0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
p.s. οι φωτογραφιες μπαινοντας στο site ποιοι ναοι κ ποια μερη ειναι;;;
Γεια σας. Είμαι ο Rider. Κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο στο όνομα (την ζωή είχα κατά νου την οποία πιστεύω ότι αν δεν την καβαλήσεις θα σε καβαλήσει αυτή ).Πριν πολλά χρόνια πήγα για πρώτη φορά Ταϊλάνδη, από τότε είμαι συχνός επισκέπτης, την έχω αγαπήσει αυτή τη χώρα, έχω παντρευτεί από εκεί, είμαι χωρισμένος χωρίς διαζύγιο προς το παρόν και ήδη έχω ένα καινούριο πούγιν από εκεί. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να ζήσω μόνιμα εκεί και μου είναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες από αυτό το σάιτ. Κρίμα που δεν το ήξερα πιο πριν για να παίρνω πληροφορίες για διάφορα θέματα που με ενδιαφέρουν, όπως η βίζα χωρίς γάμο, για τουρισμό.Θα τα λέμε συχνά πιστεύω από 'δω και πέραRider
Ενα ΓΕΙΑ σε ολους και απο μενα!Μολις πριν απο 10 μερες γυρισα...οποτε....καταλαβαινετε!!!Συγχαρητηρια σε ολους για το χρησιμοτατο αυτο φορουμ!!
Καλησπερα σε ολους και ολες. Ειμαι ο Κωστας απο Θεσ/νικη. Το site σας το παρακολουθω αρκετο καιρο μπορω να πω και ηταν και ειναι φυσικα η καλυτερη πηγη πληροφοριων για αυτην την τοσο ΣΠΟΥΔΑΙΑ σε ολα χωρα. Την Ταυλανδη την εχω επισκεφτει 2 φορες μεσα σε ενα χρονο και διαπιστωσα παρα πολλα καλα και λιγα ασχημα. Ολα αυτα με εκαναν να γραφτω στο site σας ωστε να μαθω ακομα περισσοτερα και αν μπορεσω να βοηθησω κι εγω οσο μπορω -παντα με αγαπη και αντικειμενικοτητα μεσα απο τα δικα μου ματια- ολους τους φιλους και συν-ταξιδιωτες μου...σας ευχαριστω!!