0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλως σας βρηκα, πολυ ωραιο φορουμ αν και ειναι τα πρωτα λεπτα που διαβαζω.Θα ειμαι Μπανκοκ απο την Παρασκευη εχω κλεισει 2 μερες στο Woraburi Sukhumvit Hotel, μηπως εκανα πατατα ? αλλα οπως και να εχει θα βρω καλυτερο διαβαζοντας τα σχολια.Ειμαι φωτογραφος και ψαχνω ενα καλο και φυσικα με εξαιρετικες τιμες καταστημα για canon, εχετε να προτεινετε κατι ?Εχω σκοπο να κατεβω Khao Sok, τι καλυτερο μεσ' την βροχη απο μια λιμνη ε ?Με απωτερο προορισμο το Λαος.Χαιρετω Χρηστος 36 γιαρς ολντ
καλησπερα σε ολους τους φιλους και φιλες της ταυλανδης
Γεια σας παιδια καλως σας βρηκα
Καλησπέρα Εδώ και μια εβδομάδα διαβάζω τις τόσες πληροφορίες που έχετε συλλέξει και αντάλλαξα πραγματικά τις βρίσκω ενδιαφέρων Είναι η πρώτη φόρα που θα ταξιδέψω εξωτερικό και έχω αποφασίσει να πάω ταϊλανδή μετά από τα τόσα καλά που έχω ακούσειΗ παρθενιά μου θα είναι διπλή, ταξίδι στο εξωτερικό και πρώτη φόρα σε αεροπλάνο μιας και ιτανε αυτός ο φόβος μου και δεν έπαιρνα από Αυτήν την απόφασηΘα τιν κάνω και όλα καλά.Η ερώτηση όμως, που και σε ποιο μεροςστην ταϊλανδή? Όπως τα γράφεται εδώ μου αρέσει παντού το θέμα είναι ότι θα φύγω μόνος, και το θέμα είναι να είμαι κάπου που να μπορώ να βρω παρέα, και γιατί όχι και κανέναν άλλον Έλληνα Μπανγκόκ Πουκέτ η αλλού πάρτε μια απόφαση για μένα Σκοπός του ταξιδίου είναι η χαλάρωση κανένα πανάκι και βραδινή διασκέδαση με όλα τα Παρελκόμενα Επίσης σκέπτομαι να φύγω σε μια εβδομάδα και να κάτσω 20 μέρες 3000 εύρο θα φτάσουν από ότι μου έχουν πει είναι αρκετά…Ευχαριστώ για την υπομονή σας….καλησπερα ειμαι ο σπυρος απο αθηνα ετων 39