0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγγελική καλως όρισες στο φόρουμ. 8 μέρες είναι πολύ λίγες για την Ταϋλάνδη! Προσωπική μου άποψη είναι οτι δεν αξίζει να αφήσεις τις υπέροχες Ελληνικές θάλασσες για να πάς στην Ταϋλάνδη. Η Ταϋλάνδη δεν είναι για θάλασσα, ειδικά αν έχειςγνωρίσει τις Ελληνικές θάλασσες. Πίστεψέ με. 4 χρόνια εδώ και μάλιστα ζώντας 8 χιλιόμετρα από την θάλασσα δεν έχω κάνει κανένα μπάνιο. Μόνο πέρισυ που είχα πάει στην Ελλάδα. Η Ταϋλάνδη είναι μία ευλογημένη από τη φύση χώρα αλλά όχι για τη θάλασσά της! Αν βέβαια επιμένεις δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πάρα πολύ ασφαλής χώρα! Μη σε τρομάζουν αυτά που διαβάζεις!
Μάλλον θα πρέπει να εξηγηθεί με σαφήνεια εδώ στο φόρουμ για όποιον αποζητά θάλασσα και μπάνια. Το μόνο διάστημα που μπορεί να απολαύσει κάποιος στη Ταϊλάνδη γαλανό ουρανό, μπάνια και ήρεμες θάλασσες (όχι με τη διαύγεια των ελληνικών, αλλά αρκετά καλές), είναι από μέσα Δεκέμβρη μέχρι μέσα Απρίλη. Το υπόλοιπο οκτάμηνο λόγω της πολλής βροχής και των αέρηδων είναι λασπωμένες και με πολύ κύμα. Πέρισυ από Σεπτέμβρη μέχρι αρχές Δεκέμβρη στα νησιά του νότου έβρεχε σχεδόν κάθε μέρα, ενώ και αυτές τις μέρες βρέχει σχεδόν καθημερινά...
Νομίζω ,ότι θα μου επιτρέψεις να διαφωνησω με την απάντηση σου , ειδικά όταν αυτή απευθύνεται σε μια γυναίκα που δεν έχει πάει ποτέ στην χώρα.Εκατομμύρια , τουριστών πάνε στην Ταϊλάνδη και για την θάλασσα της.Τώρα , εσύ ζεις στα προάστια της πρωτεύουσας , ε λογικά στα 8 χλμ , όχι αξιόλογη θάλασσα παρά μόνο αξιόλογη πισίνα , υπάρχει.Υπάρχουν υπέροχες παραλίες , με διαυγή νερά σε πάρα πολλά σημεία , κυρίως της νησιωτικής χώρας.Βεβαίως η καθαρότητα και η διαύγεια , δεν μπορεί να συγκριθεί με αρκετές ελληνικές παραλίες ...... αλλά το υπόλοιπο πακέτο (τοπίο,φοίνικας να τον βρέχει το κύμα , κοράλια , θαλάσσια ζωή κτ.λ) της Ταϊλάνδης υπερτερεί.Και τέλος υπάρχει το θέμα της θερμοκρασίας των υδάτων , αλλοι την προτιμούν ζεστή .... και άλλοι κρύα ....
Η θάλασσα είναι όμορφη για τα μάτια! Για φωτογραφίες! Σε μένα που την αγαπώ πολύ, έχει λείψει η θάλασσα που μπαίνεις για να κολυμπήσεις, και δεν θέλεις να βγείς έξω.
Εννοείτε ότι μόνο το νησιά (και κυρίως τα πολύ μικρά) αξίζουν σα θάλασσες στη Ταϊλάνδη, Αν δεν έχεις πάει Ko lipe, kop ngai, ko kradan(σ αυτά έχω πάει) δικαιούσαι να έχεις αυτή την άποψηπήγαινε πρώτα και ξαναπές μαςακόμα και τα πιο τουριστικά 4 νησάκια απέναντι απ το κραμπι έχουν φοβερές παράλιες για μπάνιουπάρχουν και πολλά άγνωστα με πολύ δύσκολη πρόσβασηko similan, ko racha και άλλα που δεν έχουν να ζηλέψουν από μαλδιβες και Σεϋχέλλες
καλησπερα και ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!ευχομαι να βρω εδω μεσα τις απαντησεις που ψαχνω!!