Αποστολέας Θέμα: Μονιμοι Έλληνες στην Ταυλάνδη  (Αναγνώστηκε 77522 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 4.1.249.1036 Chrome 4.1.249.1036
Απ: Μονιμοι Έλληνες στην Ταυλάνδη
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 19, 2010, 18:06:16 μμ »
σα να παραγεμησε ελληνες, το πουκετ νομιζω, επιχειρηματιες, και ημιμονιμους κατοικους. καλα κανω μου φαινετε και δεν εχω ξαναπατησει ξανα απ τη πρωτη φορα. νομιζω οτι αν θελει κανεις φραπεδακι, ελληνικο καφε, και το κυριοτερο ελληνικο κουτσομπολιο, οπου ολοι "θαβουνε"  τους αλλους, παιρνει τη "παντοφλα" και σε 1 ωρα ειναι στην αιγινα (τυχαιο νησι)
still you may find a gem amongst them

pattaya4ever

• Επισκέπτης
« Απάντηση #76 στις: Μαρτίου 19, 2010, 19:23:59 μμ »
ANANDA YOGA RESORT :Το επόμενο σου ποστάρισμα σε συμβουλεύω να το ονομάσεις το γρήγορο φτυάρι και να προσκαλέσεις τον pattaya4ever, kostas262, mitsukos και kosa. Σίγουρα θα έχετε πολλά να πείτε.

===========================================================================================

!!!!!  Εχω να γραψω κατι μηνες εδω και συνηθως αυτα τα λιγα που εγραφα ηταν στην ταλαιπωρια με τη γραφειοκρατια και στα οσα περασα μεχρι να κανω το γαμο μου εκει με την ται συζηγο, ο λογος - προσωπικη αποψη - το μαζεμα εδω καποιων ατόμων στυλ bourdela.com, μαλλον απο λαθος εγραψες το ονομα μου αφου εισαι βαθια νυχτωμενος και δεν με γνωριζεις προσωπικα, συγγνωμη δεν απαιτω απο σενα - εχω πιο σοβαρα πραγματα να σκεφτω αφου επεικοιτε συντομως να συνταξιοδωτηθω και να σηκωθω να φυγω απο τη μιζερια εδω, σε αφηνω στη μιζερια σου και σενα.καληνυχτα....

Υ.Γ. Ελπιζω προσεχως να τροποποιουντε και τα προσβλητικα μυνηματα - χωρις λογο - εναντιων μελων εδω, οπως τροποποιηθηκε και το δικο μου σε 1 λεπτακι, απο οτι βλεπω το προσβλητικο μυνημα του ''κυριου'' αυτου δεσποζει πανω απο 1 μηνα εδω ''  ευχαριστω....
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 19, 2010, 19:48:08 μμ από pattaya4ever »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 3.6 Firefox 3.6
    • Thailand
« Απάντηση #77 στις: Μαρτίου 19, 2010, 20:15:05 μμ »

Υ.Γ. Ελπιζω προσεχως να τροποποιουντε και τα προσβλητικα μυνηματα - χωρις λογο - εναντιων μελων εδω, οπως τροποποιηθηκε και το δικο μου σε 1 λεπτακι, απο οτι βλεπω το προσβλητικο μυνημα του ''κυριου'' αυτου δεσποζει πανω απο 1 μηνα εδω ''  ευχαριστω....

[off-topic]Δεν είδα κάποιο μήνυμα που να ονοματίζει τα μέλη του φόρουμ ως βόδια[/off-topic]

pattaya4ever

• Επισκέπτης
« Απάντηση #78 στις: Μαρτίου 19, 2010, 20:23:27 μμ »

Υ.Γ. Ελπιζω προσεχως να τροποποιουντε και τα προσβλητικα μυνηματα - χωρις λογο - εναντιων μελων εδω, οπως τροποποιηθηκε και το δικο μου σε 1 λεπτακι, απο οτι βλεπω το προσβλητικο μυνημα του ''κυριου'' αυτου δεσποζει πανω απο 1 μηνα εδω ''  ευχαριστω....

[off-topic]Δεν είδα κάποιο μήνυμα που να ονοματίζει τα μέλη του φόρουμ ως βόδια[/off-topic]
[off-topic]
Ειδες κατι αλλο με κατι φτυαρια για 4 ατομα - ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ - του φορουμ που διαχειριζεσαι, το βοδι ειναι ενα πολυ συμπαθυτικο τετραποδο που προσφερει πολλα στην καθημερινοτητα μας, το ανεφερα ενδεικτικα και ΧΩΡΙΣ να ονοματισω κανεναν εδω, ΞΕΡΩ πολυ καλα τι γραφω και συνηθως απαντω στις προσβολες ΜΟΝΟ, δικο σου ομως ειναι ο χωρος εδω ΕΣΥ ραβεις και ξηλωνεις ''Δημοκρατικα παντα''...ναστε καλα για τα ινφος που με δωσατε για το γαμου εκει, δεν θα σας ξαναενοχλησω...
[/off-topic]
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 19, 2010, 20:32:42 μμ από Oytopikos »

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #79 στις: Μαρτίου 19, 2010, 20:32:10 μμ »

Ειδες κατι αλλο με κατι φτυαρια για 4 ατομα - ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ - του φορουμ που διαχειριζεσαι, το βοδι ειναι ενα πολυ συμπαθυτικο τετραποδο που προσφερει πολλα στην καθημερινοτητα μας, το ανεφερα ενδεικτικα και ΧΩΡΙΣ να ονοματισω κανεναν εδω, ΞΕΡΩ πολυ καλα τι γραφω και συνηθως απαντω στις προσβολες ΜΟΝΟ, δικο σου ομως ειναι ο χωρος εδω ΕΣΥ ραβεις και ξηλωνεις ''Δημοκρατικα παντα''...ναστε καλα για τα ινφος που με δωσατε για το γαμου εκει, δεν θα σας ξαναενοχλησω...

[off-topic]H μοναδική τροποποίηση που κάναμε ήτανε η διαγραφή της λέξης "βόδια"

Όσο για τα μαθηματα περί δημοκρατίας ... μπορείς να τα παραδώσεις σε συναδέλφους σου και όχι σε μένα  ;)
[/off-topic]

pattaya4ever

• Επισκέπτης
« Απάντηση #80 στις: Μαρτίου 19, 2010, 20:44:25 μμ »

[off-topic]H μοναδική τροποποίηση που κάναμε ήτανε η διαγραφή της λέξης "βόδια"

Όσο για τα μαθηματα περί δημοκρατίας ... μπορείς να τα παραδώσεις σε συναδέλφους σου και όχι σε μένα  ;)
[/off-topic]

[off-topic]Και μαθηματα δημοκρατιας απο το διαχειριστη μας...διαχειριστης φορουμ σοβαρου νομιζα τοσο καιρο να βγαζει και προσωπικα δεδομενα μελων του στον αερα.....να βγαλω και εγω τα δικα σου εδω? ........αλλα θα ειναι αδικημα και δεν το κανω, ενω εσυ δεν φοβασαι τιποτα, εξαλου στη λεβεντογεννα Κρητη δεν εφαρμοζονται οι νομοι οπως στην υπολοιπη Ελλαδα και πυροβολατε και σκοτωνεται οποιον ενστολο θελεται..λιγη τσιπα..[/off-topic]
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 19, 2010, 20:51:06 μμ από Oytopikos »

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #81 στις: Μαρτίου 19, 2010, 20:54:10 μμ »
[off-topic][/off-topic]
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 19, 2010, 20:56:56 μμ από Oytopikos »

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #82 στις: Μαρτίου 19, 2010, 21:25:20 μμ »
Ενα νεο Ελληνοκτητο μαγαζι εχει σημερα ενγκαινια στο Koh Samui!!! "The mad Greek bar ang grill" του Γιαννη Διακου στο Fisherman's village (1/2 Moo 1 Bahput.Fisherman's village.Surat Thani 84320 Koh Samui). Περισσοτερες info συντομα...

Να ευχηθώ και γώ καλορίζικο και από τι μου πε ένας καλός φίλος , σύντομα θα αποκτήσει και 2ο γειτονικό ελληνικό μαγαζί.

Αποσυνδεδεμένος STELEF

• *
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #83 στις: Μαρτίου 19, 2010, 23:45:10 μμ »
ΣΥντομα θα γινουμε περισσοτεροι..ταιλανδη σ αγαπαμε...φερτε μας σε επαφη με ελληνες εκει..

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Browser:
« Απάντηση #84 στις: Μαρτίου 20, 2010, 00:04:18 πμ »
Ρώτάς αν θέλουν αυτοί; Γιατί ξέρω πολλούς που δεν θέλουν... (και νομίζω καλά κάνουν!)
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος kgreece

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #85 στις: Μαρτίου 20, 2010, 12:52:29 μμ »
σα να παραγεμησε ελληνες, το πουκετ νομιζω, επιχειρηματιες, και ημιμονιμους κατοικους. καλα κανω μου φαινετε και δεν εχω ξαναπατησει ξανα απ τη πρωτη φορα. νομιζω οτι αν θελει κανεις φραπεδακι, ελληνικο καφε, και το κυριοτερο ελληνικο κουτσομπολιο, οπου ολοι "θαβουνε"  τους αλλους, παιρνει τη "παντοφλα" και σε 1 ωρα ειναι στην αιγινα (τυχαιο νησι)
Για αυτο και εχουμε Δημοκρατια,για να μπορει ο καθενας να πηγαινει εκει που του αρεσει...

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
    • Thailand
« Απάντηση #86 στις: Μαΐου 28, 2010, 11:26:25 πμ »
Ενα νεο Ελληνοκτητο μαγαζι εχει σημερα ενγκαινια στο Koh Samui!!! "The mad Greek bar ang grill" του Γιαννη Διακου στο Fisherman's village (1/2 Moo 1 Bahput.Fisherman's village.Surat Thani 84320 Koh Samui). Περισσοτερες info συντομα...

Διάβασα οτι χθές είχε εγκαίνια , μιας και μετακόμισε στην Τσαουενγκ το ελληνικό εστιατόριο...

Το έχει επισκεπτεί κανένας σας?

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #87 στις: Μαΐου 28, 2010, 12:47:11 μμ »
Πολυ χρησιμο θεμα το συγκεκριμενο ,γιατι τουλαχιστον με καθοδηγει σε ποιο μερος η μαγαζι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Μακρια απο οτιδηποτε Ελληνικο ,αν ηταν να ψαχνω για φραπε και σουβλακι ας παω σε κανενα Πορο η Αιγινα ....Ασε ρε 360 μερες το χρονο τρωμε την "μιζερια" made in Greece .

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
    • Thailand
« Απάντηση #88 στις: Φεβρουαρίου 01, 2011, 11:29:04 πμ »
stelkon ακριβως επειδη σε ξερω ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ...

Τον ανθρωπο αυτον προσωπικα ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ..ουτε τι επιχειρηση εχει ουτε το ονομα του αλλα δε θα επρεπε να μαθουμε και τον λογο? Τελικα τι εγινε και μετα απο  2 μηνες στρεφεσαι εναντιον του κανοντας αρνητικη διαφημιση για αυτον? Αν ηταν μελος στο φορουμ μαλλον δε θα ελεγες τιποτα...

Και όμως είναι μέλος του φόρουμ  ;)

Για αυτό θα ήθελα ο stelkon να επιχειρηματολογησει  :)

Επαναφέρω ένα θέμα μετά από περίπου 1 χρόνο.

Δεν θέλω να ξυπνήσω πάθη και αντιπαραθέσεις , απλά θέλω να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου.

Όποιος θέλει να θυμηθεί ας γυρίσει μερικές σελίδες πίσω και ας διαβάσει.

Οφείλω να καταθέσω την άποψη μου για το ποσταρισμα-ξεποσταρισμα για τον ιδιοκτήτη του Αναντα, του μέλους Στέλκον.

Αν και ζήτησα να γράψει από τότε και να επιχειρηματολογήσει(αναφερομαι στον Στελκον),δεν το έκανε ποτέ.

Ζήτησα να μάθω την άποψη του ιδιοκτήτη του Ανάντα για το θέμα και μου εξιστόρησε τα γεγονότα.

Χωρίς να θέλω να δημοσιοποιήσω λεπτομέρειες , εξάλλου δεν θα έχει και ενδιαφέρον για πολλούς...

με έπεισε τόσο η παρουσία του όσο και τα επιχειρήματα του ότι η αναφορά του Στέλκον στο πρόσωπο του,

ήταν καθαρά δυσφημιστική και δόλια.

Το να κατηγορούμε έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην χώρα , χωρίς επιχειρήματα κρυβόμενοι πίσω από ένα nick-name είναι αθέμιτο.

Στο μέλλον δεν θα επιτραπεί ανάλογο ποστ στο παρόν φόρουμ.

Και μιας και αποκαθηλώθηκε ας επανέλθει http://www.anandaresort.com/

Διάβασα οτι χθές είχε εγκαίνια , μιας και μετακόμισε στην Τσαουενγκ το ελληνικό εστιατόριο...

Το έχει επισκεπτεί κανένας σας?

Έκλεισε πριν από μερικές ημέρες
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 01, 2011, 11:35:27 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #89 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 15:04:49 μμ »
Για την ουσία του πράγματος μπορώ να θεωρήσω ότι ήταν μια κακία στιγμή του εν λόγο επιχειρηματία και να ζητήσω να σβηστούν όλα τα σχετικά ποστ δικά μου και άλλον και το θέμα να θεωρηθεί λήξαν………….

***Μπορούσες  απλά και μόνον να ανεβάσεις την διεύθυνση της σελίδας του χωρίς κανένα σχόλιο…. ο οποιοσδήποτε  μπορούσε  να το κάνει …..

Τώρα όσων αφορά την τοποθέτηση σου ……......

1...Αν και ζήτησα να γράψει από τότε και να επιχειρηματολογήσει(αναφερομαι στον Στελκον),δεν το έκανε ποτέ....

..προφανώς δεν διαβάζεις σωστά η κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις η δεν θέλεις να καταλάβεις την επιχειρηματολογία μου. ....

2)….καθαρά δυσφημιστική και δόλια.....???? …

………από που και ως που ?? ….δεν κάνω μπίζνες εγώ στην Ταϊλάνδη για να έχω τα όποια δόλια συμφέροντα ……..εσύ κάνεις.......και αν δεν καταλαβαίνεις ότι το να αποκαλείς κάποιον δόλιο  εκλαμβάνεται  ως προσβολή τότε βρίσκεσαι σε πλήρη  σύγχυση .........

..για τα υπόλοιπα ……. αργότερα ……ίσος να επανέλθω και εγώ μετά από κανένα χρόνο .....η μετά από καμιά φιλοξενία ……..
…….. ή μπορείς και να με διαγράψεις άμεσα από το φόρουμ σου ……….

(***Μπορούσες  απλά και μόνον να ανεβάσεις την διεύθυνση της σελίδας του χωρίς κανένα σχόλιο…. ο οποιοσδήποτε  μπορούσε  να το κάνει …..) ;)
Η Στάση μας στα καθημερινά πεπραγμένα η ανοχή μας ή όχι σε αυτά η κουλτούρα μας γενικότερα η πολιτική συνείδηση (όχι η κομματική ) είναι αυτή που μας κατατάσσει ιδεολογικά και τελικά αυτή που ένας λαός επιλέγει τις κυβερνήσεις του  μην κλαιγόμαστε άξιοι των πεπραγμένων μας είμαστε.