0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Αρισταρχος στις Ιουλίου 02, 2009, 15:12:11 μμΛάθος μου την βρήκα την προσφορά με τα 367€!!Είναι μέσα στον Αυγουστο.Αντε να δούμε την απάντηση απο Εμιρατες θα κάνει κάποια πιο ελκυστική προσφοραΠιο ελκυστική από 367 ευρώ???
Λάθος μου την βρήκα την προσφορά με τα 367€!!Είναι μέσα στον Αυγουστο.Αντε να δούμε την απάντηση απο Εμιρατες θα κάνει κάποια πιο ελκυστική προσφορα
Πάντως αν και η Καταρ είναι πολύ καλή εταιρεία .Η Εμιρατες μου βγάζει ένα άλλο κύρος απο θέμα ασφάλειας..
εκλεισα προχθες 2 εισητηρια με Emirates το ενα με 460 και το αλλο με578, το ιδιο απογευμαειδα στο thai grτη προσφορα της qatar. Ετσι εχασα για πλακα 220Ε, παρολα αυτα πιστευω οτι ακομα και οι τιμες που εκλεισα εγω ειναι σχετικα καλες
εκλεισα σημερα με qatar στα 370ευρω και με αμεση ανταποκριση maximum αναμονη 2.ωρες και 45 λεπτα για αλλαγη αεροπλανου και μου ειπαν οτι αν κλεισω για σεπτεμβριο θα μπορουσε να κατεβει και αλλο ακομα...αντε τωρα να δουμε και την εμπειρεια με την qatar....
Παιδία μόλις μπήκα στο σιτε της Καταρ να κλείσω..Μπορώ τέτοια ώρα?ΤΟ εισιτήριο απο που θα το πάρω μετά?
Παράθεση από: Αρισταρχος στις Ιουλίου 03, 2009, 21:58:28 μμΠαιδία μόλις μπήκα στο σιτε της Καταρ να κλείσω..Μπορώ τέτοια ώρα?ΤΟ εισιτήριο απο που θα το πάρω μετά?To ηλεκτρονικο εισητηριο το κλεινεις οποτε θες κ οτι ωρα θες..δεν το "παιρνεις" οπως τα παλια εισητηρια..Σου επιβεβαιωνουν την κρατηση με ενα e-mail (προσεχε να δωσεις τη σωστα την ηλεκτρονικη σου διευθυνση)σου δινουν ενα κωδικο (καλο ειναι να το τυπωσεις κ να το εχεις μαζι σου στο ταξιδι)με αυτον το κωδικο κ με το διαβατηριο σου εισαι πετας..
Παράθεση από: ParaTHAIse στις Ιουλίου 03, 2009, 22:16:17 μμΠαράθεση από: Αρισταρχος στις Ιουλίου 03, 2009, 21:58:28 μμΠαιδία μόλις μπήκα στο σιτε της Καταρ να κλείσω..Μπορώ τέτοια ώρα?ΤΟ εισιτήριο απο που θα το πάρω μετά?To ηλεκτρονικο εισητηριο το κλεινεις οποτε θες κ οτι ωρα θες..δεν το "παιρνεις" οπως τα παλια εισητηρια..Σου επιβεβαιωνουν την κρατηση με ενα e-mail (προσεχε να δωσεις τη σωστα την ηλεκτρονικη σου διευθυνση)σου δινουν ενα κωδικο (καλο ειναι να το τυπωσεις κ να το εχεις μαζι σου στο ταξιδι)με αυτον το κωδικο κ με το διαβατηριο σου εισαι πετας..Ωραία!Πρέπει να γίνω μέλος στη εταιρεία?η πάταω εκεί που λέει continue as a visitor?Στο σιτε της Καταρ είμαι
Παράθεση από: Αρισταρχος στις Ιουλίου 03, 2009, 22:20:04 μμΠαράθεση από: ParaTHAIse στις Ιουλίου 03, 2009, 22:16:17 μμΠαράθεση από: Αρισταρχος στις Ιουλίου 03, 2009, 21:58:28 μμΠαιδία μόλις μπήκα στο σιτε της Καταρ να κλείσω..Μπορώ τέτοια ώρα?ΤΟ εισιτήριο απο που θα το πάρω μετά?To ηλεκτρονικο εισητηριο το κλεινεις οποτε θες κ οτι ωρα θες..δεν το "παιρνεις" οπως τα παλια εισητηρια..Σου επιβεβαιωνουν την κρατηση με ενα e-mail (προσεχε να δωσεις τη σωστα την ηλεκτρονικη σου διευθυνση)σου δινουν ενα κωδικο (καλο ειναι να το τυπωσεις κ να το εχεις μαζι σου στο ταξιδι)με αυτον το κωδικο κ με το διαβατηριο σου εισαι πετας..Ωραία!Πρέπει να γίνω μέλος στη εταιρεία?η πάταω εκεί που λέει continue as a visitor?Στο σιτε της Καταρ είμαιδεν γινεσαι μελος..