Αποστολέας Θέμα: Μεταφορά από Αεροδρόμιο προς Παττάγια και αντίστροφα με Λεωφορείο  (Αναγνώστηκε 34267 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος flynow

• **
  • Φύλο: Άντρας
Για τους συνάδελφους που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν λεωφορείο από αεροδρόμιο προς Παττάγια και αντίστροφα μία φτηνή λύση είναι η μεταφορά με λεωφορείο. Συγκεκριμένα υπάρχει μια εταιρεία ονόματι BELL TRAVEL SERVICE που παρέχει απευθείας σύνδεση του αεροδρομίου της Μπανγκόκ με Παττάγια με συνολικό κόστος 150 μπάτ(περίπου 3 ευρώ). Το πλεονέκτημα πέραν του χαμηλού κόστους είναι ότι το λεωφορείο βρίσκεται δίπλα στην έξοδο από το terminal και μπαίνεις κατευθείαν στο λεωφορείο χωρίς άλλες μετεπιβιβάσεις στην περιοχή του αεροδρομίου. Υπάρχει εκπρόσωπος της εταιρείας στο Level 1, Gate 7 δίπλα από το γκισέ της τουριστικής αστυνομίας, με ένα λευκό πανό πάνω στο οποίο βρίσκεται το όνομα σας αν έχεται κάνει κράτηση θέσης. Φτάνοντας στην Παττάγια το λεωφορείο σταματά στον κεντρικό σταθμό, εκεί μπαίνετε σε mini-van το οποίο σας πηγαίνει έξω από το ξενοδοχείο σας. Για την επιστροφή από Παττάγια προς αεροδρόμιο, το mini-van σας παίρνει από το ξενοδοχείο σας προς τον κεντρικό σταθμό όπου μετεπιβάζεσθαι στο λεωφορείο προς αεροδρόμιο. Για επικοινωνία και κράτηση θέσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση rrc_bus@hotmail.com.
H ίδια εταιρεία προσφέρει επίσης δρομολόγια από αεροδρόμιο προς Μπανκγόκ και αντίστροφα για 150 μπάτ, όπως επίσης δρομολόγια από Παττάγια προς Μπανκόκ και αντίστροφα για 300 μπάτ.
Προσωπικά τους χρησιμοποίησα τον περασμένο Απρίλιο στο ταξίδι μου και έμεινα ευχαριστημένος.

Αποσυνδεδεμένος Esposito

• Warned
  • *
Έχω στείλει e-mail στα παληκάρια αλλά ακόμα αναμένω απάντηση...υπάρχει η εταιρεία;την έχει χρησιμοποιοίησει κανένας;

Αποσυνδεδεμένος rovespieros

• **
καλημερα

Αν φθασει καποιος αεροδρομιο (BKK) ωρα 21.00 με προορισμο Παττάγια

τι αλλη εναλλακτικη εχει εκτος απο ταξι?????

ευχαριστω!!!!!

Αποσυνδεδεμένος flynow

• **
Έχω στείλει e-mail στα παληκάρια αλλά ακόμα αναμένω απάντηση...υπάρχει η εταιρεία;την έχει χρησιμοποιοίησει κανένας;
Την έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές. 150 μπάτ. Αν θέλεις να με ρωτήσεις για αυτούς στείλε μου πμ.

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

Την έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές. 150 μπάτ. Αν θέλεις να με ρωτήσεις για αυτούς στείλε μου πμ.

και πως γινεται εχουνε ταμπελα κανονικα με το ονομα μας?? εχω στειλει και γω εμαιλ αλλα τιποτα ακομα...
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

Αποσυνδεδεμένος flynow

• **

και πως γινεται εχουνε ταμπελα κανονικα με το ονομα μας?? εχω στειλει και γω εμαιλ αλλα τιποτα ακομα...
[/quote]Το όνομα σου θα βρίσκεται σε μια ταμπέλα μαζί με άλλα βέβαια. Στο e-mail που τους στέλνεις θα γράφεις μόνο τα εξής - το όνομα σου, την ημερομηνία και τοπική ώρα άφιξης στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, και το ξενοδοχείο που θα μείνεις στην Παττάγια. Τίποτα παραπάνω.

kachakohchang

• Επισκέπτης
Government Bus Service

Eκτος της εταιρειας Bell Transport Company υπαρχει κ η κρατικη λυση μεταφορας.
Απο το level 2 κατεβαινεται κατω στο level 1 κ προχωρατε στην εξοδο 8
Εκει υπαρχει ταμιας να σας εξυπηρετησει ,τα λεωφορεια ειναι κλιματιζομενα
κ το εισιτηριο κοστιζει 106 baht
To λεωφορειο κανει σταση στην north pattaya στη central κ στη jomtien.
Οι ωρες αναχωρησης ειναι:

06.45
09.15
13.15
17.15

Για την εταιρεια Bell Transport Company ισχυει οτι γραφει το μελος
flynow κ οι ωρες αναχωρησης ειναι:

08.00
10.00
12.00
14.00
16.00
18.00

Αποσυνδεδεμένος aris73

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Στο λεωφορειο με τα 106μπατ προσφερουν και νερο κ κρουασανακι !!!!!!!

Pascal

• Επισκέπτης
Το e-mail για την Bell Transport δεν ισχυει εδω και λιγες μερες επειδή υπάρχει πλέον site της εταιριας οπου με εγγραφη (τουλάχιστον 3 μερες πριν την αφιξη) ενημερώνεις για τη μεταφορα που επιθυμεις.

kachakohchang

• Επισκέπτης
Το e-mail για την Bell Transport δεν ισχυει εδω και λιγες μερες επειδή υπάρχει πλέον site της εταιριας οπου με εγγραφη (τουλάχιστον 3 μερες πριν την αφιξη) ενημερώνεις για τη μεταφορα που επιθυμεις.
Eυχαριστουμε, αυτα ειναι τα καλα του δημοσιου διαλογου , για χρηστικα θεματα.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 09, 2009, 16:27:35 μμ από thailandgr »
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

kachakohchang

• Επισκέπτης
Pattaya με taxi...
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 22, 2009, 21:53:36 μμ »
Για οσα μελη προκειται να χρησιμοποιησουν taxi για να πανε στην

pattaya ειναι μια πολυ καλη τιμη..

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: Pattaya με taxi...
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 22, 2009, 21:59:10 μμ »
πολυ καλη τιμη αν αναλογιστει κανεις οτι τα πειρατικα ταξι εξω απο το αεροδρομιο περνουν γυρω στα 1200-1400 μπατ,αναλογα ποσο καλος εισαι στο παζαρι.

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 22, 2009, 22:00:03 μμ »
πολυ καλη τιμη αν αναλογιστει κανεις οτι τα πειρατικα ταξι εξω απο το αεροδρομιο περνουν γυρω στα 1200-1400 μπατ,αναλογα ποσο καλος εισαι στο παζαρι.

Αντε... παλι σας εφτιαξα...

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 24, 2009, 19:44:41 μμ »
πηρα σημερα ενα email απο τον κυριο αυτο με σκοπο να κανονισω να με περιμενει στο αεροδρομιο.το μονο που θελει ειναι τις πτησεις.τον ρωτησα για την τιμη και μου ειπε οντως οτι ειναι 1000 μπατ για 1-3 ατομα με ολα πληρωμενα δηλαδη και τα διοδια.οποιος λοιπον θελει δεν εχει παρα να δοκιμασει.