0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα συμφωνουσα με τα λεγομενα του ELGEO, oτι εγινε , εγινε για την αγαπη σε αυτη τη χωρα, δεν νομιζω - και δεκαπλασια χρηματα να μαζευοντουσαν - οτι καποιος εδω θα ζητουσε καποια επιβραβευση, οταν προσφερεις κατι - ανεξαρτητου ποσου - το κανεις χωρις φανφαρες και διαφημηση, το θεμα ειναι το ποσο ευχαριστα νοιωθεις που βαζεις ενα λιθαρακι στην ευτυχια των παιδιων.Περισσοτερο σημαντικο βρισκω μα ενεργοποπιηθουν περισσοτερο τα παροντα μελοι αυτου του φορουμ για τετοια θεματα - οπως και να γινει γνωστο αυτο το φορουμ σε αλλους Ελληνες, που αγαπουν την χωρα αυτη.Η εμπειρια απο αυτην την πρωτη προσπαθεια ας γινει ο οδηγος για τις επομενες - και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι σημαντικες.
Παράθεση από: pattaya4ever στις Μαΐου 19, 2009, 22:26:46 μμΘα συμφωνουσα με τα λεγομενα του ELGEO, oτι εγινε , εγινε για την αγαπη σε αυτη τη χωρα, δεν νομιζω - και δεκαπλασια χρηματα να μαζευοντουσαν - οτι καποιος εδω θα ζητουσε καποια επιβραβευση, οταν προσφερεις κατι - ανεξαρτητου ποσου - το κανεις χωρις φανφαρες και διαφημηση, το θεμα ειναι το ποσο ευχαριστα νοιωθεις που βαζεις ενα λιθαρακι στην ευτυχια των παιδιων.Περισσοτερο σημαντικο βρισκω μα ενεργοποπιηθουν περισσοτερο τα παροντα μελοι αυτου του φορουμ για τετοια θεματα - οπως και να γινει γνωστο αυτο το φορουμ σε αλλους Ελληνες, που αγαπουν την χωρα αυτη.Η εμπειρια απο αυτην την πρωτη προσπαθεια ας γινει ο οδηγος για τις επομενες - και ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι σημαντικες.Αλλα γράφουμε , άλλα καταλαβαίνεται , και άλλα γράφετε..........Ηθελα να ξερα την προσωπική επιβράβευση απο που την συμπέρανες ? ?Αν κατάλαβες το θέμα έχει λήξη ήδη ,και επειδή κουράστηκα , και επειδή στα λόγια και στα ζήτω είμαστε πρώτοι , ξαναλέω....Απόψεις καταθέσαμε , για διαφήμιση και προώθηση του φόρουμ , (με τα όποια οφέλη του)και νομίζω δεν είναι κακό να κοιτάμε λίγο μπροστά , και να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο .Τέλος .