0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υ.Γ. Ελπιζω προσεχως να τροποποιουντε και τα προσβλητικα μυνηματα - χωρις λογο - εναντιων μελων εδω, οπως τροποποιηθηκε και το δικο μου σε 1 λεπτακι, απο οτι βλεπω το προσβλητικο μυνημα του ''κυριου'' αυτου δεσποζει πανω απο 1 μηνα εδω '' ευχαριστω....
Παράθεση από: pattaya4ever στις Μαρτίου 19, 2010, 19:23:59 μμΥ.Γ. Ελπιζω προσεχως να τροποποιουντε και τα προσβλητικα μυνηματα - χωρις λογο - εναντιων μελων εδω, οπως τροποποιηθηκε και το δικο μου σε 1 λεπτακι, απο οτι βλεπω το προσβλητικο μυνημα του ''κυριου'' αυτου δεσποζει πανω απο 1 μηνα εδω '' ευχαριστω....[off-topic]Δεν είδα κάποιο μήνυμα που να ονοματίζει τα μέλη του φόρουμ ως βόδια[/off-topic]
Ειδες κατι αλλο με κατι φτυαρια για 4 ατομα - ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ - του φορουμ που διαχειριζεσαι, το βοδι ειναι ενα πολυ συμπαθυτικο τετραποδο που προσφερει πολλα στην καθημερινοτητα μας, το ανεφερα ενδεικτικα και ΧΩΡΙΣ να ονοματισω κανεναν εδω, ΞΕΡΩ πολυ καλα τι γραφω και συνηθως απαντω στις προσβολες ΜΟΝΟ, δικο σου ομως ειναι ο χωρος εδω ΕΣΥ ραβεις και ξηλωνεις ''Δημοκρατικα παντα''...ναστε καλα για τα ινφος που με δωσατε για το γαμου εκει, δεν θα σας ξαναενοχλησω...
Παράθεση από: pattaya4ever στις Μαρτίου 19, 2010, 20:23:27 μμΕιδες κατι αλλο με κατι φτυαρια για 4 ατομα - ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ - του φορουμ που διαχειριζεσαι, το βοδι ειναι ενα πολυ συμπαθυτικο τετραποδο που προσφερει πολλα στην καθημερινοτητα μας, το ανεφερα ενδεικτικα και ΧΩΡΙΣ να ονοματισω κανεναν εδω, ΞΕΡΩ πολυ καλα τι γραφω και συνηθως απαντω στις προσβολες ΜΟΝΟ, δικο σου ομως ειναι ο χωρος εδω ΕΣΥ ραβεις και ξηλωνεις ''Δημοκρατικα παντα''...ναστε καλα για τα ινφος που με δωσατε για το γαμου εκει, δεν θα σας ξαναενοχλησω...[off-topic]H μοναδική τροποποίηση που κάναμε ήτανε η διαγραφή της λέξης "βόδια"Όσο για τα μαθηματα περί δημοκρατίας ... μπορείς να τα παραδώσεις σε συναδέλφους σου και όχι σε μένα [/off-topic]
Ενα νεο Ελληνοκτητο μαγαζι εχει σημερα ενγκαινια στο Koh Samui!!! "The mad Greek bar ang grill" του Γιαννη Διακου στο Fisherman's village (1/2 Moo 1 Bahput.Fisherman's village.Surat Thani 84320 Koh Samui). Περισσοτερες info συντομα...
σα να παραγεμησε ελληνες, το πουκετ νομιζω, επιχειρηματιες, και ημιμονιμους κατοικους. καλα κανω μου φαινετε και δεν εχω ξαναπατησει ξανα απ τη πρωτη φορα. νομιζω οτι αν θελει κανεις φραπεδακι, ελληνικο καφε, και το κυριοτερο ελληνικο κουτσομπολιο, οπου ολοι "θαβουνε" τους αλλους, παιρνει τη "παντοφλα" και σε 1 ωρα ειναι στην αιγινα (τυχαιο νησι)
stelkon ακριβως επειδη σε ξερω ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ...Τον ανθρωπο αυτον προσωπικα ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ..ουτε τι επιχειρηση εχει ουτε το ονομα του αλλα δε θα επρεπε να μαθουμε και τον λογο? Τελικα τι εγινε και μετα απο 2 μηνες στρεφεσαι εναντιον του κανοντας αρνητικη διαφημιση για αυτον? Αν ηταν μελος στο φορουμ μαλλον δε θα ελεγες τιποτα...
Και όμως είναι μέλος του φόρουμ Για αυτό θα ήθελα ο stelkon να επιχειρηματολογησει
Διάβασα οτι χθές είχε εγκαίνια , μιας και μετακόμισε στην Τσαουενγκ το ελληνικό εστιατόριο...Το έχει επισκεπτεί κανένας σας?