρασα ένα πιάτο παται, δεν τον πήγα στις παραλίες του νησιού και γενικά δεν έκανα καμία προσπάθεια να τον διασκεδάσω. Σύμφωνα με τα γραφόμενα του απαιτεί από τους έλληνες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο εξωτερικό όταν τους επισκέπτεται να του συμπεριφέροντε με τον τρόπο που εκείνος απαιτεί διότι σε διαφορετική περίπτωση θα βγει στο φόρουμ και θα κάνει σχόλια όπως:
‘’Ας τους αφήσουμε μόνους τους στην ηρεμία τους εφόσον αυτό επιθυμούν, προφανώς δεν μας έχουν καμία ανάγκη να είναι καλά οι διάφοροι άλλοι ευρωπαίοι και μη πελάτες τους οι οποίοι είναι μάλλον πιο  «εύκολοι» από εμάς τους φτωχό «πατριώτες» και τους έκαναν ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ στην Ταϊλάνδη …… ναι ….. μην γελάτε  …δεν είναι ανέκδοτο πλέων  (για όλους τουλάχιστον ) το Έλλην επιχειρηματίας στην Ταϊλάνδη………..’’

‘’ και δεν μπορούμε μείς έτσι εύκολα και επιπόλαια με τις αναφορές μας εμμέσως να παρακινούμε κάποιους Πατριώτες μας να επισκεφτούν κρυψίνους η αδιάφορους με το Ελληνικό στοιχείο επιχειρηματίες.’’

‘’(ίσως εάν δεν συνοδευόμουν απ την γυναίκα μου να ήταν διαφορετική η στάση του       )’’

Χρήστη stelkon,
Είναι αλήθεια ότι εκτός από την καλή μέρα μου και την ευχή μου για καλή διαμονή στο νησί δεν σου πρόσφερα τίποτε άλλο και δεν εκπλήρωσα καμία από τις προσδοκίες σου και πίστεψε με χαίρομε ιδιαίτερος. Την ημέρα που ήρθες καθόμουν παρέα με κάποιον ο οποίος αφού μας διέκοψες, συστήθηκες και είπες αυτά που είχες να πεις (λες και είσαι εσύ το φόρουμ) σηκώθηκε και κάθισε παραδίπλα. Κατάλαβες το γιατί σηκώθηκε και κάθισε παραδίπλα? Απλά δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί σου. Και να σου θυμίσω επίσης ότι εκείνος ούτε καν καλημέρα δεν σου είπε και ας είναι έλληνας.
Ιδιοτελή ανθρώπους τύπου τσάμπα μάγκα δεν τους γουστάρω και αυτό γιατί το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι μόνο άποψη, κριτική, ειρωνεία ,  πικρόχολα σχόλια και πολλά μα πολλά σάλια. Εκτός από τα σάλια όλα τα άλλα τα προσφέρουν εκ του ασφαλούς μέσα από φόρουμ ή συζητήσεις σε καφενεία χωρίς να είναι ποτέ μπροστά το άτομο το οποίο θάβουν.

Το επόμενο σου ποστάρισμα σε συμβουλεύω να το ονομάσεις το γρήγορο φτυάρι και να προσκαλέσεις τον pattaya4ever, kostas262, mitsukos και kosa. Σίγουρα θα έχετε πολλά να πείτε.

Τουλάχιστον εσείς ξέρετε πού να μας βρείτε. Εμείς μπορείτε να μου πείτε πως θα σας βρούμε?

Αποσυνδεδεμένος kostas262

• *
  • Browser:
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 11:35:22 πμ »
Όπως σωστά κατάλαβες ladybirdsstar  ο λόγος που έχει ξεκινήσει την επίθεση του ο stelkon είναι το ότι δεν τον κέρασα καφέ, δεν τον κέρασα ένα πιάτο παται, δεν τον πήγα στις παραλίες του νησιού και γενικά δεν έκανα καμία προσπάθεια να τον διασκεδάσω. Σύμφωνα με τα γραφόμενα του απαιτεί από τους έλληνες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο εξωτερικό όταν τους επισκέπτεται να του συμπεριφέροντε με τον τρόπο που εκείνος απαιτεί διότι σε διαφορετική περίπτωση θα βγει στο φόρουμ και θα κάνει σχόλια όπως:
‘’Ας τους αφήσουμε μόνους τους στην ηρεμία τους εφόσον αυτό επιθυμούν, προφανώς δεν μας έχουν καμία ανάγκη να είναι καλά οι διάφοροι άλλοι ευρωπαίοι και μη πελάτες τους οι οποίοι είναι μάλλον πιο  «εύκολοι» από εμάς τους φτωχό «πατριώτες» και τους έκαναν ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ στην Ταϊλάνδη …… ναι ….. μην γελάτε  …δεν είναι ανέκδοτο πλέων  (για όλους τουλάχιστον ) το Έλλην επιχειρηματίας στην Ταϊλάνδη………..’’

‘’ και δεν μπορούμε μείς έτσι εύκολα και επιπόλαια με τις αναφορές μας εμμέσως να παρακινούμε κάποιους Πατριώτες μας να επισκεφτούν κρυψίνους η αδιάφορους με το Ελληνικό στοιχείο επιχειρηματίες.’’

‘’(ίσως εάν δεν συνοδευόμουν απ την γυναίκα μου να ήταν διαφορετική η στάση του       )’’

Χρήστη stelkon,
Είναι αλήθεια ότι εκτός από την καλή μέρα μου και την ευχή μου για καλή διαμονή στο νησί δεν σου πρόσφερα τίποτε άλλο και δεν εκπλήρωσα καμία από τις προσδοκίες σου και πίστεψε με χαίρομε ιδιαίτερος. Την ημέρα που ήρθες καθόμουν παρέα με κάποιον ο οποίος αφού μας διέκοψες, συστήθηκες και είπες αυτά που είχες να πεις (λες και είσαι εσύ το φόρουμ) σηκώθηκε και κάθισε παραδίπλα. Κατάλαβες το γιατί σηκώθηκε και κάθισε παραδίπλα? Απλά δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί σου. Και να σου θυμίσω επίσης ότι εκείνος ούτε καν καλημέρα δεν σου είπε και ας είναι έλληνας.
Ιδιοτελή ανθρώπους τύπου τσάμπα μάγκα δεν τους γουστάρω και αυτό γιατί το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι μόνο άποψη, κριτική, ειρωνεία ,  πικρόχολα σχόλια και πολλά μα πολλά σάλια. Εκτός από τα σάλια όλα τα άλλα τα προσφέρουν εκ του ασφαλούς μέσα από φόρουμ ή συζητήσεις σε καφενεία χωρίς να είναι ποτέ μπροστά το άτομο το οποίο θάβουν.

Το επόμενο σου ποστάρισμα σε συμβουλεύω να το ονομάσεις το γρήγορο φτυάρι και να προσκαλέσεις τον pattaya4ever, kostas262, mitsukos και kosa. Σίγουρα θα έχετε πολλά να πείτε.

Τουλάχιστον εσείς ξέρετε πού να μας βρείτε. Εμείς μπορείτε να μου πείτε πως θα σας βρούμε?

Aναφερθηκες σε μενα χωρις να με ξερεις οπως επισης χωρις να σε ξερω κι εγω. Στα λεγομενα μου αν διαβασες προσεκτικα αναφερθηκα ΜΟΝΟ για το Πουκετ-Πατονγκ και ΜΟΝΟ για τους επιχειρηματιες εκει. Δεν γνωριζω τι προηγουμενα εχεις με τον καθενα απο εδω οπως επισης καταλαβα οτι εσυ δεν μενεις στο Πουκετ. Τωρα γιατι παρεξηγηθηκες απο αυτα που ανεφερα εγω για καποιους αλλους δεν ξερω. Υποψιαζομαι ομως. Μαλλον εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι. Με αυτην σου την σταση σιγουρα απονθαρυνεις καποιον που ειχε σκοπο να ερθει να σε βρει και ενθαρυνει την αποψη του stelkon.
Η ιστορια θα ειναι καλη μαζι μου γιατι εγω ειμαι αυτος που θα την γραψει.

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 12:02:11 μμ »

Χρήστη stelkon,

Καλός μας βρήκες Καλός μας βρήκες και ας άργησες  !!!
Ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις τα  λεγόμενα μου, προφανώς έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις περί κανόνων  ευγενούς επαγγελματικής συμπεριφοράς. 
            Ο ιδιοτελής άνθρωπος είχε κάνει ανιδιοτελώς ποστ στο YOGA RESORT σου και απλά εκτίμησε καλώς η κακός, ότι δεν χρίζει από αυτών, η διατήρηση του στο φόρουμ για τους λόγους επαγγελματικής συμπεριφοράς που κατά την εκτίμηση του ανέφερε, δεν απαγόρευσε σε κανέναν να το ξαναβάλει  ?
Να  σε καλά πάντως και ποτέ να μην έχεις ανάγκη εσύ και η παρέα σου κανέναν ΕΛΛΗΝΑΡΑ ………….

Συγχώνευση : Φεβρουαρίου 17, 2010, 12:31:50 μμ
Και συγγνώμη αλλά ΤΕΛΟΣ από εμένα.............

Να είσθε όλοι καλά.. :)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 17, 2010, 12:31:50 μμ από stelkon »
Η Στάση μας στα καθημερινά πεπραγμένα η ανοχή μας ή όχι σε αυτά η κουλτούρα μας γενικότερα η πολιτική συνείδηση (όχι η κομματική ) είναι αυτή που μας κατατάσσει ιδεολογικά και τελικά αυτή που ένας λαός επιλέγει τις κυβερνήσεις του  μην κλαιγόμαστε άξιοι των πεπραγμένων μας είμαστε.

Αποσυνδεδεμένος mitsukos

• **
  • Browser:
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 23:20:42 μμ »

Χρήστη stelkon,

φιλε μου αν προσεξες δεν αναφερα καν εσενα.απλα ειπα οτι παντου υπαρχουν ελληναρες!τωρα αν αυτο σε πειραξε,παει να πει οτι εισαι ενας απο αυτους..ελπιζω να προσεχεις περισσοτερο αλλη φορα οταν αναφερεσαι σε καποιον να υπαρχει λογος...η σταση σου απεναντι σε εμενα και στους υπολοιπους,εκτος στελκον,ηταν ακρως ειρωνικη χωρις λογο...συγνωμη που θα στο πω,αλλα δεν φαινεσαι και πολυ σοβαρος επιχειρηματιας μονο και μονο απο το υφος σου...καλες δουλειες και πανω απο ολα καλα μυαλα!

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 09:45:10 πμ »
Όπως σωστά κατάλαβες ladybirdsstar  ο λόγος που έχει ξεκινήσει την επίθεση του ο stelkon είναι το ότι δεν τον κέρασα καφέ, δεν τον κέρασα ένα πιάτο παται, δεν τον πήγα στις παραλίες του νησιού και γενικά δεν έκανα καμία προσπάθεια να τον διασκεδάσω. Σύμφωνα με τα γραφόμενα του απαιτεί από τους έλληνες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο εξωτερικό όταν τους επισκέπτεται να του συμπεριφέροντε με τον τρόπο που εκείνος απαιτεί διότι σε διαφορετική περίπτωση θα βγει στο φόρουμ και θα κάνει σχόλια όπως:
‘’Ας τους αφήσουμε μόνους τους στην ηρεμία τους εφόσον αυτό επιθυμούν, προφανώς δεν μας έχουν καμία ανάγκη να είναι καλά οι διάφοροι άλλοι ευρωπαίοι και μη πελάτες τους οι οποίοι είναι μάλλον πιο  «εύκολοι» από εμάς τους φτωχό «πατριώτες» και τους έκαναν ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ στην Ταϊλάνδη …… ναι ….. μην γελάτε  …δεν είναι ανέκδοτο πλέων  (για όλους τουλάχιστον ) το Έλλην επιχειρηματίας στην Ταϊλάνδη………..’’

‘’(ίσως εάν δεν συνοδευόμουν απ την γυναίκα μου να ήταν διαφορετική η στάση του       )’’

Χρήστη stelkon,
Ιδιοτελή ανθρώπους τύπου τσάμπα μάγκα δεν τους γουστάρω και αυτό γιατί το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι μόνο άποψη, κριτική, ειρωνεία ,  πικρόχολα σχόλια και πολλά μα πολλά σάλια. Εκτός από τα σάλια όλα τα άλλα τα προσφέρουν εκ του ασφαλούς μέσα από φόρουμ ή συζητήσεις σε καφενεία χωρίς να είναι ποτέ μπροστά το άτομο το οποίο θάβουν.

Στο ποσταρισμα μου το οποιο ηταν ιδιαιτερα προσεχτικο δεν αναφερομουν σε εσενα μια και ουτε το νησι  ουτε και την επιχειρηση σου γνωριζω.
 Εαν καπου στα γραφωμενα μου αναγνωρισες στον ευατο σου  δικαιωμα σου.

Σε παρακαλω να το ξαναδιαβασεις και να ανακαλεσεις αλλως το "Ιδιοτελή ανθρώπους τύπου τσάμπα μάγκα " μαλλον αφορα το ατομο σου.

Όσο για το που μπορείς να με βρεις εαν δεν είναι ένδειξη ελληνικού πικρόχολου τσαμπουκά,
ευχαρίστως να συναντηθούμε σε λίγες μέρες που θα κατέβω κάτω.

Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2010, 12:50:11 μμ από Oytopikos »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

sotirios22

• Επισκέπτης
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 21:06:20 μμ »
Δεν είναι δυνατόν……τόσο μίσος ….. τόση κακία  να βγαίνει για το τίποτα …….. πως είναι δυνατον ………..?????
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 19, 2010, 14:26:06 μμ από Jello Biafra »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 21:11:04 μμ »
Δεν είναι δυνατόν……τόσο μίσος ….. τόση κακία  να βγαίνει για το τίποτα …….. πως είναι δυνατον ………..?????

Σωτήρη δεν μας λες μια ιστορία πρόσφατη από Σισακέτ???
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 19, 2010, 14:26:20 μμ από Jello Biafra »

sotirios22

• Επισκέπτης
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουαρίου 20, 2010, 21:59:14 μμ »
   φίλε μανουσο έχεις δίκιο , οφ δε ρεκορ ….. ακόμα δεν το ξεκαθάρισα ,θα σε ενημερώσω ,δεν ξέρουμε ακόμη.
   αλλά σκέψου να ανοίγω και να ακούω αυτά ….με τρομάζουν ρε φίλε …… , έλα ένταξη συγνώμη  :-*

Αποσυνδεδεμένος petroso

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6 Firefox 3.6
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 09, 2010, 14:15:21 μμ »
Ειρήνη υμίν αδέλφια.

Το συγκεκριμένο θέμα άνοιξε για να στηρίξουμε τους Έλληνες της διασποράς και όχι να τους καταδικάσουμε, μια που είναι και λίγοι.
Αν για κάποιον η συμπεριφορά ενός συνέλληνα-επιχειρηματία της διασποράς δεν είναι η επιθυμητή τότε απλά ας μην τον επαινέσει, ας θεωρήσει ότι δεν υπάρχει γι' αυτόν.
Δηλαδή θα φθάσουμε στο σημείο κάποιοι να φοβούνται να αναφέρουν την παρουσία τους μήπως και δεν γίνουν αρεστοί σε κάποιους από εμάς κατά τα ταξίδια μας και δυσφημηστούν.

Αυτά ήτανε ό πρόλογος  ;)

Από 15-2-2010 το YA FAMILY στην Πατόνγκ στο Πουκέτ σε ελληνικά χέρια.
Οι ιδιοκτήτες Γιώργος (το Point bar στην sansabay έκλεισε), Μαρίνος, Θοδωρής.

Ιστοσελίδα : www.ya-family.com

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τα θαλασσινά με τον ελληνικό τρόπο παρασκεύης.

Τα παράπονα μπορείτε να τα στείλετε με email, τα συγχαρητήρια και τους επαίνους μπορείτε να τα δημοσιοποιήσετε   :) :):)

Καλά ταξίδια και καλές μάσες!!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 09, 2010, 14:18:48 μμ από petroso »

Pascal

• Επισκέπτης
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 19, 2010, 10:49:38 πμ »
Ενα νεο Ελληνοκτητο μαγαζι εχει σημερα ενγκαινια στο Koh Samui!!! "The mad Greek bar ang grill" του Γιαννη Διακου στο Fisherman's village (1/2 Moo 1 Bahput.Fisherman's village.Surat Thani 84320 Koh Samui). Περισσοτερες info συντομα...

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 19, 2010, 11:12:03 πμ »
Ενα νεο Ελληνοκτητο μαγαζι εχει σημερα ενγκαινια στο Koh Samui!!! "The mad Greek bar ang grill" του Γιαννη Διακου στο Fisherman's village (1/2 Moo 1 Bahput.Fisherman's village.Surat Thani 84320 Koh Samui). Περισσοτερες info συντομα...

Καλορίζικο και καλές δουλειές!!! Chok dee karp!!!
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος brainlaugh

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
    • LiquidNet
« Απάντηση #73 στις: Μαρτίου 19, 2010, 11:14:43 πμ »
Μαλλον έχω χάσει επεισόδια. Το YA το είχε μια ταυλανδέζα, που είχε μείνει Ελλάδα αρκετό καιρό, σωστά;
Ειχα πάει αρκετές φορές. Το πούλησε δηλαδή τώρα? Πολύ ωραίο φαϊ, αν και το μερός είναι ότι να'ναι.

Ειρήνη υμίν αδέλφια.

Το συγκεκριμένο θέμα άνοιξε για να στηρίξουμε τους Έλληνες της διασποράς και όχι να τους καταδικάσουμε, μια που είναι και λίγοι.
Αν για κάποιον η συμπεριφορά ενός συνέλληνα-επιχειρηματία της διασποράς δεν είναι η επιθυμητή τότε απλά ας μην τον επαινέσει, ας θεωρήσει ότι δεν υπάρχει γι' αυτόν.
Δηλαδή θα φθάσουμε στο σημείο κάποιοι να φοβούνται να αναφέρουν την παρουσία τους μήπως και δεν γίνουν αρεστοί σε κάποιους από εμάς κατά τα ταξίδια μας και δυσφημηστούν.

Αυτά ήτανε ό πρόλογος  ;)

Από 15-2-2010 το YA FAMILY στην Πατόνγκ στο Πουκέτ σε ελληνικά χέρια.
Οι ιδιοκτήτες Γιώργος (το Point bar στην sansabay έκλεισε), Μαρίνος, Θοδωρής.

Ιστοσελίδα : www.ya-family.com

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τα θαλασσινά με τον ελληνικό τρόπο παρασκεύης.

Τα παράπονα μπορείτε να τα στείλετε με email, τα συγχαρητήρια και τους επαίνους μπορείτε να τα δημοσιοποιήσετε   :) :):)

Καλά ταξίδια και καλές μάσες!!!!

Αποσυνδεδεμένος kgreece

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #74 στις: Μαρτίου 19, 2010, 12:55:53 μμ »
Παρακολουθω τη συζητηση αυτη και θα ηθελα να πω και εγω τη γνωμη μου παροτι δεν εχω και μεγαλη εμπειρια...δεν εχω ερθει σε επαφη με πολλους Ελληνες.

Διαφωνω σε αυτα που λετε και θα σας πω και το λογο..

εχετε σκεφτει ποτε για ποιο λογο αφηνει ενας Ελληνας τη μαμα πατριδα και μπαινει σε διαδικασια να ανοιξει μια επιχειρηση στην αλλη ακρη του κοσμου? Απο μικρο καφε μεχρι μεγαλο ξενοδοχειο...??
Μπορει να βαρεθηκε στην Ελλαδα και να κανει ενα βημα τοοοσα μα τοοοσα χιλιομετρα μακρυα...μπορει να χρεοκοπησε στην Ελλαδα και να αναζηταει καλυτερη τυχη τοοοοσα μα τοοοοσα χιλιομετρα μακρυα...μπορει να χωρισε στην Ελλαδα και η πρωην του γυναικα να μη θελει να τον πετυχει πουθενα...μπορει...μπορει...μπορει να λατρευει την Ταυλανδη ή την καθε Ταυλανδη ...μπορει να ειναι ερωτευμενος με μια κοπελα εκει και ετσι να σκεφτηκε το ενδεχομενο να δραστηριοποιηθει εκει...
1002 λογοι υπαρχουν....

Αυτοι οι ανθρωποι λοιπον πηραν μια σοβαρη αποφαση..ποιος αφηνει με ευκολια τη χωρα του ?? κανεις νομιζω, οσο τολμηρος και σιγουρος ειναι για τον εαυτο του!
Νεα ηθη, νεος κοσμος, αλλος καιρος, αλλο νομισμα, αλλη ιδεολογια...ολα αλλα..ολα διαφορετικα...και καλα...σε διασκεδαση καλα περναμε...βλεπουμε μια Α εικονα της χωρας αλλα πως ειναι καποιος να μενειε μονιμα εκει? Με τις οποιες δυσκολιες αντιμετωπιζει στα εργασιακα του εννοω..αλλα και σε αλλους τομεις..

Αυτοι οι ανθρωποι πηραν την αποφαση, κανουν ενα νεο ξεκινημα. Και μπραβο τους..
Εγω τους θαυμαζω..αληθεια..
Γιατι ομως θα πρεπει επειδη εχουμε μονο και μονο ενα κοινο σημειο...να λεγομαστε ΕΛΛΗΝΕΣ να γινουμε φιλοι , να μου φερθουν καλα, να με φιλοξενησουν, να με προσεξουν??
Μπορει να μη γουσταρουν Ελληνες , μπορει να μη γουσταρουν τον τυπο μου, μπορει να εχω “ κρυο ¨χιουμορ και με θεωρουν χαζη, ηλιθια, και δε ξερω εγω τι αλλο..
Γιατι πρεπει να κατηγορουμε καποια ατομα επειδη δε μας εκαναν παρεα οσο εμεις καναμε διακοπες και αλλοι δουλευαν?? Γιατι πρεπει οπωσδηποτε να ταιριαζουμε? Επειδη ειμαστε Ελληνες?
Δηλαδη ...αν ημασταν ολοι Ελλαδα θα ημασταν ολοι φιλοι?
Καταλαβαινω απολυτα οταν πας στην αλλη ακρη να θες να βρεις εναν ΕΛΛΗΝΑ, να πεις μια καλημερα, να ακουσεις ελληνικα..και ναι! Συμφωνω αν καποιος εκει δεν φερθηκε σωστα , π.χ σας εκλεψε? Σας πουλησε? Σας εκμεταλλευτηκε? Ναι! Να το πειτε να το ξερουμε...εγινε κατι τετοιο?
Προσωπικα θα ηθελα να μαθω τι εγινε και ξαφνικα αντιπαθουμε τους Ελληνες στην Ταλανδη...

Απ την αλλη ...γιατι καποιος με επιχειρηση θα πρεπει να γινει μελος στο forum? Επειδη ειναι μεσα το ελληνικο στοιχειο? Μπορει να μη θελει παρτιδες για τον Α ή Β λογο...αυτη την επιθυμια γιατι δε μπορουμε να τη σεβαστουμε και γυριζουμε και λεμε πως...του καναμε διαφημιση και αυτος δεν ειπε λεξη?! Γιατι να πει? Οικοιοθελως το αναφερατε, εκτος αν περιμενατε να σας κανει ΘΕΟ επειδη σε ενα φορουμ υποστηριξατε την επιχειρηση και τη δουλεια του...
Τη μια αναφερουμε κατι και αν ο ιδιοκτητης δεν μας ευχαριστησει τοτε ...διαγραφουμε το ποσταρισμα?? Περιμενατε χρηματα απο αυτον? Δεν καταλαβαινω...Θα επρεπε λοιπον και ολα τα ξενοδοχεια που εμμεσως προωθουμε στο τοπικ Καταλυμματα που μας αρεσαν να μας δινουν ποσοστα...Ετσι σκεφτομαστε??
Λυπαμαι ..

Εχετε προβλημα με τους Ελληνες στην Ταυλανδη??
Τοτε μην τους αναζητατε και αφηστε τους να κανουν τη δουλεια τους..και εσεις τις ξεγνοιαστες διακοπες σας...

Τελος δε μπορει να κανουμε λιστα με τους Ελληνες επιχειρηματιες στην Ταυλανδη και αφου ερθουμε σε επαφη μαζι τους να τους διαγραφουμε ...
Στην τελικη ας μαθουμε ολοι τι εγινε...ειναι κατι προσωπικο stelkon ή το ατομο στο Κο Πανγκαν φερθηκε ασχημα?
Αφου μιλαμε ανοιχτα να ξερουμε τι γινεται...να εχει και ο καθενας την κριση του και να μιλαμε με ονοματα.

Οπως για παραδειγμα γινονται συζητησεις για τον Χρηστο και τους συνεργατες του στο Σαμουι, που ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ μενουν υπερ-ευχαριστημενοι..θα επιστρεψω με τη γνωμη μου στο αναλογο τοπικ.

Μιλας σωστα αλλα μεχρι ενα σημειο.Πρωτον- Κανενας δεν ειπε οτι ολοι ανεξαιρετως οι Ελληνες στο εξωτερικο και συγκεκριμενα στην Ταυλανδη ειναι ιδιοι. Δευτερον- Σεβαστος ο λογος για τον οποιο ο καθενας κανει μια τετοια κινηση στην ζωη του. Να φυγει δηλαδη απο την χωρα του και να ψαξει την τυχη του σε αλλες πολιτειες (πολλοι απο εμας μπορει να το εχουμε σκεφτει). Ουτως η αλλως παντα ειχα σαν ''οδηγο'' μου το ''οπου γης και πατρις''. Απο προσωπικη μου εμπειρια θα σου μιλησω και για να ειμαι ξεκαθαρος μιλαω ΜΟΝΟ για Πουκετ-Πατονγκ. Πηγαινοντας την πρωτη μου φορα εκει πηγα πολυ δασκαλεμενος. Πληροφορηθηκα πολλα πραγματα και σας ευχαριστω γι αυτο απο το site σας αλλα και απο ανθρωπους που ειχαν επισκεφτει το μερος παλιοτερα και ειχαν πολλα να μου επισημανουν. Ειχα μαθει λοιπον ενα βασικο πραγμα οτι πολλοι Ελληνες εχουν εκει επιχειρησεις (μιλαω ΜΟΝΟ γι αυτους γιατι απο τα παιδια που ειναι κατω απλα σαν ανθρωποι που ζουν εκει δεν εχω κανενα παραπονο.. ισα-ισα).
           Ξεχασα να σου πω οτι μερικους-οχι πολλους-τους γνωριζα και απο πριν. Πριν φυγουν δηλαδη. Το πρωτο πραγμα που εκανα λοιπον ηταν να παω να μεινω καπου οπου θα μπορω ρε αδελφε να κατεβαινω το πρωι κατω και να πινω τον ελληνικο μου καφε που τοσο πολυ μου αρεσει. Να μπορω να ρωτησω εναν ανθρωπο στα ελληνικα "που λες να παω ρε συ "Χ" για μπανιο σημερα και πως παω εκει" και να μπορει να μου πει και να καταλαβω, οχι να γυρναω στους δρομους σαν την αδικη καταρα.
          Το μερος που εμεινα το εκλεισα απο Ελλαδα. Μη εχοντας πληρη εικονα αλλα με καλη ενημερωση απο πριν πηγα κατ ευθειαν στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο. Ολα καλα, βρηκα αυτα που ηθελα και αυτα που περιμενα και αρκετη βοηθεια σε οτι χρειαστηκα. Μερα με την μερα γνωριζα καινουριο κοσμο. Παιδια που εχουν ξενοδοχεια αλλοι μπαρακια αλλοι εστιατορια. Γνωρισα 5-10 συγκεκριμενους ανθρωπους που εδω θα μπορουσαν να ειναι καλλιστα μια παρεα. Εκει ομως ειναι κλικες. Ανθρωποι οι οποιοι αν βρεθουν στον δρομο δεν μιλανε. Ανθρωποι που κατηγορουν ο ενας τον αλλο γιατι απλα ετυχε να εχουν ιδιου ενδιαφεροντος επιχειρησεις. Αυτο ειναι πολυ αρνητικο.
                Απο κανεναν δεν ζητησα να μου κανει παρεα η να βγει μαζι μου. Το μοναδικο παρε δωσε ηταν καθε φορα που πηγαινα στο μπαρακι η στο εστιατοριο του καθενος και πιστεψε με πηγαινα σχεδον καθημερινα. Για να τον στηριξω οπως πολλοι λεμε η για να ακουσω και καμμια ελληνικη λεξη. Ενα "στην υγεια μας ρε μαγκες" .
              Σχηματισα μια γνωμη αλλα αρκεστηκα στο να περναω εγω καλα γιατι στην τελικη ημουν διακοπες και δεν πηγα για να γινω ψυχαναλυτης κανενος.
               Την δευτερη φορα που πηγα, δεκ 2009 (η πρωτη ηταν ιαν 2009) high season και τις 2 φορες και αυτο στο λεω γιατι ξαναπηγα στο ιδιο ξενοδοχειο και η τιμη του δωματιου ηταν στο μισο σχεδον. Αυτο μπορει να μου αρεσε αλλα με προβληματισε απο την αλλη γιατι πιστεψα οτι την πρωτη φορα με εφαγαν..επισης διαπιστωσα οτι κατεβηκαν κι αλλοι επιδοξοι επιχειρηματιες που πλεον οχι μονο δεν μιλανε μεταξυ τους αλλα δεν μιλανε και σε σενα γιατι προτιμας να πας στον ανταγωνιστη του να φας και οχι σε αυτον. Στην τελικη γιατι να φας σε αυτον οταν εχει ταβερνα στην Πατονγκ και αυτος νομιζει οτι το εχει στην παραλια της Θεσ/νικης με τιμες Χαμοδρακα (για οσους γνωριζουν).
               Το κακο ειναι οτι απευθυνονται σε Ελληνες. Απο αυτους θα ζησουν. Γιατι ο Γερμανος και ο Αγγλος θα παει και θα φαει ενα τζατζικι και πεντε ελλιες. Σε πειραξε ρε που παω να φαω με 300-500 μπατ και δεν ερχομαι σε σενα να φαω με 1500? Κατηφοριζουμε στην Bangla και οχι μονο να πιουμε κανενα ποτακι η καμμια μπυριτσα. Παντα πρωτα απο τους πατριωτες και μετα οπουδηποτε αλλου. Ερχομαι ρε συ στα μαγαζια σας καθε βραδυ και σας κανω λογαριασμο εγω και η παρεα μου οσο θα σου εκαναν 15 Βαυαροι μπεκροκανατες και το μονο που ζηταω δεν ειναι να με κερασεις μια μπυρα γιατι για μενα δεν ειναι τιποτα 80 μπατ αλλα οχι να βαζει μεσα στο ποτηρακι η σερβιτορα παραπανω χαρτακια επειδη ειμαι λιγο ζαλισμενος και νομιζει οτι δεν την παιρνω χαμπαρι. ΕΛΕΟΣ...!!!
                Αυτα τα λιγα απο μενα και πραγματικα ειναι λιγα. Πιστευω οτι εχοντας μαζι σας για παρεα ενα Ταυλανδο η μια Ταυλανδη να ειστε σιγουροι οτι θα γλιτωσετε απο πολλες κακοτοπιες και θα περασετε καλυτερα. Θα δειτε περισσοτερα πραγματα. Ισως πραγματα που ποτε δεν πιστευατε οτι υπαρχουν γιατι πολυ απλα κανεις δεν σας τα ειπε.
     "Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Μπαμπη, τον Γιαννη, τον Θεμη, τον Νικο, τον Ιορδανη και φυσικα τον φοβερο δασκαλο Σακη!!!"

Συγνωμη που θα επεμβω, αλλα μου φαινεται οτι μια απο τις πολλες κλικες που επικρατουν στο Πουκετ, σε εχουν επηρεασει...Στο λεω, χωρις να σε γνωριζω, αλλα μπορω να μιλαω μετα απο 6 χρονια μονιμης παρουσιας στο Πουκετ...(Ισως ξερω κατι παραπανω..)