Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αυτό τό topic
Αυτό τό board
Όλο τό forum
Google
Αρχική
Φόρουμ
Βοήθεια
Αναζήτηση
Ημερολόγιο
Επικοινωνία
Σύνδεση
»
ΔΙΑΦΟΡΑ
»
Αθλητικα - Σπορ - μηχανοκινητος Αθλητισμος
(Συντονιστής:
lostromos
) »
η γωνια του ποδοσφαιρου
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Αναζήτηση
Σελίδες:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
22
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: η γωνια του ποδοσφαιρου (Αναγνώστηκε 157941 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Oytopikos
Γενικός συντονιστής
Φύλο:
สมน้ำหน้า
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Firefox 21.0
Απ: η γωνια του ποδοσφαιρου
«
Απάντηση #240 στις:
Μαΐου 19, 2013, 08:12:19 πμ »
Mπροστά και στους πανηγυρισμούς οι Ταϊλανδοί
Not a valid youtube URL
Follow @thaigr
Oytopikos
Γενικός συντονιστής
Φύλο:
สมน้ำหน้า
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Firefox 21.0
«
Απάντηση #241 στις:
Ιουνίου 15, 2013, 21:02:45 μμ »
[Friendly Match] China 1-5 Thailand
Not a valid youtube URL
Follow @thaigr
mikelangelo
Windows 8/Server 2012
Browser:
Firefox 21.0
«
Απάντηση #242 στις:
Ιουνίου 15, 2013, 21:15:21 μμ »
Μετα τον γνωστο γυρολογο Ericcson, την ομαδα εχει αναλαβει εδω και λιγο καιρο η παλαια δοξα της Real, ο Antonio Camacho.
Ειναι παντως ηλιου φαεινοτερον οτι οι φιλοι Ταυλανδοι "δεν το χουν " το αθλημα.
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω, εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."
Νικος Καζαντζακης
mikelangelo
Windows 8/Server 2012
Browser:
Firefox 22.0
4 Ιουλιου 2004
«
Απάντηση #243 στις:
Ιουλίου 04, 2013, 13:11:19 μμ »
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2013, 16:49:21 μμ από lostromos
»
"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."
Νικος Καζαντζακης
Oytopikos
Γενικός συντονιστής
Φύλο:
สมน้ำหน้า
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Firefox 22.0
«
Απάντηση #244 στις:
Ιουλίου 09, 2013, 19:01:51 μμ »
Η Μπαρτσελόνα θα βρεθεί σύντομα στην Ταϊλάνδη για την ετήσια περιοδεία της και ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να αποθεωθεί.
Ένα γκρουπ από μικρά παιδιά φορώντας φανέλες της Σέλτικ έφτιαξαν ένα τραγούδι που υμνεί τον Αργεντινό σταρ και αναφέρεται στη διαδρομή του. Από τα φτωχικά του χρόνια στο Ροσάριο και τα προβλήματα ανάπτυξης που είχε, μέχρι το ταξίδι στη Βαρκελώνη και την καταξίωσή του ως κορυφαίου παίκτη της γενιάς του.
sport-fm
Follow @thaigr
Oytopikos
Γενικός συντονιστής
Φύλο:
สมน้ำหน้า
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Firefox 22.0
«
Απάντηση #245 στις:
Ιουλίου 14, 2013, 09:32:28 πμ »
THAILAND ALL STARS vs MANCHESTER UNITED 1-0
Follow @thaigr
Oytopikos
Γενικός συντονιστής
Φύλο:
สมน้ำหน้า
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Firefox 22.0
«
Απάντηση #246 στις:
Αυγούστου 05, 2013, 19:40:22 μμ »
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι Ζεράρ Πικέ και Αντρές Ινιέστα ενόψει του φιλικού αγώνα της Μπαρτσελόνα στην Ταϊλάνδη.
Οι "μπλαουγκράνα" έφτασαν τη Δευτέρα στην Μπανγκόκ, απ' όπου θα ξεκινήσει η περιοδεία τους στην Ασία, και για λογαριασμό της ομάδας μίλησαν οι δύο Ισπανοί, οι οποίοι κάλυψαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα.
Το πιο σημαντικό, ίσως, θέμα αυτή τη στιγμή είναι ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" δε δείχνουν να τα παρατούν εύκολα, όμως, ο Πικέ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει ο συμπατριώτης του από το "Καμπ Νόου".
"Ανέκαθεν είμαι πολύ ήσυχος. Είναι φυσιολογικό για έναν παίκτη με αυτή την ποιότητα να έχει προτάσεις, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω πως θα μείνει. Αυτό είναι το μεγάλο όνειρό του και είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνει. Ποτέ δεν αμφέβαλα επ' αυτού".
Από την πλευρά του ο Ινιέστα προσέθεσε: "Ποτέ δεν αμφέβαλα για κανέναν από τους συμπαίκτες μου. Για μένα είναι όλοι τους οι καλύτεροι. Ο Σεσκ είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και ήταν πάρα πολύ καλός σε όλη τη σεζόν".
Ακόμη, για τον Λιονέλ Μέσι ο Πικέ είπε: "Κάθε χρόνο είναι και καλύτερος, φαίνεται να φτάνει στα όριά του, αλλά καταφέρνει να τα ξεπερνά. Σκοράρει, δημιουργεί παιχνίδι και σηκώνει στις πλάτες του την ομάδα. Αυτό είναι φυσιολογικό καθώς πρόκειται για τον πέμπτο πιο παλιό παίκτη της ομάδας και γιατί πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου".
Σε ερώτηση για τον Νεϊμάρ ο Ινιέστα είπε: "Δε θα του πάρει χρόνο για να προσαρμοστεί. Όταν βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα του κόσμου τότε είναι εύκολο να προσαρμοστείς. Είναι μία μεταγραφή από την οποία μόνο θετικά μπορούν να υπάρξουν. Είναι φυσιολογικό να χρειάζεσαι κάποιο χρόνο. Είναι πιο κοντά με τους Άλβες και Αντριάνο, αλλά εμείς οφείλουμε να τον εντάξουμε στην ομάδα. Θέλουμε να πάρουμε τίτλους και αν γίνεται να ξαναφτάσουμε τους 100 βαθμούς στο πρωτάθλημα".
Τέλος, για τον Τάτα Μαρτίνο ο Πικέ σχολίασε: "Οι προπονήσεις είναι σχεδόν ίδιες. Του αρέσει να μιλάει κι αυτό είναι καλό. Δεν υπάρχουν δραστικές αλλαγές και θα συνεχίσουμε να παίζουμε με την μπάλα".
σπορτ24
Follow @thaigr
Oytopikos
Γενικός συντονιστής
Φύλο:
สมน้ำหน้า
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Firefox 23.0
«
Απάντηση #247 στις:
Αυγούστου 07, 2013, 20:33:30 μμ »
Ίχνος σεβασμού απέναντι στους φιλόξενους Ταϊλανδούς δεν έδειξε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί συνέτριψαν με 7-1 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ασιατικής χώρας και ίσως ο δείκτης του σκορ να ήταν ακόμη μεγαλύτερος αν ο Χεράρδο Μαρτίνο δεν έκανε τόσες αλλαγές. Τον αγώνα στην Μπανγκόγκ παρακολούθησαν περίπου 65.000 θεατές.
Ο Πέδρο πέτυχε χατ-τρικ σκοράροντας στο 19’, το 35’ και το 48’, ο Λιονέλ Μέσι βρήκε δύο φορές δίχτυα, στο 14’ με πέναλτι και στο 25’, ενώ το σκορ άνοιξε με το παρθενικό του γκολ με τη νέα του ομάδα ο Νεϊμάρ στο 12’ και το έκλεισε ο Αλέξις Σάντσες στο 49’. Οι δύσμοιροι γηπεδούχοι είχαν μειώσει προσωρινά στο 43’ με πέναλτι του Ντάνγκντα.
Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Βαλντές (61’ Πίντο), Άλβες, Πικέ (46’ Μπαρτρά), Μπανιάκ (46’ Μασεράνο), Αντριάνο (46’ Άλμπα), Σέρχι (46’ Μοντόγια), Σονγκ (46’ Τσάβι), Σεσκ (67’ Ντονγκού), Πέδρο (46’ Μπουσκέτς), Μέσι (46’ Ινιέστα), Νεϊμάρ (46’ Αλέξις).
sport-fm
Follow @thaigr
mikelangelo
Windows 8/Server 2012
Browser:
Firefox 23.0
«
Απάντηση #248 στις:
Αυγούστου 27, 2013, 17:41:19 μμ »
Καλη επιτυχια σημερα στον μεγαλο Π.Α.Ο.Κ που εχει ραντεβου με την Ιστορια σε λιγες ωρες.
Η Τουμπα δυστυχως θα ειναι αδεια ελεω μερικων ανεγκεφαλων, αλλα ολοι οι υγιεις φιλαθλοι θελω να πιστευω οτι θα ειναι μαζι με την ελληνικη ομαδα.
"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."
Νικος Καζαντζακης
karabε
Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 9.0
«
Απάντηση #249 στις:
Σεπτεμβρίου 24, 2013, 10:25:43 πμ »
Παντου υπαρχουν παραγκες
Not a valid youtube URL
karabε
Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 9.0
«
Απάντηση #250 στις:
Σεπτεμβρίου 26, 2013, 17:11:44 μμ »
Παράθεση από: Oytopikos στις Σεπτεμβρίου 17, 2012, 19:08:55 μμ
Παλιά ,τώρα Ουντον εφ-σι
Παντα με τους ηττημενους
Καιρος να αλλαξεις
Not a valid youtube URL
Oytopikos
Γενικός συντονιστής
Φύλο:
สมน้ำหน้า
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Firefox 25.0
«
Απάντηση #251 στις:
Νοεμβρίου 19, 2013, 22:57:07 μμ »
Με πανηγυρικό τρόπο η Ελλάδα (νίκη και ισοπαλία) «σφράγισε» το εισιτήριο για την τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναδείχθηκε ισόπαλο στο Βουκουρέστι, 1-1 (3-1 στο πρώτο παιχνίδι), κόντρα στη Ρουμανία και θα βρεθεί στην κλήρωση των ομίλων της 6ης Δεκεμβρίου στην πόλη Μπαΐα, όπου θα μάθει τους αντιπάλους τους στην καταληκτική φάση της διοργάνωσης του ερχόμενου καλοκαιριού.
Η Εθνική μας υπεράσπισε με επιτυχία το 3-1 του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη, παίρνοντας την πολύτιμη ισοπαλία (1-1) που της έδωσε την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014. Η Εθνική μας, παρά την πίεση που δέχθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα, σύντομα ισορρόπησε το παιχνίδι και έδειξε ότι είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, στο 23΄ ο Καραγκούνης έβγαλε τον Μήτρογλου στην πλάτη της ρουμανικής άμυνας, ο οποίος με σωστό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.
Τίποτα δεν έδειχνε ότι η αντίπαλός μας μπορούσε να αλλάξει τη μούρα του αγώνα μέχρι τη φάση του 55ου λεπτού, όταν σε ένα περίεργο παιχνίδι της μπάλας, κατέληξε στα δίχτυα του Καρνέζη με αυτογκόλ των Τοροσίδη και Χολέμπας!
Συγχαρητήρια !!!
Follow @thaigr
anmar2004
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Chrome 32.0.1700.102
«
Απάντηση #252 στις:
Φεβρουαρίου 02, 2014, 01:16:12 πμ »
Αν και ειμαι φιλο-ολυμπιακος (οχι οπαδος) αλλα ετσι για να γελασουμε λιγο.
Oytopikos
Γενικός συντονιστής
Φύλο:
สมน้ำหน้า
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Firefox 26.0
«
Απάντηση #253 στις:
Φεβρουαρίου 09, 2014, 06:18:46 πμ »
Ο Αρίζα Μακουκούλα δεν έμεινε και πολλές ημέρες χωρίς δουλειά καθώς λίγο μετά το διαζύγιο με τον ΟΦΗ, βρήκε ομάδα στην Ταϊλάνδη!
Συγκεκριμένα, ο 33χρονος επιθετικός θα φοράει την φανέλα της BEC Tero Sasana καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Μακουκούλα μπορεί να έφτασε στα 33, να πέρασε, σχεδόν, απαρατήρητος από τον ΟΦΗ ωστόσο φαίνεται ότι το όνομα του "πουλάει" ακόμα…
http://www.gentikoule.gr/paraskhnia/80578-stin-tailandi-o-makoukoula
Follow @thaigr
Oytopikos
Γενικός συντονιστής
Φύλο:
สมน้ำหน้า
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Firefox 27.0
«
Απάντηση #254 στις:
Φεβρουαρίου 22, 2014, 10:11:56 πμ »
Η Thai Premier League ξεκινάει σήμερα
ส. 22/02/14
Buriram United 13 : 00 Songkhla United
Chiangrai United 13 : 00 Bangkok Glass
Suphanburi 14 : 00 Ratchaburi
Chonburi 14 : 00 Police United
Muang Thong United 15 : 00 Chainat
อา. 23/02/14
Sisaket 13 : 00 Osotspa
Samut Songkhram 13 : 00 BEC Tero Sasana
Army United 14 : 00 Bangkok United
Air Force United 14 : 00 TOT
Singhtarua 15 : 00 PTT Rayong
Follow @thaigr
Εκτύπωση
Αναζήτηση
Σελίδες:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
22
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
thai.gr
»
ΔΙΑΦΟΡΑ
»
Αθλητικα - Σπορ - μηχανοκινητος Αθλητισμος
(Συντονιστής:
lostromos
) »
η γωνια του ποδοσφαιρου
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
OK
Μάθετε περισσότερα