0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειμαι ο ZZR1100 και ειναι να την κανω το συντομοτερο για κατω.....
Γεια σας παιδια!Ειμαι νεο μελος στο Σαιτ, και αν και δεν εχω γραψει ποτε στο φορουμ, το εχω επισκευθει παρα πολλες φορες και επαιξε μεγαλο ρολο στην αποφαση μου να επισκευθω την Ταυλανδη.Καταρχην θα ηθελα να σας συγχαρω για την πολυ καλη δουλεια που εχετε κανει ολοι εδω μεσα!Σημερα εκλεισα τα εισιτηρια για ενα μηνα 08/03/2010 - 08/04/2010. Θα ταξιδεψω μονος μου και αν και καταλαβαινω οτι η χωρα προσφερεται γι'αυτο νοιωθω ακομα πιο ανετα με την ιδεα οτι καποιοι απο εσας θα βρισκονται εκει για καποια πληροφορεια η και ενα καφε ακομα αν γινεται.Το Προγραμμα δεν το εχω αποφασισει ακομα και μ'αρεσει να με οδηγει και λιγο η τυχη..Θα ηλελα να μαθω αν στο puket kai στα phi phi υπαρχουν μερη που να ξεφευγουν απο την πολυ τουριστικη "φαση" και αν υπαρχουν παραλιες γυμνιστων γενικοτερα?Επισης εχω διαβασει το Θεμα για την ταξιδιωτικη ασφαλιση αλλα ειμαι ακομα λιγο μπερδεμενος,αν εχετε κατασταλαξει στο αν χρειαζεται και ποια ειναι καλη επιλογη για ενα μηνα θα με γλυτωνατε απο αρκετο πονοκεφαλο! Ευχαριστω Δημητρης..
καλημερα και απο μενα...ειμαι η Κλαιρη και εκτος απροοπτου θα παμε με την αδερφη μου Κο Σαμουι τελος Μαρτιου.εχω να πω συγχαρητηρια για το site....θα παμε κι εμεις χωρις group και μπορω να πω οτι οποια πληροφορια και απορια κι αν ειχα ,μου λυθηκαν ολα απο εδω μεσα...συγχαρητηρια και παλι...
καλημερα ειμαι ο Θοδωρης απο Πετρουπολη(Αθηνα) και σκοπευω να κανω ενα ταξιδι στη Ταυλανδη (μεσα Αυγουστου) με την κοπελια μου Ρομφαια και διαβαζω αυτα που εχετε γραψει για να αποφασισω που θα παω, που θα μεινω και τι θα δω! Εχετε κανει παρα πολυ καλη δουλεια και συνεχιστε ετσι ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!Οτι εχω απορεια θα σας ρωτησω, και απο οτι βλεπω πολυ ακριβα τα εισητηρια
καλημερα ειμαι ο Θοδωρης Οτι εχω απορεια θα σας ρωτησω, και απο οτι βλεπω πολυ ακριβα τα εισητηρια