0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλως ηρθες στην παρεα μας στελιο, σου ευχομαι να το κανεις το ταξιδι γρηγορα,πιστεψε με το αξιζει και οσα και αν ξοδεψεις (είναι πολλα αυτά που γραφεις) ,στο τελος του ταξιδιού ένα μονο θα πεις ''δεν πειραζει ότι και αν ξοδεψα, φορτισα τον εαυτο μου με χιλιαδες εικονες, μυρωδιες, συναισθηματα''
Στελιο καλως ηρθες , αυτα που λες μαλλον καποιος απο την δουλεια σου σου τα ειπε σημερα , ε ? Αυτος σου αναψε τα αιματα ε ?
καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας είμαι ο Στέλιος 32 από αθηναείμαι πολύ πλούσιοςπολύ όμορφοςπολύ γυμνασμένοςπολύ έξυπνοςκ πολύ μεγάλος ψεύτης θέλω πολύ να πάω να γνωρίσω την Ταϊλάνδη αλλά είναι τα λεφτά πολλά.....έτσι όπως μου τα έχουν παρουσιάσει εκτός το κόστος του εισιτηρίου χρηαζεσαι τουλάχιστον αναλογικά 120 ευρώ την ημέρα για να περάσεις καλά με ποικιλία,περηπετια κ ξενοιασιάαν υποθέσουμε ότι ένα τέτοιο ταξίδι δεν μπορείς να το κάνεις πολλές φορές στην ζωή σου λόγω του κόστους ένα 20ημερο το χρηαζεσαι πιστεύω για να πάρεις μια καλή γεύση Ταϊλάνδης20 μέρες χ 120 ευρώ ---> 2400 + αεροπορικό εισιτήριοότι θέλεις πολύ το καταφερνεις έτσι λένε........
καλησπέρα παιδιά 50languages πατήστε στο google μετά ελληνικά και ταιλανδικά εδώ θα μάθετε ταιλανδικά θα πάρετε μια ιδέα βασικά υπάρχει και η προφορά που το κάνει πιο εύκολο για όσους δεν ξέρουν σαν εμένα την γλώσσα είναι πολύ καλό σάιτ για να γνωρίσουμε την γλώσσα και με τον καιρό αν βρεθεί δάσκαλος-δασκάλα θα μάθουμε και την γλώσσα γεια σας
Είμαι η Αγγελική,θέλω να πάω διακοπές-ταξίδι με την κολλητή μου φίλη 21 Οκτωβρίου με 29.Δεν ξέρω τίποτα για το που να πάμε και πως.Θα ήμουν ευγνώμων αν θα με βοηθούσατε.Με προβληματίζει όμως ότι η φίλη μου θέλει "το χαβαλέ",ενώ εγώ.... θάλασσα,μασάζ και ηρεμία.Θέλω πολύ να πάω αλλά φοβάμαι κάπως με αυτά που διαβάζω.