Αποστολέας Θέμα: ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΕΣ  (Αναγνώστηκε 104009 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΕΣ
« Απάντηση #45 στις: Δεκεμβρίου 13, 2009, 17:59:17 μμ »
φιλε p yai να σου πω να σου ζησει.εννοειτε ειναι μεγαλη χαρα για σενα το παιδι και απο οτι διαβασα σκεφτεσαι να την κανεις για κατω μονιμα.ευχομαι να σου πανε κατ'ευχην ολα.πιστευω ενα προβλημα που θα αντιμετωπισουν ολοι καποια στιγμη με τις ταιλανδες γυναικες τους ειναι οτι καποια στιγμη θα αρχισουν να αναπολουν την πατριδα τους και βεβαια αυτο ειναι φυσικο.το καλυτερο θα ηταν μερικους μηνες εδω και μερικους κατω.βεβαια ειναι και στο χερι του καθε αντρα να κανει αυτες τις κοπελες να το ξεπερασουν οσο γινεται πιο ευκολα αν και παντα θα εχουν στην σκεψη τους την πατριδα τους

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.6.2 Mac OS X 10.6.2
  • Browser:
  • Safari 4.0.4 Safari 4.0.4
« Απάντηση #46 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 00:13:13 πμ »
Η γυναικα μου ειναι εγκυος εδω κ 2 εβδομαδες  :)
Ειναι ακομα αρκετα νωρις κ ευχομαι ολα να πανε καλα...αλλα μας εχει φαει η περιεργεια πως θα ειναι εμφανησιακα το μωρο μας.... ??? :)
Εγω ειμαι ξανθος με λευκο δερμα κ η γυναικα μου κλασσικη Ταϊλανδη...

τι τελεια νεα ειναι αυτα?? Αντε με το καλο, καλη λεφτερια και με ενα πονο που λενε...
Πως θα βγει? Κουκλι υποθετω ...για να δουμε..θα περιμενουμε και φωτο βεβαια και να το γραψεις στο φορουμ και στον συλλογο..!
Να σας πανε ολα οπως τα θελετε ,ειλικρινα. Αντε με το καλο  :)

Αποσυνδεδεμένος P-Yai

• Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #47 στις: Δεκεμβρίου 14, 2009, 00:50:15 πμ »
Λοστρομος εχεις δικιο υπαρχουν στιγμες που οι γυναικς θα να αναπολουν την πατριδα τους κ ειναι φυσικο αυτο οσο κ αν προσπαθουμε να τις κανουμε να ζουν ομορφα κ με αγαπη! Πιστευω κ οτι κ εγω αν καταφερω να μεινω στην Ταϊλανδη για παντα  ,καποιες στγμες θα μου λειπει η Ελλαδα,αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε παντα ολα σε αυτη την ζωη.Κανουμε τις επιλογες μας οσο προσεκτικα μπορουμε κ μετα ειμαστε ετοιμοι κ για τα αρνητικα κ για τα θετικα!!!Καλυτερα πιστευω να μετανιωσουμε ισως για κατι που καναμε,παρα για κατι που δεν καναμε ποτε κ να λεμε απο μεσα μας για παντα "κ αν ειχα παει....;;;"
Σε ευχαριστω πολυ κ για τις ευχες σου!!!! :)

lady σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!
εννοειται πως θα βαλω φωτο!!!!
Θα ειναι στον συλλογο το 1ο μελος thai-falang;;; ??? :)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 14, 2009, 00:52:15 πμ από P-Yai »
sabai sabai

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #48 στις: Δεκεμβρίου 15, 2009, 18:52:30 μμ »
Συγχαρητηρια φιλε και απο μενα και θαυμαζω την αποφαση σου να κανεις το ονειρο πραγματικοτητα. Η νοσταλγια ειναι ανθρωπινο χαρακτηριστικο και ειναι λογικο για οποιονδηποτε ειναι δεμενος με την οικογενεια του να νοσταλγει την πατριδα του.

Αποσυνδεδεμένος telegeo

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #49 στις: Δεκεμβρίου 15, 2009, 19:48:28 μμ »
φιλε μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη λευτερια για την γυναικα σου.....με το καλο...πολλοι θα θελαμε να ειμασταν στην θεση σου ΕΥΓΕ
pattaya for ever

Αποσυνδεδεμένος P-Yai

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5
« Απάντηση #50 στις: Δεκεμβρίου 15, 2009, 20:10:44 μμ »
Σας ευχαριστω πολυ φιλοι μου για τις ευχες σας!!!

teosep θα προσπαθησω να το κανω γιατι αλλιως θα το χω βαρος μεσα μου κ θα το κουβαλαω μια ζωη αν εστω δεν προσπαθησω.
sabai sabai

Αποσυνδεδεμένος macgyver

• *
  • Win Server Home/2003 Win Server Home/2003
  • Browser:
  • Firefox 3.5.6 Firefox 3.5.6
« Απάντηση #51 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 19:40:58 μμ »
Προς teosep ,             καλημέρα νομίζω ότι πρέπει να προσθέσεις και την ερώτηση , γιατί παντρευτήκατε Ταιλανδη και οχι Ελληνίδα η έστω από αλλη ευρωπαική χώρα  , πολύ θα θέλαμε να μάθουμε κ εμείς μπορεί να ακολουθήσουμε τον δρόμο που χαραξατε εσείς.  

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΙΛΕ..... :)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 29, 2009, 21:26:45 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
« Απάντηση #52 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 22:34:53 μμ »
@macgyver

Θα ηθελα να πω ,οτι στην περιπτωση μου ηταν θεμα τυχης και ερωτα με την πρωτη ματια. Δεν ηταν προσχεδιασμενο , θα μπορουσε να μου συμβει π.χ και με Ελβετιδα η Ελληνιδα . Δεν το ειχα προαποφασισει , ο ερωτας κατα βαση ειναι θεμα τυχης .

Σιγουρα δεν μετανοιωσα !!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
« Απάντηση #53 στις: Δεκεμβρίου 29, 2009, 22:47:42 μμ »
Παιδια ας μην παμε σε τετοιου τυπου σχολια,μακρια απο Ελληνιδες κτλ.Ο καθε ενας κανει την επιλογη του.Και εγω ειμαι πολλυ ευτυχισμενος με την επιλογη μου που παντρευτηκα Ταυλανδεζα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μειωνουμε τις αλλες φυλες.Εχουμε πολλα μελη γυναικες στο φορουμ ,ας τις σεβαστουμε.
Ειναι σαφως και θεμα τυχης το που θα κατσει η μπιλια,νομιζω οτι το ερωτημα που εβαλες φιλε macgyver δεν υφισταται.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 3.0.195.38 Chrome 3.0.195.38
« Απάντηση #54 στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 09:04:10 πμ »
Προς teosep ,             καλημέρα νομίζω ότι πρέπει να προσθέσεις και την ερώτηση , γιατί παντρευτήκατε Ταιλανδη και οχι Ελληνίδα η έστω από αλλη ευρωπαική χώρα  , πολύ θα θέλαμε να μάθουμε κ εμείς μπορεί να ακολουθήσουμε τον δρόμο που χαραξατε εσείς.   

αν δεν πας τις Ελληνιδες δε θα σε πανε και αυτες

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 10:27:35 πμ »

Καλό είναι να λείπουν τέτοιες εκφράσεις από το φόρουμ μας...

Μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Και να σου απαντήσω με μία πολύ απλή αλλά αρκετά φιλοσοφημένη ελληνική παροιμία:

Μονός καβγάς δεν γίνεται...

... μην τα "ρίχνουμε" λοιπόν, όλα στις Ελληνίδες...

Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος Nikolas

• **
  • Browser:
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 30, 2009, 21:03:22 μμ »
 Ποιός είναι ικανός να γενικεύσει, κρίνοντας θετικά η αρνητικά 3 εκατομύρια περίπου Ελληνίδες, έχοντας γνωρίσει προσωπικά το 1 εκατομυριοστό (τρείς), η στη καλύτερη περίπτωση το 1/100.000 (τριάντα); Ελεος...

Αποσυνδεδεμένος macgyver

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 31, 2009, 21:31:33 μμ »
@macgyver

Θα ηθελα να πω ,οτι στην περιπτωση μου ηταν θεμα τυχης και ερωτα με την πρωτη ματια. Δεν ηταν προσχεδιασμενο , θα μπορουσε να μου συμβει π.χ και με Ελβετιδα η Ελληνιδα . Δεν το ειχα προαποφασισει , ο ερωτας κατα βαση ειναι θεμα τυχης .

Σιγουρα δεν μετανοιωσα !!!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ!! Σιγα μη μετανιωνες!! :)) ΝΑ ζησετε ευτυχισμενοι...
:) Και να τα ακουν αλλοι αυτα που μου τη "λενε" (φιλικοτατααα) οτι βιαζομαι να τη φερω!! :))))

Συγχώνευση : Δεκεμβρίου 31, 2009, 21:35:30 μμ
Παιδες μισο μισο.. Λεμε για ενα μεγαλο ποσοστο σημερα.. οκ? Μην ισοπεδονουμε τα παντα!!! Αλλιμονο.. υπαρχουν κ αψογες ελληνιδες!! Απο τις λιγες (αυτο το απο τις λιγες ειναι το κακο).
Προσωπικα ειμαι μια χαρα παιδι, και δουλευταρας, προκομενο κλπ :)))))))))) Αλλα οσες οσες εχω γνωρισει ειχαν το λιγοτερο αλλους 2 !!!
Ασε που δε πα να ψοφας θελουν πλουταρχο :)))) κΚλπ
Καποια στιγμη λες θελω καποια για μενα.. να θελει εμενα οχι την τσεπη μου....  (ειπαμε στατιστικα)... Και στην ται φυσικα συμβαινει αυτο.. απλα εκει οι αξιες ειναι αλλες.. εκει εχουν μαθει να δουλευουν να σεβονται... Για πατε μια βολτα στα καφε εκει κ στα καφε εδω.....
Τεσπα δε θελω να συγκεκριμενοποιησω πραγματα, αλλιμονο.. Απλα οταν κατι το ζεις, το νιωθεις αλλιως...
Μακαρι ολοι μας να ειμασταν εδω ευτυχισμενοι κ να μη τρεχαμε πανω κατω οπως πολλλοοιιι απο εμας εδω....
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 31, 2009, 21:35:30 μμ από macgyver »

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Browser:
  • Chrome 3.0.195.38 Chrome 3.0.195.38
« Απάντηση #58 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 12:36:41 μμ »
καλη χρονια παιδια! αυτο το θεμα της συγκρισης ελληνιδας(ευρωπαιας) με ταυλανδεζα(ασιατισσα) πιστευω πως ειναι καθαρα πολιτισμικο! Τελικα τι ειναι ο δυτικος πολιτισμος μας? τιποτα πλεον περα απο εναν ακρατο καταναλωτισμο! ζουμε μεσα σε ενα αγχος μηπως και δεν αποχτησουμε, οτι μας πεισανε οτι χρειαζομαστε! και οσο προχωραει η τεχνολογια και η στοχευμενη διαφημηση, αυτο το πραγμα θα γινεται ολο και πιο πιεστικο! οι γυναικες που ειναι πιο "επιφανιακες" εκ φυσεως ειναι λογικο να επηρεαζονται περισσοτερο! και οι ανεκπληρωτες επιθυμιες τους, διμιουργουν ψυχωσεις και το χειροτερο, τις κανουν κακοτροπες!  καπου εκει χανετε και η θυληκοτητα τους, αφου υιοθετουν "ανδρικα" προτυπα συμπεριφορας, για να γινουν πετυχημενες επαγγελματικα, στη τοσο ανταγωνιστικη κοινωνια μας. Στον αντιποδα στην ασια, (στην ταυλανδη ειδικοτερα) γυναικες και ανδρες εχουν ποιο ξεκαθαρους ρολους!  ο ανδρας θεωρειται "ανωτερος" (οπως και εδω πριν μερικες δεκαετιες) και κατα συνεπεια η κοινωνια τους τις μεγαλωνει με το αισθημα του σεβασμου προς τον ανδρα! και το κυριοτερο του θαυμασμου προς αυτον!  ετσι ενας "δυτικος" μαζι τους νοιωθει ξεχωριστος και μοναδικος (ασχετα αν δεν ειναι) ενω με τις ελληνιδες, στη πλειοψηφια των περιπτωσεων αυτο δεν ισχυει!  νοιωθεις ανα πασα στιγμη αναλωσιμος (ασχετα αν δεν εισαι) και σε καμια περιπτωση μοναδικος, αφου στην ατμοσφαιρα απο μερους της, πλανιεται το "σαν και εσενα αμα θελω βρισκω 100"  δειτε  για παραδειγμα τι γλωσσα τους!  τα δυο φυλλα ανδρας γυναικα, διαχωριζονται στο 1ο προσωπο, και οχι στο 2ο!  σημασια δηλαδη δεν εχει αν αυτος που απευθηνεσε ειναι ανδρας η γυναικα! αλλα τι φυλλο εισαι εσυ ο οποιος μιλαει!  Καα  η  καπ! σαφης διαχωρισμος ρολων δηλαδη αναμεσα στα δυο φυλλα! ηταν τοσο εντονος  κοινωνικα απο παλια αυτος ο διαχωρισμος στη κοινωνια τους, που απ οτι βλεπουμε περασε και στη γλωσσα τους.
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
« Απάντηση #59 στις: Ιανουαρίου 01, 2010, 12:46:41 μμ »
@phom phuy

Η πιο σοβαρη ,ουσιαστικη και ακριβης προσεγγιση που εχω διαβασει εως τωρα ! Ετσι ακριβως ειναι .