0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aπο ότι μου είπαν δεν έχει ακυρωτικα που σημαίνει αν κάτι αλλάξει χάνεις τα λεφτά
150 δολλαρια (110 ευρω περιπου) για καθε αλλαγη ειτε στην αναχωρηση, ειτε στην επιστροφη! ειχα παρει την προσφορα με 502 ευρω πριν 2 μηνες
Το θέμα έχει αναλυθεί από φίλο μέλος του φόρουμ. Ψάξτο λίγο και θα βρείς την σωστή απάντηση.
Δεν μου το είπαν αυτο απο την άλλη μήπως συμφέρει να δώσεις 60 ευρω και να μην πάρεις την προσφορά αλλα να πάρεις κανονικό εισιτήριο ώστε με 20 ευρω κανεις τις αλλαγές που θες ?
Πάρα πολύ κατατοπιστικό . επομένως χάνουμε μόνο την διαφορά που υπάρχει μαθαίνοντας πόσο είναι οι φόροι. Αρα το ρίσκο μικραίνει αρκετά .Να είσαι καλά που μας διαφωτίζεις αφού αν θυμάμαι καλά είσαι ειδικός.
Στους όρους του εισιτηριου αναγραφει ότι δεν γίνονται αλλαγές ημερομηνίαςΘέλει διευκρίνηση αυτό που λες για την τωρινή προσφοράΚαι αν ισχύει ...είναι το 110 πέναλτυ μόνο και μετά πληρώνεις την διαφορά ναύλουΑυτό είναι ένα ρίσκο ... σε ορισμένες ημερομηνίες η διαφορά είναι μεγαλύτερη των 60 ευρώ (το πεναλτυ στα 25)
αλλαξα την επιστροφη μου! πηρα τηλεφωνο στα γραφεια της καταρ στην ασοκ και μου ειπαν οτι σε βαζουμε σε οποια πτηση θες με 150$ 4800 μπατ τους ειπα πια πτηση θελω και απλα στο τσεκ ιν στο σουβαρναμπουμι μου κοψαν ενα χαρτι και πηγα διπλα στο γκισε και πληρωσα! ρωτησα τη κοπελα για αυτο που λες οτι πηρα ναυλο απο προσφορα που ελεγε οτι δε γινονται αλλαγες στις ημερομηνιες, χαμογελαστα μου ειπε οτι πληρωνεις τα 150$ καθε φορα και κανεις οσες αλλαγες θες, (αρκει να υπαρχει θεση βεβαια)
Δεκτό αυτό που λες , αλλά υπάρχουν αρκετές κατηγορίες ναύλων ακόμη και στην οικονομική θέση.