0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η γυναικα μου ειναι εγκυος εδω κ 2 εβδομαδες Ειναι ακομα αρκετα νωρις κ ευχομαι ολα να πανε καλα...αλλα μας εχει φαει η περιεργεια πως θα ειναι εμφανησιακα το μωρο μας.... Εγω ειμαι ξανθος με λευκο δερμα κ η γυναικα μου κλασσικη Ταϊλανδη...
Προς teosep , καλημέρα νομίζω ότι πρέπει να προσθέσεις και την ερώτηση , γιατί παντρευτήκατε Ταιλανδη και οχι Ελληνίδα η έστω από αλλη ευρωπαική χώρα , πολύ θα θέλαμε να μάθουμε κ εμείς μπορεί να ακολουθήσουμε τον δρόμο που χαραξατε εσείς.
Παράθεση από: kiva στις Μαΐου 18, 2009, 09:47:03 πμΠρος teosep , καλημέρα νομίζω ότι πρέπει να προσθέσεις και την ερώτηση , γιατί παντρευτήκατε Ταιλανδη και οχι Ελληνίδα η έστω από αλλη ευρωπαική χώρα , πολύ θα θέλαμε να μάθουμε κ εμείς μπορεί να ακολουθήσουμε τον δρόμο που χαραξατε εσείς. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΙΛΕ.....
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΙΛΕ.....
@macgyverΘα ηθελα να πω ,οτι στην περιπτωση μου ηταν θεμα τυχης και ερωτα με την πρωτη ματια. Δεν ηταν προσχεδιασμενο , θα μπορουσε να μου συμβει π.χ και με Ελβετιδα η Ελληνιδα . Δεν το ειχα προαποφασισει , ο ερωτας κατα βαση ειναι θεμα τυχης .Σιγουρα δεν μετανοιωσα !!!!!!!!!!!