Αποστολέας Θέμα: ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ  (Αναγνώστηκε 275591 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tseligas133

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 8.0 Firefox 8.0
Απ: ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ
« Απάντηση #690 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 16:05:34 μμ »
Γεια σας παιδια. Χαιρομαι που βρήκα μια τόσο καλά οργανωμένη ομάδα και τόσους φίλους της Ταιλάνδης.Λέγομαι Χρήστος και ετοιμάζομαι τον αλλο μήνα για Pattaya....με τρελλααααααα....

Αποσυνδεδεμένος spyros007

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 15.0.874.121 Chrome 15.0.874.121
« Απάντηση #691 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 16:09:38 μμ »
Kαλώς ήλθες Χρήστο !  :)

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #692 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 16:23:22 μμ »
Καλως ορισες και καλο ταξιι να εχεις
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος tseligas133

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #693 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 16:31:59 μμ »
ευχαριστω παιδια!

Αποσυνδεδεμένος vagos1980

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 8.0.1 Firefox 8.0.1
« Απάντηση #694 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 00:36:25 πμ »
 ขอบคุณครับ... Ευχαριστώ  για  το  καλωσόρισμα  ,   εύχομαι
 να  φανώ  χρησιμος…..  ;D

Αποσυνδεδεμένος manolis2011

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #695 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 14:44:37 μμ »
καλησπερα καλος σας βρηκα. Με λενε Μανο ειμαι 24 χρ. Σε 5 μηνες (24 μαιου) θα επιχειρησω την 2η αποπειρα να ταξιδεψω στην μπανγκοκ μιας και την πρωτη φορα αλλαξα προορισμο την τελευταια στιγμη λογω την διαμαχη που υπηρχε με τους διαδηλωτες (κοκκινα πουκαμισα). Αν και απ'οτι διαβαζω αυτην την περιοδο η μπανγκοκ εχει προβλημα με τις πλυμμηρες ελπιζω μεχρι τον μαιο να ειναι ολα κανονικα.
Ευχομαι σε αυτο το φορουμ να παρω πολλες πληροφοριες σχετικα με την ταυλανδη.
:)

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #696 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 17:07:17 μμ »
σου ευχομαστε με το καλο να πας.
το Μαιο δε θα εχεις κανενα προβλημα με νερα, ηδη απο οτι μου ειπαν ηδη το νερο εχει υποχωρησει παρα πολυ.

Αποσυνδεδεμένος RoyalDragon

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
Απ: Ταιλανδέζικη κουζίνα
« Απάντηση #697 στις: Μαΐου 13, 2012, 21:38:37 μμ »
ειμαι καινουριο μελος απο θεσσαλονικη και ειμαι απο τη ταυλανδη :)

Αποσυνδεδεμένος xhamster

• *
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 15.0.1 Firefox 15.0.1
Απ: χαιρετισματα σε ολους
« Απάντηση #698 στις: Σεπτεμβρίου 30, 2012, 16:47:34 μμ »
καλησπερα καλος σας βρηκα.

Αποσυνδεδεμένος Viperalus

• *
  • Unknown Unknown
  • Browser:
  • Chrome 32.0.1700.103 Chrome 32.0.1700.103
    • Psychedelic Wiki
« Απάντηση #699 στις: Φεβρουαρίου 24, 2014, 16:30:13 μμ »
Επιτέλους μπορώ να απαντήσω εδώ (υπήρξε κάποιο πρόβλημα στην αρχή).

Είμαι ο Γρηγόρης και είμαι καλά  :) Με την υψηλή φορολογία όμως δεν τα πάω καλά και δεν έχω καμία διάθεση να δουλεύω για να πληρώνω τρίτους. Σαν να ξεκίνησα όμως από λάθος βάση ε; Ναι, λοιπόν, πάμε πάλι.
Εδώ και 7 χρόνια ζω και εργάζομαι στην Ολλανδία. Είχα έρθει με την πρώην κοπέλα μου και όλα πήγαιναν καλά μέχρι και πριν ενάμιση δυο χρόνια, όπου έκτοτε άρχισαν να έρχονται φιρμάνια από την εφορία ή την υπηρεσία πρόνοιας (επιδόματα) ζητώντας μου να πληρώσω χρηματικά ποσά τα οποία δεν ανταποκρίνονται στον χαμηλό (κάτω του βασικού ορίου) μισθό μου. Ξεκίνησαν έτσι οι δόσεις και έκτοτε όλο αυτό με έχει κουράσει υπερβολικά και με γεμίζει στρες. Να σημειώσω πώς δεν έχω σημαντικά έξοδα, όλο κι όλο κάνα δυο φωτογραφικές μηχανές που αγόρασα στο διάστημα όλων αυτών των ετών και τον εξοπλισμό τους καθώς με ενδιαφέρει η φωτογραφία. Ούτε καν έξω σπαταλάω, δεν βγαίνω συχνά. Δεν έχω αυτοκίνητο κ.λ.π.

Ποιός θα το περίμενε σε μια χώρα όπως η Ολλανδία ε; Ναι, αλλά δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Εχθές λοιπόν σκεφτόμουν (για δεύτερη φορά, η πρώτη δυο περίπου χρόνια πριν) πώς θα ήταν να πήγαινα να ζήσω σε κάποιο εξωτικό μέρος μόνιμα, όπως στην Ταϊλάνδη για παράδειγμα, όπου το κόστος διαβίωσης είναι αρκετά χαμηλό.

Είναι πολλές και πολυσήμαντες οι παράμετροι για μια τέτοια μετοίκηση σε ένα εξωτικό τόπο και αυτό είναι απλώς μια σκέψη. Για παράδειγμα, ζώντας κάποιος στην Ολλανδία μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα και να επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από κάποια χρόνια για να κάνει μια επένδυση. Ναι, για κάποιον όμως που δεν έχει καμία διάθεση να σπαταλά το χρόνο του δουλεύοντας -όπως εγώ που δεν είμαι ο τυπικός μετανάστης της λάντζας- δεν υπάρχει αυτό. Εάν πάρω λοιπόν την απόφαση να μετοικήσω μόνιμα στην Ταϊλάνδη -πρώτα ο Θεός- σημαίνει πως δεν τίθεται θέμα εξοικονόμησης χρημάτων τουναντίον, θα πρέπει να υπάρχει ήδη ένα σταθερό εισόδημα από Ελλάδα τουλάχιστον 500-600 ευρώ για να γίνει κάτι τέτοιο.

Σίγουρα αυτό που προέχει είναι ένα-δυο ταξιδάκια προς τα εκεί για εξερεύνηση του εδάφους-εδάφους και μετά βλέποντας και κάνοντας.

Να σημειώσω πώς δεν με ενδιαφέρει ο σεξοτουρισμός, με ενδιαφέρει η πνευματικότητα, είμαι φυσιολάτρης και θα ήθελα να περνάω το χρόνο μου δημιουργικά με τη φωτογραφική μου μηχανή, παρά να δουλεύω (στην ουσία για την εφορία) σε μια σχεδόν μονίμως συννεφιασμένη χώρα και ίσα-ίσα να τα βγάζω πέρα. Δεν έχω υψηλές απαιτήσεις διαβίωσης επίσης, δεν είμαι ο τύπος που θα βγαίνει συχνά έξω, δεν πίνω καν αλκοόλ, είμαι ωμοφάγος. Ένα λιτό σπιτάκι και μπόλικο ελεύθερο χρόνο για εξερευνήσεις και ταξιδάκια, αυτό μόνο χρειάζεται η ψυχή μου για να αναπνεύσει.

Νομίζω αυτά είχα να πω γι' αρχή. Θα παρακολουθώ τις αναρτήσεις και τα θέματα εδώ προσπαθώντας να σχηματίσω μια πρώτη άποψη για το πώς είναι να ζει κάποιος μονίμως εκεί, πριν αποφασίσω για το πρώτο ταξιδάκι, καθώς κι αυτό υπολογίζω θα θέλει κάνα διχίλιαρο ευρώπουλα μαζί με τα εισιτήρια για 20-25 μέρες στην Ταϊλάνδη.

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows NT 6.3 Windows NT 6.3
  • Browser:
  • Chrome 33.0.1750.117 Chrome 33.0.1750.117
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #700 στις: Φεβρουαρίου 24, 2014, 18:22:36 μμ »
Καλώς όρισες στο thai.gr Γρηγόρη! Δεν είναι και τόσο χαμηλό το κόστος διαβίωσης στην Ταϋλάνδη, όχι τόσο όσο φαντάζεσαι τουλάχιστον. Πιστεύω οτι σίγουρα είναι χαμηλότερο από αυτό της Ολλανδίας η της Ελλάδας. Το καλύτερο είναι να κάνεις αυτά τα 2 ταξιδάκια ,που αναφέρεις για να δεις κατά πόσο σου πάει η χώρα. Αν έχεις και το εισόδημα των 500-600 ευρώ που λες έχεις αρκετές πιθανότητες να κατορθώσεις να μείνεις! Η χώρα είναι πολύ όμορφη, ας ελπίσουμε οτι δεν θα φτάσει στο σημείο που έφτασαν τη Συρία και την Ουκρανία! Ιδιαίτερα αν είσαι φωτογράφος, έχεις παντού θέματα!
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος Viperalus

• *
  • Unknown Unknown
  • Browser:
  • Chrome 32.0.1700.103 Chrome 32.0.1700.103
    • Psychedelic Wiki
« Απάντηση #701 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 00:06:02 πμ »
Καλώς όρισες στο thai.gr Γρηγόρη! Δεν είναι και τόσο χαμηλό το κόστος διαβίωσης στην Ταϋλάνδη, όχι τόσο όσο φαντάζεσαι τουλάχιστον. Πιστεύω οτι σίγουρα είναι χαμηλότερο από αυτό της Ολλανδίας η της Ελλάδας. Το καλύτερο είναι να κάνεις αυτά τα 2 ταξιδάκια ,που αναφέρεις για να δεις κατά πόσο σου πάει η χώρα. Αν έχεις και το εισόδημα των 500-600 ευρώ που λες έχεις αρκετές πιθανότητες να κατορθώσεις να μείνεις! Η χώρα είναι πολύ όμορφη, ας ελπίσουμε οτι δεν θα φτάσει στο σημείο που έφτασαν τη Συρία και την Ουκρανία! Ιδιαίτερα αν είσαι φωτογράφος, έχεις παντού θέματα!
Καλώς σας βρήκα. Το εισόδημα δεν το έχω προς το παρόν, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο στο μέλλον (άλλωστε ακόμη απ' έξω απ' έξω το γυροφέρνω, σαν σκέψη).
Όσο για το ενδεχόμενο Συρίας/Ουκρανίας.. με την επεκτατική πολιτική των ΗΠΑ, όλα είναι πιθανά, αν και η Ταϊλάνδη δεν έχει σημαντική γεωπολιτική θέση, οπότε μάλλον τη «βγάζει καθαρή». Το ταξιδάκι το θέλω πώς και πώς, αλλά να δούμε τι θα γίνει με τα χρέη εδώ και μετά ένα ταξίδι προς Ταϊλάνδη είναι σε πρώτη προτεραιότητα.

Αποσυνδεδεμένος manias

• *
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #702 στις: Μαρτίου 14, 2014, 11:27:58 πμ »
Γεια σας.Με λενε Μανο μενω αθηνα και η ταυλανδη ειναι παντα στο πισω μερος το μυαλου μου σαν ενας παραδεισος που πρεπει οπωσδηποτε να παω.το μονο προβλημα ειναι οτι λογω κρισης δεν υπαρχει αναλογη παρεα να ακολουθησει.τωρα ομως με το σαιτ κ θα μπορεσω να μελετησω τα πραγματα λιγο καλυτερα κ σιγουρα θα βρεθει κ η παρεα η ακομα κ θα γνωριστω με ατομα που ζουν εκει.παιδια ευχαριστω πολυ για ολα οσα εχετε κανει κ ελπιζω σε οτι καλυτερο.

Αποσυνδεδεμένος spyros007

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
  • Firefox 28.0 Firefox 28.0
« Απάντηση #703 στις: Απριλίου 08, 2014, 08:08:21 πμ »
Καλώς ήλθες Μάνο!

Αποσυνδεδεμένος lilianfal

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 11.0 MS Internet Explorer 11.0
« Απάντηση #704 στις: Μαΐου 03, 2014, 09:52:55 πμ »
γειά σας,είμαι η Λίλιαν μένω θεσσαλονίκηκαι  και λατρεύω τα ταξίδια!τον Ιούλιο θέλω να πάω στο chiang mai,μπανγκοκ έχω πάει.