Αποστολέας Θέμα: ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ  (Αναγνώστηκε 275703 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
Απ: ΣΥΣΤΗΘΕΙΤΕ
« Απάντηση #480 στις: Δεκεμβρίου 09, 2010, 18:12:26 μμ »
καλως ηρθες στο φορουμ θα βρεις οτι χρειαζεσαι για το ταξιδι σου που σιγουρα θα ειναι οτι καλυτερο ειχες ποτε σου.μην τρεξεις να δεις πολλα πραγματα γιατι θα εισαι στο τρεξιμο καλο θα ειναι να δεις καθε μερος οσο χρειαζεται.την κυριακη εχουμε συναντηση στο ολυμπικο αν θες ελα να σε γνωρισουμε και να τα πουμε απο κοντα.

Αποσυνδεδεμένος ntinos20

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Take chances, give everything, forget the past
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #481 στις: Δεκεμβρίου 09, 2010, 18:34:04 μμ »
Μου θυμιζεις τον εαυτο μουο οταν πρωτοπηγα μιας και ηταν και μενα το πρωτο μου ταξιδι η ταυλανδη ενα ειναι το καλυτερο οταν θα εισαι με την αναμονη για απογειωση και οταν θα πατησεις στον παραδεισο της ταυλανδης bkk
Nobody is perfect until you fall in love with them

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #482 στις: Δεκεμβρίου 09, 2010, 22:10:20 μμ »
καλως ηρθες φιλε μου και τι να πω παρα καλο ταξιδι να εχεις.διαβασε το φορουμ,ενημερωσου και εδω ειμαστε για οποιες αποριες εχεις

Αποσυνδεδεμένος exarchiasghost

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
    • Ακατάληπτες Λέξεις
« Απάντηση #483 στις: Δεκεμβρίου 21, 2010, 05:46:21 πμ »
Κυρίες και κύριοι καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Πριν μερικές μέρες μου έγινε μια κομματάκι πιεστική πρόταση για δουλειά στην Ταιλάνδη, και επειδή σκέφτομαι σοβαρά να ενδόσω είπα να περάσω να μάθω μερικά πράγματα γι αυτήν την χώρα, και να κάνω και μερικές γνωριμίες στην περίπτωση που είμαι θετικός στην πρόταση αυτή, (που βάση όσα διάβασα μάλλον είναι μια καλή ιδέα)
Με εκτίμηση.
Χρήστος.

Υ.Γ. Σε λίγη ώρα θα διαμορφώσω το προφιλ μου και εγώ  :)
"Το να Γράφεις είναι Μάταιο... Το να μη γράφεις Αδύνατο... Έτσι κάθε μέρα ματαιοπονείς γιατί το μόνο πιο οδυνηρό από τη γραφή είναι να μη γράφεις καθόλου"
του Νίκου Δήμου.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #484 στις: Δεκεμβρίου 21, 2010, 08:32:18 πμ »
καλημέρα φίλε, φυσικά δεν είμαι και κάνας φοβερός γνώστης ούτε και ο μόνος ,αλλά μένω στην Ταιλάνδη 5 χρόνια και έχω ψαχτεί πολύ ωστέ να γνωρίσω και να καταλαβω αυτή τη χώρα.
Δώσε μου αν θες λεπτομέρειες της πρότασης που σου έγινε, σε ποια πόλη , πόσα περίπου θα παίρνεις, τί θα κάνεις κλπ για αν σου πω αμέσως τα υπέρ και τα κατά ώστέ να αποκτήσεις σύντομα μια εικόνα.
Πολλοί εδω μέσα, τρελαμένοι με την Ταιλάνδη , θα σου πούν να πας χωρίις δευτερη κουβέντα αφού εχεις πρόταση για δουλειά...κατα τη γνώμη μου όμως πρέπει να σκεφτείς το πράγμα πιο σφαιρικά.
αν θές γράψε μερικές λεπτομέρειες να σου πω τη γνώμη μου. ΚΥΡΊΩς ΒΈΒΑΙΑ ΞΈΡΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΓΚΌΚ , για καπου αλλού σίγουρα κάποιοι ξέρουν καλύτερα απο μένα και θα σε βοηθήσουν.

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Πριν μερικές μέρες μου έγινε μια κομματάκι πιεστική πρόταση για δουλειά στην Ταιλάνδη, και επειδή σκέφτομαι σοβαρά να ενδόσω είπα να περάσω να μάθω μερικά πράγματα γι αυτήν την χώρα, και να κάνω και μερικές γνωριμίες στην περίπτωση που είμαι θετικός στην πρόταση αυτή, (που βάση όσα διάβασα μάλλον είναι μια καλή ιδέα)
Με εκτίμηση.
Χρήστος.

Υ.Γ. Σε λίγη ώρα θα διαμορφώσω το προφιλ μου και εγώ  :)

Αποσυνδεδεμένος morfeakis

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #485 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 20:12:50 μμ »
καλησπερα παιδια.χαρηκα παρα πολυ με το foroum.παω ταιλανδη 22 ιανουαριου με 3 φεβρουαριου για πρωτη φορα.οποιος θελει να βοηθησει ειναι καλοδεχουμενος

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #486 στις: Δεκεμβρίου 28, 2010, 20:21:04 μμ »
καλως ηρθες στο φορουμ λιγο διαβασμα χρειαζεται και θα βρεις οτι ψαχνεις για το ποια περιοχη θελεις να επισκεφθεις.αν κατι δεν βρεις ρωτα μας.

Αποσυνδεδεμένος speedbird

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #487 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 12:07:37 μμ »
καλησπέρα και από μένα στην όμορφη παρέα της ταυλάνδης.χρόνια πολλά σε όλους!!μπήκα με την αφορμή οτί αναχωρώ για ταυλάνδη στις 14 ιανουαρίου και δεν ξέρω τι μου γίνεται!!έτσι μπήκα στο φόρουμ μήπως και ενημερώθω όσο προλάβω..θα κάτσω για ένα μήνα μέχρι τις φεβρουαρίου..όποια βοήθεια καλοδεχούμενσ.καλώς σας βρήκα!

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #488 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 18:00:58 μμ »
καλησπερα καλως ηρθες στο φορουμ θα χρειαστει να κανεις εναν κοπο και να διαβασεις τις σελιδες πιστευω οτι θα βρεις εκει μεσα πως θελεις να περασεις και τι να κανεις

Αποσυνδεδεμένος xaris2000

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #489 στις: Δεκεμβρίου 29, 2010, 18:28:15 μμ »
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE

rtfm Σε παρακαλώ να γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους Κανόνες Συμμετοχής του forum
Αυτό το μήνυμα διορθώθηκε τυχόν επόμενα θα διαγράφονται

thai.gr team

Παράθεση
Η ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΕΡΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 29, 2010, 19:05:39 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος ducati

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #490 στις: Δεκεμβρίου 31, 2010, 00:23:30 πμ »
sawadee krap κι απο μενα ! πολλα μπραβο για το site!  ;)

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #491 στις: Δεκεμβρίου 31, 2010, 00:33:37 πμ »
สวัสคีครับ ευχαριστουμε και καλως ηρθες φιλε μου απο τον χαιρετισμο βλεπω οτι δεν εισαι καινουριος στην ταιλανδη.ευχομαι να μας βοηθησεις σε οτι τυχον εχουμε ξεχασει εμεις

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 8.0.552.224 Chrome 8.0.552.224
« Απάντηση #492 στις: Ιανουαρίου 01, 2011, 09:04:20 πμ »
Καλημερα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..............Με υγεια πανω απ'ολα και μετα Λεφτα(για να πηγαινουμε τα ταξιδια μας σ'αυτην την Υπεροχη χωρα που λεγεται Ταυλανδη "Η Χωρα των Χαμογελων"

Να συστηθω και εγω....η μαλλον να Ξανασυστηθω...

Ειμαι ο Lakisscorpio(The Butcher)........Ειμαι το πρωην μελος του thai.gr  και "Συνδεσμου Φιλων Ταυλανδης",Lakisscorpio και το νυν μελος lakisscorpio απ'το B.com......To Προσωνυμιο "Butcher"(Χασαπης) το ενσωματωσα  στο ονομα μου οταν καποιο αλλο μελος του thai.gr και του "Συνδεσμου Φιλων Ταυλανδης" με αποκαλεσε ετσι για καποιο ποστ που ειχα κανει καπου αλλου.......Ειχα πει οτι δεν Θελω να ξανασχοληθω με το site αλλα μου φαινεται οτι με τρωει ο πωπος μου !!!!

Αφου το σκεφτηκα και συζητησα με τους φιλους-μελη του Thai.gr,αποφασισα να ξαναγραφτω..............
Αλλο να εχεις διαμαχη και κοντρα με αλλα μελη και αλλο ειναι η ενημερωση και οι πληροφοριες που υπαρχουν στο site....
Και κακα τα ψεμματα ......το thai.gr ειναι ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ site για πληροφοριες,ενημερωση για μερη που μπορεις να πας να κανεις μπανιο,να δεις μουσεια και ναους,να μετακινηθεις μεσα στην χωρα,αεροπορικα εισητηρια,προσφορες,που θα φας,που θα κοιμηθεις, και οτι αλλο μπορει να βοηθησει καποιο ατομο που παει για 1η φορα στην χωρα....Εχει οτι θελεις εδω μεσα(βεβαια,λειπουν καποιες "αλλες" πληροφοριες "ειδικου τυπου" αλλα υπαρχουν αλλοι που τα λενε!!!!)..Μην τα θελουμε ολα δικα μας!!!!!

Θελω να ευχαριστησω τους Dr Tilac(ευχαριστω για τις συμβουλες σου,Δοκτωρα και για το ονομα στο πιατο!!!!),taxidiwtis(Δημητρη μου,εχεις μεγαλο μεριδιο ευθυνης για την επιστροφη μου!!!),Homies,xasapogatos,Thailnader,Tommy Greko,gelis17,aris73,Conan,sakis-larisa,ntino20Αρισταρχο(ησουν φιλε μια εξτρα ωθηση για το "Butcher"  ;D ;D ;D ;D ;D ;D),Jello Biafra,telegeo, αλλα και τον "μοναδικο" Giannis Nikolakis....αλλα και ολα τα παιδια εδω μεσα που ειχαμε απο πριν καποια επαφη!!!

Αντε....να δουμε που θα μας βγαλει αυτη την φορα

Καλη χρονια!!!

PS:Παραθετω και μια φωτογραφια μου...............

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ(ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ)

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #493 στις: Ιανουαρίου 01, 2011, 09:27:56 πμ »
Καλός ξανά ήρθες φίλε!!!

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Super ~ Sonic Jet
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #494 στις: Ιανουαρίου 01, 2011, 09:37:11 πμ »
Kαλως ήρθες!Χρειαζόματε χιούμορ σε αυτή τη κοινότητα κάτι που διατρέχει άφθονο σε εσένα.Όλοι είναι σημαντικοί!Και πιστέυω το σαίτ χρειάζεται έναν ειδικό επι της Πατάγια ;D με καλά ρεπορτάζ όπως μόνον ένας μάχιμος και αδέκαστος ''δημοσιογράφος'' σαν εσένα θα έκανε αρκεί να είναι στα όρια του λογικού με ήθος και ευπρέπεια.
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York