0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και αυτή είναι μια φωτογραφία μου!!!! Αναμνήσεις.....ωραια φωτο Ivan -που βρισκεσαι στην εν λογω Φωτο?
Παράθεση από: Taxidiwtis στις Ιουνίου 21, 2010, 00:42:01 πμ Και αυτή είναι μια φωτογραφία μου!!!! Αναμνήσεις.....ωραια φωτο Ivan -που βρισκεσαι στην εν λογω Φωτο?Μην την κρατάς κρυφή δεν θα στην κλέψουμε την φωτογραφεία.
Ειναι πιο κατω ρε Νικ -δες λιγο πιο κατω θα την δεις!Παράθεση από: doctortilac στις Ιουνίου 21, 2010, 00:53:55 πμΠαράθεση από: Taxidiwtis στις Ιουνίου 21, 2010, 00:42:01 πμ Και αυτή είναι μια φωτογραφία μου!!!! Αναμνήσεις.....ωραια φωτο Ivan -που βρισκεσαι στην εν λογω Φωτο?Μην την κρατάς κρυφή δεν θα στην κλέψουμε την φωτογραφεία.
Παράθεση από: Taxidiwtis στις Ιουνίου 21, 2010, 00:57:32 πμΕιναι πιο κατω ρε Νικ -δες λιγο πιο κατω θα την δεις!Παράθεση από: doctortilac στις Ιουνίου 21, 2010, 00:53:55 πμΠαράθεση από: Taxidiwtis στις Ιουνίου 21, 2010, 00:42:01 πμ Και αυτή είναι μια φωτογραφία μου!!!! Αναμνήσεις.....ωραια φωτο Ivan -που βρισκεσαι στην εν λογω Φωτο?Μην την κρατάς κρυφή δεν θα στην κλέψουμε την φωτογραφεία.Φίλε μου η σελίδα τελείωσε εκεί που σου έγραψα αλά φώτο δεν είδα. Μήπως θέλω γυαλιά?
Ειμαι ο Lucky strike και πετυχα διανα το καλυτερο φορουμ...καλως σας βρηκε ενας καψουρης της Ταιλάνδης που αναχωρει για το πρωτο του ταξιδι στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑΝΑ ΓΑΙΑ.......
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!Εντελώς τυχαία, οφείλω να ομολογήσω, ψάχνοντας στο νετ για πακέτα για Ταϋλάνδη, αλλά είναι τόσο ενδιαφέρον το site, που γράφτηκα μετά από λίγο..Έχω πάει μια φορά Ταϋλάνδη, πριν από 7 χρόνια (πώς περνάει ο καιρός..) και έχω βάλει τον άντρα μου στο τριπάκι να πάμε στον Σεπτέμβρη (τότε θα πάρουμε άδεια), επομένως αρχίσαμε από τώρα την αναζήτηση..
γεια σας παιδες ενας θεσσαλονικιος.......θανος....
Ολα καλα φιλε IVAN -σε μενα αναφερονταν ο doctor γιατι ποσταρα παραθεση τα λογια σου -χωρις τη φωτο σου και σε ρωτουσα που τραβηχτηκε- ο δοκτωρ ειδε την ερωτηση μου χωρις να δει την φωτο σου-μετα του εξηγησα και εληξε!