Αποστολέας Θέμα: ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΕΣ  (Αναγνώστηκε 104012 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΕΣ
« Απάντηση #60 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 11:42:38 πμ »
@ stelkon

"Για τραβά πέστα αυτά σε κανέναν φουκαρά δυτικό που επένδυσε σε σχέση του με ταϊλανδέζα και μετά από κάποιο καιρό τον αφήνει μπουκάλα παίρνοντας του και ότι έχει και δεν έχει    ….
και ξέρης είναι πολλοί μα πάρα πολλοί αυτοί ......    "

O ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ...... ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΤΤΑΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΣ ΠΑΤΤΑΓΙΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ . Ο ΔΕ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ" ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΓΑΠΗ ....ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ; ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ;

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Φύλο: Άντρας
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #61 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 12:38:30 μμ »
Συμφωνω 100% με teosep.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος orbitech

• **
  • Browser:
  • Firefox 3.5.6 Firefox 3.5.6
« Απάντηση #62 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 13:05:01 μμ »
Χρονια πολλα και παλι σε ολους και καλη χρονια..

Τωρα συγνωμη και για την παρομοιωση δεν εχω σκοπο να θιξω ή να προσβαλλω καποιον, αλλα εκφρασεις τυπου %^&^$ ελληνιδες και ειστε οι χειροτερες μου θυμιζουν παιδακια γυμνασιου λυκειου που εχουν φαει την "φολα" και απαξιωνουν τα παντα για να νιωσουν αυτοι καλυτερα.

Δεν διαφωνω οτι ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο των Ελληνιδων ειναι στα ορια της "αλλοφροσυνης" και του "δηθεν ελιτισμου", αλλα αυτο δεν επιτρεπει σε κανενα να βαζει στην ιδια μοιρα ολους τους αντρες και ολες τις γυναικες.
Αλλωστε ποιος φταιει που εχουν καταντησει ετσι ολες αυτες εχει αναρωτηθει κανεις; Μηπως εμεις οι ιδιοι που τις "θεοποιουμε" με τις πραξεις μας, ακομα και με το απλο καμακι που τους κανουμε για ψηλου πηδημα;
Μπαινουν οι πιο πολυ σε μια σχεση και πεφτουν με τα μουτρα, τους κανουν οτι θελουν, τρεχουν απο πισω τους ακομα και σε απλες ολιγοημερες σχεσεις και μετα φταινε αυτες;

Δεν εχω σκοπο να κανω "μαθηματα σχεσεων και συμπεριφορας" λες και ειμαι καποιος εξπερτ (γιατι οποιος νομιζει οτι ειναι με τις γυναικες πλαναται πλανην οικτραν), αλλα δεν θελει κοπο.. Τροπο θελει οπως και με ολα τα πραγματα στην ζωη. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι και οι γυναικες τα ιδια λενε για αρκετους αντρες που κανουν το ακριβως αντιθετο. Τις δουλευουν ψιλο γαζι προς δικο τους οφελος.. ;)

Απλα να αποφευγονται οι γενικευσεις .. Αυτο λεω.. Ως αναφορα τωρα τις Ασιατισσες και παλι αυτο μεγαλη γενικευση ειναι.. Απο την μικρη σχετικα πειρα μου γνωρισα και εγω καθε καρυδιας καρυδι απο Ταυλανδεζες οποτε το μονο που αλλαζει ειναι η πολιτισμικη προσεγγιση τους προς το αντιθετο φυλο. Και αυτη ομως αρκετες φορες ειναι επιφανειακη

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
« Απάντηση #63 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 15:06:21 μμ »
Νομιζω , οτι ολοι λιγο πολυ μπορει να εχουμε δικιο με βαση τις εμπειριες που ο καθενας απο εμας κουβαλαει  Θα πρεπει ομως να σημειωσουμε οτι και του καθενος η εμπειρια δεν αποτελει  την απολυτη αληθεια,ουτε το κεντρο της γης.

Θα ελεγα ομως πως και ο καθε λαος εχει καποια χαρακτηριστικα , τα οποια δεν προκειπτουν απο το DNA η απο την φυλη , αλλα πολυ απλα απο τον τροπο που εχει μεγαλωσει δηλάδη αυτο που εμεις οι ανθρωποι συμπυκνωνουμε με την λεξη κουλτουρα , ηθη ,εθιμα και γενικοτερα πολιτισμος.
Πιστευω οτι η Ελληνικη κοινωνια πασχει απο την παθογενεια του ακρατου ΕΓΩΙΣΜΟΥ. Βλεπω πολλους απο μας να θεωρουν την υπαρξη τους το κεντρο του κοσμου , θεωρουν το ΕΓΩ τους οτι σπουδαιοτερο εχει παραγει η ανθρωποτητα !!!
Βλεπω εναν λαο επιθετικο(δεστε τις φατσες των οδηγων καθε πρωι) , αναγωγο και με χαμηλη κοινωνικη παιδεια (ουτε σε μια ουρα δεν μπορουμε να κατσουμε). Αυτα λοιπον τα χαρακτηριστικα συνοδευουν πολλες και απο τις Ελληνιδες (με τις οποιες εχω πολυ καλες σχεσεις.Η πρωτη μου συζηγος ηταν Ελληνιδα). Η αληθεια ειναι οτι η εικονα μιας γυναικας αγελαστης , νευρωτικης και με συμπεριφορα "σταρ του Χολυγουντ" ειναι καπως αποκρουστικη και γελοια. Αλλα σαμπως εμεις οι αντρες ειμαστε καλυτεροι ; Ψευτομαγκες ,που ζουμε με την μανα μας μεχρι τα 35 και βαλε.....

Ας μην ξεχναμε οτι η κοινωνια μας μεχρι καμποσα χρονια ηταν ακρως συντηρητικη με την παρθενια της κοπελλας να αποτελει "υψιστο αγαθο" , μια κοινωνια που ειχε ενοχοποιησει το σωμα και το σεξ. Πως λοιπον να μην προκυψουν ατομα που πραγματικα εχουν χασει τον μπουσουλα και μοναδικο εργαλειο γνωσης αποτελουν τα περιοδικα τυπου Marie Claire ;
Η Ταιλανδεζα σε αντιδιαστολη με τα δικα μας κοριτσια ,ειναι οτι ακομα εχει διατηρησει αυτο που λεμε την συστολη του θηλυκου μπροστα στο αρσενικο. Εχει αγωγη και τροπους , οπως αλλωστε ολος ο Ταιλανδικος λαος ,που ξεχειλιζει απο ευγενεια, αυτο λοιπον ειναι ενα γεγονος που δεν μπορει κανεις να το αμφισβητησει......

Εχω γνωρισει Ταιλανδεζα που γεννηθηκε στην Ελλαδα και ενω ειναι 100% Ται , η συμπεριφορα της ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ με ολα οσα καλα η κακα δυστυχως κουβαλαμε.
Τελος για να βαλω και την δικη μου πινελια , θα επαναλαβω αυτο που εχω γραψει σε πολλα ποστ μου δηλαδη αν καποιος θελει να εχει αποψη για τη Ταιλανδεζα γυναικα , να την αναζητησει εκτος των γνωστων χωρων Παταγια κλπ , γιατι εκει υπαρχει μονο ψευτια και συμφερον ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ !!!

Ευχαριστω που με διαβασατε....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 02, 2010, 20:09:13 μμ από teosep »

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.6.2 Mac OS X 10.6.2
  • Browser:
  • Safari 4.0.4 Safari 4.0.4
« Απάντηση #64 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 15:57:24 μμ »
απο την αλλη πλευρα, τη δικια μου εννοω- τη γυναικεια- υπαρχει η αποψη οτι "ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια"
ειναι μια εκφραση που με εκνευριζει αφανταστα πολυ...γι αυτο το λογο δεν την εχω πει ΠΟΤΕ.
Αν εμπλεξα ποτε με ... βλακα ας το πω light φταιω και εγω...
Αν φτασω στο σημειο να πω την εκραφη αυτη θα πρεπει να σταματησω να εχω φιλους αντρες..εκτος αν εξαιρεσω πατερα, ξαδελφια, τον φιλο μου και τους φιλους μου και να πω πως ειναι γουρουνια ολοι οι υπολοιποι αντρες...
Στεκει ?? Δε στεκει... αρα εσεις γιατι να τα βαζετε με τις Ελληνιδες? Ναι ...δε διαφωνω υπαρχουν γυναικες και γυναικες, χαρακτηρες και χαρακτηρες...να ειστε προσεκτικοι στις επιλογες σας, να φερεστε σωστα και ολα καλα...
Εξαρταται και εσεις ομως τη συμπεριφορα δειχνετε...μηπως καμια φορα το παιζετε ανωτεροι?? Μηπως δεν ασχολειστε πολυ με τη φιλη σας και την εχετε σε δευτερη μοιρα? Εξαρταται βεβαια και πως αντιλαμβανεται ο καθενας την εννοιας μιας σχεσης...

σχετικα με τις Ταυλανδεζες...
εδω δεν τα πατε καλα με τις Ελληνιδες που ξερετε συμπεριφορες και μπορειτε μεχρι ενα σημειο να καταλαβετε μερικα πραγματα , θεωρειτε πως ειναι ευκολο να τα βγαλετε περα με μια κοπελα αλλης ηπειρου-νοοτροπιας κτλ κτλ κτλ??
Θελω να πω..ναι μεν καλος ο ερωτας και τα λουλουδια και οι αγαπες και οι ομορφες στιγμες αλλα αυτο δε σημαινει πως παμε για γαμο αμεσως! αν ηταν ετσι θα ημασταν ολοι στην Ελλαδα παντρεμενοι 10 φορες.
Και μην ξεχνατε πως το οτι ειναι γυναικα αλλης ηπειρου δε σημαινει πως ειναι χαζη, θα δωσει οτι δωσει αλλα ακριβως επειδη ειναι γυναικα περιμενει κιολας καποια πραγματα και θυσιες απο εσας

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
« Απάντηση #65 στις: Ιανουαρίου 02, 2010, 20:06:50 μμ »
Δεν συνηθιζω να κοβω προτασεις και να τις απομονωνω ,προκειμενου να πουλησω πνευμα .....

Πραγματι αλλα βιβλια εχουμε διαβασει...Και παλι φιλοι !

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
« Απάντηση #66 στις: Ιανουαρίου 03, 2010, 11:51:28 πμ »
@stelkon

Kουφιες ατακες παρμενες απο την πισω πλευρα ενος φτηνου ημερολογιου. 

Αποσυνδεδεμένος Yannis

• **
  • Good things happen when you pay attention.
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 17, 2010, 12:45:46 μμ »
Καταρχήν να ρωτήσω, teosep είσαι ο σύζυγος της Μαρίνας που έχει το Τάι εστιατόρειο στον Πειραιά?? Αν ναι τότε ίσως με θυμάσαι, περάσαμε με την γυναίκα μου από το μαγαζί σας τις ημέρες που ήταν η έκθεση Ελληνικός Λαικός Πολιτισμός στον Ο.Λ.Π., είμαι από την Αλεξάνδρεια και εσύ μου σύστησες το φόρουμ.

Η γυναίκα μου ειναι στην Ελλάδα 16 μήνες και είμαστε παντρεμένοι 14 μήνες, στην Αλεξάνδρεια που ζούμε είναι μια μικρή κοινωνία και είναι η πρώτη και μοναδική Ταύλανδέζα εδώ, μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίσαμε ρατσιστικό κρούσμα, αντιθέτως έχει προσαρμοστεί και έχει κάνει πολλές φιλίες, ο κόσμος εδώ την έχει αποδεχτεί και πάντα θα την εξυπηρετίσει, έχει αναλάβει τα ψώνια του σπιτιού και τα πάει πολύ καλά στο σουπερ μαρκετ, κρεοπωλείο, μαναβικο κτλ, μου αρέσει που είναι οικονόμα, θα μελετήσει τα διαφημιστικά φυλλάδια να εντοπίσει τις καλύτερες τιμές-σε αυτούς τους καιρούς είναι σημαντική η οικονομία-τα ελληνικά της καλυτερεύουν, κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι με δασκάλα, και είναι πλέον και κολλητές, καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από αυτά που μπορεί να μιλήσει αλλά όπως είπα καλυτερεύει και στην γραφή και στην ανάγνωση και στην ομιλία, την Ταύλάνδη μάλλον εγώ την απεθύμισα περισσότερο απο αυτή, σίγουρα πάμε μία φορά το χρόνο και μακάρι να γίνουν και δύο και περρισότερες, δεν εργάζεται και δεν θέλω να εργαστεί, τα οικιακά της είναι μια σοβαρή απασχόληση και την κάνει καλά εξάλου ο επόμενος στόχος μας είναι να κάνουμε παιδιά.
 Πριν λίγο καιρό συναντήσαμε τυχαία μια ακόμη Ταύλανδέζα στη Κατερίνη, είναι πολύ κοντά, και είδα οτι πήρε τα επάνω της περισσότερο, έχει μια "φίλη" ακόμη και μιλάνε την ίδια γλώσσα πολύ σημαντικό και είναι σε καθημερινή επικοινωνία, ας είναι καλά η cyta που δίνει απεριόριστη δωρεάν ομιλία, βλ. χούμορ, και νομίζω μέσα απο αυτό το φόρουμ θα έχουμε περισσότερη "βοήθεια".
 Κακά τα ψέματα είναι πολύ ωραίο να ερωτεύεσαι με Ταύλανδέζα και να παντρεύεσαι αλλά θέλει πολύ δύναμη και κουράγιο, είσαι ο άντρας ο πατέρας η μητέρα ο αδελφός η αδελφή ο φίλος της εδώ, όσα δλδ άφησε πίσω, δεν είναι παίξε γέλασε, πριν 15 χρόνια έζησα στην Ολλανδία για 5 χρόνια και από προσωπική εμπειρία ξέρω πως είναι αυτά που αφίνεις πίσω για μια άλλη ζωή και αυτό με βοηθάει στο να γίνω καλύτερος στο να στυρίξω την Ταύλανδέζα μου εδώ στη χώρα μου πλέον.
Good things happen when you pay attention.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 17, 2010, 13:49:09 μμ »
@ Yiannis

Οχι δεν ειμαι ο συζηγος της Μαρινας ... Παρολα αυτα τρωμε που και που στο συγκεκριμενο εστιατοριο .
Ευχομαι ευτυχια .

Αποσυνδεδεμένος Yiannis

• Yiannis... Ταξιδευειν…:)
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.5.9 Firefox 3.5.9
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 17, 2010, 20:56:47 μμ »
Αλλος ο Yiannis (εγω), αλλος ο Yannis.....  :D :D :D :D
Ποτέ δεν είναι αργά !!!!

Αποσυνδεδεμένος NickTh

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 04, 2010, 22:18:51 μμ »
Φιλοδοξω να μπω και εγω στο "club" σας των παντρεμενων με ταυλανδεζες ας το πω ετσι :P αν και δεν ειναι οριστικο ακομη και θα ηθελα να αναφερω μερικα χαρακτηριστικα της πιθανης νυφης :) και να μου πειτε αν ταιριαζουν με των συζυγων σας πρωτου παντρευτητε.

Λοιπον μου εμφανιζεται εξαιρετικα ντροπαλη μερικες φορες σε ενοχλητικο βαθμο π/χ με το ζορι να βαλει μαγιο στην παραλια, μετα απο παρακαλια ημερων την καταφερα :P επισης με τιποτα να με αγγιξει σε κοινη θεα μερικες φορες με πιανει απο το μπρατσο μονο. Το περιεγο ειναι πως στα εστιατορια με ταιζει.

Επισης με τιποτα δεν δεχεται να της αγορασω πραγματα δωρα κτλ την τελευταια μερα μονο που εμεινα εκει δεχτηκε να της παρω κατι φθηνα.

Λεει οτι της αρεσω πολυ και μαλιστα τωρα που εφυγα οτι της λειπω πολυ αλλα το ειπε αφου το ειπα εγω πρωτος και ταυτοχρονα ειναι καπως ψυχρη σε συγκριση με τις δικες μας που ειναι συνεχεια αγαπουλινι μου και τετοια. Δεν μπορω να το εξηγησω τελεια αυτο το τελευταιο αλλα τελοσπαντων :P

Αν το διαβασατε ολο πειτε μου ειναι νορμαλ για μια ταυλανδη τα παραπανω? Ξερω οτι ο καθε ανθρωπος διαφερει αλλα σε γενικες γραμμες θα ηθελα να μαθω.

Αποσυνδεδεμένος lostre

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 04, 2010, 22:32:25 μμ »
δε γουστάρουν γενικά "χαμουρεμα" έξω απο το δωματιο όπως εδώ οι ελληνίδες και για το μαγιό δε το θεωρούν σωστό και ντρέπονται αν δεν είναι παντρεμένες μαζί σου, για αυτό θα έχεις δει και πολλές να κάνουν με τα ρούχα μπάνιο φοβούνται μην τις χαρακτηρίσουν ασχημα

Αποσυνδεδεμένος panos.thess

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 04, 2010, 22:34:24 μμ »
exe τα ματια σου ανοιχτά και το μυαλό σου καθαρό για να πάρεις μια τέτοια απόφαση.καλή τύχη....

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 04, 2010, 23:15:58 μμ »
(Λοιπον μου εμφανιζεται εξαιρετικα ντροπαλη μερικες φορες σε ενοχλητικο βαθμο π/χ)  Φίλε ξέχασες να αναφέρεις ότι και ταν  κάνει  μπάνιο βγαίνει από την τουαλέτα με την πετσέτα γερά τυλιγμένη γύρο της και μετά σου λέει σβήσε και τα φώτα.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 04, 2010, 23:20:36 μμ »
(Λοιπον μου εμφανιζεται εξαιρετικα ντροπαλη μερικες φορες σε ενοχλητικο βαθμο π/χ)  Φίλε ξέχασες να αναφέρεις ότι και ταν  κάνει  μπάνιο βγαίνει από την τουαλέτα με την πετσέτα γερά τυλιγμένη γύρο της και μετά σου λέει σβήσε και τα φώτα.
[off-topic]
Ωρες ώρες λες και κάποια πετυχημένα
[/off-topic]