0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα καλως ηρθες.
γεια σας και απο εμενα!!!! :-)Σε παρακαλω να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους κανονες του φορουμ.Ευχαριστω.thai.gr team
Καλως σας βρηκα ολους.Τα συγχαρητηρια μου στους ιδρυτες και συντονιστες.Λεγομαι Ντειβ ειμαι 41 ετων γεμμολογος με μακρα θητεια στην Ται.Μιλαω ται,περισυ(2010)επιχειρησα ενα καφε στο σαμουι,το οποιο πουλησα.Βρισκομαι Αθηνα και οπως με βλεπω θα ξαναπαω..(να κατσω).
Καλημερα ουτοπικε.Στο fishermans village σε κινεζικο παραδοσιακο ξυλινο σπιτι το εκανα.Δεν θελω να κουρασω με λεπτομεριες,ειχα διαφορες δυσκολιες.Φαντασου οτι ειχα εταιριααδεια εργασιας αλλα στη Μαλαισια που τραβιομουν αρνουνταν να μου βγαλουν 1 χρονοβιζα(διοτι η αδεια εργασιας ηταν 6μηνη.Τελος παντον δεν γκρινιαζω,καθως γνωριζω τιςιδιοτροπιες και την ρευστοτητα της υπεροχης Ταυλανδης.Ανοιξα στο φισερμαν γιατιειδα οτι με περνει(λευκος,μονος).Να σαι καλα,οτι θες στη διαθεση σου.
Εχεις απολυτο δικιο.Παντως ηταν απο τις πιο εντονες χρονιες που εχω ζησει ποτε μου,οποτε αξιζε.Το μαγαζι μου κοστισε γυρω στα 14000 ευρω και το πουλησα σε Ρωσο 30 ετωνγια 10000 ευρω.Θα ξαναπροσπαθησω ,ελπιζω με πιο εξυπνο,πιο ευελικτο τροπο.