Αποστολέας Θέμα: Yensabai Condotel South Pattaya  (Αναγνώστηκε 4364 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Pascal

• Επισκέπτης
Yensabai Condotel South Pattaya
« στις: Μαΐου 07, 2009, 17:17:35 μμ »
Μπορεί να είμαι σχετικά "νέος" στο forum αλλά  πρίν πάρω δικό μου condo για long time, έμεινα σε αρκετά καταλύματα από τα οποία μπορώ πλέον να προτείνω το κατά τη γνώμη μου "ΤΟΡ"(μετά από 12 χρόνια !!!). Πρόκειται για το Yensabai Condotel στο Soi 17.Είναι ένα σχεδόν 10όροφο Condominum αποτελούμενο από Studios και μερικά μεγαλύτερα διαμερίσματα (όλα προς ενοικίαση) πολυτελούς κατασκευής και διαρίθμισης αλλά σε ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΕΣ τιμές. Έχει 24ωρο Security, τεράστια πισίνα (δεν θυμάμαι για το internet) και χωρίς χρέωση για "επισκέπτη". Δέχεται κρατήσεις με προκαταβολή μέσω επιταγών WESTERN UNION (για τους ΜΗ κατόχους πιστωτικής κάρτας)!!! Το έχω κάνει,επιμένετε αν ζητάνε κάρτα.
Τιμές- 500-800 Baht/μέρα (ανάλογα τον όροφο και αν είναι landview ή seaview) για 1-8 μέρες
         Για περισσότερες μέρες οι τιμές πέφτουν από 400-670 Baht/μέρα (περίπου)
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΗΜΙΣΕΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙ !!!!!!!
www.pattayarentaroom.com
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 05, 2009, 11:07:47 πμ από Pascal »

Αποσυνδεδεμένος gelis

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • ....ταξιδι διχως τελος...
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.5 Firefox 3.5
Απ: Yensabai Condotel South Pattaya
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 04, 2009, 09:02:51 πμ »
Μπορεις να προσδιορισεις που ακριβως ειναι ,ασ πουμε ποση ωρα απο την walking street,η δωσε καποιο αλλο σημειο αναφορας γιατι απ τον χαρτη που εχει δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως ειναι-αν εχει το λεωφοριακι με τα 10 baht που να σε πηγαινει απευθειας στο κεντρο?
Ζεις μοναχα μια φορα,αλλα αν το κανεις σωστα ,μια φορα ειναι αρκετη.

Απο οσα ακους ,μην πιστευεις τιποτα
Απο οσα βλεπεις,να πιστευεις τα μισα

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.9 Firefox 3.0.9
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 04, 2009, 10:17:40 πμ »
Μπορεί να είμαι σχετικά "νέος" στο forum αλλά  πρίν πάρω δικό μου condo για long time, έμεινα σε αρκετά καταλύματα από τα οποία μπορώ πλέον να προτείνω το κατά τη γνώμη μου "ΤΟΡ"(μετά από 12 χρόνια !!!). Πρόκειται για το Yensabai Condotel στο Soi 17.Είναι ένα σχεδόν 10όροφο Condominum αποτελούμενο από Studios και μερικά μεγαλύτερα διαμερίσματα (όλα προς ενοικίαση) πολυτελούς κατασκευής και διαρίθμισης αλλά σε ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΕΣ τιμές. Έχει 24ωρο Security, τεράστια πισίνα (δεν θυμάμαι για το internet) και χωρίς χρέωση για "επισκέπτη". Δέχεται κρατήσεις με προκαταβολή μέσω επιταγών WESTERN UNION (για τους ΜΗ κατόχους πιστωτικής κάρτας)!!! Το έχω κάνει,επιμένετε αν ζητάνε κάρτα.
Τιμές- 500-800 Baht/μέρα (ανάλογα τον όροφο και αν είναι landview ή seaview) για 1-8 μέρες
         Για περισσότερες μέρες οι τιμές πέφτουν από 400-670 Baht/μέρα (περίπου)
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΗΜΙΣΕΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙ !!!!!!!
www.pattayarentaroom.com

Χρειάζεσαι μηχανάκι, για να πας στο κέντρο; Όταν λέω κέντρο, εννοώ, royal garden, mike shopiing κλπ.

Αποσυνδεδεμένος gelis

• **
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 04, 2009, 10:51:07 πμ »
Δηλαδη απο το Mike Shoping το εμπορικο με τα ποδια ποση ωρα ειναι ?-ειναι στην νοητη του ευθεια προς τον second η third road ?Μπορεισς σε παρακαλω να προσδιορισεις που περιπου ειναι?-με ενδιαφερει αμεσα,σε ευχαριστω εκ των προτερων.

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.11 Firefox 3.0.11
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 04, 2009, 12:05:31 μμ »
http://www.yensabaipattaya.com/aboutus.html#location

τρεχα γυρευε.... ασε που αυτη η περιοχη ειναι γεματο αραβες. με μια κοπελα που πηγαμε με το μηχανακι της απο walking street σε ενα club σ'εκεινη την περιοχη μου φανηκε μεγαλη η διαδρομη και δεν μπορουσα να καταλαβω που πηγαιναμε.

Pascal

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 10, 2009, 02:11:10 πμ »
Είναι ανάμεσα στον second και τον third με είσοδο είτε από το soi 17 είτε από το soi Yensabai. Από Walking str κάνεις αριστερά μετά το Lobster pot στο στενάκι και ανεβαίνεις κόβωντας τον 2d. Από Beach road κάνεις δεξιά στον 2nd προς Buhda hill και σε 500-600m. θα δείς το soi 17 αριστερά σου και σε ακόμα 100μ. το soi Yensabai. ΟΧΙ djzan δεν είναι γειτονιά Αράβων, εσύ ανέβηκες από Walking str από το soi 15 (πάει κι από κεί αλλά χάνεσαι) πού είναι γεμάτη Άραβες. Γύρω από το Yensabai έχει φτηνά δωμάτια για κοπέλες που δουλεύουν στην πόλη και 1-2 ακόμα φτηνά ξενοδοχεία.Πάντως ΝΑΙ χρειάζεται μηχανάκι.

Αποσυνδεδεμένος gelis

• **
  • Browser:
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 10, 2009, 09:43:43 πμ »
σε ευχαριστω Pascal,ησουν σαφεστατος.το εκτιμω ιδιαιτερως!